Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in heusden zolder
Dit is een dakpannen zadeldak van 50. Dit dak is zo'n 40 jaar oud. Dak is het laatst ontmost geweest zo'n 10 jaar geleden. Toen is er ook coating op geplaatst. Nu ziet het dak weer groen en is de lak weg.+- 120m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Beringen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, geen lek normaal,opp. 20-30m groot. Huis van 1953.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Aartselaar
Ik wens vooral de voor gevel en de achtergevel te isoleren. In de spouwmuren zijn wel rolluiken rechtspreek in de spouw. Geen idee van de diepte van de spouw.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Keerbergen
Wij wonen nu al 12 jaar in het huis. Sinds kort is het ons opgevallen dat wij last hebben van schimmel op de muren. De schimmel komt van onder, maar er is geen kelder aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Heverlee
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Buitenmuur, opstijgend vocht tot 10cm hoog, +7 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar 1947.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
Dit zijn vochtproblemen reeds jaren aanwezig zijn. De kelder is reeds leeggemaakt. Vooral de keldermuren bij de aansluiting bij de betonnen vloer voelt deze heel nat aan. Grootste probleem was toen 30-40cm water stond.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Staden
Wij hebben een klassieke veranda op dit moment van 30 jaar oud. Deze veranda willen wij graag vervangen. De grootte van de huidige veranda is 4 op 4 meter. De nieuwe veranda zouden we graag in aluminium willen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Merelbeke
Als eigenaar van een vrijstaande woning zoeken wij offertes voor spouwmuurisolatie. Het is een woning van 1948 . Er is wel zeker een spouw nagemeten. Deze is wel nooit nagemeten. De hele woning is bekleed met witte crepi.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Tielen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1985 en we wensen onze spouwen te isoleren. We hebben geen idee van de spouwdiepte. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bij gevolg
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Westmalle
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een afgewerkte kamer. Dit is een oudere woning. Langs de buitenkant zijn er dakpannen en er is reeds 5 cm rostwol. dan houten onderdak en gordingen van 16cm dik.64m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van 40 jaar oud. Dit is een halfopen woning in vrije gevelsteen. Spouw van 5-7cm.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Nazareth
We hebben in een bungalowwoning met problemen met opstijgend vocht. Het zijn volle stenen muur . Woning van 40 jaar oud. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Koersel
In het begin hadden wij last van vocht in de kelder. Nu staat de kelder droog, maar zijn wij er sinds kort achter gekomen dat het behang los komt. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ham
Vooral problemen op het gelijkvloers vooral op de buitenmuren aan de onderkant. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping gezocht te Zwijndrecht
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneluifel of een vast glas dak met een aluminium overkapping. 6.20x3.25. Plaatsing voor het voorjaar 2017. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek
Ik heb een halfopen woning van 1973. Gevels in vrije gevelsteen. Van deze woning zouden we nu graag een offerte verkrijgen voor de isolatie van de spouw. De oppervlakte en de diepte hiervan zijn wel nooit nagemeten.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Herk-de-Stad
Ik wens een leefveranda voor aan onze prive. Opp. rond de 25m, in alu, wanneer ligt wat aan de offerte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Lot
Ik zoek een offerte vat waterverzachter . Geen idee van het waterverbruik maar ik vermoed dat dit een gewoon verbruik is. De woning heeft een bad, twee lavabo's , een wc, vaatwasmachine en wasmachine. Voorkeur voor mechanische waterverzachter want er is geen elektriciteit in de kelder voorzien.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Hasselt
