Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in OosterzeleIk zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel geen idee van verbruik. Het dak bestaat uit asbestleien. Het dak is zuidoost gericht.+-21m˛.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in ReetHet gaat om een appartementsgebouw dus een gezamenlijke aankoop van eigenaars is dit mogelijk max 12 personen oppervlakte is tussen 450 A 500 m2.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in ZeebruggeIk zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel hebben we geen idee van verbruik. Gebouw van de jaren 50. Dak bestaat uit dakpannen, Gevelbreedte is 5.80 m en de richting is zuid tot zuidoost gericht .
ZonnepanelenZonnepanelen te ZemstIk ben eigenaar van een 3gevel woning van 2007. Nu zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken rond de 100€ per maand aan stroom ( net nieuwe jacuzzi) en we wonen hier met 3 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in Sint MichielsWoning van 1968. Dak in klunstleien. Dit dak is zuidoostelijk gericht en heeft een geschikte oppervlakte van 40m˛. Graag had ik de mogelijkheden bekeken voor de plaatsing van zonnepanelen op deze oppervlakte.
ZonnepanelenZonnepanelen te Sint-Lievens-HoutemIk heb al zonnepanelen, maar zou er 10 bij willen bijleggen. Op dit moment liggen er al 28 zonnepanelen. Huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben ook een warmtepomp.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in LochristiIk heb een verbruik van zo'n 16.000kw. De woning is zo'n 30 jaar oud . Plaatsing op een magazijn los van de woning. Deze bestaat uit aluminium platen. Zuidoostelijk gericht op 30° helling.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio HalleIk wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met leien, zuidgericht, opp. +35m˛. Voor volgend jaar.
ZonnepanelenZonnepanelen te OpwijkIk ben eigenaar van een rijwoning van 2002 en zoek een offerte voor zonnepanelen. Het dak is 8 m breed en 3m hoog. Op dit moment betaal ik 135€ per maand aan gas en stroom samen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte ? Groeten, Marivoet
ZonnepanelenZonnepanelen te OosterzeleZonnepanelen te plaatsen op een hellende dak gericht naar zuiden. Dak bekleed dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
ZonnepanelenZonnepanelen te ZemstIk ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300€ aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio HamIk wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidwest gericht, 4 personen, opp. +50m˛. Wanneer is nog te bespreken.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in LebbekeIk heb geen idee van het verbruik voor zonnepanelen. Dit is een hellend dak dat gericht is naar het zuiden. Dak bestaat uit leien.
ZonnepanelenZonnepanelen te NieuwrodeIk ben opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het is een vrijstaande woning van 1940. Er liggen dakpannen op het zadeldak. Ik betaal 110€ aan stroom per maand. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in BilzenIk zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is voor een woning van 69 maar drie jaar geleden is het dak vernieuwd en geďsoleerd. Dak is meer dan 20m˛ en zuidelijk gericht. Geen idee van verbruik. Gelieve me na 17u te contacteren.
ZonnepanelenZonnepanelen voor een woning in MonenakenIk wens op een aangebouwde bijgebouw van mijn woning zonnepanelen. te plaatsen. Deze is geplaatst aan de zuidkant van de woning , is zo'n 60m˛ en bestaat uit profielplaten. Verbruik van de woning zelf is zo'n 3200 kw dag en nacht tarief samen geteld. Graag had ik aan de hand van deze informatie een prijsaanvraag voor zonnepanelen gedaan.
IsolatieDakisolatie voor een woning in BavikhoveIk zoek een offerte voor zo'n 60m˛ van volwaardige zolderd. Onderdak is reeds voorzien. De zoldervloer is reeds geďsoleerd geweerd met rotswol.
IsolatieVloerisolatie te KeerbergenOfferte voor het isoleren van een zoldervloer. De grootte is ongeveer 70 m˛. Het huis is gebouwd in 1969.
CondensatieketelCondensatieketel voor de regio BruggeIk wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. 15 jaar oud de huidige, merk niet direct gekend. Bouwjaar huis zeker 50 jaar.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio Erps-KwerpsIk wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 4000 kwh, opp. +50m˛, wanneer is te bekijken.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Gecontacteerd door voldoende leveranciers, goed kunnen vergelijken."

M. Huys

"Best tevreden. Dankzij visites aan huis van vertegenwoordigers hebben we nu een beter zicht op ..."

L. Wuyts

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.