Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Brugge
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het dak van een woning in Brugge. Dak met volwaardige zolder. Het dak is volledige vernieuwd. 80-90m≤ te isoleren oppervlakte. Er is een onderdak voorzien.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Diepenbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend of plat dak, 4-5000 kwh, opp. plat dak +22m≤. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de spouwmuren en van het dak van een halfopen woning. Gebouw van 1955. Gevels in vrije gevelsteen maar spouw nooit nagemeten. Dak is bereikbaar via een trap. Onderdak is niet voorzien en het dak is in dakpannen met houten constructie.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Laakdal
Op onze dak ligt er al een deel panelen. Wij zouden er in totaal ongeveer 10 panelen bij zetten. Onze huishouden bestaat uit 2 personen. Het dak is zuid gericht.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Koekerlare
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. dagverbruik 2900 en 3800 nachtverbruik. Beste mogelijkheid voor het plaatsen van panelen op een zadeldak met dakpannen. Zuidelijk gericht maar oppervlakte is nooit nagemeten. Ik vermoed 8x5m.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Haaltert
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive of tuinhuis. Plat dak zou dat zijn, 3500kwh, opp. is te bekijken. Indien goede offerte, lukt dit snel.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Herne
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen kunnen geplaatst worden op verschillende daken. Dus naar alle oriŽntaties. Onze huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Graag een offerte voor plaatsen van zonnepanelen op een hellend west gericht dak. Ik schat zo'n 60m≤. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Bekkevoort
Wij plaatsen de panelen op een hellend dak. De grootte van het dak is 20-40 m≤. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Wervik
In totaal hebben wij 4 daken waar de panelen op geplaatst kunnen worden. Dit is in totaal een oppervlakte van 342 m≤. Twee van deze daken zijn hellend en twee zijn plat. De hellende daken zijn gericht naar het zuiden. In totaal bestaat het huishouden uit 1 persoon, maar er is hier ook nog een hondenzaak. Jaarlijks is er een verbruik van 1000-15000 kWh.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Hamont-Achel
Dit is voor plaatsing van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. Geen idee van de oppervlakte en oriŽntatie. Woning van 90-91. Plaatsing bedoeld voor de eerste helff van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Eeklo
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De grootte van het dak is 8 op 5. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Nijlen
We zouden graag zonnepanelen wensen te plaatsen op een bijgebouw. Dit is een betonnen dak met witte kunststof. Deze is 15x5 m. De woning is origineel van de jaren 60 maar volledig vernieuwd.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Dilsen Stokkem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen van zo'n 4000-4500kw. Ik wens deze te plaatsen op een weidegrond los van de woning. Hier is zo'n halve hectare groot.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. 30m≤. Volgend jaar ergens te doen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Holsbeek
Ik zoek een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op roofing dak van een aangebouwd bijgebouw. 8x20m oppervlakte en daarvan is de helft zuidelijk gericht. Verbruik is nooit opgemeten.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Merchtem
We zouden graag de opties en de prijzen voor zonnepanelen te plaatsen. Geen idee van verbruik. Plaatsing is mogelijk op een panen dak met helling van 40į. ZO gericht met oppervlakte van 44-55m≤. Kleine velux wel. Woning van 32 oud.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
16.500 kWh (1/3 nachttarief en 2/3 dagtarief) zuidzuidoost gericht dak. Dak bestaat uit dakpannen. oppervlakte voor de zonnepanelen te plaatsen is nooit nagemeten,; twee veluxramen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Beveren-Waas
Graag een offerte voor een verbruik van 22.000kw . Dit o.a. door elektrische verwarming. Plaatsing kan op een dak van 9x5m. Zuid gericht woning
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Wezemaal
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepalen op een pannendak. Geen idee van de oppervlakte of oriŽntatie. Woning van de jaren 30.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Sint-Truiden
Wij willen op het dak van onze privťwoning panelen plaatsen. Op het dak liggen al panelen. In totaal is er nog plaats voor 12 zonnepanelen. Onze huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Eeklo
Voor onze KMO zijn wij opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Het heeft een hellend dak dat zuid gericht is. De grootte van het dak is ongeveer 6 op 6 meter.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Oosterzele
Wij willen een offerte voor zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak gericht naar zuid-oost. De grootte van het dak is 200 m≤. Ons gezin bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Houthalen-Helechteren
