Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal in de regio West Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een mobiele terminal. Momenteel staat er al een wifi aansluiting. Ik weet nog niet of ik voor een huur of aankoop ga. Dit hangt af van de prijs
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Brugge
Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan ook. Huur/kopen hangt van de offerte af, bancontact en maaltijdcheques. Voor een foodtruck.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Limburg
Als tandarts doe ik een vergelijk in offertes voor een betaalterminal, want er is nog geen aanwezig. Enkel bankcontact is normaal voldoende. Deze gaat enkel in de praktijk gebruikt worden dus graag een toonbankmodel. Er is internet aanwezig in de vorm van een kabel. Alvast bedankt om een duidelijk offerte eventueel via email te bezorgen
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor in de regio Halle
Ik zoek een andere terminal, toonbankterminal/mobiele. Nu heb ik Atos. Huur/kopen mag beid ein de offerte. Voor een dokterspraktijk, bancontact, misschien kredietkaarten. Wifi/vaste lijn is mogelijk.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal in de regio Limburg
ik ben op zoek naar een terminal voor een krantenwinkel. Ik wens huur op lange termijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Niklaas
Momenteel zijn we bij ccv. Omdat de huidige betaalterminal defect is wensen we nu een prijsvergelijking te doen met andere leveranciers. Dit is een terminal om te gebruiken in een praktijk enkel en alleen voor bankkaarten. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Telefooncentrale
Geen regio
offertes voor telefooncentrale in de
Ik ben op zoek naar een Voip centale die ik wil verbinden met 3 gsm en een vaste lijn.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Borchtlombeek
Ik zoek een mobiele terminal ook voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Ik ben loodgieter.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brugge
De bestaande centrale is een Belgacom forum met 6 -toestellen. Omdat we nu verhuizen naar een pand met 13 toestellen en een deurparlofoon. Daarom wensen we nu de prijzen te vergelijken met andere leveranciers. Momenteel hebben we een VoIP centrale in indien mogelijk wensen we onze eigen 6 toestellen te gebruiken. We hebben nu twee idsl lijnen waaronder een faxlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kuurne
We wensen een prijsvergelijking te doen met de huidige provider. We hebben een toonbankterminal. We gebruiken enkel bankkaarten. We hebben vooral kleine bedragen. +- 250 transacties per maand.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Cras-Avernas
Mobiele terminal voor in de schoonheidssector.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Balen
Ik zoek een toonbankterminal voor in mijn krantenwinkel. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Meerdonk
Ik wens een betaalterminal voor mijn zaak in opstart (BTW begin mei beschikbaar). Een mobiele terminal dus ook voor buiten de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, mastercard.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We starten met een detailhandel in juli. Ik wens in de zaak een betaalterminal te gebruiken. Voorkeur voor aankoop maar ook huurofferte kan worden bekeken. Graag ofwel een terminal op vaste lijn , wifi ofwel op telefoonlijn. enkel gebruik van bankkaarten. Btw wordt nog aangevraagd. Graag contact per mail.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Peer
Ik zoek een mobiele terminal voor ook op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Sint Martens Latem
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een betaalterminal. Wij zoeken huur -en aankoopoffertes voor een toonbankterminal (een vaste -en draadloze lijn werden voorzien), wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken, momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor in de regio Hechtel-Eksel
Ik zoek een systeem om via de smartphone/tablet te betalen. Huur/kopen mag beide in de offerte, met bancontact, visa. Wifi is er in de zaak. voor een outdoorkledingwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Bouwel
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn frituur. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Kortrijk
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, mastercard,... Vaste lijn en wifi is er. Voor import/export van meubelen. Zaak start binnen 1-2 maanden.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Horebeke
Ik zoek een mobiele terminal voor in mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, enkel bancontact. Wifi is er niet, voor in een fotostudio.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Sint-Truiden
Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopofferte voor een toonbankterminal (een vaste -eb draadloze lijn werden reeds voorzien), wij wensen enkel met bankkaarten te werken (broodjeszaak) en hebben geen nood aan een kassaregister (wij hebben er reeds één), wij gebruiken momenteel een terminal van Atos Worldline en wensen een prijsvergelijking te doen.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Zevergem
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een mobiele terminal, momenteel hebben wij hier geen leveranciers voor. Wij wensen met bankkaarten en maaltijdcheques te werken, en wensen ook offertes voor een kassaregister.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Haaltert
Ik zoek een mobiele terminal/toonbank voor in de praktijk. Voor een aankoop, bancontact, wifi is er. Vrij beroep.
