Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Retie
We hebben een interieurwinkel waar er ook gebruik kan worden gemaakt van dranken. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We wensen ook de opties voor een vaste en mobiele terminal te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Hamme
Ik zoek een andere betaalterminal (mobiele), nu heb ik Keyware en ik wens een prijsvergelijking. Voor huren/kopen hangt van de prijs af. Gebruik is voor in het restaurant. Voor bankcontact, visa en mastercard. Btw nummer in aanvraag.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Oostduinkerke
Ik zoek een toonbankterminal, momenteel heb ik er 1 van Atos en ik wens een prijsvergelijking tegenover hun. Liefst voor te huren, voor bankcontact,visa,... Voor een bio/natuurwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen
Dit is voor een detailhandel en horecazaak. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal, dit mag zowel huur als aankoop zijn. Gebruik van enkel bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Wijnegem
Ik wens een toonbankterminal, ik heb er nu nog geen. Huren/kopen hangt van de prijs af. Internet en vaste lijn aanwezig, soorten kaarten hangt ook van de prijs. Voor in een pittazaak (restaurant).
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Antwerpen
We zoeken een toonbankterminal, huren/kopen hangt van de prijs af. Aansluiting is ook voorzien, voor allerlei soorten kaarten. Voor een telefoon/reparatiewInkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor bedrijf in de regio Lier
We wensen een toonbankterminal, we hebben nu een Xenta waar we niet tevreden over zijn. Kopen/huren hangt van de prijs. Voor visa, bankcontact en mastercard. Indien mogelijk ook offerte voor smartphone/tablet model.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Herent
We wensen een toonbankterminal voor onze zaak. Momenteel nog geen aanwezig, kopen/huren hangt van de prijs. Voor een schoonheidssalon, voor alleen bankcontact. Aansluitingen zijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Mortsel
We maken momenteel gebruik van een betaalterminal van Banksis. Ik wens nu graag de prijzen en kosten bij andere leveranciers te vergelijken. Momenteel gebruik ik enkel bankcontact en is de terminal aangesloten op een internelijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Assenede
Enkel bancontact is voldoende normaal. Voor een schoonheidsinstituut. Misschien ook een offerte voor visa. Meerdere keren bellen want ik ben moeilijk bereikbaar . Vorig jaar twijfelde ik , maar nu heb ik gemerkt dat het echt nodig is om één te hebben.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Sint-Niklaas
Wij zoeken prijsoffertes (huur of aankoopoffertes) voor een mobiele betaalterminal, momenteel gebruiken wij geen betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Dessel
We wensen een toonbankterminal, nu hebben we een model van Worldline. Het is voor eventueel een prijsvergelijking met onze huidige (om te kopen). Voor bankcontact, mag in optie voor andere kaarten. Ik heb een winkel in raamdecoratie.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Zonnebeke
Graag zowel een huur als aankoopofferte. Momenteel gebruiken we een betaalterminal van ccv maar we wensen een nieuwe systeem te gebruiken en wensen dus een nieuwe leverancier. Ik wens te werken via een app of met 'strippen' van de bankkaart. We gebruiken Maaltijdcheques en bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor frituur in Wuustwezel gezocht
Als frituur zoek ik enkele offertes om te vergelijken wat de markt mij kan bieden voor een betaalterminal-oplossing. De software om deze te koppelen aan mijn witte kassa is reeds aanwezig. Ik zoek een toestel dat naast Maestro ook maaltijdcheques kan lezen. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Zoersel
Beste, Ik wens een vergelijk in offertes te doen voor een betaalterminal. Voornamelijk bancontact zal er gebruikt worden en de optie visa mag bekeken worden. Er is nu in onze horecazaak geen toestel aanwezig. Liefst hebben we een draadloos toestel.Deze mag gekoppeld worden aan de kassa. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor de regio Melsele
