Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Beveren
Momenteel heb ik een systeem met contacten op ramen en deuren , rookdetector , bewegingsdetectoren en twee bediengspanelen. Ik wens nu van leverancier te vervangen. Apart staan er ook camera's. Dit is volledig draadloos.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Koersel
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking . Liefst een vergelijk tussen draadloos en met bedrading. Graag een systeem zonder camera's , eventueel wel met een meldkamer. Er is wel een huisdier, hond, in de woning.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Kapellen
Ik ben benieuwd welke opties er zijn voor de beveiliging van mijn woning. Graag had ik hiervoor offertes bekeken voor zowel een draadloos systeem als een met bedrading. Dit is een halfopen woning van 1965.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Lichtervelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een alarmsysteem. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem, en wij wensen de zaak (binnenbeveiliging) te voorzien van een camera-systeem. Dit mag draadloos of met bedrading. Wij hebben geen huisdieren en zijn eigenaars.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Herenthout
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1986, grondopp. +100m², liefst draadloos te gaan. Enkel buiten een hond, systeem vooral voor binnen.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Halle
Ik zoek een offerten voor een bewakingssyteem binnen. Ik wens met bedrading. Momenteel nieuw voorzien. Woning momenteel in verbouwing. Oppervlakte rond de 100m². Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camera's' voor zowel binnen als buitenbewaking. Liefst te draadloos werken . Dit gaat over een woning die ik recnet heb aangekocht.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor de beveiliging voor binnenbewaking. Liefst draadloos te werken . Momenteel geen domitica. voorzien. Eventueel ook camera's . Geen huisdieren .
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Overijse
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. 2 katten zijn, er, liefst met detectoren, ook graag draadloos. Grondopp. bijna 100m², woning ouder dan 10 jaar.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Liefst met detectoren, geen bekabeling voorzien kan wel via vals plafond, grondopp. 130m², huis van 1930.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Lokeren
Dit is enkel voor binnenbewaking. Graag zowel een prijs voor zowel met bedrading als domotica. Niets voorzien.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Zwevegem
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Welk systeem is te bekijken, bekabeling is voorzien, grondopp. +250m², één kat aanwezig.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Drieslinter
Ik zoek een offerte voor de bewaking tegen inbraak voor een woning en kapperszaak. Liefst voor bedrading. Er zijn geen vrij ronlopende huisdieren. Huis is een oudere woning van bijna 100 jaar. De kapperzaak is recent in de afwerking.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rupelmonde
Dit is voor vrijstaande gebouw , zowel binnen bewaking als buitenbewaking. Dit laatste via camera. Bedrading is reeds voorzien. Wel drie katten.
Beveiligingssysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne
We willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Balen
We zoeken een alarmsysteem voor onze prive. Ik zoek een offerte voor de binnenbewaking. Voorkeur voor draadloos te werken. Momenteel geen domtica voorzien. Er is wel een kat die vrij in en uit de woning
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Herselt
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst draadloos te werken, opp. +100m², geen huisdieren. Meldkamer niet nodig.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in lebbeke
Geen voorkeur voor draadloos of alarm met bedrading. Momenteel is er ook niets voorzien van domotica of extra bedrading. Ik sta open voor alle offertes en advies.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning
Ik wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Wichelen
Wij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag alarmsysteem te Geraardsbergen
Wij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m² woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Antwerpen
Ik wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m², bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Dilbeek
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m², geen bekabeling, huis van 1987.
Beveiligingssysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Aarschot
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Kessenich
Ik zoek een offerte voor een draadloos systeem. Momenteel is er nog niets voorzien in de woning. De hond zit vast in een ruimte. Zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in As
de installatie zal wss pas in 2017 gebeuren, maar ik zou toch graag willen weten waar ik mijn elektriciteitskabels al kan trekken voor het alarmsysteem. Nieuwbouw waarvan de ruwbouw af is . Graag een vergelijk tussen een systeem met bedrading of een draadloos systeem. Meldkamer in optie bekijken. Ruwbouw is normaal gezien af tegen novermber 2016.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabewaking voor een bedrijf in Turnhout
We hebben een camera nodig aan een centrum aan een deur om enkel inbraken tegen te gaan. Deze wordt buiten geplaatst. Momenteel nog geen bedrading of domotica. Geen meldkamer. Graag een offerte voor zowel een klasieke camera als een draadloos systeem.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Rotselaar
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Bedrading is al voorzien, liefst een hybride systeem, voor binnen en buiten. 5,6 are groot, ook met meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een appartement in Mechelen
Dit is voor een appartement dat ik vehuur. Ik zoek een offerte voor een volledige nieuw systeem bij voorkeur draadloos. Geen domtica voorzien. Geen huisdieren.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabewaking voor in de regio Ertvelde
Ik wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Oudnaarde
Ik zoek een systeem voor een alarmsysteem met een camera voor buiten en sensoren. Momenteel staat de woning uin verbouwing . Bij voorkeur een draadloos alarm.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Heverlee
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. eventueel ook buiten bewaking aan de achterkant van de woning. Momenteel is er nog niets voorzien momenteel.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. zowel camera's(buiten) en detectoren, bekabeling is voorzien, geen huisdieren. Opp. +150m².
Alarmsysteem
Geen regio
Camara's voor een parking in scherpenheuvel
Dit is voor een parking die we zullen openen in september. Ik wens hier een 6-tal camera's te plaatsen. Dit is voor een parking die open gaat in september.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Tienen
Dit is voor een woning in nieuwbouw, ruwbouw is reeds volledige af. Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. Geen voorkeur voor een systeem met of zonder bedrading. We zouden in mei 2017 in de woning gaan inwonnen.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Kortrijk
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Nu heb ik camera's en een meldkamer via Securitas(te duur) Toch liever iets met detectoren, enkel voor binnen, geen huisdieren. Meldkamer is te bekijken, opp. meer dan 110m².
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning/praktijk in Herzele
alarmsysteem Zowel detectoren als camera's. Dit is voor een praktijk en een privé. Ik wens wel de twee afzonderlijk te kunnen beschermen. Enkele domotica voorzien. Bij voorkeur draadloos te werken. Ik werk namelijk in de praktijk met drie collega's?. Deze moeten hebt alarm voor de praktijk kunnen bedienen.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor zowel een vergelijk voor alarmsysteem voor binnenbewaking. Omdat dit voor een woning is in verbouwingen wens ik de verschillende opties te bekijken , zowel voor een draadloos als een klassiek alarmsysteem met bedrading. In de woning zullen er wel huisdieren, honden, rondlopen.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Scheldewindeke
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive, zeker iets met camera's misschien detectoren. 3-4 camera's, voor binnen en buiten. Opp. 180m², liefst draadloos te gaan, één hond aanwezig. Redelijk spoedig te starten.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Lennik
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Vooral voor binnen, bekabeling is er niet, geen huisdieren. Graag contact en bezoek voor een gerichte offerte.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Sint-Truiden
Dit is voor enkel binnenbewaking. Graag zowel een offerte voor een systeem met als een systeem zonder bedrading. Ik zou ook de opties voor een meldkamer wensen te bekijken. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de ruwbouw reeds af is.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Wetteren
We wensen een alarmsysteem voor aan onze prive. Welk type, graag advies, voor binnen vooral. Liefst draadloos te werken, kat en hond is er.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor woning in Beerse
Dit is voor een woning waarvan het compromis is ondertekend en ik in augustus-september zal intrekken. Het is een vrijstaand gebouw waarvan ik deels de buitenkant maar vooral voor binnenbewaking wens te zorgen. Er is reeds een recorder voorzien waarop ik eventueel twee camera's verder wens aan te sluiten. Ook wens ik met bedrading te werken; Dit kan eventueel al op voorhand door ons worden voorzien. Er zijn wel huisdieren, katten en later misschien ook een hond , in de woning. De sensoren zullen hiermee rekening moeten kunnen houden.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Male
Ik zoek een offerte voor een draadloos alarmsysteem voor een woning. In de woning zijn geen huisdieren. Meldkamer mag als een optie worden bekeken.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Genk
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking en een scooter. Graag wens ik de prijzen te vergelijken voor een alarmsysteem met camera of enkel met detectoren. Liefst wel een draadloos systeem.