Betaalterminal
Geen regio
Terminal voor bloemenzaak
We gaan na de zomer van start met een bloemen- en decoratiewinkel en zijn alles nu aan het voorberieden. Daarom nu reeds op zoek naar een toonbankterminal voor kaartbetaling. Kopen of huren, geen idee, graag advies.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Oudenaarde
Mobielen betaalterminal voor in een horecazaak. Dit is een volledige nieuw project. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop. Ik ben van plan enkel bankkaarten te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Mollem
Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen hangt van de offerte, bancontact enkel, wifi is er. Voor een kapsalon.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf te Etterbeek
Ik zoek een telefooncentrale voor een 7 toestellen voor de zaak. Nu heb ik één van Geosan. Faxlijn ook erbij. Via VOIP. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Oudenaarde
Graag een huurofferte. Graag een vergelijk tussen kassensysteem en een gewone betaalterminal. Dit is voor een supermarkt waar we enkel bankkaarten gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Heule
Ik heb momenteel twee mobiele terminals via worldine. Ik wens nu prijzen te vergelijken bij andere leveranciers. Dit mogen zowel huur als aankoopofferte zijn. Gebruik van enkel bankkaarten. Mobiele terminal voor op verschillende kantoren te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminals voor de regio Paal
Ik zoek een 12 tal toonbankterminal voor het bedrijf. Nu hebben we er van Worldine. Om te kopen, bancontact, visa, mastercard. Vaste lijn er wifi is er. Voor een groothandel in speelgoed, andere waren,...
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lokeren
We zijn een modebedrijf. We organiseren jaarlijks een aantal fashion day's waar we een betaalterminal zouden moeten gebruiken. Ook wordt er een pop up store geopend waar we voor een tweetal maanden dergelijke betaalterminal zullen moeten gebruiken. Is voor dit laatste enkel een mobiele betaalterminal voldoen,de of hebben we ook een Kassasysteem nodig? Graag ook een vergelijk tussen
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Turnhout
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn zaak die opstart in mei. Voor te kopen, bancontact en visa, vaste lijn en wifi is er. Voor een winkel in electrische rookwaren.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Assenede
Ik zoek een mobiele terminal voor de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa. Wifi is er, voor een praktijk.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Knokke-Heist
Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik een Keyware toestel, misschien om te kopen. Bancontact, visa, en mastercard.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Antwerpen
Ik zoek een 4 tal mobiele terminal voor ons evenementenbureau. Voor 10 juni -10 juli. (voor het EK-voetbal). Bancontact enkel, wifi is er niet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Maasmechelen
Dit is voor een hotel met vijf kamers. We wensen vooral gebruik te maken van zowel visa, krediet als bankkaarten. Mogelijkheid om aan te sluiten zowel op telefoon, wifi en vaste internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Stekene
Ik wens een offerte voor een mobiele terminal voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa en maaltijdcheques. Voor een voedingswinkel, ook gebruik bij de mensen thuis.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Hombeek
Beste, We zijn een krantenwinkel zonder betaalterminal. Er is wel een vaste lijn en een wifi aanwezig. Enkel Maestro zou voldoende moeten zijn. Kan u ons contacteren samen met een mooie offerte. Dank u.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Maldegem