We wensen een mobiele terminal en ook voor smartphone/tablet. Huren of kopen hangt van de prijs af. Voor beroepen voeding (op de baan, beurzen) en echtgenoot is Ostheopaat. Liefst voor 2 verschillende rekeningen. Het model zou ook in Nederland gebruikt worden.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht voor een kapster in Hoogstraten
Ik word full time kapster in maart en wens is te vergelijken voor een bancontact-toestel. Op dit moment ben ik wel nog bijberoeper. De betaalterminal zal een toonbankmodel worden. Kan u mij contacteren samen met enkele mooie offertes. Dank u
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Gent
We zoeken een offerte voor een betaalterminal. Deze is te gebruiken in een werkplaats voor fotografen waar de werkplaats verhuurd zal kunnen worden en waar ze direct dienen te betalen. Enkel bankcontact is voldoende. Er is internet aanwezig. De werkplaats is ook in Gent.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Hoboken
We zoeken een toonbankterminal (vast) voor bankkaarten en eventueel kreddietkaarten. Ik ben huisarts en heb dit nodig want momenteel is er nog geen. We hebben een internet voor de aansluiting.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Oostende voor een nieuwe winkel
Beste, Ik ben opzoek naar een betaalterminal daar nog geen aanwezig. Het gaat gebruikt worden in een nieuwe winkel. Optie kredietkaarten overweeg ik sterk. Kan u mij contacteren samen met enkele mooie offertes.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht voor een tandarts in Oostende
Als tandarts doe ik een vergelijk in offertes voor een betaalterminal, want er is nog geen aanwezig. Enkel bankcontact is normaal voldoende. Deze gaat enkel in de praktijk gebruikt worden dus graag een toonbankmodel. Er is internet aanwezig in de vorm van een kabel. Alvast bedankt om een duidelijk offerte eventueel via email te bezorgen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Mollen
Beste, We wensen een vergelijk te doen betreffende een betaalterminal. Het gaat over een betaalterminal, die alle beschikbare kaarten in België kan aanvaarden. Op dit moment hebben we als groothandel nog geen toestel aanwezig. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte voor deze betaalterminal. Philippe,
Betaalterminal
Geen regio
offerte betaalterminal in Koksijde
Ik twijfel tussen toonbank en mobiel (voor binnen), omdat we twee kassa's hebben, ik wil niet dat de ene klant voor de voeten van de andere loopt voor een betaling. Ik heb nog nooit een betaalterminal gehad. Huren of kopen hangt af van de formules. Ik zou enkel bc en eventueel maaltijdcheques accepteren. We hebben een vaste lijn en internet om aan te schakelen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Brugge
We hebben nu 2 betaalterminals staan. Maar er is 1 van de 2 die zijn beste tijd heeft gehad, een mobiele. Geen idee van huidige partner. Winkel en wijnbar. Het mobiele is voor de wijnbar met terras. Ik geef een voorkeur aan kopen van het toestel. Kan u mij een mooie offerte uitwerken aub.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht voor een dierenarts in Knokke-Heist
Beste, Als dierenarts ben ik opzoek naar een betaalterminal. Enkel Maestro is voldoende.Kan u mij contacteren samen met een nieuwe mooie offerte . Ik heb in het verleden al is een aanvraag gedaan maar ben al mijn offertes en documenten kwijt.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Roeselare voor een Bistro
Het gaat over een bistro in Roeselare. Enkel bancontact + eventueel optie creditscards. Nog niets aanwezig van toestel op dit moment. We rekenen 1000 betalingen per maand. Waarvan 900 aan +-20€ en een 100 aan +- 9€. Kan u mij een mooie offerte bezorgen. Graag een draagbare op Wifi. Optie kassaregister moet bekeken worden.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale offerte voor regio Rijkevorsel.
