Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor de regio Stabroek
Ik heb een woning gekocht te Stabroek en de bijbouw heeft een plat dak waar nieuwe roofing op moet komen (momenteel lek). Opp. 15mē. Daarnaast zou ik van jullie ook graag bekijken voor zijkant dak te bekleden. Bouwjaar huis 1970. Op lange termijn wil ik ook nieuwe dakpannen leggen.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Lochristi
Vervanging huidig imitatie leien dak Het is dringend, aangezien ik met een lek zit
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor een volledige nieuwe veranda die zal dienst doen als een uitbreiding op een leefruimte. +- 14mē . Geen voorkeur voor martiaal maar zeker geen hout.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en muren van mijn prive/zaak. Woning van 1800 ergens, geen water in gewoon vochtig, condens vooral, geen lek. Op de gelijkvloers is het opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op vele muren.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Herzel
Dit is een hellend dak bestaande uit dakpannen. Onderdak is reeds voorzien. Er is een kleine zolder aanwezig. Ik zoek een offerte voor het plaatsen van sandwichpanelen of isolatieplaten onder het dak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Rumst
Sinds juni merken we problemen met vocht op de keldermuren. Woning van 2003.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
We hebben sinds twee jaar problemen met vocht in de kelder. Dit is na straatwerken. We hebben zowel vocht op de keldermuren en opstijgend vanaf de grond.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Ieper
Ik zoek een offerte voor een veranda met aangebouwde terrasoverkapping. Deze veradna wordt een leefruimte. Voorkeur voor hout en aluminium.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Brugge
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een volwaardige zolder. De zoldervloer is reeds geïsoleerd. Onderdak is reeds voorzien. Ik vermoed 150mē bewoonbare oppervlakte.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Bierbeek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een kruipzolder. Hier ligt momenteel geen vloer maar eerder een vals plafond. Geen idee van de oppervlakte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Bierbeek
We hebben vooral problemen op de keldermuren. Bij extreme regenbui kan ook de vloer nat worden. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
Ik heb vooral een probleem in de kelder en een living. Dit is een gebouw van 35 jaar oud. en we wonen er sinds 2010. We merken oa dat er behang van de living toekomt. en water in de kelder.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelwerken in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1952, dus buitenmuurisolatie en daarna crepie te doen, opp. +100mē, wanneer is te bespreken.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Middelkerke
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een houten zoldervloer van 49-55mē. De woning zelf is van 1928 maar het dak is in de jaren 50 wel vernieuwd naar een zadeldak. In 89 zijn er op de bestaande zolder kamers gemaakt.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
carport voor een woning in Hofstade
Ik zoek een offerte voor een nieuwe carport. Liefst in aluminium. 3x6m oppervlakte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Dit is een woning dat ik verhuur; Sinds enkele maanden hebben de bewoners opgemerkt dat er vocht naar boven kruipt in een gedeelde gevelmuur vanaf het gelijkvloers. Dit hadden we graag ter plaatsen bekken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Wevelgem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Rijwoning van 1973, diepte spouw onbekend, spouw nog leeg wel, gevels niet bewerkt, opp. +40mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Riemst
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 1m hoog, aan de voordeur, geen leidingen. Probleem sinds 2 jaar, huis van rond 1999.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Melsbroek
Ik wens de linker zijgevel te bewerken. Deze zou moeten gevoegd worden en eventuele vochtbehandeling. Daarna wens ik crepi of leisteen te plaatsen. Volle stenen muren.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Edegem
Dit is een rijwoning van de jaren 40. Ik wens de gevel zowel te bekleden en betten en de achtergevel twee nieuwe ramen plaatsen in de achtergevel.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Deerlijk
Dit is een dak dat bestaat uit leien. Maar ik weet niet van welke soort. Dit dak is zo'n 120-130mē. Dit dak is geplaatst in de jaar 60. Deze woning is vorige jaar aangekocht.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Zemst
Hallo We zijn op zoek naar een bedrijf om het dak in ons huis te repareren (of te vervangen). Het dak is ongeveer 80 vierkante meter (oude houten balken, soms gekraakt) + we willen twee nieuwe veluxen te monteren en alle dakpannen te vervangen.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Lubbeek
Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Ook mijn ouders naast mij zijn geinteresseerd, hellend dak met leien, opp. 130mē (2x), vrijstaand huis van 1969 en 1993.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We zijn een algemene aannemer. We hebben een aantal woning die we voor een gemeente zouden moeten vochtvrij maken. Graag hadden we hiervoor aan afspraak met iemand te plaatsen gemaakt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, huis van 1888, grondwaterprobleem denk ik, opp. 20mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Sint Niklaas
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak. Geen idee van oppervlakte van het dak, de zolder is 18mē; Dit is een pannendak met onderdak.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Schilde
Ik wens een leefveranda voor aan de prive. Iets met open te schuiven dak en deur, terras ligt er, opp. 15mē, in alu, misschien voorjaar 2017.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een appartement in Zaventem
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor mijn appartement. Ik heb geen idee van het verbruik maar woon alleen. Ik zoek vooral een oplossing voor tegen de kalk in het water.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Stabroek
Bij hevige regenval merk ik een probleem dat in de keuken water binnenkomt. Mogelijk via de luchtafvoer van de dampkap. Op de slaapkamer komt er via het raam hevige regen naar binnen. Mogelijk is de steen poreus. Woning van 49 maar in 2001 grondig gerenoveerd en geïsoleerd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). De verf komt los, in een hoek, misschien condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar jaren 80.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Boutersem
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een dak met sneldakpannen door gewone dakpannen. Woning van 28-29 jaar. Ook moet er ander onderdak op komen. +- 170mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Houthalen
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een volwaardige zolder. Onderdak is niet voorzien. Ik vermoed dat dit een leien dak is maar ik weet niet welk type leien .
