Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?

 
 
 
 

* 2. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?

 
 
 
 

* 3. Welk soort dak heeft u of wenst u?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: dakwerken in Ronse

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Erpe Dit is voor de woning van mijn zoon. Ik wens hier in combinatie met dakisolatie een nieuw onderdak te plaatsen en nieuwe dakpannen. Ongeveer 150m². Houten balken nog in goede staat.
Oost-Vlaanderen Dakwerken te Adegem Wij hebben een plat dak. Dit dak zouden wij graag later isoleren en hierna epdm op plaatsen in de plaats van roofing. Het dak is ongeveer 50 m².
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Zele Ons plat dak in asfalt is mogelijk aan vernieuwing toe. eventueel extra isolatie indien mogelijk. opp ong 150m². werken graag nog dit jaar uit te voeren aangezien het plaatsen van zonnepanelen eveneens voorzien werd eind dit jaar.
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in sint amandsberg Plaatsen van een nieuw dak en isoleren. De woning is 19 jaar geleden gekocht en gebouwd in 1978. Eventueel ook het dakgebinte te vervangen.
Oost-Vlaanderen Dakwerker gezocht in Deinze Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor de regio Evergem Ik wens dakwerken voor mijn prive. Frans dak met leien op nu , graag isoleren van buiten af, en nieuwe bedekking. Opp. rond de 100m², vrijstaand huis van 1968.
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Beervelde Omschrijving opdracht: graag had ik afspraak bekomen ivm een dakrenovatie te Destelbergen - verwijderen huidig dak en onderdak, vervangen onderdak, plaatsen dakisolatie en plaatsen van nieuwe dakpannen Het huidige dak is van de jaren 70.
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Wetteren Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Gent Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in erondegem Beste, Graag hadden we een offerte gehad voor het vernieuwen van ons dak. wanneer kan u langs komen?

Leveranciers Ronse
+500 Getuigenissen!

"Top in snelheid van reactie en aanbod van leveranciers."

K. Vandenbosch

"Ging vlotter dan ik verwachtte"

G. Legein


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.