Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
* 1. Welk type dakisolatie wenst u?
* 2. Welke dakoppervlakte dient geÔsoleerd te worden (schatting)?


* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: dakisolatie in Cargovil

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.
Vlaams Brabant Dakisolatie te Londerzeel Wij hebben een bijgebouw die we helemaal gaan renoveren. Van deze bijgebouw willen graag het dak isoleren, maar wij hebben nog niet de keuze gemaakt of we de binnenkant of buitenkant van het dak willen isoleren. Het dak is ongeveer 180 m≤. En de woning is gebouwd tussen de jaren 1850-1900.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Eppegem Dit is een woning die we recent hebben geŽrfd. De zoldervloer is reeds geÔsoleerd. Met het oog deze te verhuren wens ik nu deze te verhuren. Geen onderdak voorzien en bekleding zijn dakpannen. Woning van 1950 -1955
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Tienen Dit is voor een zolderruimte te isoleren onder het dak. onderdak is voorzien. Dit is een zeer oud gebouw. Dit is een zeer hoge zolder met 4 m hoog als hoogste punt.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Oud-Heverlee Dit is een volwaardige zolder dat nooit geÔsoleerd is geweest. Ik wens hier een kamer in te maken. Geen onderdak voorzien.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in overijsel Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder; De vloer is reeds geÔsoleerd. Geen dakramen en houten onderdak met maximale hoogte van 2.5m. Piramidedak in singels met een tweede dak daarop in leien.
Vlaams Brabant Isolatie binnenkant dak in de regio Zaventem Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 100m≤ ongeveer, bouwjaar 1970.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Zemst Ik zoek een offerte voor isolatie van een zolder waarin we bnet kunnen Geperst karton als onderdak. Ongeveer 140m≤ grondoppervlakte .
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Tienen Ik wens het dak te isoleren via een gewone zolder die is omgebouwd tot twee kamers. Mogelijk isolatie bovenop het plafond. Het klein stuk plafond is een kruipruimte. Ik weet niet of er een onderdak is voorzien. Ook wens ik de mogelijkheden te bekijken om de woning naast mij, van mijn dochter, mee te isoleren.
Vlaams Brabant Dakisolatie voor een woning in Dilbeek Ik wens een dak te isoleren via een volwaardige zolder. Aan de zijkanten kunnen we niet staan. Vloer is deel geÔsoleerd. Ongeveer 80m≤. Onderdak is voorzien .

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.


Offerteaanvraag voor dakisolatie

Ben u op zoek naar dakisolatie voor uw woning of bedrijf? Dan bent u zeker aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in dakisolatie.

Geef ons mee wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in dakisolatie u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u deze voorstellen rustig vergelijken en neemt u een beslissing met wie u eventueel verder wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

Hoe kiest u uw dakisolatie? 

Er bestaan verschillende soorten materialen om uw dak te isoleren. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Het belangrijkste punt waar u rekening mee moet houden is de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt als een waarde in R. Deze waarde geeft het warmte-isolerend vermogen van een materiaallaag aan. Hoe groter deze waarde, hoe groter de weerstand die de warmtedoorgang ondervindt en hoe beter het materiaal isoleert

Uw keuzen van materiaal zal ook afhangen van het type dak dat u heeft: een hellend of een plat dak? Daarnaast moet u rekening houden of uw zolderruimte verwarmd is of niet. Hou ook rekening met uw budget dat u voorziet om uw dak te isoleren. Deze zaken zullen de materiaalkeuze beïnvloeden.


Lexicon voor dakisolatie

    • Hardschuimplaten: Dit is een toepassing die vooral gebruikt wordt met een plat of hellend dak. Het isolatiemateriaal is vrij milieuvriendelijk. Hardschuimplaten zijn platen die weinig of geen vocht openemen en kennen een brandvertragende werking. De platen zijn gemakkelijk in gebruik en bestaan in verschillende maten en dikten.
    • Glaswol: Glaswol is een prima isolatiemateriaal voor geluidsisolatie. Daarnaast is het ook waterafstotend. Dit materiaal is verkrijgbaar in dekens of platen en is onbrandbaar. Vaak zit er aan één van de plaat of één kan van het deken een damp remmende laag uit aluminiumfolie. Glaswol kan irritatie veroorzaken, dus bij het hanteren van dit materiaal is voorzichtigheid geboden.
    • Steenwol: Dit isolatiemateriaal kan vergeleken worden met glaswol op vlak van verwerking en eigenschappen. Het is gemaakt van vulkanisch gesteente.
  • Aluminium noppenfolie: Dit isolatiemateriaal is een soort folie dat dampdicht is en de warmte terugkaatst, zodat die niet verloren gaat. Het is een compact materiaal dat uit een dubbele laag polyetheen luchtkussenfolie bestaat met elke zijde een laag gecoate aluminiumfolie.
  • Buiten- of binnen dakisolatie: Bij een plat dat kiest u best voor isolatie langs buiten. Mocht u een plat dak langs de binnenkant isoleren, worden vochtproblemen snel een probleem. Bij een plat dak zit de dampwerende laag langs de buitenzijde. Wanneer een plat dak dan ook een dampwerende laag langs de binnenkant krijgt, ontstaat er tussen deze 2 lagen een ruimte waar vocht en condens blijven hangen. Een hellend dak kan langs de twee kanten geïsoleerd worden. De keuze hangt af van het isolatiemateriaal en het budget.


Leveranciers Cargovil
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden van snelle reacties, meerdere offertes maken het gemakkelijker de prijsvork van h..."

"Nog gecontacteerd geweest door Isosun - Isomax en Ecocoon. Heb zelf meegegeven dat ik hen na ni..."

B. Groessens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.