Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?

 
 
 
 

3. Wanneer wenst u van start te gaan?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: gevelrenovatie, gevelwerken in Diest

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Gevelreiniging te 3210 Wij wonen al 30 jaar in een woning. In deze woning is de voorgevel nooit gereinigd geweest. Wij zouden dit graag willen doen.
Vlaams Brabant Gevelwerken in de regio Merchtem Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Graag gevelreiniging en opvoegen van de voorgevel, rijhuis van 1937. Opp. +30m², wanneer is te bekijken.
Vlaams Brabant Gevelwerken in de regio Aarschot Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag bekleding en/of buitenmuuriso, vrijstaand huis van jaren 30, opp. +65m².
Vlaams Brabant Aanvraag Gevelrenovatie te Kapmenhout Wij zijn eigenaars van de woning. De gevels betsaan uit gevelstenen en wij wensen de gevels te laten isoleren en te bekleden.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Grimbergen Ik zoek een offerte voor het reinigen en te zandstralen van zowel de voor als de achtergevel van 1932. Dit is een rijwoning.Gevel in vrije gevelsteen.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Brussegem Ik zoek een offerte voor het reinigen van de gevels van een woning van 2006. Vrije gevelsteen. Nooit behandeld. Ik zoek een offerte voor het ontmossen van dak, vochtproblemen oplossen, reinigen van gevel.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Rotselaar Dit is voor een vrijstaande woning. Ik wens deze te zandstralen om een kleurverschil tussen de oude . Woning deels nieuwbouw en deels ouder woning.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Melsbroek Ik wens de linker zijgevel te bewerken. Deze zou moeten gevoegd worden en eventuele vochtbehandeling. Daarna wens ik crepi of leisteen te plaatsen. Volle stenen muren.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Dilbeek Dit is voor aan halfopen gevel in volledige vrije gevelsteen. Deze woning is van 2000. Dit is vrije gevelsteen.
Vlaams Brabant Gevelrenovatie voor een woning in Dilbeek Dit is voor aan halfopen gevel in volledige vrije gevelsteen. Deze woning is van 2000. Dit is vrije gevelsteen.

Leveranciers Diest
+500 Getuigenissen!

"Tevreden van Bobex en ook van de gratis prijsoffertes door de verschillende aanbieders."

M. De Geyter - Janssens

"C'est pratique."

P. Gina


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.