De woning is rent afgewerkt. Verbruik van elektriciteit is nog nooit afgemeten. Plaatsing op een plat dak aangebouwd aan de woning. Dit is een roofing dak. Ik schat zo'n 20m≤. OOk is er mogelijk oor het hellend dak.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Beringen
Graag een offerte voor zonnepanelen. Ik heb geen idee van het verbruik van elektriciteit. Er is een mogelijkheid voor de plaatsen van de zonnepanelen op een pannendak. Woning van 35-40 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Overmere
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidoost. Het gaat om ongeveer 50 m≤. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bouwjaar 2008). Hellend pannendak, zuidgericht, 7500 kwh, opp. +50m≤. Voorjaar 2017 te doen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Meeuwen-Gruitrode
Wij wensen een offerte voor zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. De grootte van het dak is 8 op 10. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak met dakpannen. ook is er een roofing dak waarop extra panelen geplaatst kan worden. Geen idee van verbruik, oriŽntatie of oppervlakte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Opglabbeek
Wij zijn opzoek naar zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een dak van 12 meter lang en 8 meter breed. Onze huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Hoegaarden
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. In totaal kunnen er 24 panelen geplaatst worden. Het huishouden bestaat uit 4 volwassenen personen. Wij hebben een verbruik van 6600 kWh.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Lombardsijde
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een leien dak. Ik schat dat er plaats is voor zo'n 20 zonnepanelen op de zuidkant van de woning.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Kortemark
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 5 personen. De grootte van het dak is ongeveer 16 op 8 m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Ranst
Momenteel heb ik reeds zonnepanelen maar ik wens bij te plaatsen. Nu heb ik voor 3500 piek vermogen liggen. Plaatsing is mogelijk op een tuinhuis , een puntdak met roofing singels. De huidige installatie is van 2012.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Brakel
Opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is ongeveer 6 op 4 meter. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Landen
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een dak van 250 m≤. Het is een licht hellend dak van een loods.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Lichtaart
We zoeken een prijsofferte voor zonnepanelen voor een verbruik van rond de 5000kw. Plaatsing op de hoofdwoning zelf. Oppervlakte is zo'n 15m gevelbreedte met een redelijk stijl dak. Hier zijn wel drie dakvensters maar ik schat zeker 3m vrije ruimte. OriŽntatie is nooit nagemeten.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Herzele
Verbruik is niet nagemeten. Plaatsing is gewenst open een garage losstaand van de woning met een epdm rubberen dak van z'on 40m≤. Dit dak is recent vernieuw maar de woning zelf is 30 jaar oud. Geen idee van het verbruik.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Beringen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Zowel plat als hellend dak, opp. plat: 75m≤, gemiddeld gezin (4 personen), wanneer zal aan de kosten zijn.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Merksem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een zowel hellend als plat dak. Op dit dak is er ongeveer 36 m≤ op het schuin gedeelte en 18 m2 op het platte gedeelte. De schuine gedeelte is gericht naar zuidoosten. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Nijlen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Zowel plat als hellend dak is er, opp. plat: +50m≤, 4 personen, termijn is nog te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Willebroek
Rijwoning met een pannendak en daarachter een redelijk groot roofing plat dak . De oppervlakte van het hellend dak is aan de achterzijde , de zuidelijk oriŽntatie, is ongeveer 20m≤ , 5m breed en 4m hoog. Wel een dakvenster. Plat dak is zo'n 2.40x5m bruikbare oppervlakte. woning van de jaren 50 maar hellend dak en plat dak zijn wel volledig vernieuwd. Verbruik van 5000-6000kw.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Heusden-Zolder
We zoeken een offerte voor zonnepanelen op een vlinderdak. Dit is een roofing dak van zo'n 20 jaar oud. Oppervlakte nog niet nagemeten. Verbruik rond de 5000kw.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Hooglede
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. 5000 kwh, hellend pannendak(30-40į), zuidgericht. Opp. groot genoeg, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Momenteel heb ik elektrische vloerverwarming. Hierdoor is het in totaal 25.000kw in totaal ,dagtarief bijberekend. Dak is zuidelijk gericht en bestaat uit dakpannen. Oppervlakte is zo'n 8x10m. Dak is van, 1992 geÔsoleerd.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Gent
Ik wens panelen te plaatsen op een recente gekochte woning van de jaren 60. Hier is een dak in dakpannen. Oppervlakte en oriŽntatie zijn nog nooit nagemeten. Niet zo'n hoog verbruik.