We zoeken 2 vaste toestellen en 2 draagbare. Bestaande is via Inovaphone. Interesse in een nieuwe aansluiting. (geen vergelijking). Geen fax of alarm via huidige centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Geel
Dit is voor een beenhouwerij. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor elektronische maaltijdcheques en bankkaarten. Dit mag zowel een offerte voor huur als aankoop zijn. Momenteel heb ik nog geen gebruik gemaakt ooit van een betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
-offerte betaalterminal
Wij wensen een prijsverelijking met onze huidige leverancier atos wordline. Er is dus al een vaste lijn voor aanschakeling. We wensen banccontact en creditkaarten plus maaltijdcheques te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Wingene
Wij zoeken offertes (aankoopoffertes) voor een toonbankterminal. Wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien hiervoor. Wij maken momenteel geen gebruik van een betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten te werken (wij hebben een garage).
Betaalterminal
Geen regio
Offerte betaalterminal in Lokeren
Mijn vrouw heeft een kinesistenpraktijk. Ze wenst enkel bc kaarten te accepteren. Er ligt al een vaste lijn voor internet. Mocht het mogelijk zijn: ze heeft een online patientendossier (kinéquick), het zou interessant zijn mochten de betalingen aan dit dossier kunnen gelinkt worden. Graag een offerte voor een betaalterminal
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een Vereniging in Overijse
Dit is voor een evenement , markt ,waarvoor we een offerte zoeken om 1 betaalterminal te huren voor 1 avond. Dit zou een systeem moeten zijn dat zowel bank als kredietkaarten aankan. In deze ruimte zal geen wifi voorzien zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een overheidsinstelling in Voeren
Mobiele terminal. Momenteel hebben we niets. We zoeken een betaalterminal waarmee we zowel gebruik kunnen maken met visa, krediet en bankkaarten. In dit stadium wensen we de opties voor zowel huur als aankoop te bekijken. We hebben enkel 1 interventievoertuig dus we zullen ook genoeg hebben aan 1 betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Westerlo
Ik ben tandarts en op zoek naar een betaalterminal voor in de zaak zelf. Ik wens te werken met enkel bankkaarten.Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag wens ik ook de opties van zowel een mobiele als een vaste terminal te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Knokke-Heist
We maken momenteel gebruik van betaalterminal van ccv. Ik wens graar de prijzen vergelijken bij andere leveranciers. Graag zowel huur als aankoopofferte. Gebruik van zowel krediet en bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Berchem
Ik ben slotenmaker en zoek een offerte voor een mobiele terminal voor op klantenbezoek. Ik wens enkel met bankkaarten te werken. Graag een offerte per mail.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Gullegem
Ik heb een bakkerij met sandwishbaar. Een toonbankmodel is voldoende. Het moet een heel duidelijk scherm hebben wegens zichtproblemen. Enkel bankcontact is voldoende.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Meulebeke
We zoeken een vergelijk in offertes voor een betaalterminal. Er is nog geen aanwezig in de feestzaal Enkel bankcontact is voldoende. Toonbankmodel. Liefst het eenvoudigste.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Boortmeerbeek
Graag ontvangen wij offertes (wij wensen huur -en aankoopoffertes te vergelijken) voor een toonbankterminal alsook voor een mobiele terminal. Wij gebruiken momenteel geen betaalterminal, en wij werken met bankkaarten, Visa, kredietkaarten en maaltijdcheques. Een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Lochristi
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal (wij wensen huur -en aankoopoffertes te vergelijken). Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten (bankcontact) te werken. Wij hebben reeds een telefoonlijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Ik doe deze aanvraag voor een familielid die sinds 10 jaar een kledingwinkel heeft. We hebben hier al geruime tijd een ccv betaalterminal maar wensen vooral wegens de prijs een offerte vergelijking te doen met andere leveranciers. We werken met zowel betaal als visa kaarten. Dit mag zowel een huur als aankoopofferte zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Brugge
Beste, Ik heb een nachtwinkel in het centrum van Brugge. Nu wens ik te vergelijken voor een nieuwe betaalterminal. Kan u mij contacteren liefst in de namiddag. Dank u
