Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale te Merksplas
Wij hebben op dit moment een telefooncentrale maar willen een prijsvergelijking houden. Wij zijn nu klant bij Proximus. In totaal gaat het om 15 toestellen en 8 lijnen. Er is ook een alarmsysteem en faxlijn aanwezig.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Oudenaarde
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Het gaat om een platenwinkel. We wensen vooral bankcontact.Er is Wifi in de zaak aanwezig.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Boortmeerbeek
Ik wens een toonbankterminal voor in de winkel. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Leuven
Ik wens een mobiele terminal voor de VZW. Voor een campagne, 13-14-15 januari, enkel bancontact, best via sim kaart.
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Uitbergen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Telefooncentrale. Wij hebben momenteel een centrale van Siemsne (Ipatch 1200) met een faxlijn. Wij beschikken over een 6tal toestellen en 3 telefoonnummers. Wij verkiezen een VoIP-systeem.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Iddergem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Deze zal actief zijn in de juridische sector. Maandelijks zijn er ongeveer 10-20 transacties.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Westerlo
Wij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Sint-Truiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nu een terminal van PaySquare en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Aaigem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken een terminal van Xenta en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen. Wij gebruiken enkel bankkaarten. Een vaste -en draadloze lijn werden voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een mobiele terminal voor in het restaurant. Nu heb ik Worldline, bancontact, visa, maestro, maaltijdcheques. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Balen
Wij zoeken offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken reeds (jaren) een betaalterminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken, en wij hebben een vaste -en draadloze lijn voorzien. Graag ontvangen wij huuroffertes (lange termijn), en wij wensen een contract dat jaarlijks of tweejaarlijks opzegbaar is.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Lochristi
Graag ontvangen wij offertes voor een toonbankterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Een vaste -en draadloze lijn zijn reeds voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Handzame
Wij zoeken offertes voor een mobiele betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en wensen enkel met bankkaarten te werken. Wij wensen offertes voor een mobiele terminal, en dit mogen zowel huur -als aankoopoffertes zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Ruddervoorde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal. Wij gaan een vaste -en draadloze lijn voorzien en wensen met bankkaarten, Visa -en kredietkaarten te werken. Wij wensen huuroffertes te ontvangen. Dit zou zijn voor een pop-up (max. 6 maanden).
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Lommel
Graag ontvangen wij offertes voor een betaalterminal. Wij gebruiken reeds een (aangekochte) betaalterminal van Fortis, en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen met bankkaarten en Visa-kaarten te werken. Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen en dit mag ook voor een mobiele terminal zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Trrvuren
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Momenteel gebruiken wij reeds 2 vaste terminals en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij hebben reeds een vaste en een draadloze lijn voorzien, en wensen zowel huur -als aankoopoffertes voor een toonbankterminal alsook een mobiele terminal. Wij wensen met bankkaarten en Visa-kaarten te werken. ja 2 vaste atos line ok bkrtn + vsa
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Desselgem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en hebben een voorkeur voor een toonbankterminal (een vaste -en draadloze lijn werden voorzien). Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken. Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen. gn nu bkrtn+vs+krdtkrtn line ok
Telefooncentrale
Geen regio
Aanvraag Telefooncentrale te Berchem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Telefooncentrale. Wij gebruiken momenteel geen centrale en beschikken over 2 telefoontoestellen. Wij beschikken ook over 2 telefoonnummers. Graag ontvangen wij offertes voor zowel een klassieke centrale als een VoIP centrale.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Brussel
Ik wens een mobiele terminal voor de zaak. Nu heb ik Ingenico, bancontact en visa, via sim kaart of wifi.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Hertsbergen
Dit is een detailhandel die drie namiddagen per week open is. Nu heb ik een betaalterminal , via atos worldline, die wordt gehuurd aan 50€ per maand. Nu aangesloten op een analoge lijn , maar ik wens over te schakelen op internetlijn. Enkel bankcontact. Verandering gebeurd hoogstwaarschijnlijk rond begin januari.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lokeren
huren voor begin december tot half januari. Dit is voor een pop up store. Graag een offerte voor een Mobiele betaalterminal die zowel bankkaarten, kredietkaarten en visa kan aannemen. Er is geen wifi voorzien en ik heb geen smarthphone, toestel met 3G is dus nodig.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Loppem
Ik doe deze aanvraag voor een bouwbedrijf. We doen oa onderhoud van verwarmingstoestellen. Daarom zoeken we nu een offerte voor een mobiele terminal. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Oudenaarde
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de praktijk. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, internet is er, wifi is slecht.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Moorsel