Isolatie
Geen regio
Vloerisolatie voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor isolatie van een kruipkelder. Deze is in originele gevelsteen. Deze kruipruimte is geloof ik zo'n meter hoog. Woning van begin jaren 60. Oppervlakte even groot als de living en de eetkamer.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Merksem
Graag een prijsofferte voor zonnepanelen. Plaatsing is mogelijk op een plat dak aan de woning. Twee daken op verschillende verdieping. Woning van de jaren 20-30 maar roofing is het laatst vervangen begin jaren 2000. Recent aangekochte woning.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Wijtschate
Zonnepanelen worden geplaatst op een plat dak. Dit wordt geplaatst op een carport. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Riemst
Wij willen het dak van de magazijn isoleren. Het gaat in totaal om ongeveer 150 m≤. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Beringen
Ik ben eigenaar van een appartement onder het dak. Dit is een duplex. Dit gebouw is 13 jaar oud. Plaatsing op de voorkant van een hellende dak.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Diepenbeek
Zonnepanelen plaatsen op een dak van 6.5 op 3.5 meter. Op het dak zitten er al zonnepanelen, maar er moeten extra bij geplaatst worden omdat wij onlangs een jacuzzi en infraroodcabine hebben geplaatst.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik wens te kijken of ik de panelen kan plaatsen op een plat dak van een drankenhandel. Ik zoek een offerte voor zowel een installatie van zakelijk gebruik als voor mijn privaat. Dak bestaat 80m≤ uit epdm rubber. Dak is over twee jaar geelden vernieuwd. Woning origineel 20 jaar maar 5 jaar geleden gerenoveerd.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Anzegem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met pannen, zuidgericht denk ik, 2 personen, opp. 30m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Reet
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Deze woning is vanaf de voorkant zuidelijk gericht. Oppervlakte is nooit nagemeten net als het verbruik van elektriciteit.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Ternat
We zouden graag na kijken of het mogelijk is zonnepanelen te plaatsen op het hellend dak van de woning. We hebben een zuidelijk gericht dak met wel een schouw en een velux in het dak. Woning is 8x12m. Dak met dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Heusden Zolder
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen ofwel op hellend dak van een carport of het dak zelf. Dak bestaat uit dakpannen en de carport zijn ijzeren panelen. 98m≤ dak en carport van z'on 50m≤. Nu betalen we zo'n 200Ä per maand.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Gillis-Waas
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend pannendak met onderdak, opp. 86m≤, bouwjaar 2004.