We verbruiken momenteel 200m. We zoeken een offerte voor een waterontkalker. Het gebouw is van de jaren 60.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Keerbergen
Ik zoek een offerte voor de zoldervloer te isoleren van een woning van 200m. Het dak is tussen de ribben gesoleerd. Nu is de vloer een houten plaat met daarop wat leidingen. Deze zolder is bereikbaar via de garage.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
veranda voor een woning in Heverlee
Ik wens een volledige nieuwe veranda te plaatsen. Momenteel staat hier een badkamer die we zullen verwijderen. Martiaal bij voorkeur in pvc. Oppervlakte van zo'n 2.5 x3.5m.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Koersel
Isolatie via een volwaardige zolder. Ik wens de zoldervloer te isoleren . Dit is een betonnen zoldervloer van 90m. Deze zolder is voor opslag.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in ternat
Dak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Ternat
Vrijstaande woning die reeds gesoleerd is. Ik denk wel dat er minsten nog 5-10 cm luchtspouw over blijft. Gevel in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100m.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Kruibeke
Wij willen onze dak laten isoleren. Deze dak is hellend en bekleed met dakpannen. Het bouwjaar van de woning is 1960.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boechout
Dit is een vochtprobleem dat sinds de aanvang van de woning is. Deze kelder was in slechte conditie en er zijn stutingswerken in gebeurd. Nu enorm veel problemen met opstijgend grondwater. Kelder van gewone baksteen en nu met een cementlaag.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Sint-Gillis-Waas
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 3 personen, rond de 100m per jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Reet
Ik heb een woning van 35 jaar oud . Hier heb ik op het onderdak inde tijd 5cm witte isomo geplaatst. Nu wens ik hierop bij te isoleren naar de huidige normen. Zolder met een schuine oppervlakte van 50.7m . Balken zijn zo'n 16cm dik en de zolder is ongeveer 1.90m hoog en loopt zo schuin af naar de kanten. Garage zal nog apart moeten worden bekeken. Deze staat aan de woning maar heeft een appart dak. Deze is ruwweg 25m.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Geen regio
condensatieketel voor een woning in Gent
Installatie van een CV ketel, boiler, meenemen oude installatie + eventueel installatie 2 radiatoren. De oude instalatie is zo'n 12 jaar. De huidige is op gas.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtebstrijding voor een woning in Lebbeke
Ik heb vooral problemen na een aanbouwing van een halfopen woning. Problemen vooral in de kelder aan de bergingen de kelder. Dit is tegen de gevelmuur aan de achterkant en een beetje aan de scheidingswand. Deze problemen zijn er reeds sinds enkele jaren.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Puurs
graag hadden wij offerte gehad voor dakbedekking: zadeldak 45, 144 m2 dakoppervlak, 10.53 meter kroonlijst, halfopen bebouwing, in Eternit Ambiente leikleur en ter vergelijking graag de Plato Van Koramic, Antraciet mat. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de werken starten in januri. alvast bedankt!
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak in Torhout
We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 2002. Er liggen dakpannen op. Nu wensen we ons dak te reinigen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
Ik heb een probleem op een binnenmuur tussen badkamer en de slaapkamer. De lekken zijn nagekeken. Dit is een oudere woning van de jaren 70. Probleem reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Genk
Vocht onderaan de muur van de huiskamer. Op een hoogte van 18 centimeter. Onder de living bevindt zich een kruipkelder. De woning is gebouwd in 1985.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Waregem
Ik wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met betonpannen en n velux, opp. rond de 100m, vrijstaand huis van 1988.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Maldegem
Dit is een nieuwbouwwoning. De wasmachine en sanitair zijn aangesloten op regenwater. Deze nieuwbouw staat in de bouwwerken en de ruwbouw is reeds voorzien. We zoeken een waterverzachter met drukregelaar. Dit is voor een waterverzachter voor het ontkalken en filteren van het water.