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Machelen
Dat is een blok met twee appartementen. Die hebben elk een aparte watermeter. Ik vermoed zo'n 8 mensen. Enkel gebruik van ledigingswater. Ik zoek een offerte voor een systeem voor het ontharder water. De huidige waterverzachter is na het onderhoud stuk gebleken. Ikzelf ben de eigenaar van het gebouw en verhuur deze. Afspraak wordt waarschijnlijk gemaakt met de bewoners ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We hebben vooral problemen in een hoekje van de gevelmuur. Vooral in een hoekje . We zien hier zwarte plekken. Dit is een aangekochte woning waar ik de problemen met de werken heb ontdekt. Ik dacht eerst een een ventilatie probleem omdat de centrale verwarming toen afstaat. Nu is alles geïnstalleerd maar merk ik dat het vocht nog altijd uitzet in de plint.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor de regio Schoten
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, graag een volledig nieuw dak en een extra velux, opp?. +60mē, bouwjaar 1920.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Er is een onderdak voorzien. Woning van de jaren 60 maar in 2008 volledig gestript. Rijwoning met een oppervlakte 20-25mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben een probleem in de kinderkamer. Een vochtig plek met schimmel vormt zich op de plaats aan de muur. Voor dat we huis kochten was het waarschijnlijk een raam op die plaats. Wat kunnen we daaraan doen ? Dit probleem is zeker 18 maanden merkbaar. Woning volledig gerstript in 2008. Dit is tegen een gevelmuur.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Gent
Ik wens nieuwe ramen en deur voor mijn prive. 4 ramen en één voordeur, in alu, oude van wit PVC, bouwjaar 1938, wanneer is te bekijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
We merken dat er een probleem is op het gelijkvloers in de living. Als we tegen de muur een kast zetten. begint vanaf de onderkant er vocht op de muren te komen. Hier zijn al jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Oudenaarde
We hebben na renovatiewerken water binnen gekregen. Dit is in de kelder maar ook op het gelijkvloers. Graag hadden we met iemand besproken wat hier tegen gedaan kon worden.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Oostkamp
Momenteel heb ik een dak in dakpannen met een vooral westelijke tot zuidwestelijke oriëntatie. Graag had ik beken wat de opties zijn voor zonnepanelen te plaatsen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Gentbrugge
Ze hebben vooral problemen op de achterbouw/ Hier staat de keuken. We zijn van plan deze muren met crepi te laten bewerken . Onze leveranciers hebben ons toen aangeraden de muren eerst te injecteren tegen vocht. Deze achterbouw is ook vrij slecht geplaatst.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Heist-Op-Den-Berg
Dit is voor een vrijstaande woning van 1958. Vrije gevelsteen. Spouw nooit nagemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Velm
We hebben vooral problemen op de binnenkant van de gevelmuren. Sinds de aankoop in januari merk ik hier zowel aan de binnenkant en de buitenkant van de gevelmuren vochtproblemen. Zo merken wat dat de verf aan de buitenkant tot een bepaalde hoogte loslaat en ook aan de binnenkant komt het behang los. Woning van + 100 jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Berlaar
Ik zoek een offerte voor een nieuwe veranda die ik als bij-ruimte . Matriaal staat open. Indien de offerte binnen ons budget ligt wens ik deze plaatsen begin volgend jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
We hebben vooral problemen op een slaapkamer op het eerste verdieping. Vorige winter heb ik ontdekt dat er schimmels in de kamer lopen en een duffe geur in de kasten zit. Dit is het meeste merkbaar op een gevelmuur.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Eke-Nazareth
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak in dakpannen. Woning van +-29 jaar oud.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Steenokkerzeel
Ik zoek een offerte voor een nieuwe veranda die zal dienst doen als bij ruimte. Martiaal staat nog open.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Aalter
Ik zoek een offerte voor een nieuwe waterverzachter. De woning van 2000. We hebben vooral een probleem met kalk. +- 100mģ.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Temse
Dit is een halfopen bebouwing waar ik de voor en de zijgevel wens te bekijken. Ik wens graag de opties tussen crepi en/of nieuwe gevelsteen te bekijken. De muren zijn niet geïsoleerd.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Herent
Dit is een woning in volledige renovatie. Er is reeds een volledige nieuwe waterinstallatie. We gaan met twee mensen inwonen in de woning.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in De Pinte
Vrijstaande woning van 1989 met een spouw van tussen de 3 tot 5cm op te vullen ruimte. De oppervlakte is nagemeten op 116mē zonder ramen of deuren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Dit is voor een wit geschilderd halfopen woning van 1962. Diepte van de spouw nooit opgemeten; Muren inclusief ramen en deuren is zo'n 120-130mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Houtvenne