Camerabewaking
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Hoevenen
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst een draadloos met detectoren, woning van eind jaren 80. Opp. binnen 150m², 2 katten aanwezig.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabewaking voor in de regio Beveren
Ik zoek een camerasysteem voor aan mijn prive, niet met een centrale. 2 tal camera's, voor buiten, geen bekabeling, 80m² opp.
Camerabewaking
Geen regio
camerabewaking voor een appartement in een Oostende.
Dit is voor twee appartementen. Ik wil een systeem met opnamen en eventueel detectoren. Controle via iphone. Meldkamer is niet noodzakelijk.Momenteel is er niets voorzien. Liefst heb ik een systeem met bedrading.
Camerabewaking
Geen regio
camerabewaking voor een woning in Lennik
Dit is voor een camerasysteem voor een vrijstaande woning. We wensen vooral via minstens twee camera's deze woning vanaf de buitenkant te beveiligen. Momenteel is er een draadloos alarmsysteem.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabeveiliging voor een woning in Gent
Ik heb een L-vormig domein dat ik zowel binnen en buiten wens te beveiligen. Met bedrading of draadloosn beide opties staan nog open Momenteel niets voorzien. Wel huisdieren. Wel momenteel enkel stand alone systemen maar deze gaan waarschijnlijk weg na plaatsing van een degelijk alarmsysteem.
Camerabewaking
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Geraardsbergen
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Camerabewaking te volgen via internet, een 4 tal camera's (binnen en buiten) opp. ongeveer 50m². Bekabeling is nog niet voorzien.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabeveiliging voor een woning in Heldergem
Vrijstaande woning. Ik ben momenteel volop bezig in een verbouwing en daarom zou ik graag de prijzen weten en vergelijken voor een alarmsysteem met camera's. Deze zou moeten openstaan voor zowel binnen als buitenbewaking. Momenteel nog niets voorzien voor aansluiting en ik wens eigenlijk de opties voor zowel draadloze systemen als systeemmlet getrokken bedrading bekijken.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Geel
We zoeken een alarmsysteem, vooraan aan de deur een camera en achteraan misschien detectoren. (voor buiten) Ook een systeem met een soort deurbel en intercomsysteem. Geen bekabeling voorzien, dit kan wel gelegd worden.
Camerabewaking
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor de prive zowel binnen als buiten. Buitencamera's en detectoren binnen, liefst met meldkamer erin. Nu heb ik een alarm met sensors (oud systeem). Bekabeling ligt er, huisdieren zijn er (kippen, honden). Erg grote tuin meer dan 1500m².
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Lede
Ik doe aanvraag voor een alarmsysteem voor mijn prive. Camera's en/of detectoren hangt van de offerte af. Enkel voor binnen. Klein hondje aanwezig. Draadloos liefst. Meldkamer optie mag bij de offerte.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor in de regio Bonheiden
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Enkel voor binnen, er is bekabeling voorzien. Geen huisdieren. Meldkamer mag in de offerte.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Oelegem
Voornamelijk binnenbewaking. We hebben recent een probleem gehad met inbraak. Ik wens een systeem met camera's of detectoren en camera's. Momenteel is er reeds een ouder systeem in enkel de praktijk. Momenteel niets voorzien in de woning voor plaatsing van het systeem. Er zijn wel huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Roosdaal
Aanvraag voor een alarmsysteem voor binnenbewaking. Ik wens met sensoren en of detectoren te werken. Dit is een nieuwe woning waar we begin april zullen gaan inwonen en we wensen dit systeem te plaatsen voor we de woning betrekken. Domotica gaat worden voorzien en we wensen met voorkeur draadloos te werken. Er komt wel een huisdier in de woning.
