Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Condensatieketel
Geen regio
condensatieketel voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een condensatieketel ter Vervanging van een bestaande verwarmingsketel. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen besproken.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in dendermonde
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Ik vermoed dat hier een onderdak aanwezig is. Geen idee van de oppervlakte.
Condensatieketel
Geen regio
Condensatieketel voor de regio Betekom
Ik wens een andere condensatieketel op gas voor mijn prive. Nu heb ik een Vaillant(slecht rendement).
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Oostakker
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de vloer op een bijgebouw. Hier ligt nu een betonplaat met de leidingen al. 24m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor het isoleren vanaf een kruipzolder. Op zijn hoogste punt 1.5m . Onderdak is voorzien. Geen idee van de oppervlakte maar de woning is 11x9m.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wetteren
Ik wens zonnepanelen voor mijn prive. Hellend dak met leien, 2 personen, opp. +50m≤, 370 euro per maand. Wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op de grond in de achtertuin. Daar ligt een asfalt grondbedekking. Ik verbruik per jaar 3000khw per jaar. De oppervlakte is rond de 50m2.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Essen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Onderdak is voorzien. Woning van 1964. Geen idee van de oppervlakte.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie te Wetteren
Wij hebben een woning die is gebouwd in 1960, maar van deze woning is het dak 10 jaar geleden opnieuw geplaatst. Het dak is opnieuw geplaatst zonder isolatie. Wij zouden daarom het dak graag willen isoleren aan de binnenkant.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Vliermaal
Plaatsing op een dakpannen. dak 8x9m . Geen idee van de oriŽntatie of verbruik
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Testelt
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen, huis van 2001, opp. bijna 100m≤. Wanneer is te bekijken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Mechelen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing, 4000 kwh, opp. +60m≤, wanneer ligt aan de offerte wat.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Pulderbos
Ik zoek een offerte de isolatie van een kruipkelder. deze is 80cm hoog. Ik vermoed dat dit beton is en deze is volledig droog. +- 120m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Bissegem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een volwaardige zolder. Hier is reeds een onderdak voorzien. Woning van jaren 30 maar dak is 10 jaar gelden vernieuwd.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Hiermee is nooit iets gedaan. Woning van 1996. Woning in vrije gevelsteen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een vereniging in Sint Katelijne waver
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. 46.000kw verbruik maar dit kan stijgen we we gaan naar warmtepompen gaan; We hebben momenteel 1ha. Dit is vlakke grond.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wetteren
Dit is een woning die we twee jaar geleden aangekocht hebben. Deze staat momenteel in de verbouwing. Er zal een nieuw dak worden geplaatst en we wensen dit vanaf de zolder te isoleren. Onderdak is nog niet voorzien.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Koolkerke
Dakisolatie voor een hoekwoning van de jaren 70. Onderdak is reeds voorzien en de zoldervloer is reeds geÔsoleerd.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Bredene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder via een kruipruimte. Deze is opn zijn hoogste punt 1.5m hoog. Onderdak is reeds voorzien.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Drongen
Isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Spanten van 15cm die zullen moeten worden uitgediept tot 18cm. Woning met een gevelbreede van 5m. Onderdak is voorzien.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Asse
Ik zoek een offerte voor zowel een zonnepanelen als een zonneboiler. Plaatsing op een aparte bijgebouw met roofing dak. Ongeveer 5x20m. Geen idee van verbruik. Dit is zowel voor privť als zelfstandige activiteit.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Meerbeek
Graag had ik een prijsvergelijking voor zonnepanelen. Woning van 36 maar volledige gerenoveerd. Dak bestaat uit dakpannen. Dit is een zadeldak met zuidwestelijke oriŽntatie. +- 80m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wemmel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, 5000 kwh, opp. +40m≤, wanneer is te bespreken.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Berendrecht
Ik zoek een offerte voor het isoleren kruipkelder. Deze zal maximaal 1m hoog zijn. Ongeveer 100m≤. Grond bestaat uit aarde.
