Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in MenenWe zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Deze woning is volledige gerenoveerd en dak is geplaatst in 2012. oppervlakte van zo'n 36m≤.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BrechtIk zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. De voorkant is zuidelijk gericht naar de straatkant. We hebben een gevelbreedte van zeker 8 m en 4m hoogte. Het bouwjaar van de woning is 1993. Plaatsing voor zo snel mogelijk gepland.
ZonnepanelenZonnepanelen te LokerenOpzoek naar fotovoltaÔsche zonnepanelen. Deze zullen geplaatst worden op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 2 personen.
IsolatieSpouwmuurisolatie te EdegemAls eigenaar van een rijwoning met 6 m gevel, zoek ik een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning zelf is van 1960 a 1965 en heeft onbehandelde gevelmuren. Kan u mij bellen voor een mooie offerte na plaatsbezoek? Dank u. Walter N.
ZonnepanelenZonnepanelen te RoeselareWij zoeken zonnepanelen voor een gesloten bebouwing van 1930 met een gevel van 8m. We hebben een nieuw dak met dakpannen. 234Ä per maand aan gas en stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in MolWe gaan de zonnepanelen gebruiken voor een bedrijf met kantoor en privaat gebruik. Hoeveel dit is heb ik geen idee. Dit is een nieuw pand waarvan de bouw begonnen is in 2012. Plaatsing op een roofing dak van het hoofgebouw.
IsolatieIsolatie binnenkant dak in de regio MerksemGraag wil het dak van mijn eigen woning laten isoleren. Hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m≤, bouwjaar rond 1960.
IsolatieAanvraag dakisolatie te VorstWij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leien. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Wij kennen de grootte van het dak niet precies. Graag ontvangen wij een aantal vakmensen ter plaatse.
ZonnepanelenZonnepanelen te BrechtZonnepanelen om te plaatsen op een hellend. Het is een dak dat gericht is naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen te TieltWij zijn op zoek naar prijsoffertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een plat dak. Op ons dak hebben wij golfplaten, en verder hebben wij geen koepels of andere constructies op dit dak. Wij hebben een elektriciteitsverbruik van +/-8000kW/jaar (4personen). Indien een interessante offerte opgemaakt kan worden, wensen wij deze panelen dit jaar nor te laten plaatsen.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen te BorgloonWij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak waarop ijzeren platen liggen. Wij hebben enkele dakkapellen op ons dak, dat +/- 150m≤ in oppervlak meet. Wij verbruiken elektriciteit met 5 personen.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen te GenkWij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 60m≤ in oppervlak, en hierop hebben wij wel 2 dakvensters. Wij verbruiken elektriciteit met 5 personen, en wensen de zonnepanelen (indien de prijs interessant is) dit jaar te laten plaatsen.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio WingeneGraag zou ik een offerte wensen van zonnepanelen voor mijn prive. Hellend pannendak met opp. +40m≤, met 2 personen, ook 1 dakkapel. Wanneer is aan de kost en dergelijke,....
ZonnepanelenZonnepaneln te DiepenbeekWij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is ongeveer 30 graden schuin en is gericht naar het westen. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in OverboelareWe hebben een verbruik van 3500-4000kw per jaar. We wensen hiervan wat te compenseren van niet het volledige verbruik maar een deel. Gebouw van 6x7m grondoppervlakte. Dit gebouw wordt nu verbouwd en aan de hand van de prijs wordt dit dakpannen of een andere bekleding. Deze dakwerken zijn voorzien voor in juni. Werken voor zonnepanelen dus na de werken. De originele woning is van eind 19de eeuw. Eventueel wens ik ook de opties te bekijken voor een zonneboiler voor een vollige elktrische badkamer.
ZonnepanelenZonnepanelen te SchotenGraag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een plat dak. De grootte van het dak is ongeveer 6 op 2 meter. Onze huishouden uit 6 personen.
ZonnepanelenAanvraag zonnepanelen te WuustwezelWij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak (betonpannen). Ons dak meet maximaal 100m≤ en hierin bevinden zich 2 velux ramen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
IsolatieAanvraag dakisolatie te EekloWij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak dat bedekt is met dakpannen. Onder het dak hebben wij een kleine zolder. Ons dak meet maximaal 100m≤ in oppervlak, en hierin hebben wij 1 dakkapel.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio OostendeIk ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 3-4 personen, opp. +40m≤. Wanneer is aan de offerte.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio GenkIk zoek zonnepanelen voor op mijn prive/zaak. Hellend pannendak, zuidgericht, 1 persoon(wel zwembad), opp. is te bekijken. Wanneer is nog open.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"efficiŽnt en vlug"

C. Pirquet

"Goed idee, die offertes online, maar sommige sectoren zijn nog niet zo "into internet" blijkbaa..."

V. Gabriels

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.