Graag ontvangen wij offertes voor een betaalterminal. Wij zoeken aankoopoffertes voor een toonbankterminal. Momenteel gebruiken wij een terminal van Atos Worldline en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Een vaste en draadloze lijn werden reeds voorzien. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Aantwerpen
Wij zeken offertes voor een mobiele terminal. Momenteel gebruiken wij een betaalterminal van Atos Worldline en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.j
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Buizingen
Dit is voor een sociaal project. Nu hebben we een betaalterminal van wordline maar omdat deze beperkt werkt zoeken we een ander oplossing. We werken enkel met bankkaarten. Aansluiting op vaste internetlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een betaalterminal voor een maand voor een popupp winkel. We zouden deze nodig hebben voor 30 november. Er is wifi voorzien maar de verbinding is heel slecht dus liever werken met 3g. Gebruik van bankkaarten mastercard en visa
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Bredene
Voor pop-up tattooshop/loungebar te bredene. Dit zal permanent zijn. Aansluiting op internet. Dit is een zaak op te richten in de eerste helft van volgend jaar.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Gent
Ik zoek een mobiele terminal voor op verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Kalmthout
Ik zoek een mobiele terminal voor in enkele horecazaken. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en maaltijdcheques en visa. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deurne
Dit is voor een prijsvergelijk voor een betaalterminal van baksis. Dit toestel gaat er uit en daarom wens ik nu met andere mensen te vergelijk. Mobiele terminal op wifi. Gebruik van bankkaarten, kredietkaarten en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Assebroek
Ik zoek een toonbankterminal voor in de praktijk(kinisist). Nu heb ik Worldline, voor aankoop, bancontact enkel, via wifi.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Schoten
Ik wens een mobiele terminal voor op de baan soms. Nu heb ik Verifone, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa en mastercard. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Gent
Ik zoek een toonbankterminal voor in de winkel. Zaak start in februari, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact meestal, wifi zou er zijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Merksplas
We zijn een garage en op zoek naar een offerte voor een Toonbank betaalterminal . Dit is voor aan te sluiten op het internet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Dessel
Momenteel maken we gebruik van een betaalterminal. Omdat we niet tevreden zijn. Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Schaarbeek
We zijn een cultureel centrum. Graag een mobiele terminal die gebruikt kan worden in het hele gebouw. er is wifi maar deze is van slechte kwaliteit. Dus liever een model op 3G. Nu hebben we een toestel van worldline
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Mechelen
We zijn een handelszaak. We maken gebruik momenteel van een betaalterminal van wordline. Omdat deze iets ouders is zoeken we nu een vervanging. Dit is een terminal op een vaste internetlijn. We hebben nu een model met twee aparte bakjes waarvan een door de klant en een door de handelaar wordt gebruikt.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Kampenhout
We zoeken een betaalterminal ter prijsvergelijking met onze huidige leverancier ccv. We gebruiken meestal bankcontact en af en toe visa. Graag zowel een huur als aankoopofferte. De huidige terminal zit op de telefoon, faxlijn.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Winkelse
Ik ben sinds lang klant bij bankcancontact. Sinds 2017 loopt het contract met mijn terminal veranderd en daarom zoek ik een nieuwe leverancier. Ik ben tandarts en zoek een vaste terminal aangesloten op vast internet. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Berchem
Ik zoek een mobiele terminal ook voor op de baan. Nu heb ik Worldline (xenta), huur/kopen ma beide in de offerte, bancontact en maaltijdcheques, wifi is in de zaak.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Boechout
Ik wens een mobiele of toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Schorisse
We zoeken een offerte voor een mobiele terminal, voor in de zaak. Er is reeds wifi voorzien. Momenteel gebruik we een betaalterminal van worldine.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Andries
Momenteel maken we geen gebruik van een betaalterminal. Dit is voor een mobiele terminal voor ook in het buitenland. Dit is voor een foodtruck. Ik wens enkel bankkaarten en visa te gebruiken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Willebroek
Momenteel hebben we een betaalterminal bij worldline. Onze huidige betaalterminal zou binnen een jaar veranderen en daarom zoeken we nu een nieuwe betaalterminal. Momenteel hebben we een toonbankterminal via de telefoonlijn. Graag zowel een huur als aankoopofferte. We werken enkel met bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Wilrijk
Ik zoek een mobiele terminal/toonbankterminal voor mijn zaak. Nu via Worldline(xenta), huur/kopen mag beide in de offerte, Zelfstandig in bijberoep, bancontact en ecocheques, via wifi.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Mol
Ik wens een mobiele terminal voor in de praktijk. Bancontact enkel, wifi is daar.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Overmere
We zijn een garage voor herstelling diensten . Nu hebben we betaalterminal van athos. Omdat deze niet naar behoren werkte zoeken we nu een nieuwe offerte. Aansluiting op vast internetlijn en gebruik van bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Zandhoven
Ik zoek een betaalterminal voor in een nieuwe zaak. We hebben momenteel een vaste internetlijn of telefoonlijn. Graag meer informatie over de betaalterminal.
