Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Isolatiespouwmuurisolatie voor een woning in OostkampIk zoek een offerte voor Spouwmuurisolatie. Vrijstaande woning van 64. Geen idee van de oppervlakte. Isolatie voor het najaar van 2017.
IsolatieDakisolatie voor een woning in izegemDakisolatie - woning 70 m2 - bouwjaar 1935 - dak dd 1990. onderdak aanwezig - werken op niet geinstalleerde zolder. Aan te brengen tussen de vrijliggende spanten van het dak. Graag dringend uw beste prijs.
IsolatieDakisolatie voor een bedrijf in LommelIk zoek een offerte voor de isolatie van het gelijkvloers van een woning van 1956. u een tegelvoer van 100m≤. Hier komt vloerverwarming.
IsolatieDakisolatie voor een woning in MoorsledeIk wens het dak te isoleren van de woning. Deze is bereikbaar via een volwaardige zolder. Woning van zon' 20 jaar oud en onderdak voorzien. 8x9 zoldervloeroppervlakte.
ZonnepanelenZonnepanelen te PaalWij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Op het dak kunnen in totaal 30 panelen ge plaatst worden. Het dak is bekleed met roofing. In totaal bestaat het huishouden uit 4 personen.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in WebbekomIk zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een dak van 90m≤ zuidoostelijk gericht. De woning is zo'n 16 jaar oud. We zijn met 4 man in de woning. Verbruik vermoedelijk rond 40m≤.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BrasschaatHalf open bebouwing midden jaren 70. Plaatsing van zonnepanelen mogelijk op een bijbouw aan de woning. eventueel ook op garage los van de woning. Verbruik moet nog opgemeten worden.
IsolatieDakisolatie te WijnegemOnze dak is van buitenaf geÔsoleerd. Wij willen deze dak nu van binnen isoleren. Het gaat om een dak dat gebouwd is in 1936 en nog gerenoveerd in 1999. Het dak is bekleed met roofing. De grootte van het dak is ongeveer 2.5 op 11 meter.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in HoevenenWe zoeken een offerte voor een zonnepanelen. Ons verbruik is nog niet nagemeten. Plaatsing op een pannendak van een totale oppervlakte van 80-100m≤ met een dakraam. OriŽntatie is zuid denk ik.
IsolatieDakisolatie voor een woning in oostakkerBouwjaar 1999. Half-open bebouwing. Hellend dak isolatie waarvan 1 kant volledig schuin tot aan de vloer dient geisoleerd. Ī 55 m2 in totaal te isoleren
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio BeringenIk wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met pannen, 3 personen, opp. +50m≤, voorjaar 2017 ergens.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio SchotenIk zoek zonnepanelen voor mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen of plat dak , zuidoost gericht, 8000 kwh, opp. +40m≤. Wanneer is nog te bekijken.
IsolatieDakisolatie voor een woning in HolsbeekDit is een rijwoning dat gebouwd is van 75-77. Ik wens hier een plat roofing dak op te hogen en te isoleren. Nu gewone roofing. 75m≤.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio UrselIk wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijgebouw). Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +4000 kwh, opp. 40m≤. Wanneer is aan de offerte.
IsolatieDakisolatie voor een woning in HombeekIk wens een dak te isoleren van een woning van 1971. Dak bestaat uit gewone roofing en is zo'n 4-5 jaar vervangen. Oppervlakte is zo'n 135m≤.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BerlaarDit is een nieuwbouwinwoning van 2016. We wonen hier sinds juli. Dak in dakpannen. Dit is een zadelkant met een zuidkant. Ik vermoed 80m≤.
ZonnepanelenZonnepanelen voor in de regio SchellebelleIk wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend zadeldak met pannen, zuidgericht, 2 personen, opp. +70m≤, wanneer is nog te bekijken.
Gas voor particulierenOfferteaanvraag voor gas in Leuven3 studio's die ik kocht. Het gebouw is nog niet aangesloten op aardgas, maar in de straat ligt er wel een lijn. Deze studio's ga ik verhuren. Momenteel woon ik zelf in een de twee ander sta leeg.
IsolatieIsolatie binnenkant dak in de regio Kapelle-op-den-BosIk zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien en onderdak, opp. 80-90m≤, huis van 1957.
Zonnepanelenzonnepanelen voor een woning in BrakelWe zouden zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak met een kleiner dak boven. Dit is een roofing dak met keien. Dit is van hoofdwoning zelf. Ik verbruik zo'n 10.000kw. We hebben elektrische verwarming.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden. Werd gecontacteerd door Aqualityprotect via jullie en ga met deze samenwerken"

G. Van Overmeeren-Lemoine

"Dankzij Bobex zijn we zonder al teveel inspanningen direct in contact gekomen met een heel aant..."

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.