Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Speciaal drukwerkBedrukken broodzakkenGraag prijs voor het bedrukken van broodzakken, met één grote foto.
Drukken van folder, flyer of afficheDrukken A2 affichesDrukken A2 affiches. Kruisvouw naar A4, beeld naar binnen.
Speciaal drukwerkTote bagsIk ben op zoek naar een leverancier die 150 tote bags bedrukt kan leveren. Het is de bedoeling dat de totebag omgevormd kan worden tot een schort. Wij willen deze tote bags weggeven op beurzen waarbij de consument deze zelf tot een schort kan omvormen.
Drukken van brochure of catalogusDrukken van een jaarboekDrukken van een jaarboek. Ongeveer 140 stuks (één versie).
Speciaal drukwerkBedrukken keramische koffiemokkenGraag hadden we een aantal keramische koffiemokken willen laten bedrukken met ons bedrijfslogo, graag 1 kleur. Aantal: ongeveer 150. Logo in jpeg formaat.
Drukken van brochure of catalogusJaarboekDrukken van een jaarboek. Ongeveer 140 stuks (één versie).
Speciaal drukwerkSandwich zakjesWe zouden graag een offerte aanvragen voor sandwich zakjes voor onze broodjes zaak. Half stokbrood +/- 30cm. Hoeveelheid: 5.000 / 10.000 exemplaren.
Speciaal drukwerkBedrukken keramische koffiemokkenGraag hadden we een aantal keramische koffiemokken willen laten bedrukken met ons bedrijfslogo, graag 1 kleur. Aantal: ongeveer 150. Logo in jpeg formaat.
Drukken van tijdschrift, boek of krantDrukken van een boekDrukken van een boek.
Drukken van tijdschrift, boek of krantDrukken programmaboekjesProgrammaboekjes A5 staand.
Speciaal drukwerkBoterpapiertjes in cirkelvormBoterpapiertjes in cirkelvorm, bedrukt in 1 kleur. Diameter 5 cm, aantal stuks: 50. Papier: melkachtig doorschijnend van kleur.
Speciaal drukwerkBedrukken broodzakkenGraag willen we onze jaarmarkt promoten in de regio Ranst met broodzakken. Aan 1 kant, 1 of 2 kleuren. Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 exemplaren.
Speciaal drukwerkLichtmetalen plaatLichtmetalen plaat met daarop de namen van overleden strijders van de oorlog 1940-1945 voor een monument te Stavelot. 1 plaat met opschrift "Overleden voor het vaderland" Formaat 1000 x 120 mm. 3 platen 1600 x 500 mm
Speciaal drukwerkBestekhoudersIk ben op zoek naar een leverancier van bestekhouders, in het wit met een logo op gedrukt en de boodschap smakelijk.
Speciaal drukwerkTombolalotjes met logoTombolalotjes met logo van onze voetbalclub Lootjes met dubbele nummering waarvan 1 kant aan de koper wordt gegeven en het andere wordt gehouden voor de tombolatrekking.
Speciaal drukwerkStandaard scratch & win kaartenStandaard scratch & win kaarten: 400 verliezers & 100 winners.
Speciaal drukwerkFlyers met kraskaart1000 flyers met kraskaart. Het is de bedoeling dat er onder de kraskaart 1, 2 of 3 logos komen. 1 logo is 15 euro korting, 2 is 30 euro korting, 3 is 50 euro korting. 500 met 1 logo, 400 met 2 logos, 100 met 3 logos.
Speciaal drukwerkFietslabelsBeste, Ik zou graag een offerte opvragen voor 1.000 fietslabels die we in full color zouden willen bedrukken. Bijkomende vraagjes: - is het label waterbestendig? - wat is de levertermijn? - wat zijn de afmetingen? Alvast bedankt
Speciaal drukwerkDrukken van 2-luikDrukken van 2-luik (open A3/gesl A4, r/v quadri) met daarin een contract A4 (2 vellen waarvan één doorschrijft naar tweede vel, r 1kl) bovenaan gekleefd met lijmdot op pag3 van 2 luik.
Drukken van tijdschrift, boek of krantDrukken ledenboekjeDrukken van een ledenboekje sportclub.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Opgetogen over het concept en gebruiksgemak. Er waren niet veel offertes, maar de deadline w..."

J. Smeets

"Het was interessant omdat alles vrij snel ging, de offertes en de verdere afhandeling."

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.