Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor frankeertoestelStuur gratis een aanvraag voor frankeertoestel
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Frankeertoestel:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel post (brieven, aangetekende brieven, pakjes) verzendt u gemiddeld?


* 2. Heeft u reeds een frankeertoestel?

Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:


Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Besparen met een frankeertoestel

Bent u op zoek naar een Frankeertoestel? Of wilt u meer informatie over de functies van een frankeertoestel of frankeermachine. Wij kunnen u verder helpen.

Met een frankeertoestel kan u sterk besparen op uw portokosten. Voor grote hoeveelheden postverzendingen is een frankeertoestel de ideale oplossing. Ten eerste is een brief frankeren met een frankeertoestel veel goedkoper dan een postzegel. U kan namelijk nog altijd gebruik maken van het non-priortarief. Daarnaast is het ook gewoon heel makkelijk. U kan namelijk snel en efficiënt een brief frankeren.

Naargelang uw noden zijn er verschillende systemen mogelijk. Met de basismodellen kan u snel een brief wegen en correct frankeren. Zo betaalt u geen cent te veel. Grotere toestellen kunnen dan weer tot 5400 brieven per uur frankeren. Zo'n volledig digitaal frankeertoestel is vooral nuttig voor grote bedrijven die honderden brieven per dag verzenden.

Kleiner kmo's zijn beter af met een kleine machine. Daarmee kan je alles. Maar vooral: frankeren aan een laag tarief. Vergelijk daarom verschillende toestellen en offertes. Zo ontdek je snel welk frankeertoestel de beste oplossing is voor uw bedrijf.


  • Frankeerkrediet: de meeste machines werken met een prepaid-formule. U laadt uw kaard online op en de machine doet de rest. Zodra uw frankeerkrediet op is moet u opnieuw herladen.
  • FOLLS: het opladen van dat frnkeerkrediet doe je via FOLLS (Franking Online Loading System). Met dit systeem kan u de frankeermachine dus via het internet opladen, 24u op 24 en 7 dagen op 7.
  • DPM-frankeerstempel: De standaard frankeerstempel kent u wel. Tegenwoordig komt daarnaast nog een streepjescode. Die streepjescode zorgt ervoor dat bpost uw brief snel en efficiënt ter plaatse kan brengen.
  • Internationale frankering: internationale zendingen kunnen gefrankeerd worden met een frankeermachine. Het prijsverschil tussen een postzegel en een stempel voor internationale zendingen is heel groot. Wie dus regelmatig post verzendt naar Nederland, Frankrijk, Duitsland of zelfs de VS doet er dus goed aan te investeren in een frankeermachine.


Voorbeeld leveranciers:
frankeertoestel
Francotyp
frankeerrmachine offerte
+500 Getuigenissen!

"Zeker weten, het heeft mij meer inzicht gegeven door meerdere partijen gesproken te hebben"

R. Willems

"Bobex heeft snel gereageerd en mijn aanvraag goed opgevolgd."

V. Dons


Bobex Premium Partners
Op zoek naar klanten? Ontvang aanvragen van geÔnteresseerde klanten.


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.