Langs de straatkant hebben we een muur met doorlopende stuk. Op het verticale stuk aan de onderkant van de muur hebben we tot 0.5m hoogt schimmel vastgesteld. Dit is aan de westkant.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kontich
Ik wens een offerte voor het isoleren van een rijwoning van 1973. De spouw is aanwezig maar nooit opgemeten. De gevel is in vrije gevelsteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Dit is voor een woning in onderaanneming. Ik wens hier de eerste verdieping te laten nakijken. Dit vooral op de binnenkant van een gevelmuur. Momenteel zien we enorme schimmel. Deze woning is momenteel bewoond.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Lommel
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van jaren 60, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt, opp. +90mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Leopoldsburg
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1958 werd gebouwd. De te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 200mē, maar wij kennen de spouwdikte niet precies.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning
Ik heb last van vocht in de muren. Een muur voelt erg klammig aan en op de andere muren bladert het verf er af tot een 30cm hoogte. Zijn allemaal op de gelijkvloerse verdiep.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Balen
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, +7 lopende meter, geen lek dat ik zie, huis van 1930.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor de regio Hoboken
Ik wens dakwerker voor mijn zoon zijn prive. Er was waterschade graag repareren en terwijl isoleren en controle van pannen en balken. Hellend dak met dakpannen nu, opp. 55mē. Rijhuis van rond 1950.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelwerken in de regio Mechelen
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. De voorgevel graag crepie op te doen, opp. 30-40mē, rijhuis van 1930.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging in de regio Haaltert
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Graag gevelreiniging voor 2 gevels, opp. 240mē, halfopen bebouwing van 1958. Wanneer is te bespreken, gevels zijn bakstenen met voegen nu.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Brasschaat
Dakisolatie voor een plat dak van een apartementsgebouw. Het dak is ongeveer 270 mē. Het is bekleed met roofing en gebouwd in 1981. De roofinglaag zelf is in 2001 gezet.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Nijlen
Wij zijn eigenaars van de woning en wensen offertes te verkrijgen voor een veranda. Wij kennen de beschikbare oppervlakte niet precies, en hebben een voorkeur voor houten constructie (maar staan wel open voor PVC of andere materialen). Dit is een project dat wij hebben voorzien voor ten laatste volgend jaar.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Leopoldsburg
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning dat in 1958 werd gebouwd. De te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 200mē, maar wij kennen de spouwdikte niet precies.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Gent
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht van de plint tot een 50cm hoog, +4 lopende meter, geen leiding daar, rijhuis van 1970.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wil de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1971, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. rond 100mē. Graag parels te gebruiken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag vochtbestrijding te Antwerpen
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een vochtprobleem in onze kelder. Er komt vocht uit de keldermuren en uit de vloer (die tevens barsten vertoont).
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Berchem
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en 3-4 veluxen, onderdak is er, opp. rond de 100mē, hoekhuis van 1900 ergens.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Zele
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder velux, onderdak is er, opp. bijna 100mē, huis van 1958.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Balen
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, +7 lopende meter, geen lek dat ik zie, huis van 1930.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Groot bijgaarden
Ik zoek een offerte voor zoldervloerisolatie. Houtskeletbouw met reeds bepleisterde dakpannen. Dus he is zeer moeilijk voor de dakpannen te isoleren. Daarom wens ik de vloer te isoleren , eventueel met pur schuim. +- 96 mē. Zolder zal niet meer gebruikt worden.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers binnen een veranda op een gevelmuur. We hebben vooral problemen die laag begonnen zijn en via de muur naar de ramen gaan. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. De voegen van deze veranda zijn reeds opnieuw gespoten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Vooral problemen op de achtergevel van de woning. Een muur overal en een ander tot op 1 m hoog. Vermoedelijk opstijgend grondvocht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
We hebben last van een grote vochtplek rond de douche op het gelijkvloers. Ik merk vooral dat de verf van de muur af komt. Geen ventilatie voorzien. Ik vermoed opstijgend vocht .