Betaalterminal
Geen regio
Aanvraag Betaalterminal te Heers
Wij zoeken aankoopoffertes voor een mobiele terminal. Wij gebruiken reeds een terminal en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Antwerpen
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak(soms verplaatsing). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Ledeberg
Dit is een betaalterminal voor te gebruiken op huisbezoek. Gebruik van enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deinze
Ik zoek een toonbank betaalterminal. Aansluiting is mogelijk op wifi of telefoonlijn. Enkele bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Tollembeek
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal. Mogelijkheid voor aansluiting op een telefoonlijn. Enkele bankkaarten.
GSM Tarieven Vergelijken
Geen regio
GSM-tarieven vergelijken te Stekene
Ik wens één toestel te vergelijken, nu bij Base (30 euro per maand).
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te De Haan
Ik zoek een toonbank of mobiele terminal voor in de b&b. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Zulte
Ik wens een mobiele terminal voor een evenement. Voor 1 dag (19 november), bancontact enkel, wifi is daar.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentraal te Alken
Wij hebben een bestaande centrale bij Telenet en Proximus. Nu wensen wij een prijsvergelijking te houden. In totaal moeten er 3 toestellen aangesloten worden. Er zijn geen andere lijnen aangesloten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Eppegem
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(worldline), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa en mastercard, wifi/internet is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Merksem
Ik ben zelfstandige in verhuur van evenement martiaal. Gebruik 90% in de zaak zelf. Mobiel niet persé nodig maar kan meerwaarde zijn. Wifi voorzien. gebruik van enkel bankkaarten.
Telefooncentrale
Geen regio
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tessenderlo
Ik zoek een offerte voor de vervanging van een bestaande verouderde centrale. Ik heb vooral voor dat de lijn niet beschikbaar is als ik naar buiten moeten bellen. 5-10 toestelen 4 inkomende lijnen. Graag ook meer informatie en prijzen voor VoIP. Belangenrijkste vooral is dat we constant bereikbaar blijven.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Aalst
We hebben een traiteur zaak. We zoeken een offerte voor een betaalterminal voor thuis en onderweg. gebruik van enkel bankkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Brussel
Ik wens een toonbankterminal voor de vereniging. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, andere kaarten, aansluiting is te bekijken.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Oosterzele
Ik zoek een mobiele terminal voor in de horecazaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Ekeren
Momenteel heb ik een vaste terminal. Momenteel heb ik een conflict met de provider en daarom zoek ik een oplossing voor een andere provider. Toestel aangesloten op een vast ip adres. Gebruik van visa en krediet beperkt .
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Deinze
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een winkel . Nu heb ik in een athos en de andere ccv. Ik wens in de beide winkels dezelfde leverancier te hebben en daarom zoek ik een prijsofferte. Graag een mobiele terminal. Wifi is in beide winkels voorzien en we gebruiken zowel bank, krediet als visa kaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Zoutleeuw
Wij zijn actief in de verkoop van elektrische fietsen. Voor ons bedrijf zijn we opzoek naar een betaalterminal. Hier wensen we enkel bankkaart te gebruiken.
