Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kalken
Dit is voor een schoonheidssalon. Dit is voor een volledig nieuw project. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Gent
Voor onze broodjeszaak zijn wij opzoek naar een vaste terminal. Er is een vaste lijn aanwezig en ook Wi-Fi. Op dit moment wensen wij nog niet gebruik te maken van maaltijdcheques, maar enkel bancontact. Broodjeszaak gaat vanaf 30 juli open.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Adegem
Ik wens een toonbankterminal voor mijn broodjeszaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en missch maaltijdcheques. Kassasysteem is voorzien hiervoor. Lage transactiekosten zijn belangrijk.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Hasselt
Ik wens een andere toonbankterminal voor mijn zaak. Nu heb ik Atos, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, american express,... via de internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Wuustwezel
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en missch visa, aansluiting is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Genk
Ik wens 4 mobiele terminals via GPRS voor mijn zaak. Voor 5-6 augustus zou deze nodig zijn, bancontact misch visa. Voor een VZW.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Turnhout
Dit is voor een horecazaak. Wifi is voorzien. Gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Terminal de paiement pour entreprise à Buvrinnes 7133
- Entreprise situé à Buvrinnes. - Devis pour le modèle fixe. - Intéret pour une location. - Contact par téléphone. Merci.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
We gebruiken momenteel geen betaalterminal. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag zowel een offerte mobiele terminale, alsook een gewone Toonbankterminal . Er is wifi voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal te Koekelare
Ik werk vaak op de baan hierdoor ben ik opzoek naar een leverancier voor een mobiele terminal. Ik zou vooral informatie willen ontvangen ivm met prijs en huur of aankoop.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Beveren
Ik wens een toonbankterminal voor mijn winkel. Nu heb ik Keyware, huur/kopen mag beide in de offerte, visa, bancontact, krediet, wifi en internet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Mere
Ik wens een prijsvergelijking voor mijn betaalterminal. Nu heb ik Atos, huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact, visa,... internet is er. Zaak gaat open binnen 2 weken (BTW is er dan).
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Wolvertem
Voor onze kapsalon zijn wij opzoek naar een betaalterminal. Wij weten nog niet exact naar welke type wij opzoek zijn en wensen hier meer informative over. In de zaak is er een vaste lijn en WiFi aanwezig.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Redu
Dit is voor een woning die we verhuren. We krijgen vaak de vraag van klanten om met bank of kredietkaarten dit te kunnen betalen. Daarom zouden we graag deze optie wensen te bekijken. Gebruik vooral mobiel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kuringen
Ik zoek een offerte voor een toonbankterminal . momenteel heb ik een betaalterminal op een vaste internetlijn. Nu hebben we een terminal van Athos maar we zullen voor 2017 moeten omschakelen. Kredietkaarten en bankkaarten worden beide gebruikt. Verandering voor zeker december 2016.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lumen
Momenteel ben ik bij athos en dit toestel wordt niet meer ondersteunend na 2017.Daarom zoeken we nu voor een schoonheidsinstituut een offerte voor een nieuwe betaalterminal die ook via internet kan werken . Er is wifi vooraizn. Enkel gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Hoboken
Ik wens een toonbankterminal voor in de frituur. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en maaltijdcheques, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Oostrozebeke
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn zaak. Zelfstandig in bijberoep, huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact enkel. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een schoonheidssalon
Ik heb al 11 jaar een schoonheidssalon op een ander locatie, op deze locatie ben ik al 2 jaar actief. Graag zou ik mij willen informeren over de mogelijkheden in betaalterminals. Dit vanwege vele salons die aangeven dat producten makkelijk te verkopen zijn via bankkaart vanuit de klant.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Hechtel
Ik zoek een vaste of mobiele terminal voor de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, nu heb ik Worldline toestel. Enkel bankcontact, wifi en vaste lijn is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Egem(Pittem)
Ik zoek een toonbanktemrinal voor in mijn cafe. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalter
We zijn een bouwonderneming, buitenschrijnwerk. We doen deze aanvraag voor de dienst voorverkoop. Alle artikelen zouden betaald moeten zijn voor afhaling. We zoeken een Betaalterminal te gebruiken op e baan bedrijf als op de baan. Gebruik van eventueel ook kredietkaarten en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Terminal de paiement pour entreprise à Chatelet 6200
- Terminal de paiement fixe. - Achat ou location (A conseiller!). - Contact par téléphone.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Antwerpen
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal en een mobiele terminal (wij gebruiken reeds een terminal en wensen een prijsvergelijking te doen). Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en hebben een telefoon -en internetlijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Zwevegem
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Dit mogen zowel huur -als aankoopoffertes zijn. Wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien, en wensen enkel met bankkaarten te werken (ik ben onthaalmoeder). Momenteel gebruiken wij geen terminal.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Waregem
Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Wuustwezel
Ik wens een mobiele terminal of iets via smartphone voor mijn drankenhandel (op de baan dus ook). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Overijse
Betaalterminal voor in de praktijk te gebruiken. Dit is een volledige nieuw project dus ik wens graag zowel de huur als aankoopprijs van verschillende types te vergelijken. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Onze huidige betaalterminal zal uit circulatie gaan en daarom zoek ik een offerte voor een nieuwe moderne betaalterminal. Deze zou wel zowel bankkaarten, visa als kredietkaarten moeten kunnen lezen.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Kasterlee
Ik wens een mobiele terminal voor home parties. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact voor te beginnen.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Liedekerke
Ik zoek een mobiele terminal voor in mijn zaak. Om te kopen, bancontact enkel. Wifi is er. Voor in een feestzaal.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Kapellen
Ik zoek een mobiele terminal voor ook op de baan. Nu hebben we Ingenico, liefst voor een aankoop, bancontact,visa, american express.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Roosdaal
Op dit moment hebben wij in de zaak een mobiele terminal staan. Wij vinden de terminal aan de prijzige kant en zouden hierdoor graag een prijsvergelijking willen houden. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankkaarten. Er is WiFi aanwezig in de zaak.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf
Wil een mobiele terminal om mee te nemen op de baan. Ik werk enkel met bankcontact en krediet kaarten. Graag wens ik te vergelijken tussen huur aankoop offertes.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Leuven
Ik zoek een mobiele terminal voor onze brasserie. Nu heb ik Worldline toestel, huur/kopen mag beide in de offerte. Bancontact, maaltijdcheques en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Brussel
We willen graag een toonbankterminal die compatible is op de kassasysteem die we nu hebben. We hebben een shop plus kassasysteem. Er is internet aanwezig. We willen zeker met bankcontact werken maar de optie van krediet kaarten en maaltijdcheques graag nog bekijken. Graag ontvangen wij koop offertes.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Moorslede
Ik wens een toonbankterminal voor mijn kapsalon/schoonheidssalon. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, aansluitingen zouden er zijn. Zelfstandig in bijberoep.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Mere
Ik zoek een mobiele terminal voor op baan misschien ook. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Merelbe
We open in augustus met deze nieuwe boetiek. Deze betaalterminal kan gewoon op een internetlijn worden aangesloten. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag een huurofferte.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Sint Truiden
Ik zoek een offerte voor de vervanging van een telefooncentrale. Dit moet analoge telefooncentrale. De bestaande telefooncentrale is verouderd. Deze is van tiptell. Ook moet de deurbel op centrale worden aangesloten. Op dit momenten staan er 4 analoge telefoontoestellen op een een faxaparaat. Er is enkel 1 binnenkomen lijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Menen
Ik zoek een toonbank/mobiele terminal voor in ons bureau. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Waarschoot
We zoeken een toonbankterminal voor ons schoonheidsinstituut. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Wifi is er, ook via powerline.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Genk
Momenteel heb ik een betaalterminals van key-ware. Momenteel gebruiken we mobiele terminal met visa, kredietkaarten, mastercard, bankcontact, ....
