Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht in Ninove
Geachte, Als dieetwinkel zoek ik een betaalterminal. Hier is een vaste lijn en internet aanwezig. Kan u mij benaderen tijdens de kantooruren voor het maken van een mooie offerte in de wetenschap dat Maestro voldoende is. Alvast bedankt.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een berijf in Bredene
ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal voor een horecazaak. hier is reeds wifi voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een berijf in Mortsel
Dit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Heverlee
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Sint-Job-int-Goor
Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak opent 16 november, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi komt er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Gruitrode
Ik wens een mobiele terminal voor op de baan(ruitenwasser). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Gent
Wij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Lokeren
Toonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Leuven
Ik wens een toonbank en mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa,... wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Kapellen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Ichtegem
Ik wens een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel denk ik.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Gent
Ik wens een mobiele terminal voor op verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Vrij beroep.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Antwerpen
Offerte voor een toonbankterminal. Mijn terminal moet vervangen worden, want hij heeft een oude systeem. We zouden willen werken met bankkaart, kredietkaart, visa mastercard.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Kortrijk
Ik wens een toonbankterminal voor in de bakkerij. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Schaarbeel
We starten tegen de zomer van 2017. Dit is voor een cafe. Graag zowel een offerte voor mobiele terminal, witte kassa en/of een toonbank model.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor het huren voor een popup store. Hier zal internet worden voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel bank ,als krediet en visa kaarten. Duur zal voor zo'n 2 maanden zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Gent
Dit is voor een bakkerij. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal maar ze is geen wifi of internet voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren
Graag een aankoop offerte voor een betaalterminal voor zowel visa, bankcontact en kredietkaarten. Omdat het huidige apparaat uit dients gaat zoeken we nu een prijsvergelijking met andere leveranciers.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Bornem
Ik ben recent met dit bedrijf van start gegaan. Dit is voor verkoop van juwelen via webshop. Ik ben nu van pland deze ook op markten aan te beiden en hiervoor zoek ik een mobiele betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal te Knokke
Wij hebben op dit moment een mobiele terminal bij Worldline, maar wensen een prijsvergelijking. In de zaak is er Wifi aanwezig. Het liefst willen wij gebruiken maken van bankcontact, visa en kredietkaart.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal te Hulshout
Toonbankterminal wordt gebruik in de schoonheidssector. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact. In de zaak, is er wifi aanwezig.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Destelbergen
Ik wens een mobiele terminal voor in het kapsalon. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Retie
Opzoek naar een offerte voor een mobiele terminal. Deze terminal zal alleen in de zaak gebruikt worden. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact, kredietkaart en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Mol
Dit is voor een schoonheidsinstituut. Dit is voor een kleine betaalterminal mee te nemen voor onderweg. Bij voorkeur een aankoop offerte. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Oudenburg
Wij hebben op dit moment een terminal bij CVV, maar deze terminal is al redelijk oud en versleten. We zouden hierdoor nieuwe offertes willen ontvangen. De terminal zal actief zijn in de bierhandel.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterinal
Wij wensen een offerte voor een toonbankterminal. De terminal zal actief zijn in de bouwsector. In de zaak is er een vaste lijn en Wifi aanwezig. Op dit moment wensen wij enkel te werken met bankcontact.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal te Antwerpen.
Wij wensen een mobiele terminal te huren op korte termijn. Dit zou gaan om 8 weken. De terminal moet draadloos zijn want in de zaak is er geen internet aansluiting aanwezig. Wij wensen gebruik te maken van bankcontact, visa en mastercard.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Erpe mere
We zouden een betaalterminal voor de wisselstukken. Gebruiken van enkel aan de balie. Hier is geen internet voorzien daarom zou ik ook de opties voor mobiele terminal te gebruiken. Eventueel ook krediet en visa kaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Bonheiden
Ik wens een mobiele terminal voor op beurzen. Bancontact enkel, connectie is te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Eeklo
ik zoek een offerte voor een betaalterminal van enkel in de dansschool. Hier is wifi voorzien. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht in Brecht voor een frituur
Voor onze frituur die vanaf 8 november open gaat zijn wij opzoek naar een toonbankterminal. In de zaak is er nog geen Wifi aanwezig maar dit zal binnenkort veranderen. Wij wensen op dit moment enkel gebruik te maken van bankcontact, maar zouden ook informatie willen ontvangen over maaltijdcheques.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Eeklo
Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Halen
Ik doe vooral herstellingen van wagens. Nu ben ik op zoek naar een offerte voor een betaalterminal die ik ook onderweg kan meenemen. Gebruik van zowel bank, krediet als visakaarten .