Alarmsysteem
Geen regio
camerabewaking voor een woning met stallingen te Londerzeel
Het is een vrijstaande woning. Het huis is van de jaren 90. Het een betreft paardenstallen. Ik wil de beesten in het oog houden. Als ik mijn paarden wil bekijken wil ik op een toestel kunnen kijken waar en wanneer ik wil. Het gaat over 8 camera's die in en rondom de stallen moeten worden gezet. Kan u mij contacteren voor een afspraak ? L D.W.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in retie
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. bedrading is reeds voorzien. Bedoeling zou zijn een systeem te plaatsen dat ook rekening houdt met de huisdieren in de woning. Meldkamer is niet nodig. Plaatsing mag zo snel mogelijk gebeuren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning Nijlen
Dit is een een alarmsysteem voor binnenbewaking , liefst zonder bedrading. Domotica is nog niet voorzien. Meldkamer zal niet nodig zijn.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Haasdonk
Graag ontvangen wij offertes voor een alarmsysteem. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem, en wij zijn op zoek naar binnenbewaking.Dit mogen offertes zijn voor zowel een draadloos systeem als een systeem met bedrading. Wij hebben 1 kat (huisdier), en wensen een offerte met meldkamer in optie te bekijken. Wij zijn eigenaar van de woonst.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Wemmel
Alarmsysteem moet veranderd worden omdat dit verouderd is. Dit is enkele binnenbewaking. Sensoren zijn reeds voorzien, alsook bedrading. Wel huisdieren . Meldkamer moet niet bekeken worden. Gsm versturen mag wel.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in retie
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. bedrading is reeds voorzien. Bedoeling zou zijn een systeem te plaatsen dat ook rekening houdt met de huisdieren in de woning. Meldkamer is niet nodig. Plaatsing mag zo snel mogelijk gebeuren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem in de regio Nazareth
Ik zoek een alarmsysteem, graag advies voor de woning welk systeem best is. Er is een 1 huisdier (kat). Liefst bewaking binnen. Nog geen bekabeling voorzien, graag een offerte en bezoek hiervoor.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor de regio Genk
We wensen onze privewoning te bewaken, liefst draadloos. Want er is geen bekabeling voorzien. Een soort beveiliging waar men een code moet ingeven bij binnenkomst. Indien met detectoren, er zijn een 12 tal ramen/deuren in onze woning. Alleen voor binnenbewaking, geen huisdieren aanwezig.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Boortmeerbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1964. 4 toegangen , voordeur achterdeur , garage en veranda. Ik heb 2 Mechelse herders en een rottweiler, die beesten komen in garage, berging en inkomhal. Ik overweeg een alarmsysteem.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarminstallatie prive woning
Wij zoeken een alarmsysteem voor ons huis, voor gelijksvloer voor ongeveer 110 m2. Wij hebben op dit moment geen alarm. Onze eerste investering zijn zonnepanelen, daarna willen we een alrm plaatsen in ons huis.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Wilrijk
Ik woon in een halfopen bebouwing van de jaren 60. Er is nog niets van beveiliging aanwezig waardoor ik wil vergelijken in alarmsystemen. Ik heb ook geen huisdieren. De toegangen zijn beperkt tot een voor en achterdeur. Kan u mij contacteren voor het maken van een mooie offerte. Plaatsbezoek kan en mag altijd. Mvg
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem offerte te Boortmeerbeek
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning en ik zoek een alarmsysteem. ik heb 1 hond die binnen zit. De woning is zelf van 1986. Kan u mij contacteren voor een vrijblijvende offerte voor een alarmsysteem. Dank u
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem offerte gezocht in Aaigem
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 2006 zijn we opzoek naar een beveiligingssysteem. Op dit moment is er nog niks maar de bekabeling voor het systeem is wel aanwezig. Kan u ons contacteren voor het maken van een afspraak en een mooie offerte.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne
Ik doe deze aanvraag voor een alarmsysteem voor een tweede woning van mij .Voorkeur voor een draadloos systeem. Momenteel geen domotica voorzien. In de woning zijn er wel Huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Zutendaal
Beste, Als eigenaar van het huis zijn we opzoek naar offertes voor een beveiliging ervan. Het is een vrijstaande woning met 1 hond aanwezig die enkel op de beneden kom. Het bouwjaar van het huis is 1990. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Zutendaal
Beste, Als eigenaar van het huis zijn we opzoek naar offertes voor een beveiliging ervan. Het is een vrijstaande woning met 1 hond aanwezig die enkel op de beneden kom. Het bouwjaar van het huis is 1990. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Lanaken
Ik zoek een systeem voor enkel binnenbewaking. Voorkeur draadloos te werken. Geen huisdieren in de woning. Mogelijkheid voor meldkamer mag bekeken worden.