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Neerpelt
Ik zoek een toonbankterminal voor in mijn nagelstudio. Huur/kopen mag beide in de offerte, enkel bancontact, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Geel
Dit is voor een een nieuwe zaak die we zullen starten 1juli. Kassa is al aanwezig. Graag zowel een offerte voor een mobiele terminal en en gewone toonbank terminal . ook wensen we te bekijken of we enkel bankkaarten of ook vbv elektronische maaltijdcheques gaan gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in ursel
We gaan enkel gebruik maken bankkaarten. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We zijn op zoek naar een toonbankterminal die we kunnen aansluiten op een vaste internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Bree
Momenteel hebben we een betaalterminal van Ccv. Nu kan ik enkel Belgische tankkaarten aannemen. Daarom zoek ik nu een offerte voor een betaalterminal waar zowel Belgische als Nederlandse tankkaarten kunnen op werken, maar geen visa of kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Sint-Niklaas
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn garage. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, faxlijn en internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Affligem
Momenteel heb ik een betaalterminal aangekocht. Omdat ik niet tevreden was hierover ben ik nu op zoek naar een andere betaalterminal. Dit is een mobiele terminal om eenders waar te gebruiken. Dit is vooral bedoeld om af en toe een levering of een toeslag te betalen. Dit zijn wel grote bedragen. tot soms meer als 5000€.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lubbeek
Dit is een mobiele betaalterminal om mee te nemen op de baan. Te plaatsen in de vrachtwagen. Momenteel werken we met smashterminals sinds 2000. We moeten er nu drie vervangen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lommel
Dit is voor een tandarts. momenteel gebruik ik een betaalterminal van six. Door facturatieproblemen wens ik nu een prijsvergelijking met andere leveranciers. Ik gebruik zowel bankkaarten , visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een nieuwe betaalterminal. Dit mag een toonbankmodel zijn. Gebruik van enkel bankkaarten. Er is wifi voorzien. Graag zowel een huur en aankoopofferte.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een zaak te Lummen
Ik zoek een telefooncentrale voor 3 vaste toestellen en één mobiele. Nu hebben we Proximus, alarm en faxlijn staat er ook op. Graag via Voip.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Wevelgem
Ik zoek een toonbankterminal/mobiele voor in de dokterspraktijk. Huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact enkel. Internet ligt er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Tildonk
Dit is voor een artsenpraktijk met 4 verschillende artsen. Nu hebben we een toestel van atos, maar nu zoeken een toestel waar we na het plaatsen van een referentie de betaling rechtstreeks kunnen laten storten op de rekening van, de arts. We hebben wel twee kabinetten dus het zou een mobiele betaalterminal moeten zijn.
Kassasysteem
Geen regio
Kassasysteem voor een zaak te Koksijde
Ik zoek een simpel kassasysteem voor mijn beachbar. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor terminal op aan te sluiten ook.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Limburg
Ik ben momenteel klant bij Bs-card Service. Ik heb een toonbank terminal en wens deze te behouden. Zou het mogelijk zijn om een vergelijking te maken met andere bedrijven? Alvast bedankt;
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Leopoldsburg
We zoeken een toonbankterminal voor aan de balie te zetten. We gebruiken enkel bankkaarten. Graag een aankoopofferte .