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een vzw. We hebben momenteel 4 telefoontoestellen op een zelfde lijn maar wensen nu te kijken of de mogelijkheid bestaat deze over verschillende lijnen te spreiden met een nieuwe telefooncentrale. Opties tussen VoIP en Analoge centrale staan volledig open. Er staat ook een fax op de centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren
We hebben een car en truckwash. Voor de truckwash specifiek zoeken we nu een betaalterminal om in de zaak zelf te gebruiken en aan te sluiten op wifi. Huur of aankoop staat volledig open, net als dat we een ofwel mobiele ofwel vaste betaalterminal gaan gebruiken. De twee opties kunnen bekeken worden. Wel wensen we enkel via bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
offerte voor een betaalterminal in neerpelt
we zoeken een mobiele betaal terminal voor klantenbezoek. twee opties voor bank en visa verder te bekijken . we willen huren op lange termijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Oostrozebeke
We hebben reeds internet en wifi voorzien om deze betaalterminal aan te sluiten. Graag zowel een offerte voor de huur als de leasing van dergelijk toestel. We wensen wel enkel bankkaarten te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Westerlo
Ik ben een groot en detailhandel . Wifi is voorzien. Graag een huur en aankoopofferte. We gaan werken met bankkaarten zeker; kredietkaarten en visa eventueel. Graag zo snel mogelijk contact.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Meerbeke
Nu zijn we bij Ingenico ,maar sinds kort hebben we overgeschakeld naar een mobiele terminal met een Proximuskaart. Omdat dit naar behoeven werkt zoeken we een betaalterminal die op wifi kan werken, deze is recent in de zaak geïnstaleerd . Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kanegem
We zijn vooral actief om markten en beurzen, daarom zoeken we een mobiele betaalterminal die overal gebruikt ken worden. Bedoeling is zowel met bank , krediet als visa kaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal gezocht te Hasselt
Beste, We zoeken enkele offertes voor een betaalterminal. We zijn actief in teambuildingsactiviteiten. Graag een toonbankmodel voor ook kredietkaarten. Begin februari gaan we open. Tegen dan zou ik graag een toestel hebben. Alvast bedankt voor een mooie offerte. Mvg, Peter T.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Dilbeek
Wij zoeken huur of aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij geen terminal, en wij hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien. Wij wensen met bankkaarten Visa en kredietkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Voeren
Graag huur of aankoopoffertes (wij wensen beiden te vergelijken) voor een toonbankterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken. Momenteel hebben wij een betaalterminal van Atos (een mobiele betaalterminal) en wij wensen een prijsvergelijking te doen (dit toestel van Atos werkt niet naar behoren). Een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien.
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Gent
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale van Siemens (hierop is een alarm van de lift aangesloten). Er zouden 13 telefoontoestellen opgenomen moeten worden en wij gebruiken ook 13 interne telefoonnummers. Wij wensen offertes te verkrijgen voor een klassieke (analoge) telefooncentrale.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Ravels
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal (momenteel gebruiken wij geen betaalterminal). Wij hebben een voorkeur voor een mobiele terminal, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij wensen enkel met bankkaarten (bankcontact) te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Knoke
Momenteel maken we gebruik van een mobiele betaalterminal van atos Worldline . Omdat we een tweede betaalterminal moeten aankopen of huren wilde ik onmiddellijk gebruik maken van de situatie om prijzen met andere leveranciers te vergelijken. We zoeken een mobiele terminal voor onderweg te gebruiken met zowel visa, bankcontact als kredietkaarten . We zijn actief in de groot en kleinhandel.
VOIP telefonie
Geen regio
Aanvraag VOIP telefonie te Stekene
Wij zoeken offertes voor VOIP telefonie. Momenteel maken wij geen gebruik van VOIP telefonie. Wij zouden hier 1 vast telefoontoestel en enkele mobiele telefoontoestellen op aansluiten. Wij zullen beschikken over 1 telefoonnummer en wij hebben een voorkeur voor VoIP telefonie (liefst geen klassieke analoge centrale).
