Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?

 
 
 
 

* 2. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?

 
 
 
 

* 3. Welk soort dak heeft u of wenst u?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: dakwerken in Diksmuide

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Sint Kruis Beste, Ik heb een stuk plat dak waar roofing op ligt. Nu is deze versleten en moet er een nieuwe gelegd worden. Graag had ik een prijsofferte gehad. Dak van zeker 25 jaar.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Sint Kruis Beste, Ik heb een stuk plat dak waar roofing op ligt. Nu is deze versleten en moet er een nieuwe gelegd worden. Graag had ik een prijsofferte gehad. Dak van zeker 25 jaar.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in De Panne Dit is een appartementsgebouw van de jaren 60. Momenteel nog een roofing dak. We wensen isoleren en te vervangen. +200m².
West-Vlaanderen Dakwerken voor de regio Kortrijk Ik wens dakwerken voor onze privewoning. Plat dak met roofing nu, graag nieuwe roofing op, rond de 30m², bouwjaar 1978.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Knokke-Heist herstelling van grote bloembakken aan gevel huis alsook herstellen van lekkende goot. Woning van 40 jaar oud. graag afspraak ter plaatse
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Passendale Beste, Voor ons tuinhuis zouden we nog een dakbedekking nodig hebben. Is het mogelijk om even langs te komen hiervoor? Zou om een dakbedekking (ongeveer 30 vierkante meter in tegelpannen zijn, inclusief dakgoten en afleiders.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Veurne Het dak moet hersteld worden Graag had ik bekomen dat u een vrijblijvend eens ging kijken en mij informeerde over te doend werken en kostprijs en duurtijd.Stadszicht is beschermd. Dak moet hersteld of vernieuwd worden.
West-Vlaanderen Dakwerken voor de regio Wilskerke Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Graag nieuwe dakgoten +40 lopende meter goot, huis van jaren 80. Nu zijn ze van zink, hellend leien dak.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een appartement in de Panne Dit is een roofing plat dak. Ik ben hiervan mede-eiegnaar. We hebben een schimmel probleem door de muren die waarschijnlijk door een lek in het dak. Geen idee van oppervlakte
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Zwebegem Huidige dak zijn leien. Ik wens dit te vervangen maar op welk type dak we wensen staat nog open. Onderdak en dakisolatie zouden reeds voorzien zijn. +- 150m².

Leveranciers Diksmuide
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex, door hen heb ik een pak van informatie rond mijn voorstel kunn..."

"Het is een goed systeem. Op die manier kan ik vergelijken voor ik beslis."

R. Goethals


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.