Dakreiniging
Geen regio
Dak reinigen voor een woning in Kester
Dit is een recent gekochte woning. Vanaf twee maanden hebben we de woning in handen. Dakpannen moeten worden ontmost en plaatsing van coating.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in stevoort
We zoeken iemand die onze muren kan isoleren. Er is een spouw aanwezig in onze vrijstaande woning van 1948. De gevels bestaan uit naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Lombardsijde
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1967, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50m.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping te Riemst
Wij wensen een offerte voor een terrasoverkapping. De grootte is 2,20 breed en 3,50 hoog en 8 meter lang. Wij staan open voor suggesties qua materiaal.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in oudenaarde
Ik ben momenteel aan het bouwen en zoek voor deze nieuwbouw een veranda die zal dienst doen als verlengde van de keuken. De ruwbouw is net afgewerkt, we zijn nu bezig aan het dak, en zonder vertraging gaan we binnen 8 maanden in de woning, dan wens ik de veranda af te hebben. Martiaal wordt pvc maar de oppervlakte staat nog open. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Er is een gevel van 8 m breed.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lumen
We wensen een zolder te isoleren. Er is een plastieken onderdak voorzien. Dak in natuurleien. In totaal 49m.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Schepdaal
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een volwaardige zolder. Er is een onderdak voorzien maar deze is licht beschadigd. Woning van 79 met 13m lange breedte. ik weet wel niet hoe hoog het dak precies is.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Schepdaal
Ik zoek een offerte voor het vervangen van +- 15 ramen en en twee buitendeuren. Ik zoek een offerte voor het vervangen van de volledige ramen, , ofwel pvc ofwel aluminium.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Oudenburg-Roksem
Halfopen bebouwing gebouwd in 1969. De oppervlakte is ongeveer 125 m.
Dakisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zoldervloer van geschat zo'n 80m. Dit is een houten vloer van een volwaardige zolder. Voorkeur voor pur of purplaten. 12cm dik.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lokeren
Ik zoek een offerte voor de kostprijs voor het isoleren van een woning 1955. De gevel is geschilderd. Ik vermoed een spouw met diepte van 6 cm
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kalken
We hebben nu een nieuwe aangekocht en wensen de muren te isoleren. De woning van 1960 en volledig vrijstaande. De muren zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen offerte na plaatsbezoek
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Hoorbeke
Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Hoorebeke
Beste, Als eigenaar van een woning van 1923 hebben we last van opstijgend vocht in 2 muren . Een muur in de living en een muur in de keuken. We zien de verf "broebbelen" op de muur. Kan u mij benaderen voor een plaatsbezoek en mooie oplossing. Alvast bedankt.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Ninove
Ik zoek een offerte voor het ontharden van, het water. Verbruik is nooit opgemeten. Dit is een oud rijhuis van meer dan 100 jaar oud.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Eeklo
Offerte voor waterverzachter. Huishouden bestaat uit 2 personen. Leidingwater.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda gezocht in Waanrode
We zoeken een offerte voor een veranda. We wonen in een vrijstaande woning van 1985. We zouden graag een veranda willen van een 35 a 40m. Kan u ons benaderen voor een afspraak en mooie offerte bijgevolg. Met vriendelijke groeten,
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een bedrijf in Gent
Op een gelijkvloerse verdieping wensen we via een veranda een bureau uit te breiden. Dit zal 3x3m zijn. Martiaal staat volledig open maar de rest van de ramen zijn pvc. Plaatsing zal eerst in een dossier moeten worden voorgesteld maar ik hoop dit in de eerste helft van volgend jaar rond te hebben.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Wetteren gezocht.
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met 7m gevel zoeken wij een offerte voor dakisolatie. Het dak is zeker 3m hoog. Ik denk dat we spreken van +-50m. Er is 1 schouw aanwezig maar geen ramen. Kan u mij benaderen voor een afspraak en mooie offerte. Alvast bedankt,
Opstijgend vocht behandeling
Geen regio
Opstijgend vocht te Wuustwezel
Na verhuis van de huurder hebben we veel loshangende bezetting ontdekt en schimmel op de buitenmuren. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie voor een woning te Geel
Beste, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1966. We wensen onze kruipkelder van 100m te isoleren. Deze is zeker een 60 a 70 cm hoog. Via een luik is deze te betreden. Kan u mij contacteren voor het maken van een offerte. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, probleem sinds werken aan de straat, geen lek, eerder grondwater. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1983.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Opwijk
Offerte voor het isoleren van de binnenkant van een schuin dak. Dak is bekleed met dakpannen en is ongeveer 10 op 14 meter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +9 lopende meter, geen lek dat ik weet, huis van voor 1950.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Zwalm
Nieuwe installatie van een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We maken enkel gebruik van leidingwater.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek.