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Oostende
Wij zoeken huur of aankoopoffertes voor zowel een vaste als draadloze terminal. Wij gebruiken nog geen betaalterminal en hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien. Wij wensen te werken met bankkaarten (bankcontact, Visa, kredietkaarten en maaltijdcheques.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Gent
Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal (momenteel gebruiken wij geen betaalterminal). Wij verkiezen een toonbankterminal, en wij accepteren enkel bankkaarten. Een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal gezocht te Kontich
Ik doe deze aanvraag voor een recent op gestarte Microbrouwerij. Veel klanten willen met bankcontact betalen. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Mijn btw nr zou normaal gezien de eerste week van januari toekomen.
Kassasysteem
Geen regio
Kassasysteem voor een bedrijf in Brussel
Zaak start eind februari begin maart. Dit wordt een horecazaak. Eventueel gaan we ook werken met visa. eventueel het kassasysteem zoveel mogelijk integreren in de betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Appelterre
Een draagbare terminal voor te gebruiken in een magazijn waar geen internetverbinding is. Eventueel zal ik er ook gebruik maken van levering. Ik ga ook met kredietkaarten en bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Deurne
Wij zoeken offertes voor een mobiele of vaste betaalterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn. Wij wensen te werken met bankkaarten en maaltijdcheques. Wij hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Zelzate
Graag wensen wij offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij verkiezen een toonbankterminal, en dit mogen zowel huur als aankoopoffertes te zijn. Wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien, en wij wensen enkel met bankkaarten (bankcontact) en maaltijdcheques te werken.
GSM Tarieven Vergelijken
Geen regio
Aanvraag GSM Tarieven Vergelijken te Leuven
Wij zoeken offertes voor het vergelijken van GSM tarieven. Wij zijn in het bezit van 1 GSM toestel dat op naam staat van de firma. Onze huidige Provider is Telenet, en deze GSM wordt niet gebruikt om van of naar het buitenland te bellen.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Roosdaal
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal (dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn). Wij gebruiken momenteel geen betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten te werken. Wij moeten nog een vaste -en draadloze lijn voorzien (opstart is voorzien voor mei/juni 2016).
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een handelszaak dat van start gaat begin februari. Ik wens zowel de opties om deze terminal te huren en aan te kopen bekijken. Gebruik van waarschijnlijk enkel bankkaarten, geen kredietkaarten of visa.
Kassasysteem
Geen regio
Kassasysteem voor een bedrijf in Bredene
Momenteel maak ik gebruik van een ouderwets kassasysteem. In verband met de toekomende witte kassa zoek ik nu een offerte voor de juiste software. Internet en computer kan voorzien worden te plaatsen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Herk de stad
We zijn een groothandel die nu zo'n twee jaar op gang is. Dit is voor 90% van de transacties in de shop te doen. Soms staan we ook op beurzen. Hiervoor had ik graag een vergelijk opgemaakt voor zowel een mobiele als toonbank betaalterminal. Wel enkel te werken met bankkaarten
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Beerse
We zijn een B2b gericht vervaardigingsbedrijf. Ik zoek hiervoor een vrijblijvende offerte voor een mobiele terminal voor zowel op de zaal als onderweg te gebruiken. In principe enkel gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een Betaalterminal. Momenteel gebruiken wij een mobiele betaalterminal en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij werken met bankkaarten en maaltijdcheques, en hebben geen vaste/draadloze lijn voorzien. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal met voorraadbeheer software
Wij wensen de huur of aankoop van een betaalterminal met eventueel inclusief een softwaresysteem voor voorraadbeheer zodat wij en onze boekhouder het stockbeheer kunnen opvolgen. Het gaat over een kledingsboetiek.
