Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?

 
 
 
 
 
 

* 2. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?

 
 
 
 

* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?

 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: dakisolatie in Landen

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Eppegem Dit is een woning die we recent hebben geërfd. De zoldervloer is reeds geïsoleerd. Met het oog deze te verhuren wens ik nu deze te verhuren. Geen onderdak voorzien en bekleding zijn dakpannen. Woning van 1950 -1955
Vlaams Brabant Isolatie buitenkant dak in de regio Aarschot Ik wens het dak van mijn prive laten isoleren. Via buitenkant dus, hellend dak met leien, opp. +100m², huis van 1939.
Vlaams Brabant Isolatie binnenkant dak in de regio Korbeek-Lo Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met leien en onderdak, opp. 150-200m², bouwjaar 1971.
Vlaams Brabant Isolation du toit pour propriété privé à Wezembeek-Oppem 1970 - Propriété privé situé à Wezembeek-Oppem 1970. - Devis pour l'isolation de toiture par l'intérieur. - Toiture incliné avec une partie qui ressort en toit plat. - Superficie de 60m² environ. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Vlaams Brabant Isolation de toiture pour propriété privé à Dilbeek 1700 - Propriété privé situé à Dilbeek 1700. - Devis pour l'isolation intérieur d'une toiture. - Toiture incliné à double pents. - Compter 60m² environ pour la superficie totale. - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Vlaams Brabant zoldervloerisolatie voor een woning in Keerbergen Ik zoek een offerte voor de zoldervloer te isoleren van een woning van 200m². Het dak is tussen de ribben geïsoleerd. Nu is de vloer een houten plaat met daarop wat leidingen. Deze zolder is bereikbaar via de garage.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in ternat Dak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Schepdaal Ik zoek een offerte voor het isoleren via een volwaardige zolder. Er is een onderdak voorzien maar deze is licht beschadigd. Woning van 79 met 13m lange breedte. ik weet wel niet hoe hoog het dak precies is.
Vlaams Brabant Dakisolatie te Opwijk Offerte voor het isoleren van de binnenkant van een schuin dak. Dak is bekleed met dakpannen en is ongeveer 10 op 14 meter.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.


Offerteaanvraag voor dakisolatie

Ben u op zoek naar dakisolatie voor uw woning of bedrijf? Dan bent u zeker aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in dakisolatie.

Geef ons mee wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in dakisolatie u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u deze voorstellen rustig vergelijken en neemt u een beslissing met wie u eventueel verder wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

Hoe kiest u uw dakisolatie? 

Er bestaan verschillende soorten materialen om uw dak te isoleren. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Het belangrijkste punt waar u rekening mee moet houden is de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt als een waarde in R. Deze waarde geeft het warmte-isolerend vermogen van een materiaallaag aan. Hoe groter deze waarde, hoe groter de weerstand die de warmtedoorgang ondervindt en hoe beter het materiaal isoleert

Uw keuzen van materiaal zal ook afhangen van het type dak dat u heeft: een hellend of een plat dak? Daarnaast moet u rekening houden of uw zolderruimte verwarmd is of niet. Hou ook rekening met uw budget dat u voorziet om uw dak te isoleren. Deze zaken zullen de materiaalkeuze beïnvloeden.


Lexicon voor dakisolatie

    • Hardschuimplaten: Dit is een toepassing die vooral gebruikt wordt met een plat of hellend dak. Het isolatiemateriaal is vrij milieuvriendelijk. Hardschuimplaten zijn platen die weinig of geen vocht openemen en kennen een brandvertragende werking. De platen zijn gemakkelijk in gebruik en bestaan in verschillende maten en dikten.
    • Glaswol: Glaswol is een prima isolatiemateriaal voor geluidsisolatie. Daarnaast is het ook waterafstotend. Dit materiaal is verkrijgbaar in dekens of platen en is onbrandbaar. Vaak zit er aan één van de plaat of één kan van het deken een damp remmende laag uit aluminiumfolie. Glaswol kan irritatie veroorzaken, dus bij het hanteren van dit materiaal is voorzichtigheid geboden.
    • Steenwol: Dit isolatiemateriaal kan vergeleken worden met glaswol op vlak van verwerking en eigenschappen. Het is gemaakt van vulkanisch gesteente.
  • Aluminium noppenfolie: Dit isolatiemateriaal is een soort folie dat dampdicht is en de warmte terugkaatst, zodat die niet verloren gaat. Het is een compact materiaal dat uit een dubbele laag polyetheen luchtkussenfolie bestaat met elke zijde een laag gecoate aluminiumfolie.
  • Buiten- of binnen dakisolatie: Bij een plat dat kiest u best voor isolatie langs buiten. Mocht u een plat dak langs de binnenkant isoleren, worden vochtproblemen snel een probleem. Bij een plat dak zit de dampwerende laag langs de buitenzijde. Wanneer een plat dak dan ook een dampwerende laag langs de binnenkant krijgt, ontstaat er tussen deze 2 lagen een ruimte waar vocht en condens blijven hangen. Een hellend dak kan langs de twee kanten geïsoleerd worden. De keuze hangt af van het isolatiemateriaal en het budget.


Leveranciers Landen
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle en acurate offertes binnen no-time in huis. Duidelijk en overzichtelijk."

"Ik ben zeer tevreden. De diensten van Bobex zijn zeker aan te raden. Heel nuttig, gemakkelijk v..."

W. Meersmans


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.