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Vlaams Brabant
Ik ben op zoek naar een mobile terminal voor mijn horeca zaak. Er is momenteel een wifi aansluiten aanwezig. Ik zou ook graag kreditkaarten kunnen verwerken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Gent
Ik zoek toonbankterminal voor in mijn zaak. Nu heb ik Worldline (Xenta), huur/kopen mag beide in de offerte. Bankcontact en visa, via wifi.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een VZW te Sint-Lambrechts-Woluwe
Ik zoek een andere telefooncentrale voor onze VZW. Nu hebben we Proximus(klassieke centrale), voor een 23-24 toestellen, faxlijn ook erop.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een betaalterminal voor ons broodjes zaak die wij aan het verbouwen zijn. Momenteel is er geen aansluiting aanwezig. Maaltijdcheques is ook nodig. Kan ik hiervoor enkele offertes ontvangen. Alvast bedankt.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gistel
Momenteel gebruiken we geen betaalterminal. We zoeken een offerte voor een betaalterminal voor in de zaak zelf te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Ingemmunster
Wij zijn op zoek naar offertes (huur -en aankoop) voor een mobiele betaalterminal. Momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio West Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een betaalterminal voor mijn vereninging. De winkel is 3 dagen per week open. Er is voorlopig geen installatie voorzien. Kunnen jullie mij hiervoor adviseren?
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Vosselaar
Wij zoeken huuroffertes voor een toonbankterminal. Momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal en wij wensen enkel bankkaarten te accepteren. Een telefoonlijn is voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Herentals
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal en wij wensen een terminal te huren (op lange termijn). Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een bedrijf in Wortel
Ik zoek een betaalterminal voor in de frituur te gebruiken. Hier is reeds wifi voorzien . Betaingen met zowel bankkaarten als elektronische maaltijdcheques.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Genk
Ik wens een toonbankterminal voor in onze B&B. Bancontact, visa, maaltijdcheques. Huur/kopen mag beide in de offerte. Wifi is er, en bekabeling ook.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Antwerpen
Ik ben op zoek naar een mobile betaalterminal; ik geef demonstraties aan huis en de mensen rekenen op het einde van de avond af. Kan ik hiervoor enkele offertes ontvangen?
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Achel
Ik zoek een toonbankterminal, nu heb ik Banksys(atos). Huur/kopen kan beide in de offerte, bancontact, ecocheques, visa. Wifi en vaste lijn is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Limburg
Ik ben op zoek naar een mobiele terminal voor mijn horeca zaak. Momenteel is er een vaste en wifi aansluiting aanwezig. Bankkaarten en kredietkaarten zullen gebruikt worden. zouden jullie mij hiermee kunnen helpen? Ik heb meerdere offertes nodig.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Turnhout
Ik zoek een toonbankterminal/mobiele voor in mijn bakkerij. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, geen internet of vaste lijn.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Torhout
Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal van Atos Worldline en wensen wij een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en hebben reeds een vaste -en draadloze lijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Knokke
Wij zijn op zoek naar offertes voor een mobiele betaalterminal. Momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten en Visa te werken. Wij wensen enkel huuroffertes te ontvangen (lange termijn).
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Deurle
Ik wens een betaalterminal voor op evenementen, 2 tal terminals nodig. Huur op korte termijn, nu heb ik Atos. Enkel bancontact, visa, matercard en ook RES kaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een terminal voor mijn garage. Liefs mobiel daar ik veel op verplaatsing ben. Kan u mij hiervoor helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Rijkevorsel
Dit is voor een schoonheidsinstituut. We zoeken ofwel een mobiele ofwel een toonbankterminal voor in de zaak zelf te gebruiken. Graag voor de twee opties een offerte. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Waardamme
We zoeken een mobiele terminal voor op een kantoor van een verhuur voor vrachtwagens . Gebruik van zowel kredietkaarten als visa en bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Meldert
Momenteel maken we nog geen gebruik van een baalterminal. We zullen waarschijnlijk enkel bankkaarten gebruiken. Graag wens ik de informatie en verschillende mogelijkheden bekijken voor zowel huur als aankoop. Ik ben op dit nummer bereikbaar om de offertes en een eventuele afspraak te bespreken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een betaalterminal voor mijn dierewinkel. Er is momenteel geen vaste lijn aanwezig wel in mijn woning. ik zou liefs de prijs weten op huurbasis. kan u mij hiervoor helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Leuven