Als cremerie en chocolatier wil ik voor mijn 2 winkels telkens een bancontactoestel plaatsen. In 1 van de 2 zaken is er geen internet een ook geen vaste lijn. We hebben nog geen toestellen aanwezig. Kan u mij contacteren voor een mooi voorstel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een betaalterminal voor onze zaak (type terminal hangt van de offerte af). Nu nog geen toestel aanwezig, huur/kopen mag beide in de offerte, enkel bancontact. Wifi is er, voor een schoonheidssalon.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Antwerpen
Ik zoek een mobiele terminal misschien ook voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, enz... Zelfstandig in bijberoep, ik werk in de verzekeringssector. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Lennik
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte. Enkel bancontact, vaste lijn en wifi is er. Voor een horecazaak.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Meulebeke
Ik zoek een toonbankterminal voor mijn zaak, nu heb ik Keyware. Liefst om te huren. Met bancontact en visa. Vaste lijn en wifi is er. Voor mijn kledingwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Zwijndrecht
Ik zoek een toonbankterminal voor onze winkel. Nu nog geen aanwezig, huur/kopen mag beide in de offerte. Enkel bancontact, wifi kan voorzien worden.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een gewone betaalterminal voor een horecazaak. Graag zowel een huur als een aankoopofferte. Ik zal gebruik maken van visa en bankkaarten. Graag hierover uw advies.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Niklaas
Dit is voor een broodjeszaak. Momenteel heb ik geen idee of we een betaalterminal met of zonder kassasysteem zouden nemen en daarom had ik graag de twee opties bekeken. Ik ga zeker gebruik maken van bankkaarten en eventueel ook van elektroniche maaltijdcheques. Graag ook een vergelijk tussen huren en aankopen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Merelbeke
Graag zowel een huur als aankoopofferte. Dit is een betaalterminal voor een kleine zelfstandige winkel. We zullen naar alle waarschijnlijkheid enkel bankkaarten gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal, vast of mobiel voor betaalkaarten
Wij verkopen poetsproducten voor auto's in bijberoep. Onze klanten zijn zowel garages als particulieren. Wij wensen een toestel op lange termijn, koop of huur. Mobiel of vast, mits een internet verbinding (Wifi). In de eerste plaats dient het toestel voor bankkaarten, misschien later Visa. Meestzl voor inde winkel, maar betaalterminal zou ook eventueel kunnen dienen voor evenmenten om mee te nemen buiten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Erembodegem
Ik zoek een toonbankterminal, nu heb ik een Verifone (niet tevreden van). Om te huren, voor een krantenwinkel, wifi is er. Enkel bancontact, ik heb al een offerte van CCV.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Merelbeke
Ik heb een kleine b&b en ben op zoek naar een app voor een smathphone waarmee ik zowel bank als kredietkaarten kan aandoen. Graag had ik hiervoor zowel een huur als aankoopofferte bekeken alsook verder informatie verkregen over de tarieven en de mogelijkheden.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Oostende
Ik zoek een betaalterminal, mobiele terminal ook voor op de baan. Nu nog geen aanwezig. Huur/kopen mag beide in de offerte. Bancontact, visa, mastercard. Tupperware consulent, zelfstandig in bijberoep. BTW nr is in aanvraag.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deurne
Bedrijf in richting . Dit wordt een winkel. Aansluiting van de bankcontact is mogelijk op wifi en/of telefoonlijn. Graag had ik de verschillend mogelijkheden bekijken voor huur, aankoop en indien dit een verschil maakt in prijs voor een automaat voor enkel bankkaarten en een voor zowel bankkaarten als visa. De winkel opent zijn deuren in mei .