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Putte
Wij hebben op dit moment een betaalterminal bij Worldline, maar het toestel wordt van de markt gehaald. Hierdoor zoeken wij op dit moment een andere toestel. Wij wensen gebruik te maken van bankkaart.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Laakdal
Ik wens een mobiele terminal voor thuis (workshops en op beurzen). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, thuis is er wifi.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale te Leuven
Op dit moment hebben wij een telefooncentrale, maar wij gaan verhuizen en zouden graag wat kleiner gaan qua telefooncentrale. In totaal worden er 19 telefoontoestellen aangesloten. Wij hebben 1 algemene nummer en 1 faxlijn, maar hiernaast zou iedereen ook een individuele nummer moeten krijgen.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een zaak te Beveren
Ik wens een telefooncentrale voor 4 vaste toestellen en ook een aparte faxlijn. Nu hebben we Proximus, welk type is te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Kortessem
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Verifone, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, maestro, gaat via internet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lubbeek
Ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal. Dit is voor een pop up store die maximaal vier maanden zal moeten worden gebruik. Later gaan we deze gebruiken op ander locatie. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Gebruik van naast bankkaarten ook visa en kredietkaarten. Er zal geen wifi worden voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Hoegaarden
Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een bedrijf in Aarschot
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken voor naar de mensen zelf. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een bedrijf in Aarschot
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken voor naar de mensen zelf. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Hoegaarden
Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Beveren
Opzoek naar een mobiele terminal omdat wij vaak op de baan, zitten. In de zaak hebben wij een vaste terminal van Banksys. Graag een offerte voor zowel huren als aankopen.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Rijkevorsel
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak(kapper). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Aartrijke
Ik wens een mobiele terminal voor op de markt(best Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Zoersel
Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak(kapsalon). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Aalst
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Atos, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Hingene
Ik wens een mobiele of iets smartphone voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren-Leie
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een galabal. Dit is voor een zaal zonder wifi. Gebruik van enkele bankkaarten want het is vooral voor bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Maarkedal
We zoeken een prijsvergelijking met huidige leverancier, worline. We zoeken drie betaalterminal die elk type van betaalkaarten kan aannemen: bankkaarten; kredietkaarten, maaltijdhceques, ...
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Dadizele
Ik wens een mobiele terminal voor ook op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en maestro.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Schoten
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal in de winkel. Dit is in volledig nieuw project. Graag zowel een huur en aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Gent
Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Keyware, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Genk
IK wens een mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Atos, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, maaltijdcheques, visa, .... via sim kaart.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Bonheiden
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik CCV, bancontact enkel, via internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf
Ik wil graag vergelijken tussen een toonbank en mobiele terminal. Graag ook vergelijken tussen huur en aankoop offertes. Vooral zullen wij werken met bankcontact kaarten en kredit kaarten af en toe. Er is internet aanwezig op de zaak.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Wiekevorst
Ik doe deze aanvraag voor een tandartspraktijk. Ik zoek een betaalterminal die ik kan aansluiten op wifi en enkel voor bankkaarten zal dienen. Graag een gerichte offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Duffel
Ik zoek een toonbanktemrinal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, enkel bancontact, wifi komt er, zaak start 1 oktober.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Mechelen
Ik zoek een offerte voor een mobiele terminal voor een bloemenzaak. Er zal wifi worden voorzien in de zaak. Gebruik van bankkaarten, kredietkaarten en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Holsbeek
Dit is voor een broodjeszaak. Ik wens enkel bankkaarten te gebruiken. Er is wel geen internet voorzien maar wel een vaste telefoonlijn. Momenteel heb ik nog nooit gebruik gemaakt van een betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kalmthout
Ik ben vooral actief met herstelling en verkoop van fietsen. Ik zoek een offerte een betaalterminal die gebruikt zal worden voor praktisch enkel bankkaarten. Liefst aansluiting op een vaste internetlijn of telefoonlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint truiden
Dit is voor een speelhal. Momenteel heb ik een terminal op zeven plaatsen heb ik nu een toestel . Omdat we nu verhuizen op ruimte en we wensen . 100-300 verrichtingen per maand. Enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Roosdaal
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken op twee verschillende locaties. Op beide is wifi. Bedrijf recent opgestart. Gebruik van enkele
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Martens Latem
Ik zoek een offerte voor de huur van een betaalterminal. In de zaak is wifi voorzien. Enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lumen
Nu gebruiken we een betaalterminal van ccv. omdat deze te duur was hebben we deze opgezet. Ik zoek nu een offerte voor een mobiele terminal voor bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Ieper
We zijn van start gegaan met een nieuw restaurant. Ik zoek een offerte voor een mobiele terminal die gebruik kan maken van bank, krediet en visa alsook elektronische maaltijdcheques. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Baasrode
Dit is voor het gebruik van een mobiele terminal te gebruiken op een toeristische attractie. Enkel bankkaarten