GSM Tarieven Vergelijken
Geen regio
GSM-tarieven vergelijken te Halen
Ik wens een vergelijking voor 5 toestellen, nu ben ik Promixus. TV en internet zit er ook in.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lanaken
We zoeken een offerte voor een betaalterminal die op wifi werkt, alle mogelijk bank en kredietkaarten kan accepteren en zeer belangrijk ook de ecocheques. Momenteel werken we samen met keyware.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Hamme
Voor onze fietsenhandel zijn wij opzoek naar een leverancier voor een betaalterminal. Dit gaat om een nieuw project en wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact en Ecopass.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Kruibeke
Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak(pop-up). Voor 3 weekends, daarna misschien langer, bancontact enkel, geen wifi.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren
We zijn een handelszaak. Momenteel hebben we een betaalterminal van ccv aangekocht. Deze is defecet en we zoeken nu een nieuw toestel. Vaste toestel op internet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Diepenbeek
Ik zoek een offerte voor betaalterminal in de zak zelf te gebruiken. Enkel bankkaarten en visa. In het verleden hebben we reeds gebruik gemaakt van betaalterminal van fortis.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Deurne
Wij hebben al een jaar een bedrijf, maar we moeten altijd heel lang wachten op de facturen. Met een betaalterminal gaat dat sneller. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de tuinaanleg.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal die kan aansluiten op de witte kassa. Dit mag zowel een huur als aankoopofferte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Deurne
Wij hebben al een jaar een bedrijf, maar we moeten altijd heel lang wachten op de facturen. Met een betaalterminal gaat dat sneller. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de tuinaanleg.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Lovendegem
Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak/baan. Bancontact en visa, wifi is in de zaak.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Lommel
Ik wens een mobiele terminal voor op de baan. Bancontact, visa, andere kaarten. Nog geen toestel nu aanwezig, huur/kopen ligt aan de offerte.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sleidinge
Ik zoek een offerte voor een draagbare betaalterminal voor een stockverkoop van twee dagen. Wifi wordt niet voorzien op de plaats wel wifi.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Appelterre
Wij zijn pas begonnen met een garage. In deze garage wordt alles betaald via overschrijvingen, maar dit neemt redelijk veel tijd in. Hierdoor zouden we graag een betaalterminal willen nemen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Lochristi
Wij willen een offerte voor een betaalterminal deze betaalterminal zal gebruikt worden tijdens evenementen. Op dit moment hebben wij geen betaalterminal, dus wensen wij zoveel mogelijk informatie.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Oostende
Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak(kledingwinkel). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi komt er. Zaak start feb. 2017.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Zandhoven
Ik wens een vergelijking mobiele terminal voor in het kapsalon. Nu heb ik CCV, gaat via internet, huur/kopen mag beide in de offerte. Bancontact en visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Sint Andries
Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een kapsalon. Graag zowel een huur als aankoopterminal. Aansluiting via wifi en internet.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Appelterre
Wij zijn pas begonnen met een garage. In deze garage wordt alles betaald via overschrijvingen, maar dit neemt redelijk veel tijd in. Hierdoor zouden we graag een betaalterminal willen nemen.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Waarschot
Ik heb reeds een witte kassa. Ik wens een betaalterminal voor bankkaarten. Ook eventueel de opties voor betalen via de smartphone bekijken. Wifi is voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Merksem
Voor onze haarstudio zijn wij opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Wij zouden een prijsvergelijking willen ontvangen voor huur en aankoop. In de zaak is er een vaste lijn aanwezig en wij wensen te werken met zowel bankkaarten als visa en kredietkaarten.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Beerse
Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Halle
We zijn een garage die zowel herstelling als verkoop. doen. We zoeken voor onze nieuwe locatie een offerte voor een betaalterminal die zowel verschillende krediet , bank als visa kaarten kan aanvaarden.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf in Lovenjoel
We organiseren een congres en wensen hier een mogelijkheden bieden aan deze mensen om on site tye laten betalen. Wifi zal aanwezig. DeIt congres zal drie dagen duren.
Betaalterminal
Geen regio
Toonbankterminal voor een bedrijf te Brugge
Ik wens een toonbankterminal voor in het kapsalon. Nu heb ik Keyware, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Aalbeke
Ik zoek een mobiele terminal voor soms op de baan(transportbedrijf). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal gezocht in Ninove
Geachte, Als dieetwinkel zoek ik een betaalterminal. Hier is een vaste lijn en internet aanwezig. Kan u mij benaderen tijdens de kantooruren voor het maken van een mooie offerte in de wetenschap dat Maestro voldoende is. Alvast bedankt.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een berijf in Bredene
ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal voor een horecazaak. hier is reeds wifi voorzien.
Betaalterminal
Geen regio
betaalterminal voor een berijf in Mortsel
Dit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal voor een bedrijf te Heverlee
Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Sint-Job-int-Goor
Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak opent 16 november, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi komt er.
Betaalterminal
Geen regio
Mobiele terminal voor een bedrijf te Gruitrode
Ik wens een mobiele terminal voor op de baan(ruitenwasser). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Gent
Wij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
Betaalterminal
Geen regio
Betaalterminal te Lokeren
Toonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
Telecom & terminals (recente leads) 1 | Telecom & terminals (recente leads) 2 | Telecom & terminals (recente leads) 3 | Telecom & terminals (recente leads) 4 | Telecom & terminals (recente leads) 5 | Telecom & terminals (recente leads) 6 | Telecom & terminals (recente leads) 7 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.