Graag zowel een huur als aankoopofferte. Terminal om mee te nemen op de baan. We wensen enkel met bankcontact te werken. Vorig jaar heb ik reeds een vergelijkbare aanvraag gedaan maar ik heb besloten niet meer verder te gaan met deze leverancier omdat we niet tevreden waren.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Antwerpen
We zijn net gestart met een fitness/afslankcenter. Er is nog geen betaalterminal aanwezig voor de klanten, zou graag offertes willen vergelijken om een keuze te kunnen maken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een betaalterminal daar wij demo aan huis geven. Kan u mij hiermee helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor in de regio Halle
Ik zoek een andere terminal, toonbankterminal/mobiele. Nu heb ik Atos. Huur/kopen mag beid ein de offerte. Voor een dokterspraktijk, bancontact, misschien kredietkaarten. Wifi/vaste lijn is mogelijk.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Borchtlombeek
Ik zoek een mobiele terminal ook voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Ik ben loodgieter.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Aartselaar
We zijn zowel een detailhandel en een groothandel. De betaalterminal is vooral voor een betaalterminal. Ik wens dit te doen via een app of mobiele terminal voor onderweg te gebruiken. We werken enkel met bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio West Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een mobiele terminal. Momenteel staat er al een wifi aansluiting. Ik weet nog niet of ik voor een huur of aankoop ga. Dit hangt af van de prijs
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kuurne
We wensen een prijsvergelijking te doen met de huidige provider. We hebben een toonbankterminal. We gebruiken enkel bankkaarten. We hebben vooral kleine bedragen. +- 250 transacties per maand.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Meerdonk
Ik wens een betaalterminal voor mijn zaak in opstart (BTW begin mei beschikbaar). Een mobiele terminal dus ook voor buiten de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, mastercard.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Limburg
Als tandarts doe ik een vergelijk in offertes voor een betaalterminal, want er is nog geen aanwezig. Enkel bankcontact is normaal voldoende. Deze gaat enkel in de praktijk gebruikt worden dus graag een toonbankmodel. Er is internet aanwezig in de vorm van een kabel. Alvast bedankt om een duidelijk offerte eventueel via email te bezorgen
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een toonbankterminal. Wj zijn een takeldienst en hebben ongeveer een tiental verrichtingen per maand. Kunnen jullie mij hiermee helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Blankenberge
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn ijssalon. Liefst voor te huren, bancontact en Franse kaarten, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik ben een detailhandel en groothandel. We zijn tweemaal per maand open voor detailklanten. Bij voorkeur een mobiele terminal, maar ook de prijs van een toonbankmodel mag worden bekeken. Gebruik van zowel bankkaarten, visa als kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Zandhoven
Momenteel hebben we een mobiele betaalterminal. Omdat de prijs hier zeer hoog ligt wensen we nu een vergelijking door te voeren met andere leveranciers. Gebruik van enkel bankkaarten en graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een betaalterminal voor mijn dierewinkel. Er is momenteel geen vaste lijn aanwezig wel in mijn woning. ik zou liefs de prijs weten op huurbasis. kan u mij hiervoor helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Oost Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een toonbankterminal. Wj zijn een takeldienst en hebben ongeveer een tiental verrichtingen per maand. Kunnen jullie mij hiermee helpen?
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Antwerpen
We zijn net gestart met een fitness/afslankcenter. Er is nog geen betaalterminal aanwezig voor de klanten, zou graag offertes willen vergelijken om een keuze te kunnen maken.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal in de regio West Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een mobiele terminal. Momenteel staat er al een wifi aansluiting. Ik weet nog niet of ik voor een huur of aankoop ga. Dit hangt af van de prijs
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Brugge
Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan ook. Huur/kopen hangt van de offerte af, bancontact en maaltijdcheques. Voor een foodtruck.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 | Telecom & terminals (recente leads) 7 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.