GSM Tarieven Vergelijken
Geen regio
Aanvraag GSM Tarieven Vergelijken te Willebroek
Wij willen offertes ontvangen voor het vergelijken van GSM tarieven. Wij beschikken over 3 mobiele telefoontoestellen op naam van de firma. Onze huidige provider is Base, en wij gebruiken deze telefoontoestellen niet om van of naar het buitenland te bellen.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Dilsen-Stokkem
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij een terminal van Bs Card Services en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten en hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien. Dit mogen zowel huur als aankoopoffertes zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Nieuwerkerken
Ik zoek een offerte voor een terminal die ik in de zaak zelf zal gebruiken. Aansluiting op wifi en/of een vaste telefoonlijn is hier mogelijk; Ik ben actief als fysiotherapeut en twijfel nu dus nog of ik alleen bankkaarten zal gebruiken of ook kredietkaarten. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Rotem
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal (om binnen de zaak te gebruiken). Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen.Wij werken enkel met bankkaarten (bankcontact) en hebben reeds een vaste -en een draadloze lijn voorzien. Onze zaak opent in februari 2016.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deerlijk
Momenteel 4 shops, we gaan echter uitbreiden en daarom zoeken we een prijsvergelijking met onze huidige leverancier, ccv. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Deze betaalterminals gaan wel dienen voor zowel bank als kredietkaarten.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Leuven
Momenteel werken we met drie verschillende diensten in een gebouw en huren we een telefooncentrale van een andere dienst. Omdat dit echter nogal duur uitkomt wensen we te kijken of we onafhankelijk een centrale kunnen huren. We hebben momenteel 13 telefoontoestellen met 1 binnenkomende en 4 interne lijnen. Geen andere lijnen, alarm, fax,... . Graag zowel de opties voor een VoIp en Analoge centrale naast elkaar te evrgelijken.
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale (VoIP), en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij beschikken over 4 telefoontoestellen (die in de centrale opgenomen moeten worden) alsook 2 telefoonnummers. Op onze huidige centrale staat ook een faxlijn,en wij verkiezen opnieuw een VoIP-centrale.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hasselt
Momenteel hebben we reeds een telfeooncnetrale , We hebben echter ook een externe wachtdienst die werkt met een applicatie waarin we duidelijk kunnen stellen wie van wacht is. We zoeken nu dus een virtuele of VoIP centrale waarop mensen kunnen bellen en de nummers automatisch worden doorgeschakeld naar de juiste persoon op wacht. Dit zal gaan over zo'n 5 uitgaande nummers en 10 interne.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Retie
We zoeken een offerte voor een betaalterminal aan te sluiten op wifi. Momenteel twijfelen we nog tussen een gewone toonbankterminal of een mobiele terminal. Ook zowel de mogelijkheden om dit toestel te huren of aan te kopen mogen vergeleken worden. We starten normaal in februari en zullen enkel gebruik maken van bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Haaltert
Wij zoeken offertes voor een mobiele terminal (om buiten de zaak te gebruiken, ik ben markthandelaar). Wij gebruiken geen betaalterminal op dit moment, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij werken enkel met bankkaarten, en de aanvraag is bedoeld voor een aankoop of een huur voor langer dan 6maanden.
Telefooncentrale IPBX
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Halle
Didactische telefooncentrale Uit het leerplan: een professioneel ingericht werkeiland per 4 leerlingen met één pc per leerling, één telefoon met een doodschakelsysteem. Concreet Enkel intern gebruik. Opname van de gesprekken mogelijk. 4 telefoons met draaibare steun per werkeiland. 1 telefoon bij de centrale voor de leerkracht.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Lotenhulle
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen voor zowel een toonbankterminal (om binnen de aak te gebruiken) als een mobiele terminal (om mee te kunnen nemen naar verschillende locaties toe). Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en hebben reeds een vaste -en een draadloze lijn voorzien.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor een analoge telefooncentrale die de defecte centrale kan vervangen. We hebben momenteel 8 toestellen met 2 binnenkomende en 8 uitgaande lijnen. Ook staat er een faxlijn op maar deze zal worden verwijderd.
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale en wensen wij 4 toestellen op te nemen hierin. Wij beschikken over 1 telefoonnummer, en wensen offerte te ontvangen voor een klassieke analoge centrale alsook van een VoIP centrale (zodat wij het verschil kunnen afwegen).