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Heverlee
Voorkeur voor aankoop maar huur mag ook bekeken worden. Ik ben actief als opmaken van plaatsbeschrijvingen en wens vooral een mobiele betaalterminal waar ik overal aankan om de mensen met bankkaarten te kunnen laten betalen. Momenteel maak ik altijd facturen op.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Dentergem
Ik wens enkel bankkaarten te gebruiken. Betaalterminal zal vooral onderweg gebruikt worden bij klanten voor de plaatsing van vloeren. Momenteel hebben we reeds 1 toestel maar ik wens de prijs met andere toestellen en/of leveranciers te vergelijken. Graag ook de mogelijkheden tot zowel huur als aankoop.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een zelfstandige inBraschaat
Ik zoek een betaalterminal voor in de zaak zelf te gebruiken voor enkel bankkaarten. Momenteel heb ik wel niets voorzien van wifi, internet of telefoon. Ik gebruik enkel mijn gsm met wifi op een abonnement. Graag zowel een huur als een aankoopofferte. Ik heb ook geen btw nummer.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Antwerpen
Ik zoek een toonbankterminal voor te huren, voor mijn horecazaak (die is een 3 maand per jaar open). Bancontact en visa, wifi is er.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf te Heverlee
Ik zoek een andere telefooncentrale, nu via Sonal. Voor 5 toestellen, huur/aankoop hangt van de offerte af. Ook met alarm en faxlijn. Mag via VOIP.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor mijn zaak. Nu heb ik een oude van Sonal. Voor een 7-8 toestellen (op 4 lijnen). Huur/kopen hangt van de prijs. Faxlijn zit er ook in en alarm. Analoge centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht voor Tandart in Asse
Als tandarts ben ik opzoek naar een betaalterminal. Ik heb nog geen toestel staan. Er is internet aanwezig in de praktijk. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte. Dank U,
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Melsele voor mecanieker
We zijn opzoek naar een betaalterminal offerte. Ik ben mecanieker in bijberoep. Enkel bankcontact is voldoende,geen kredietkaarten nodig. Veel klanten willen betalen met de kaart, en het moment is rijp na 2 jaar. Kan u mij contacteren voor vrijdag. Dank u. Sebastiaan C.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Opglabbeek
Ik zoek een mobiele terminal voor binnen in de zaak te gebruiken. Huur/kopen hangt van de offerte af. Bancontact en visa. Bekabeling is voorzien. Voor in een restaurant.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Halle
Ik zoek een nieuwe mobiele terminal voor mijn praktijk en voor huisbezoeken. Huur/aankoop hangt van de offerte af. Met bancontact en visa. Wifi is in de praktijk.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor mijn zaak. Nu heb ik een oude van Sonal. Voor een 7-8 toestellen (op 4 lijnen). Huur/kopen hangt van de prijs. Faxlijn zit er ook in en alarm. Analoge centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Sinaai
Ik zoek een mobiele terminal, nog niet voor op de baan. Nu heb ik er één van BS-card services. Graag via wifi. Bancontact enkel. Voor in een schoonheidssalon. Graag een firma waar het geld toch redelijk snel op mijn rekening staat.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf te Heverlee
Ik zoek een andere telefooncentrale, nu via Sonal. Voor 5 toestellen, huur/aankoop hangt van de offerte af. Ook met alarm en faxlijn. Mag via VOIP.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Aalter
Houthandel firma die meer en meer wordt geconfronteerd met de vraag van klanten om te betalen met bancontact. Er is internet aanwezig. Kan u ons voorzien van een mooie offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Deurne
Ik zoek een toonbankterminal via internetbekabeling. Nu heb ik er één van Keyware. Graag een prijsvregelijking. Om te huren. Met bancontact, maaltijdcheques en een optie met smartphone te betalen. Voor een krantenwinkel/videotheek.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Dikkebus
Graag ontvangen wij offertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en dit morgen huur of aankoopoffertes zijn. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken, en hebben reeds een vaste (telefoon)lijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Nijlen