Beste, Als eigenaar van een woning van 2000 zoeken wij een offerte voor muurisolatie. Geen idee wat de spouwdiepte is. We wensen een specialist over de vloer die ons advies kan geven om ons huis beter te isoleren. Mvg
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Onze woning is 55 jaar geleden gebouwd geweest. Het gaat om een alleenstaande woning. Waar wij de spouwmuren van willen isoleren. Voor de oppervlakte en meer informatie wensen wij een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Bekkevoort
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1982. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Lievens-Houtem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. rond de 100m, huis van 1964-68.
Ontmossen van daken
Geen regio
onmossen van een dak voor een woning in Heusden zolder
Dit is voor het ontmossen van een dak. Dit is voor het achterste dak dat 12 jaar oud is. Sindsdien nog nooit ontmost. +- 100m;
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Duras.
Ik wens de gevel te laten zandtralen. Dit is een glazuurde zandsteen. Dit is voor 2 van de 4 gevels. woning van 69.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Maaseik
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak bereikbaar via een uitschuif trap. Dit is een dak met betonbalken en onderdak voorzien. Geen idee van de juiste oppervlakte. Woning van 94.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelwerken in de regio Oostende
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van 1929, wij wensen steenstrips voor de voorgevel, opp. 50m ongeveer, voor wanneer is te bekijken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Deinze
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100-150m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Lierde
Dit is een vrijstaande woning. Enkele muren zijn reeds gesoleerd. Een ouder deel van de woning is niet gerenoveerd en daarom zoek ik nu een offerte voor spouwmuurisolatie. Deze muur is niet geschilderd. Orginele woning van 1855 maar de gevel dat ik wens te isoleren is van eind jaren 80. Er zou voldoende spouw aanwezig zijn voor pur.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een gebouw in Arendonk
Ik wens van een halfopen woning de voor en zijgevel te isoleren. Beide gevels zijn recent echter bezet en we gaan ter plaatsen moeten bekijken welke opties mogelijk zijn. Woning van de jaren 30 maar zeker in de onderste verdieping is er een spouw aanwezig.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
veranda voor een woning in Merksplas
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een bestaande veranda. Dit is nu een houten leefveranda maar ik wens momenteel de opties voor pvc en aluminium. Plaatsing zelf is waarschijnlijk wel pas mogelijk na de zomer van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Kinrooi
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, er zit al 30 jaar oude glawsol (moet weg), opp. 90m, huis van 1985. Ook zoldervloeriso mag in offerte.
Vochtbestrijding
Geen regio
vochbestrijding voor een woning in Gent
Dit is voor een woning waar ik op twee plaaten problemen heb. Eerst en vooral heb ik sinds enkele jaren schimmel op de kamer van mijn dochter op de tweede verdieping. Mogelijk is deze afkomstig van een dak lek van enkele jaren terug. Dit is volledige opgelost maar het vocht is nooit uit de muren gehaald. Verder zijn er ook schimmelplekken op een kelder op de bakenen muren. Hoe lang deze er al zijn en hoe oud de woning precies is heb ik wel geen idee.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Blaasveld
Ik wil het dak van mijn prive(appartement) te laten isoleren. Hellend dak met leien en onderdak, opp. 100m, bouwjaar 1994.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Mechelen
woning van de jaren 70 die recent is gerenoveerd. Ik heb deze woning ent aangekocht en krijg begin november de sleutels graag had ik dan met iemand ter plaatsen bekeken wat de opties zijn voor het plaatsen van een waterverzachter De plaatsing zelf is wel pas voor in de loop van 2017 omdat er eerst nog andere werken dienen te gebeuren.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Reet
Ik heb een woning van 35 jaar oud . Hier heb ik op het onderdak inde tijd 5cm witte isomo geplaatst. Nu wens ik hierop bij te isoleren naar de huidige normen. Zolder met een schuine oppervlakte van 50.7m . Balken zijn zo'n 16cm dik en de zolder is ongeveer 1.90m hoog en loopt zo schuin af naar de kanten. Garage zal nog apart moeten worden bekeken. Deze staat aan de woning maar heeft een appart dak. Deze is ruwweg 25m.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Beerst