Alarmsysteem
Geen regio
-offerte voor alarmsysteem in Vlierzele
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning. Bestaand alarmsysteem dat niet meer mag gebruikt worden. Er zijn draden, maar we wensen over te schakelen naar hoofdzakelijk draadloos. Momenteel enkel binnenbewaking, maar mag eventueel uitgebreid worden. Er zijn geen katten of honden. Liefst een systeem zonder meldkamer, maar kan toch besproken worden. 400 m2 maar zowel boven als beneden liefst in twee zones onder te verdelen.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor vooral binnenbewaking van mijn privéwoning. Ook mag er buiten eventueel een licht geplaatst worden dat aanspring als iemand dicht bij de woning komt. Ik wens met een volledige draadloos alarm te werken. Domotica is wel nog niet voorzien in de woning. Wel zijn er enkele katten als huisdier waarmee rekening zal moeten worden gehouden.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rijkvorsel
Voor een magazijn. Ik wens vooral buitenbewaking. Momenteel geen bedrading voorzien. Intern in het bedrijf draadloos en voorkeur met meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Oostrozebeke
Ik wens een duplexappartement te beveiligen. Enkel binnenbewaking want het is niet mogelijk het appartement vanaf de straatkant binnen te dringen. Bij voorkeur een draadloos alarmsysteem. Sensoren of detectoren kunnen niet geactiveerd worden als we weg zijn. Geen meldkamer nodig.
Camerabewaking
Geen regio
Camerabeveiliging voor een woning in Tielt
Dit is voor zowel een privéwoning als een bedrijfsgebouw. We hebben nogal veel huisdieren waardoor ik verkies zonder bewegingsmelders te werken en in plaats daarvan met bewakingscamera's. Momenteel geen bedrading of domotica voorzien. Ik wens vooral draadloos te werken en vooral voor buitenbewaking.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Brussel
Beste, Ik ben eigenaar van een appartement. Er zijn geen huisdieren. Enkel een voordeur. Er is nu niks aanwezig. Het mag met een meldkamer zijn en moet een stil alarm zijn. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte. Dank u.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Lebbeke
Beste Wij zoeken nieuwe veiligheidssloten voor een voor en achterdeur en bijkomstig eventueel een alarm met detectoren. Wij hebben geen huisdieren aanwezig in het huis. Dit is een rijwoning. Nu hebben we niks van beveiligingssysteem. Kan u mij bellen voor een afspraak ter plaatse. Dank u, Petrus.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem te Hemiksem
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1971. Ik heb 2 katten die binnen en buiten lopen. Wij hebben nu iets dat heel gedemodeerd is. Nu zoeken wij een nieuw systeem. Er is een voor en achterdeur. Kan u mij bellen voor een afspraak. Hier is ook een zaak. Mvg,
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Halle
Ik wens een offerte voor de beveiliging van een vrijstaande woning via een draadloos systeem. Momenteel is er nog geen domotica voorzien. Een meldkamer staat nog volledig als optie open. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Brakel
Mometeel is er niets voorzien. Ik wens een offerte voor een systeem met bedrading en voor buitenwaking. Geen huisdieren. We zoeken een systeem zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Kortemark
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van een alarmsysteem. Momenteel gebruiken wij geen alarmsysteem en de aanvraag is bedoeld voor buitenbewaking. Wij hebben een voorkeur voor een draadloos systeem, en hebben geen huisdieren binnen of buiten de woning. Het betreft onze eigen woning (wij zijn eigenaar) en wij wensen een offerte met meldkamer te ontvangen.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Brugge
Wij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Momenteel maken wij geen gebruik van een alarmsysteem, en wij hebben geen voorkeur voor een draadloos systeem/systeem met bedrading. Het betreft binnenbewaking en wij hebben geen huisdieren (is een bedrijfspand). Wij wensen offertes te ontvangen zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Zoersel
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem voor binnenbewaking. Momenteel is er reeds bedrading voorzien. Graag een offerte voor een alarmsysteem zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Zelzate
