Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?

 
 
 
 

3. Wanneer wenst u van start te gaan?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: gevelrenovatie, gevelwerken in Dendermonde

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie te Herzele Onze woning is gebouwd in 1907. Hierdoor zouden we geen nieuwe gevel mogen plaatsen. De gevel willen wij helemaal renoveren en reinigen.
Oost-Vlaanderen Gevelreiniging voor een woning in Gent Ik zoek een offerte voor het reinigen van de voorgevel. Dit is voor een gebouw van bijna 100 jaar. Gevel in de originele gevelsteen.
Oost-Vlaanderen Gevelreiniging voor een woning in Gent Ik zoek een offerte voor het reinigen van de voorgevel. Dit is voor een gebouw van bijna 100 jaar. Gevel in de originele gevelsteen.
Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Lebbeke Ik heb een halfopen woning met een aangebouwde garage aan de buurvrouw. gevels in originele gevelsteen. Woning van ongeveer 50 jaar oud. Ik wens de gevel te isoleren tegen de gevel en daarna donkergroen met crepi te bepleisteren.
Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Sint Amandsberg Ik wens 3 tot 4 gevels te bewerken. Dit gebouw is 70 jaar oud. Originele gevelsteen. Ik wens de buitenkant te isoleren. Deze werken zijn gepland voor december of januari.
Oost-Vlaanderen Gevelwerken in de regio Hofstade Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag een soort van gevelbekleding (welke soort is te bespreken), opp. +100m², halfopen bebouwing van 1920. Wanneer ligt aan de offerte.
Oost-Vlaanderen Gevelreiniging voor een woning in Geraardsbergen Ik wens de voorgevel van mijn woning te reinigen. Dit is een gebouw van de jaren 60 in vrije gevelsteen.
Oost-Vlaanderen Gevelwerken in de regio Gent Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van voor jaren 50, graag gevelbekleding voor de voorgevel.
Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Lebbeke We zoeken een offerte voor een gevel die moet worden gerenoveerd. We zien enkele scheuren, groeit een klein boompje uit daarna isoleren. Ook wensen we de gevele te bekleden. Benden aan de muren is er ook wat cement die los begint te komen. Muren in vrije gevelsteen. spouwmuren.
Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Temse Dit is een halfopen bebouwing waar ik de voor en de zijgevel wens te bekijken. Ik wens graag de opties tussen crepi en/of nieuwe gevelsteen te bekijken. De muren zijn niet geïsoleerd.

Leveranciers Dendermonde
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden! Er zijn er 4 gekomen en met uiteindelijk de laatste (SECURITAS) ben ik een cont..."

W. Bisschop

"Heel tevreden. Ik heb een ruim aanbod aan offertes gekregen."

P. Franssens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.