Ik zoek een nieuwe toonbankterminal, nu heb ik er één via Atos. Liefst om te huren. Alleen bancontact. Voor in een bloemenwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Kasterlee
Ik zoek een nieuwe betaalterminal (toonbankterminal). Nu heb ik er één van CCV. En ik wens een vergelijking. Bekabeling is er. Om te huren, enkel bancontact en visa. Voor in een geschenkenwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Bachte-Maria-Leerne
Ik zoek een nieuwe mobiel terminal, ook voor op de baan. Nu nog geen aanwezig. Internet is voorzien. Huur/kopen hangt van de prijs. Voor in bijberoep: schoonheidsproducten. Enkel met bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een zelfstandige in Kessel-Lo
Ik doe deze aanvraag vooral voor een mobiele betaalterminal voor te gebruiken op bezoek bij patiënten. Momenteel gebruik ik niets dus graag wens ik meer informatie over alle mogelijkheden hiervoor. Bij voorkeur een aankoopofferte. Ik wens enkel bankkaarten te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Mortsel
We zoeken een voorstel voor een betaalterminal, daar nog geen aanwezig. Zowel bankcontact, elektronische maaltijdcheques als kredietkaarten. Er is geen internet aanwezig noch een toestel aanwezig. Alvast bedankt om asap enkel offertes te bezorgen.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Boechout
Ik zoek een nieuwe mobiele terminal, nu nog geen aanwezig. Liefst om te huren, voor beroep: loodgieter dus ook voor op te baan te gebruiken. Voor enkel met bankcontact
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Duffem
Dit is voor een betaalterminal voor in een detailhandel, hoevewinkel, te gebruiken. 3g gebruik is niet mogelijk maar we wensen indien mogelijk wel een mobiele terminal. Gebruik van zowel maaltijdcheques als bankkaarten, niets anders. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor in de regio Tienen
Ik zoek een betaalterminal, liefst een mobiele terminal. Nu heb ik één van CCV via vaste lijn. Huren/kopen hangt van de prijs af. Wifi is aanwezig, alleen met bankkaarten. Voor in mijn tandartspraktijk. Ondernemingsnummer weet ik niet vanbuiten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Herk-De-Stad
Momenteel gebruiken we niets van elektronische betalingen. We zoeken nu een offerte voor een betaalterminal waardoor onze klanten via bankkaart kunnen betalen. Visa, Kredietkaarten en andere zullen niet nodig zijn. Graag zowel de huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Haacht
We doen deze offerte voor een nieuwe snoepwinkel. Opening binnen 6 maanden. We zullen in het nieuwe pand een internetlijn voorzien waarop we de betaalterminal kunnen plaatsen. Zeker de eerste jaren wensen we te werken met een huurcontract. Tenslotte zouden we ook werken met zowel bankkaarten als elektronische maaltijdcheques.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een zelfstandige in Ekeren
Ik zal als zelfstandige in bijberoep tuperware avonden organiseren. Men heeft mij aangeraden om hierbij gebruikt te maken voor een bankcontact zodat de mensen thuis onmiddellijk met hun bankkaart kunnen betalen. Graag hiervoor zowel de prijs van aankoop en huur van een mobiele bankcontact, zodat ik kan vergelijken. Mijn btw-Nummer is nog in aanvraag.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een praktijk in Kontich
De bestaande telefooncentrale van Belgacom . Deze is verouderd. Nu 5 toestellen maar we willen uit breidien naar 10. 1 idsl lijn. Toestellen in woning en praktijk.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Genk
Graag ontvangen wij huur en aankoopoffertes voor een mobiele terminal, wij gebruiken reeds een betaalterminal van Keyware en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Asse
Ik zoek een toonbankterminal, nu is er nog geen. Huren/aankoop hangt van de prijs. Wifi is er, alleen met bankkaarten. Voor in een voedingswaren/horeca winkel.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Oetingen
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij verkiezen een toonbankterminal (het betreft een kapperszaak), en wij wensen enkel met bankkaarten te werken. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal, en een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen, zodat we beiden kunnen vergelijken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen
Dit is voor een prijsvergelijking met mijn huidige leveranciers. Momenteel ben ik actief met kbc en atos Worldline. Ik gebruik nu een gewone vaste betaalterminal aangesloten op de telefoonlijn. We gebruiken ook enkel bankkaarten. Graag wil ik zowel de huur als de aankoopofferte bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Genk
Ik heb momenteel een Keywere, en ik wens een vergelijking. Voor een toonbankterminal, huren/kopen hangt van de prijs. Alleen voor bankconctact. Aansluiting via internet. Voor een Garage.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Neerpelt
Ik zoek een toonbankterminal, momenteel heb ik een Worldline. Een prijsvergelijking wens ik te doen, huren/kopen hangt van de prijs af. Bankcontact, visa Voor een winkel van designhandel (kleinhandel)
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Halen voor een bakkerij
De overname van een bakkerij is rond,en nu zoek ik een betaalterminal. We openen begin april. Op de eerste plaats is Maestro voldoende al informeer ik ook graag de optie elektronische maaltijdcheques. Kan u voor mij een mooie offerte maken zodat ik een vergelijk kan starten . Mvg, Kenny
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Kessel-Lo
Ik zoek een toonbankterminal. Ik heb er nog geen, huren/kopen hangt van de prijs af. Aansluiting is voorzien (wifi). Voor maaltijdcheques en bankcontact. Voor mijn broodjeszaak.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Harelbeke
Ik zoek een toonbankterminal, voor te huren. Dit voor een evenement van enkele maanden (5) lang, aansluitingen zijn nog onzeker. We hebben een duivenvereniging. Voor bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Alken
Ik wens een toonbankterminal, huren/kopen hangt van de prijs. Momenteel hebben we een Worldline. Ik wens een prijsvergelijking voor mijn krantenwinkel. Alleen bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Retie
We hebben een interieurwinkel waar er ook gebruik kan worden gemaakt van dranken. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We wensen ook de opties voor een vaste en mobiele terminal te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor bedrijf in de regio Hamme
Ik zoek een andere betaalterminal (mobiele), nu heb ik Keyware en ik wens een prijsvergelijking. Voor huren/kopen hangt van de prijs af. Gebruik is voor in het restaurant. Voor bankcontact, visa en mastercard. Btw nummer in aanvraag.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Oostduinkerke
Ik zoek een toonbankterminal, momenteel heb ik er 1 van Atos en ik wens een prijsvergelijking tegenover hun. Liefst voor te huren, voor bankcontact,visa,... Voor een bio/natuurwinkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Houthalen
Dit is voor een detailhandel en horecazaak. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal, dit mag zowel huur als aankoop zijn. Gebruik van enkel bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Wijnegem
Ik wens een toonbankterminal, ik heb er nu nog geen. Huren/kopen hangt van de prijs af. Internet en vaste lijn aanwezig, soorten kaarten hangt ook van de prijs. Voor in een pittazaak (restaurant).
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Antwerpen
We zoeken een toonbankterminal, huren/kopen hangt van de prijs af. Aansluiting is ook voorzien, voor allerlei soorten kaarten. Voor een telefoon/reparatiewInkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor bedrijf in de regio Lier
We wensen een toonbankterminal, we hebben nu een Xenta waar we niet tevreden over zijn. Kopen/huren hangt van de prijs. Voor visa, bankcontact en mastercard. Indien mogelijk ook offerte voor smartphone/tablet model.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor de regio Herent
We wensen een toonbankterminal voor onze zaak. Momenteel nog geen aanwezig, kopen/huren hangt van de prijs. Voor een schoonheidssalon, voor alleen bankcontact. Aansluitingen zijn voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Mortsel
We maken momenteel gebruik van een betaalterminal van Banksis. Ik wens nu graag de prijzen en kosten bij andere leveranciers te vergelijken. Momenteel gebruik ik enkel bankcontact en is de terminal aangesloten op een internelijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht te Assenede
Enkel bancontact is voldoende normaal. Voor een schoonheidsinstituut. Misschien ook een offerte voor visa. Meerdere keren bellen want ik ben moeilijk bereikbaar . Vorig jaar twijfelde ik , maar nu heb ik gemerkt dat het echt nodig is om één te hebben.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.