Zonnepanelen
Geen regio
Devis pour panneaux photovoltaiques ŗ 1600 spl
Bonjour, je souhaite faire installer des panneaux photovoltaiques sur mon toit plat de 150m≤. Nous avons une consommation de 150Ä par mois car tout est ŗ l'ťlectricitť. Merci de nous faire un devis pour une installation aux environs de mai-juin si le devis nous convient.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wulpen
Ik wens zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, nogal zuidoost gericht, 5600 kwh, opp. +100m≤. Wanneer is aan de offerte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Veltem-Beisem
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie . Wij hebben een hellend dak met leien, zonder dakvensters of dakkapellen. Het dak meet +/- 145m≤ in oppervlak. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Maaseik
Onze dak moet geÔsoleerd worden. Het is een dak van ongeveer 120-150 m≤. De woning is gebouwd in 1984. Het is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
ZOnnepanelen te SInt-Niklaas
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. In deze woning wordt er niet niet veel verbruikt. We verwarmen alles op stookolie. Het dak is ongeveer 350 m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Marke
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een hellend dak van 80 m≤. Het dak is bekleed met dakpannen. De woning is ondertussen al 18 jaar oud.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Erpemere
Wij willen panelen plaatsen op een plat dak. Onze huishouden bestaat uit 2 personen. Het is een plat dak. H
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Merksem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Rijhuis met plat dak met roofing op, 2 personen, opp. +30m≤, wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Berlaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend leiendak, zuidgericht, 3500kwh, opp. plaats voor 14 panelen, wanneer is aan offerte.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een werf. We zijn nu bezig met de leidingen en sanitair te leggen. We wensen de kelder en garage te isoleren. Dit is een betonplaat van +- 140m≤. de Boven de pur komt vloerverwarming
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in aalst
Ik zoek een offerte voor plaatsen van zonnepanelen. Plaatsing beste achteraan het dak met dakpannen. 20-30m≤. Geen dakvensters of dakkapellen. Geen idee van verbruik.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Tienen
De woning is ouder dan 30 jaar. De grootte van de muuroppervlakte is ongeveer 75 m≤. Het gaat om een alleenstaande woning waarvan de muren geschilderd zijn.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Audenarde
Een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer rond de 50 m≤. De woning is gebouwd in 1958. Het dak is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Sint truiden
Ik heb een verbruik rond de 4500kw samen, dag en nacht tarief samen. Ik opteer panelen te plaatsen niet op het dak. De andere optie is aan de zijkant van de woning op de grond. Achter de woning is er een vijver en de nutsvoorzieningen kunnen hiervoor gebruik worden gemaakt. Zuidelijke oppervlakte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Merksem
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een volwaardige zolder. Dakpannen dak van 68 zonder onderdak. 40m≤ te isoleren oppervlakte.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Overijse
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak(uitbouw) met roofing, opp. 20m≤, bouwjaar onbekend. OOk een stuk hellend dak kan mogelijk zijn.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Geel
Graag een offerte voor dakisolatie. Plat dak gebouwd in de jaren 60. Met een grootte van ongeveer 200 m≤. Het dak is bekleed met houten platen en daarvoor roofing.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Hasselt
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op de achterkant van de woning. Dit is een kunstleien dak. Oppervlakte van zo'n 40m≤. Ik vermoed zuidwestelijke oriŽntatie. Laagbouw van 1977.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Ronse
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen, 2 personen, vrijstaand huis, opp. +60m≤. Indien goede offerte snelle plaatsing.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Niklaas
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. +80m≤, bouwjaar huis 1971.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Eigenbilzen
Graag een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een zuidwestelijk dak. Hier is meer dan 20m≤ voorzien maar oppervlakte is nooit opgemeten. Verbruik van zo'n 4000kw. Plaatsing is voor in de loop van 2017.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Grobbdonk
Dit is een woning dat ik heb aangekocht. Hellend dak te isoleren. Dit is een nieuwbouwwoning van 2015. Onderdak is voorzien.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Grobbdonk
Dit is een woning dat ik heb aangekocht. Hellend dak te isoleren. Dit is een nieuwbouwwoning van 2015. Onderdak is voorzien.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Ooike