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning Petegem-aan-de-Leie
Achteraan de zijmuren en bovenaan een schouw zit ik met vocht. Deze problemen zijn reeds jaren merkbaar. De schouw is op een eerste verdieping. De muur van de keueken is een vrije gevelmuur. Oude woning van + 150 jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is voor een probleem dat we sinds 25 jaar hebben. Vermoedelijk opstijgend vocht aan de binnenkant van gevelmuren.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Steendorp
Ik heb een probleem in een kelder van 1.80cm. Kelder van 6mē. We hebben zowel de vloer als de muren last van vocht. Bakstenen muren en vloer. Reeds verschillende jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
Dit is voor een woning waarvan ik de eigenaar. Ik heb vooral problemen op het gelijkvloers; Dit op de achtergevel in een hoek. Opstijgend vocht. Reeds jaren problemen.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen voor in de regio Stekene
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 3 veluxen, zuidgericht, 4000-5000kwh, opp. +50mē, wanneer ligt aan de offerte.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor de regio Wilskerke
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Graag nieuwe dakgoten +40 lopende meter goot, huis van jaren 80. Nu zijn ze van zink, hellend leien dak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Brugge
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van de school. Vochtprobleem tijdens regenweer, nu is hij droog, geen leidinglek, bouwjaar rond 1900.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Kalken
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 10cm hoog, +6 lopende meter, geen lekken, bouwjaar voor 1950, verbouwing in 1996.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Tessenderlo
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 4 personen, veel kalkvorming.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Groot bijgaarden
Dit is een rijwoning. Vrije gevelsteen. De woning is van begin jaren 2000. Spouw nooit nagemeten.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Schoten
Ik zoek een oplossing voor kalk in het water. Geen idee van verbruik van water , maar we wonen met twee volwassenen en 1 kind in de woning. Enkel leidingswater.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Loonbeej
Vrijstaande woning gebouwd in 1971. De diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten maar graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Steendorp
Ik heb een probleem in een kelder van 1.80cm. Kelder van 6mē. We hebben zowel de vloer als de muren last van vocht. Bakstenen muren en vloer. Reeds verschillende jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
Dit is voor een woning waarvan ik de eigenaar. Ik heb vooral problemen op het gelijkvloers; Dit op de achtergevel in een hoek. Opstijgend vocht. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers binnen een veranda op een gevelmuur. We hebben vooral problemen die laag begonnen zijn en via de muur naar de ramen gaan. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. De voegen van deze veranda zijn reeds opnieuw gespoten.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Willebroek
Het dak bestaat uit leien. Deze woning is van 1992. Sindsdien is het dak nooit ontmost geweest.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning Petegem-aan-de-Leie
Achteraan de zijmuren en bovenaan een schouw zit ik met vocht. Deze problemen zijn reeds jaren merkbaar. De schouw is op een eerste verdieping. De muur van de keueken is een vrije gevelmuur. Oude woning van + 150 jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Geel
Dit is een woning due we recent hebben aangekocht. Toen we deze woning gingen bekijken was de kelder droog maar na de aankoop hadden we 0.5 m vocht ub de Kelder. momenteel staat hier een dompelpomp dat een beetje helpt maar niet alles weg doet. Vloer bestaat uit zandvloer. Ook merken we nu op de slaapkamers op het gelijkvloers vochtplekken in de gevel.
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Elen
Ik zoek een offerte voor het isolere van het plafond van kruipruimte in de kelder. Op zijn hoogste punt is deze +- 90cm. Deze is in betondallen.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Deurne
Dit is voor het vervangen roofing dak . Er is een deel ook met dakpannen. Ik wens de roofing te isoleren en eventueel vervangen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
We hebben last van een grote vochtplek rond de douche op het gelijkvloers. Ik merk vooral dat de verf van de muur af komt. Geen ventilatie voorzien. Ik vermoed opstijgend vocht .
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Zaventem
Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen zonder velux, opp. rond de 100mē, halfopen bebouwing van 1986. Wanneer is te bekijken.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in Buizingen
Dit is voor een dak in eterniet leien . Dak van de jaren 80 dat nooit ontmost is geweest. 60-50mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is voor een probleem dat we sinds 25 jaar hebben. Vermoedelijk opstijgend vocht aan de binnenkant van gevelmuren.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.