Ik gebruik enkel stadswater en merk dat ik enorm hard water heb. Daarom had ik graag met iemand ter plaatsen een afspraak gemaakt op de opties voor een waterverzachter te bekijken. Zou het daarom mogelijk zijn om mij na de kantooruren, na 17u, op te bellen om ter plaatsen deze mogelijkheden en een prijsofferte te bespreken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Tongeren
Ik zoek een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(bouwjaar 2007). Leidngwater en regenwater, 4 personen, 6 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een gebouw in Ham
Dit is voor de isolatie van een vrijstaande woning van zo'n 25 jaar oud. De gevels zijn van buitenaf niet geschilderd. Graag een gerichte prijs voor de isolatie in de spouw. Ik ben op dit gsm nr bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een gebouw in Bellegem
Ik zit het bestuur van een jeugdhuis op het onderstaande adres. We zijn met de eigenaar van het gebouw overeen gekomen om de spouw van de voorgevel te isoleren. Daarom had ik graag met enkele mensen ter plaatsen een afspraak gemaakt om dit op te meten en een offerte op te maken. Gebouw van eind jaren 70 begin jaren 80 met vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
op sommige plaatsen is de spouw minder dan 3 cm , vooral in de hogere verdiepingen. Graag had ik met iemand bekeken of hier spouw mogelijk is. Op de lagere verdieping is de spouw zeker 5 cm. Woning van de jaren 60 met drie gevels in vrije gevelsteen.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Meerhout
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 120m, huis van 1984.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Antwerpen
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze schuine dak. Het dak is gebouwd in 2 standen dus je hebt een verticale kant en een horizontale. De totale oppervlakte is 100 m en het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Vosselaar
Ik wens het dak van mijn dochter haar prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 300m, vrijstaand huis van 1988.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Hoboken
Dakisolatie van een hellend dak. De grootte van het dak is 70 m. De woning is gebouwd in de jaren 50. Dak is bekleed met asfalt.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging te 3210
Wij wonen al 30 jaar in een woning. In deze woning is de voorgevel nooit gereinigd geweest. Wij zouden dit graag willen doen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis bouwjaar onbekend, diepte spouw onbekend, (spouw is er wel), opp. 80m, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Sint-Eloois-Winkel
Graag willen wij onze spouwmuren isoleren. Het huis is gebouwd in de jaren 70. De muuroppervlakte is ongeveer 120 m. Het is een alleenstaande woning.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
De binnenkant van onze dak moet gesoleerd worden. Het gaat om een dak dat is gerenoveerd in 1989. Het dak is bekleed met dakpannen. We zouden zo snel mogelijk willen beginnen aan de isolatie als dat kan.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Hoboken
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing en steentjes en koepel, opp. +48m, huis van jaren 60.
Dakisolatie
Geen regio
Offerte voor zadeldak te isoleren
We zijn eigenaar van een allenstaand huis van 1971 in Bonheiden en hebben een zadeldak. Het huis is 20m op 10m. Ik weet niet als we best van binnen of van buiten moeten isoleren, graag advies en offerte door specialist ter plaatse.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Maaseik
Schuine dak isoleren. De grootte van het dak is 72 m. Dak is bekleed met dakpannen. Gebouwd in de jaren 50.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Melsele
Onlangs heb ik een huis gekocht. In dit huis zouden wij een nieuwe installatie willen plaatsen van een waterverzachter. Er wordt op dit moment enkel gebruik gemaakt van leidingwater. Het huishouden bestaat uit 1 persoon.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Veldwezelt
Vervanging van een waterverzachter, want hebben nog steeds te veel kalk in het water. Het gezin bestaat uit 4 personen. We maken gebruik van leidingwater.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Via buiten, hellend dak met dakpannen en plat dak ook, opp. +25m.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.