Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?

 
 
 
 

3. Wanneer wenst u van start te gaan?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: gevelrenovatie, gevelwerken in Peer

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Gevelrenovatie voor een woning in Duras. Ik wens de gevel te laten zandtralen. Dit is een glazuurde zandsteen. Dit is voor 2 van de 4 gevels. woning van 69.
Limburg Gevelwerken in de regio Tongeren Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Halfopen bebouwing van rond 1955, zandstalen of reinigen en missschien opvoegen. Opp. +100m², voorjaar 2017 misschien.
Limburg Gevelrenovatie voor een woning in Tongeren Ik wens een offerte voor reinigen van de voorgevel van een rijwoning. Deze woning is bij benadering 60-70 jaar. Gevel in vrije gevelsteen.
Limburg Gevelrenovatie voor een woning in Zuttendaal Ik wens de gevel van een achterbouw te laten beklenden. Ruw geschat 11x3 ramen bijgeteld. De huidige crepi begint af te brokkelen.
Limburg Gevelwerken in de regio Leopoldsburg Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Geverfde gevels nu, gevelreiniging of zandstralen te doen, 4 gevels, vrijstaand huis van jaren 50. Wanneer ligt aan de offerte.
Limburg Gevelrenovatie voor een woning in Peer Woning van de jaren 70 aan de drie gevels nog in originele gevelsteen. Ik wens de gevel te reinigen (stoom of chemische) en zandstralen. Eventueel zal na opvoegen werken ook de gevel moeten worden
Limburg gevelrenovatie voor een woning in Bree We zoeken een offerte voor het plaatsen van crepi op een vrijstaande oudere woning. Geen idee van de oppervlakte. Vrije gevelsteen.
Limburg Gevelreiniging in de regio Maasmechelen Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Best gevelreiniging te doen, nu vooral plekken op, halfopen bebouwing van 1980, wanneer ligt aan de offerte.
Limburg Gevelreiniging voor een woning in Hasselt Vrijstaande woning die ik volledige wens te reinigen. Woning met vrije gevelsteen.
Limburg Gevelrenovatie voor een woning in Dilsen-stokkem Zandstralen van een gevel en eventueel nakijken van de gevel of andere werken nodig zijn. Eventueel kalieien. Dit is een rijwoning in vrije gevelsteen. Enkel de voorgevel.

Leveranciers Peer
+500 Getuigenissen!

"Via Bobex kregen wij onverwacht een grote respons op onze aanvraag voor het maken van een websi..."

K. Maertens

"Ik was tevreden."

D. Dewolf


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.