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Herentales
Nu heb ik een contract bij keyware. Ik wens nu een prijsvergelijking te doen met andere leverancier. Gebruik van maaltijdcheques, bankkaarten, en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Edegem
We zijn een verhuurdienst. We zoeken een mobiele terminal om onderweg mee te nemen. We zullen gebruik maken zowel van visa en bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een toonbankterminal of via smartphone voor in het pand. Nu heb ik Xenta (Atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via aparte lijn.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Herent
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Graag iets simpel, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Bassevelde
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Keyware, huur/kopen mag beide in de offerte, enkel bancontact, wifi en internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een toonbankterminal. Momenteel heb ik een betaalterminal maar ik wens een prijsvergelijking te doen met andere leveranciers. Nu enkel bankkaarten maar ik wens in de toekomst visa en kredietkaarten gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalter
We zoeken een mobiele terminal voor een horecazaak. We hebben wifi voorzien. Nu hebben we een betaalterminal dat vanaf januari 2017 uit de markt de wordt gehaald. We gebruiken bankkaarten,,; visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Wuustwezel
Dit is voor een slagerij. Momenteel gebruik ik een betaalterminal van ccv. Omdat we niet tevreden zijn over deze terminal. zoeken we nu een offerte voor een andere leverancier. Gebruik van zowl bankkaarten als elektronische maaltijdcheques.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deurne
Ik zoek een betaalterminal voor een evenement. We zoeken hiervoor de mogelijkheid geven om per bankcontact. Dit gaat over een betaalterminal. Er is in principe wifi voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Genk
We zoeken een toonbank terminal. Momenteel gebruiken we ccv. Ter prijsvergelijking wensen we een aankoop offerte voor een toonbankterminal voor zowel visa, bank als kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Zottegem
Graag een offerte voor een betaalterminal. Ik zal deze zeker in mijn praktijk gebruiken maar eventueel wens ik ook de opties te bekijken voor een systeem dat ook onderweg gebruik zal worden, enkel bankakarten.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Mechelen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een mobiele terminal. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal, en wij wensen enkel met bankkaarten te werken. Graag ontvangen wij offertes voor een systeem met betaling via SmaprtPhone. Dit mogen huur of aankoopoffertes zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag betaalterminal te Opglabbeek
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken reeds een betaalterminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Een vaste - en draadloze lijn werden voorzien. Wij werken met bankkaarten, Visa en kredietkaarten. bkrtn? brtk+va+kredtkrtn
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Meer
Te gebruiken voor beurzen en homeparties (bij mensen thuis). Dit is een volledige nieuw project. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Geraardsbergen
We zoeken een betaalterminal voor een kleine detailhandel. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Arendonk
Dit is voor een horecazaak. Graag een vergelijk tussen een mobiele terminal en een toonbankterminal. Gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Olsene
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Atos (Xenta), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en ecocheques, gaat via internetkabel.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Edegem
Ik zoek een offerte voor een vaste betaalterminal. Ik ben nu bij athos maar mijn huidige betaalterminal op internetlijn zal vanaf 2017 niet meer in de handel zijn. Hiervoor zoek ik nu een offerte voor een nieuwe betaalterminal. Enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Lier
Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn. Wij zoeken een mobiele terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Momenteel gebruiken wij geen betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Poppel
Ik zoek een toonbank of mobiele in het kapsalon. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en NLD kaarten, wifi/internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal. Wij gebruiken nog geen betaalterminal en wensen een huurofferte voor een jaar (jaarcontract). Een vaste -en draadloze lijn werden reeds voorzien. Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Koekelberg
Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een toonbankterminal. Wij gebruiken nog geen betaalterminal en wensen met bankkaarten en elektronische maaltijdcheques te werken. Een telefoon -en internetlijn werden reeds voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Nu bij ccv. Omdat er problemen zijn met het contract zoek ik nu een offerte voor een nieuwe leverancier. We zijn 20 dagen per maand open en 15-30 transacties per dag. Enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Staden
Ik zoek een offerte voor een betaalteminal zowel huur al aankoop. Toonbankterminal op wifi. Enkel bankkaarten
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Kinrooi
Ik zoek een toonbankterminal voor in de B&B. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Pieters Rode
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal nu gebruik ik een betaalterminal van athos maar door foute facturatie wens ik nu de mogelijkheden bij andere leveranciers te bekijken. Huidige betaalterminal wekt met bank en kredietkaarten, geen visa, en is aangesloten op een internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Wilrijk
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er. Zaak start in oktober.
VOIP telefonie
Geen regio
Telefooncentrale voor een zaak te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor 2 toestellen, nu via Sonal. Net verhuisd naar nieuwe locatie, geen idee van andere type lijnen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Oudergem
Ik wens een mobiele terminal of iets via smartphone. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misshcien visa, wifi of bekabeling is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Schoten
Ik zoekt bankcontact in de winkel. Dit is een volledige nieuw project. Hier komt zowel internet als telefoonlijn. Ook wel visa en bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Londerzeel
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor twee praktijken op een rekeningnummer. Enkel bankkaarten.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 | Telecom & terminals (recente leads) 7 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.