Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor dakwerkenStuur gratis een aanvraag voor dakwerken
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Dakwerken:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?


* 2. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?


* 3. Welk soort dak heeft u of wenst u?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Ontvang snel meerdere gratis offertes: DakwerkenRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Dakwerken voor een woning in Peer Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak . Omdat er geen zolder aanwezig is zal er via de buitenkant gewerkt dienen te worden. Onderdak is reeds voorzien.
West-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Blankenberge Ik wens een offerte voor het dichten van een daklek. Woning aangekocht in 2010. Daklek komt van een bouwfout. Dak is een dak in roofing. +- 40m≤ dak in twee delen.
Oost-Vlaanderen Aanvraag dakwerken te Ieper Wij wensen offertes te ontvangen voor dakwerken. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak dat +/- 130m≤ in oppervlak meet. Wij hebben 2 dakkapellen op het dak en wensen ons dak te vernieuwen. Ons dak heeft geen geen onderdak (geen planken) en wij wensen het dak van een onderdak te voorzien. ma? 130m≤ +/- pnnen? pannen vlx? 2kpln er ligge gn minuiserite .. gn onderdak, gn plnaken
Antwerpen Dakwerken voor een woning in Olen Door de zware regenval in juni 2016 is de roofing van het dak van onze aanbouw . Overal is er 1 a 2 cm losgekomen van de randen. Alle regenpijpen van ons huis komen samen op dat dak en de ene afvoerpijp kan dat niet snel genoeg verwerken dus blijft regen staan op het dak. Onder dat gewicht heeft de hechting het begeven. Er zou iemand een offerte sturen maar we horen niets meer van hem. Graag een snelle reactie want dit is redelijk dringend.
Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Merelbeke Dit is voor de woning van mijn overleden moeder. We zoeken nu offertes voor de renovatiewerken in de woning. In het kader hiervan wensen we met iemand af te spreken om het dak te bekijken. Dit is momenteel een dak met kunstleien, vermoedelijk asbest, en geen onderdak of dakisolatie. We wensen nu het hele dak, op dakgebinte na, te vervangen, onderdak en dakisolatie te voorzien.

dakwerken offertes
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden over Bobex. Alles ging snel en correct."

P. Tack

"Zeer tevreden. Soms weet een mens niet waar eerst zoeken. Dit is zeer positief en bespaart veel..."

S. Dauwe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.