Ik wens graag een offerte voor het oplaatsen van zonnenpanelen op een golgfplaten dak van een schuur los van de woning. Geen idee van de opties voor de kabel te terkken. Verbruik van zo'n 7000kw. Achterkant is zuidelijk gericht.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 200 m≤ en is bekleed met leien. Deze leien worden binnenkort veranderd naar dakpannen. De woning is ongeveer 30 jaar oud.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hasselt
Dit is voor een hoekwoning van 1964. Ik wens hier het dak via een gewone zolder te isoleren. +- 100m≤. Onderdak is niet voorzien. Dakbekleding bestaat dakpannen.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Eigenbilzen
Graag een offerte voor plaatsing van zonnepanelen op een zuidwestelijk dak. Hier is meer dan 20m≤ voorzien maar oppervlakte is nooit opgemeten. Verbruik van zo'n 4000kw. Plaatsing is voor in de loop van 2017.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Vilvoorde
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Licht hellend dak met leien, zuidgericht, opp. +35m≤, voor in de loop van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Zelzate
Wij wonen in een oudere woning. Deze woning heeft in totaal 3 daken waarvan in totaal 2 platte daken en 1 hellende. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Ekeren
Wij zoeken een leverancier voor het isoleren van onze dak. Het is een hellend dak bekleed met dakpannen. De grootte van het dak is ongeveer 100 m≤. De woning is gebouwd in 1960.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Mol
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing, 4 personen, opp. +200m≤. Midden volgend jaar te doen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Herenthout
Ik zoek een offerte voor de isolatie vanaf een zolder, bedoeling is hiervan een afgewerkte zolder te zetten. Nu enkel een trap geen vaste trap. Geen onderdak voorzien daarom wens ik isolatieplatente plaatsen. +- 80-90m≤. Werekn voor de zomer van 2016. Afspraak liefst in december.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wolvertem
Woning van 1989. De kamers liggen onder het dak. Ik weet niet hoe de isolatie is maar ik merk veel tocht in de slaapkamers, daarom wens ik bij te isoleren. Deel van de slaapkamer is het onderdak nog bloot, ander deel is afgedekt met een planken plafond. Hier is een kruiruimte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Meerhout
Hellend dak te isoleren via een zolder, dit is een schaliŽn dak met onderdak van 15 jaar oud. De woning zelf is van 66. De oppervlakte is nooit nagemeten.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Vrasene
Isolatie vanaf een volwaardige zolder waar ook de verwermig staat. Onderdak reeds voorzie en ook isolatie van de jaren 80. Ik wens bij te isoleren. Zeker 50m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Booischot
We wensen de zoldervloer te isoleren alsook het hellend delen van de slaapkamer. Graag hadden we dit ter plaatsen te beken. Woning van 1960.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een woning van 1980. Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op dakpannen. Dak is zuidoostelijk gericht. Oppervlakte van dit dak is 11x35m met 30į helling.
Zonnepanelen
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Beveren
Geen idee van het verbruik. Plaatsing mogelijk op een stal los van de de woning. Dit dak bestaat uit houten dak. Geen idee van de oppervlakte ik schat 12m≤.
Isolatie
Geen regio
Kruipruimteisolatie voor een woning in Kessel-nijlen
Dit is voor de isolatie van een kruipkelder waar ik een purvloer op wens te leggen. Op zijn hoogste punt is deze 1.40m. +- 100m≤. Offert voor zeker nog 2016.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Booischot
We wensen de zoldervloer te isoleren alsook het hellend delen van de slaapkamer. Graag hadden we dit ter plaatsen te beken. Woning van 1960.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in sint lievens esse
Het is een woning die we recent gekocht hebben. Woning van 1900 dat we via een volwaardige zolder. We zijn van plan hier na de renovatie een slaapkamer op de zolder te maken. Onderdak is reeds voorzien. Graag zo snel mogelijk contact en een afspraak ter plaatsen. We zijn van plan eind januari te verhuizen.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Vrasene
Isolatie vanaf een volwaardige zolder waar ook de verwermig staat. Onderdak reeds voorzie en ook isolatie van de jaren 80. Ik wens bij te isoleren. Zeker 50m≤.
Duurzame energie installaties (recente leads) 1 | Duurzame energie installaties (recente leads) 2 | Duurzame energie installaties (recente leads) 3 | Duurzame energie installaties (recente leads) 4 | Duurzame energie installaties (recente leads) 5 | Duurzame energie installaties (recente leads) 6 | Duurzame energie installaties (recente leads) 7 | Duurzame energie installaties (recente leads) 8 | Duurzame energie installaties (recente leads) 9 | Duurzame energie installaties (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.