Wij wensen offertes te ontvangen voor een alarmsysteem (momenteel gebruiken wij geen alarmsysteem). Wij verkiezen een systeem voor buitenbewaking, eb dit mogen zowel offertes zijn voor een draadloos systeem als een systeem met bedrading. Wij hebben geen huisdieren die vrij rondlopen op de plaats waar wij dit alarmsysteem wensen te plaatsen, en wensen een offerte met meldkamer in optie te bekijken. Wij kennen de te bewaken oppervlakte niet precies. Wij zijn eigenaar van de woning. Wanner wij dit systeem wensen te plaatsen hangt van de prijs af.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een nieuwbouwwoning in Brecht
Dit is voor een nieuwbouwwoning waarvan de bouw gestart zal worden begin januari. We hadden graag een afspraak gemaakt me de leveranciers om te bekijken welke mogelijkheden en prijzen er zijn voor geschikte beveiligingssystemen en wat we in de bouw reeds moeten voorzien van bedrading, domotica, contactpunten enz.... Omdat de bouw nog moet starten staan alle opties nog open. Bouwplannen zijn uiteraard al af en kunnen gebruikt worden voor de offerte.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Knokke-Heist
Ik zoek een alarmsysteem met camerabewaking voor een halfopen woning. Dit systeem zal dienen voor binnenbewaking en ik geef een voorkeur aan een draadloos systeem. Graag had ik hiervoor een prijsofferte verkregen met de mogelijkheden voor een meldkamer als een optie. In de woning zijn er geen huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
beveiliging in Bissegem
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking. Momenteel hebben we geen huisdieren. Graag wens ik zoveel mogelijk draadloos te werken. Domotica kan worden voorzien.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in De Haan
Dit is vrijstaande woning. Ik ben op zoek naar een alarmsysteem voor binnenbewaking , bij voorkeur draadloos. Meldkamer mag eventueel als een optie worden vermeld. Er zijn huisdieren in de woning. Plaatsing heb ik gepland voor in de loop van volgend jaar.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een alarmsysteem, momenteel gebruiken wij een alarmsysteem en men kan hierop verder bouwen. Wij verkiezen binnenbewaking (dit mag zowel draadloos zijn als met bedrading). Wij hebben geen huisdieren en wensen offertes te ontvangen zonder meldkamer. Wij zijn eigenaar van get pand (ongeveer 200m²).
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning. Hier staat al een installatie in met bewegingsmelder. Ik wens deze up te daten, buitensirene en klavier moet vervangen worden. Bedrading kan normaal nog gebruikt worden. Dit is een systeem zonder meldkamer. Er is momenteel een buitenalarm met kapotte voeding. Binnen werkt het nog wel. Twee klavieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning. Hier staat al een installatie in met bewegingsmelder. Ik wens deze up te daten, buitensirene en klavier moet vervangen worden. Bedrading kan normaal nog gebruikt worden. Dit is een systeem zonder meldkamer. Er is momenteel een buitenalarm met kapotte voeding. Binnen werkt het nog wel. Twee klavieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Alarmsysteem voor een woning in Liedekerke
We zoeken een alarmsysteem met camera's voor binnenbewaking. Dit is voor een recent afgewerkte nieuwbouwwoning waar we bekabeling reeds voorzien is voor 3 sensoren , 2 codeklavieren en een buitensirene. We wensen eventueel ook nog een 4de draadloze sensor te plaatsen. Meldkamer is nog in optie te bekijken. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Lichtervelde
Wij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Momenteel gebruiken wij geen alarmsysteem, en wij verkiezen binnenbewaking. Wij hebben geen huisdieren en wensen offertes voor zowel een draadloos systeem als een systeem met bedrading. Wij wensen een offerte te ontvangen zonder meldkamer. Het betreft onze woning (wij zijn eigenaar).
Alarmsysteem
Geen regio
Aanvraag Alarmsysteem te Putte
Wij zoeken offertes voor een alarmsysteem. Wij hebben reeds bedrading klaarliggen waarop verder kan worden gebouwd, en verkiezen dan ook voor een systeem met bedrading. Dit betreft binnenbeveiliging, en wij hebben geen huisdieren. Wij wensen een offerte zonder meldkamer te verkrijgen. Wij zouden dit systeem willen aansluiten in onze woning (wij zijn eigenaar van de woonst). Wanneer wij deze wensen te plaatsen hangt af van de prijs.

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.