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tielt-Winge
Dit is een prijsvergelijking met onze huidige proximus centrale. Momenteel hebben we een centrale met 4 toestellen , 2 lijnen en een aparte faxlijn. Graag hadden we een offerte verkregen voor een vergelijkbare telefooncentrale. VoIP en/of analoge centrale staat momenteel nog open en de beide opties mogen worden vergeleken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint amandsberg
Dit is voor een nieuwe zaak, een detailhandel in babyartikelen , die ik zal beginnen in februari of maart 2016. Ik ben op zoek nu naar een offerte voor huur en/of aankoop van een mobiele terminal op wifi. Gebruik voornamelijk in de zaak zelf maar af en toe ook op beurzen. Graag ook een toestel dat zowel bank als kredietkaarten kan behandelen.
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Knokke-Heist
Wij zoeken een offerte voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale, en hier zouden een 4 tot 5 toestellen op aangesloten worden. Wij hebben 1 telefoonnummer, en wensen zowel offertes te ontvangen voor een klassieke centrale als een VoIP centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Molenstede
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal (om op verschillende locaties te gebruiken). Wij gebruiken momenteel geen betaalterminal, en wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij accepteren bankkaarten (bankcontact), Visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een praktijk in Lovendegem
Dit is voor een nieuw op te starten tandartspraktijk waarmee we in maat van start zullen gaan . Ik wens hier gebruik te maken van een toonbankterminal aan te sluiten op een vaste internetlijn. Gebruik van enkel bankkaarten. Er mag zowel een offerte worden opgemaakt met de opties tot huur en/of aankoop. Graag een offerte voor deze of een vergelijkbare betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Affligem
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij hebben een voorkeur voor een mobiele terminal (om buiten de zaak te gebruiken). Wij zouden enkel met bankkaarten willen werken, en wensen huur en aankoopoffertes te ontvangen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gistel
In januari starten we met een nieuwe winkel Ik wens daarom graag zowel huur als aankoopoffertes vergelijken tussen een nieuwe betaalterminal. Deze zal kunnen worden aangesloten op een internetlijn. Gebruik van visa en bankkaarten. Momenteel werk in samen met een aangekochte terminal van verifone.
Telefooncentrale IPBX
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Halle
Didactische telefooncentrale Uit het leerplan: een professioneel ingericht werkeiland per 4 leerlingen met één pc per leerling, één telefoon met een doodschakelsysteem. Concreet Enkel intern gebruik. Opname van de gesprekken mogelijk. 4 telefoons met draaibare steun per werkeiland. 1 telefoon bij de centrale voor de leerkracht.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Temse
Wij willen offertes verkrijgen voor een mobiele betaalterminal (wij hebben een kippenkraan). Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten (bankcontact) te werken. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen (zodat wij de beide prijzen kunnen vergelijken).
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Berlaar
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken, en verkiezen een snoerloze (= mobiele) betaalterminal (om op verschillende locaties te gebruiken).
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Waasmunster
Momenteel hebben we een betaalterminal van atos. Ik wens niet meer met deze mensen samen te werken en daarom zoeken we een nieuwe offerte. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Ik kan zowel aansluiten op internet al telefoon.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Hooglede
Ik doe deze aanvraag voor een nieuwe betaalterminal. We wensen enkel gebruik te maken van bankkaarten. Graag wel zowel een huur als een aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Blankenberge
Ik hou een kapsalon open. Momenteel hebben we een bankcontact van worldline. We zouden echter graag prijzen met andere leveranciers vergelijken. Er wordt enkel met bankkaarten gewerkt en het gaat over een gewone toonbankbetaalterminal. Graag een huurofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Ninove
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij verkiezen ook een toonbankterminal (om binnen de bakkerij te gebruiken), en een vaste -en draadloze lijn zijn reeds voorzien. Wij wensen met bankkaarten en maaltijdcheques te werken.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
We zijn een kinderdagverblijf. IK zoek nu een prijsofferte voor een bankcontact automaat om in het verblijf zelf te gebruiken. Deze zal enkel dienen voor bankkaarten. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.