Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?

 
 
 
 

3. Wanneer wenst u van start te gaan?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: gevelrenovatie, gevelwerken in Lier

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen Ik wens een offerte voor de achtergevel op te voegen. De voorgevel is reeds afgewerkt. Momenteel is deze achtergevel bezet. Deze zal moeten worden verwijederd, opgeveoegd en opnieuw bezet, en schilderen.
Antwerpen Gevelwerken in de regio Berchem Ik wens gevelwerken voor mijn woning die ik wil gaan verhuren. Rijwoning van voor 1940, enkel achtergevel, misschien nog dit jaar.
Antwerpen Gevelrenovatie voor een woning in Kontich Dit is voor buitenmuurisolatie van een voorgevel. Woning van 60-70 jaar oud. Momenteel is de gevel bezet met cementbezetting. De oppervlakten is nooit nagemeten.
Antwerpen Gevelreiniging voor een woning in Hoeven Ik zoek een offerte voor de reinigen van een silex betonsteen. Deze is bij benadering tussen de 20-50 jaar.
Antwerpen Gevelrenovatie voor een woning in Heist-op-den-berg Ik wens de gevel te renoveren. De gevel te reinigen en terug te voegen. Dit is voor de voorgevel en een zijgevel. Woning van 1961 in vrije gevelsteen.
Antwerpen Gevelreiniging voor een woning in Wommelgem Ik zoek een offerte voor zandstralen en gevelreiniging. Vrijstaande woning van bijna 40 jaar oud. Gevel in rode baksteen.
Antwerpen Gevelwerken in de regio Bornem Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Graag uitslijpen en terug opvoegen, zijgevel, opp. 75m², bouwjaar 1972.
Antwerpen Gevelwerken in de regio Schoten Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van 1940 ergens, graag voorgevel te kaleien. Opp. 20m², misschien nog voor dit jaar.
Antwerpen Gevelrenovatie voor een woning in Heist-op-den-berg Ik wens de gevel te renoveren. De gevel te reinigen en terug te voegen. Dit is voor de voorgevel en een zijgevel. Woning van 1961 in vrije gevelsteen.
Antwerpen Gevelwerken in de regio Berendrecht Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Halfopen bebouwing van 1965, graag crepie en misschien buitenmuuriso, opp. +60m². Werken snel te doen.

Leveranciers Lier
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de directe aanpak van deze service. Wat ze beloven, voeren ze uit."

C. Decruyenaere

"Heel tevreden. Ik heb een ruim aanbod aan offertes gekregen."

P. Franssens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.