Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?

 
 
 
 

* 2. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?

 
 
 
 

* 3. Welk soort dak heeft u of wenst u?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: dakwerken in Peer

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Dakwerken voor een woning in Bree Plat dak bestaand uit betonnen welfsels minstens 50 jaar oud. Ik wens roofing op met eventuele isolatie. Dit gebouw doet dienst als garage en is tegen woning aangebouwd. 8x3m.
Limburg Dakwerken voor een woning in Heppen Ik zoek een offerte voor het vervangen van het zinkwerk en de afwerking rondom. Nu is er mij echter aangeraden om een nieuw dak te plaatsen. Ik wens nieuw dakpannen te plaatsen. Onderdak moet nog geplaatst worden. Dakisolatie is reeds voorzien. +- 140m² met enkel 1 schouw.
Limburg Dakwerken voor de regio Houthalen Ik wens dakwerken voor mijn prive. Nu hellend dak met leien, ik wens een volledig nieuw pannendak, opp. 90m², bouwjaar 1965, nog voor de winter te doen.
Limburg Dakwerken voor een woning in Sint Truiden Dit is een woning dat ik verhuur. Momenteel heb ik een dakpannen dak. Gebinte is gebonden en er is geen onderdak voorzien. Ik wens ook een isolatielaag te leggen.
Limburg Dakwerken voor een woning in Dilsen Ik zoek een offerte voor dakwerken. Het gaat over de vernieuwing en isolatie van twee platte daken/. Deze zijn 85m². Ook is er 139m² dak waar we langs de buitenkant nieuwe dakpannen en isolatie wensen te plaatsen.
Limburg Aanvraag Dakwerken te Neerpelt wij zoeken offertes voor dakwerken. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, maar kennen de grootte niet precies. Wij wensen de zink te vervangen, alsook de dakgoot (langs de voorkant van onze woning).
Limburg Dakwerker in Overpelt gezocht Ik ben eigenaar. Het is een leien dak van 40jaar oud. Asbestleien. Ik zoek nu iemand die nieuwe leien kan plaatsen. Vrijstaande woning van 1977 en het dak is zeker 200m.
Limburg Dakwerken voor een woning in Tessenderlo Ik wens het dak volledig te vervangen. Nu heb ik een licht hellend dak. Hierop wens ik een overzetdak te plaatsen. Onderdak en dakisolatie zijn reeds voorzien. +- 175m².
Limburg Dakwerken voor een woning in Lommel Plaatsen van een Overzetdak. Huidige dak bestaat uit leien. en heeft een onderdak en is langs de zolder geïsoleerd.
Limburg Dakwerken voor een woning in Viermaalrooty Dit is voor isolatie van de woning vanaf de buitenkant. Huidige dakbekleding bestaat uit dakpannen. De woning is 28 jaar oud. Eventueel wens ik ook de dakpannen te vervangen. +- 150m².

Leveranciers Peer
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg snel verschillende en sterk uiteenlopende aanbiedingen waardoor ik als leek de kans k..."

M. verhoeyen

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.