Condensatieketel
Geen regio
condensatieketel voor een woning in Oudenaarde
Ik zoek een condensatieketel voor de verwarming als het warm water. Woning van 1838 maar de leidingen zijn 10 jaar geleden vernieuwd.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Turnhout
Ik zoek een offerte voor de isolatie van het gelijkvloer. Dit is momenteel een oude balken opbouw met daarop planken . Ik wens de vloer isoleren. 36m≤. Ik wens zeker geen pur.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een nieuwe woning. We hebben deze woning anderhalf jaar geleden hebben. Plaatsing is mogelijk op een pannendak met zuidelijke oppervlakte. Momenteel liggen hier wel reeds panelen voor een zonneboiler.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor het isoleren van de spouwmuren. Ook wens ik een roofing dak te isoleren. Ten slotte zou ook de opties bekeken moeten worden voor het isoleren van het gelijkvloers.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Wilsele
Dit is voor een verbouwing van een rijwoning. Deze is volledige gestript. Dak is reeds vernieuwd. Woning met twee verdiepingen. Achterbouw is vernieuwd en in houtskeletstructuur. Hier is ook een deel plat dak. De verdieping langs een kant te isoleren alsook de tussenverdiepingen. Woning van 1945 met volle stenen muren.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Leopoldsburg
Ik heb momenteel een muur met isolatieplaten. Er is wel nog een spouw die ik zou willen opzetten. Muren in vrij gevelsteen. Deze woning is van eind jaren 70.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak met dakpannen. Woning van de jaren 30. Onderdak is voorzien.
Isolatie
Geen regio
Kruipkelderisolatie in de regio Kalmthout
Ik wens de kruipkelder van mijn prive willen laten isoleren. Hoogte 1m20, opp. 125m≤, kelder is droog, huis van 1988.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Genk
Isolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Het dak bestaat uit leiene maar zeker geen asbestleien.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Het dak is rond de 20m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Mijn energie verbruik is rond de 6000khw per jaar.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Oudenaarde
Ik wens een hellend dak te isoleren tussen de kaper. pannendak met daaronder een onderdak. Zeker 200m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Kruibeke
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidoost gericht, +5000 kwh, opp. 50m≤, bouwjaar 2011. Wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Wemmel
Hellende dak waarvan rond de 20m≤ zuidelijk is gericht. Ik wens hier zonnepanelen te plaatsen om mijn verbruik op te vangen. Dit ligt rond de 20.000kw. Woning van 1994.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning
ik wil graag zonnepanelen voor mijn woning. Het zal gaan voor op een hellend dak met dakpannen. De dak is rond de 100m2. Deze is gericht op het zuiden. Ik verbruik per jaar 7000khw.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Oosterzele
Ik wens een offerte voor het isoleren van een dak vanaf een zolder. Deels is dit geÔsoleerd met isomo van 10cm. Voor de rest is er onderdak voorzien. Oppervlakte van zo'n 125m≤. De woning zelf is van 71-72.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Winkesele
Ik zoek een offerte isoleren van een gelijkvloers. Dit is voor een verbouwing van een bestaande woning. Momenteel liggen hier tegens die uitgebroken worden en daarna een betonplaat op gegoten. Oppervlakte van zo'n 104-105m≤.
Isolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Waregem
Ik zoek een offerte voor buitenmuurisolatie. De woning is van 1925. Gevels zijn aan de buiten aan een kant originele gevelsteen en aan kant geschilderd.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in De haan
Ik zoek een offerte voor een zolder. Woning van 1946 dei volgens de normen van toe maar ik wens een nieuwe isolatielaag op te plaatsen. Ongeveer 150m≤.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Bocholt
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer. De zolder zal op termijn gebruikt worden als kamer. Ongeveer 160m≤.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Braschaat
Ik zoek een offerte voor isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Deze wordt later een kamer. Geen idee van de oppervlakte . Dak zwarte dakpannen.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning. Woning van 1978. Er zijn spouwmuren die nooit zijn nagemeten, net als de muren. Orginele gevelsteen.
Isolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden-Zolder
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Onze buitengevels zijn geverfd en het betreft +/-200m≤. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1961 werd gebouwd.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Merrelbeke
Ik wens een hellend dak te isoleren . Dit is een recente woning. Onderdak is voorzien. Isolatie via een volwaardige zolder. Later komt hier nog een kamer. Woning van 150 jaar oud maar volledig geronveerd. +- 100m≤.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Bocholt
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer. De zolder zal op termijn gebruikt worden als kamer. Ongeveer 160m≤.
Isolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Herentals
Ik zoek voor een offerte voor het isoleren van de zoldervloer. Momenteel betonplaat. Er liggen ook reeds leidingen op.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Mortsel
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een dak via een volwaardige zolder. Dakpannen dak van zeker 40m≤ met een dakkapel dat mogelijk reeds geÔsoleerd.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
Vrijstaande woning die van 1978 is. Ik neem aan dat dit spouwmuren zijn. Gevel zijn geschilderd.
Isolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Heusden-Zolder
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Onze buitengevels zijn geverfd en het betreft +/-200m≤. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1961 werd gebouwd.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Leffinge
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een zuidelijk pannendak. Dit is een zuidwestelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte of het verbruik.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Zoersel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, opp. +50m≤ , 7000 kwh, zuidoost gericht, wannneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Kontich
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor eeen verbruik van ongeveer 2560 kw. Plaatsing kan gebeuren op een geÔsoleerd roofing dak. Oppervlakte van 6x9m.
Isolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor in de regio Heverlee
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Rijhuis van rond 1950, renovatie in 1996, opp. rond de 50m≤, er is nog een spouw, maar daar zou al iso inzitten.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Ledegem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 70m≤, huis van 2001.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Wolvertem
Ik wens een gelijkvloers dat niet onderkelderd is. Dit is voor de badkamer. Na het vervangen van de leidingen moet de chape worden vervangen. Op 8cm diepte ligt er reeds een betonplaat.
Isolatie
Geen regio
Kruipruimte isolatie voor een woning in Essen
Ik wens de kruipruimte te bekleden van de kelder. Deze heeft nu nog een zanden vloer.
Isolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Schellebelle
Woning van 1940 maar 20 jaar geleden gerenoveerd. Ik wens twee gels te isoleren isoleren die volle steen zijn en een spouwmuur. Werken gepland voor de eerste maanden van 2017.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik wens de zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Ik heb wel geen idee van de oriŽntatie maar het dak is 20m≤. Geen idee van verbruik.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Deurne
Dit is een rijwoning 91m≤.Deze woning is een 26 jaar oud en bestaat uit twee appartementen. Ikzelf ben eigenaar van de volledige woning. graag had ik dit roofing dak geÔsoleerd, indien de prijs meevalt nog dit jaar anders begin volgend jaar.
Isolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Rekkem
Dit is een woning van 80 jaar oud. Ik wens hier de voorgevel van 25m≤ te isoleren. Deze gevel is in de originele gevelsteen. Waarschijnlijk een volle stenen muur. Indien mogelijk zou de isolatie dit jaar nog moeten gebeuren.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Erpe-Mere
Verbruik van zo'n 4100 kw verdeel over dag en nacht verbruik. Plaatsing kan gebeuren op een zuid gericht carport van meer dan 12m lang op staalplaten of een losstaande tuinhuis van 24m≤ ook in staalplaten.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Lombarsijde
We gaan een nieuwe muur te plaatsen voor de bestaande spouwmuurisolatie. 10 cm isolatie. Dit is een open bebouwing. Verder wensen we het dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Deerlijk
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van de panelen op een pannendak. De woning is 9x7 grondoppervlakte. Geen idee van het verbruik, oriŽntatie of oppervlakte van het dak.
Isolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Leuven
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen, opp. +50m≤, rijhuis van 1967, geen idee of er onderdak is.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Waarschoot
Dit is een recent aangekochte woning. Ik zoek een offerte voor een dakisolatie van een volwaardige zolder. Bungalowwoning van 14.5m op 8.2 m. Woning van 87. Bedoeling is om hier later slaapkamers van te maken.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Wetteren
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met overzetdak zonder velux, zuidgericht, +4000 kwh, opp. +30m≤. Voor binnen enkele maanden.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Berchem
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Plat dak met roofing op, graag milieubewust materiaal, opp. 70m≤, bouwjaar 1935 (roofing van 2001).
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Brecht
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een vrijstaande woning. Deze komen op een nieuwe garage met zuid gericht dak. De deze garage wordt geplaatst midden oktober. Dit dak zal bestaan uit dakpannen. Deze woning is van 89. Geen idee van verbruik maar we betalen maandelijks rond de 100Ä.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Mechelen
Ik zoeken een offerte voor het isoleren van een pannendak. Isolatie mogelijk via een zolder waar er reeds een onderdak is voorzien. Woning van de jaren 30 en zo'n 50-60m≤ te isoleren.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Paal
Ik zoek een offerte voor het isoleren van spouwmuren. Woning van 1965. De diepte van de spouw is nooit nagemeten. Muren in vrije gevelsteen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Overijse
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive(bijbouw). Hellend dak met dakpannen, zuidwest gericht, ik heb al panelen op het hoofdgebouw, opp. voor 12 panelen. Wanneer is te bekijken.
Isolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Stekene
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing op, huis van jaren 70, opp. 25m≤, nog voor dit jaar. Ook indien mogelijk graag buitenmuurisolatie in de offerte.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Gent
Dak zal vervangen worden. Dit is een ouder woning van 1910 met achterkant zuidelijk gerichte. Verbruik heb ik geen idee. want we hebben woning recent aangekocht.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zwevegem
Ik wens een hellend dak te isoleren via een nokzolder en gedeelte een bovenverdieping onder het dak. Ik wens zowel de opties te bekijken voor zolderisolatie als zoldervloer isolatie.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Momenteel is het dak niet GeÔsoleerd. Dit is een bungalowwoning waar een dak bereikbaar. Graag zowel de opties van zowel de zoldervloer als het dak te bekijken. +- 120m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Meeuwen-Gruitrode
Geen idee van van het verbruik. Dakpannen dak met zuidelijke oppervlakte. Licht hellend dak van 30į. +- 40-50m≤.
Isolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Gistel
We zoeken een offerte voor het isoleren van zowel de gelijkvloer en zolderverdieping. Dit is een nieuwbouw waarvan we nu bezig zijn met de afwerking van de ruwbouw. Hier komen wel nog leidingen voor vloerverwarming.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Grimberegn
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op een plat dak van een garage aangebouwd aan de westkant. Ik vermoed dat dit dakplaten zijn. Geen idee van verbruik.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Zerkegem
Vrijstaande woning van 1954. Twee hellende daken met dakpannen die beide vanaf een zolder geÔsoleerd kunnen worden. Mogelijk wel geen onderdak voorzien. Oppervlakte schat ik op zo"n 150m≤.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Webbekom
Ik heb een bestaande installatie die in maart in dienst is genomen met een nieuwbouwwoning. De huidige instantie heeft een omvormer van 1.5 en 4 panelen. We wensen hier nog 4 panelen bij te plaatsen. De huidige panelen liggen op het hoofdgebouw met een roofing dak. Momenteel liggen de 4 panelen diagonaal optimaal zuid. Omdat er niet genoeg plaats is zal deze parallel moeten worden geplaatst worden op een zuid-tot zuidwest. De huidige omvormer heeft nog plaats voor drie panelen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Grimbergen
Ik zal deze panelen gebruiken voor mijn privaat gebruik en mijn zelfstandige basis. 4400 kw. Plaatsing kan gebeuren op een hellend dak dat zuid tot zuidoostelijk is gericht. Dakpannen dak. Er is een velux en ik vermoed zo'n 15m≤.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Lombarsijde
We gaan een nieuwe muur te plaatsen voor de bestaande spouwmuurisolatie. 10 cm isolatie. Dit is een open bebouwing. Verder wensen we het dak te isoleren vanaf een volwaardige zolder.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Koersel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van panelen op een pannendak. +- 3000kw. Woning van ongeveer 11 jaar. Dak is zuidelijk gericht en geen idee van de oppervlakte. Gevel van 12m breed.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Wachtebeke
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aangebouwd aan de woning. Dit is een roofing dak aan de zuidwestkant. Gebouw plaatst 2006. We hebben een ook een kleine commerciŽle activiteit waardoor het verbruik ronde de 20.000kw zit.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor isolatie in de spouw van de rijwoning. Woning enkel gezandstraald. Geen idee van de spouw.
Isolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Stabroek
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een halfopen bebouwing van de jaren 60. Buitenkant is in de vrije gevelsteen. De oppervlakte en spouw zijn wel nooit nagemeten. Graag had ik dit ter plaatsen gedaan.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Eernegem
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en ťťn velux, zuidgericht, 5 personen, opp. 70m≤. Voor nu en half jaar.
Isolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Boom
Dit is de woning van mijn ouders. Dit is een gebouw van 64 met een hellend dak en grondafmeting van 6x9 . Ik wens hier via de zolder het dak te isoleren. Omdat mijn ouders eigenlijk te oud zijn om dit nog zelf te doen wens ik alle afspraken en offertes via mijzelf te laten verlopen.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Mortsel
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing en 2 koepels, 4500 kwh, zuidgericht, opp. 80m≤, kan nog redelijk snel.
Zonnepanelen
Geen regio
Aanvraag Zonnepanelen te Ekeren
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met roofing, waarop zich geen dakkoepels of andere constructies bevinden. Het plat dak heeft roofing als bedekking, en meet +/- 90m≤. Dit dak is zuidelijk georiŽnteerd. Wij zijn eigenaars van de woning en verbruiken 7500kW/jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen te Moen
Verbruik van zo'n 1500kw. De plaatsing het beste op een losstaand bijgebouw. Dit heeft een nieuw dak in roofing en is ongeveer 200m≤.Hoofdconteur in het bijgebouw.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Geraardsbergen
2500 kw-3000kw. Plaatsing is mogelijk op een zuidoostelijk dak met dakpannen. Dak is recent vernieuwd.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Haasdonk
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak (serre), zuidgericht, 6000-7000 kwh, opp. +100m≤. Loop van volgend jaar.
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een woning dat we drie weken geleden hebben aangekocht. Dit is een leien dak maar ik weet niet welk type van het dak. +- 80m≤. Deze heeft een zuidwets oriŽntatie aan de achterkant. Woning wordt elektrische verwarming
Zonnepanelen
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Lichtervelde
Graag had ik de opties voor zonnepanelen ter plaatsen met iemand bekeken. Ik heb mogelijkheid om deze panelen zuidelijk te plaatsen op een pannendak.
Isolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zijgevel. Dit is een blinde gevel naar de buren. Mogelijk is dit een spouwmuur . Gevel in vrije gevelsteen. Op een derde staan er wel leien tegen.
Isolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Kapllen
Ik zoek een offerte voor geluidsisolatie van een muur. Dit is een gevelmuur vanaf de binnenkant te isoleren. Dit appartement is op de eerste verdieping.
Duurzame energie installaties (recente leads) 1 | Duurzame energie installaties (recente leads) 2 | Duurzame energie installaties (recente leads) 3 | Duurzame energie installaties (recente leads) 4 | Duurzame energie installaties (recente leads) 5 | Duurzame energie installaties (recente leads) 6 | Duurzame energie installaties (recente leads) 7 | Duurzame energie installaties (recente leads) 8 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.