Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Izegem
Ik had van u graag prijs geweten van gevelreiniging + impegnering , bescherming tegen vocht na het reinigen De gevel is denk ik, ongeveer 25mē Misschien kunnen we best eens een afspraak maken om de gevel te gaan bekijken want het is wel al mijn eigendom maar ik ga er pas wonen begin januari. Ik ben telefonisch bereikbaar na 17u45 en op woensdag heel de dag. Per mail heel de dag door bereikbaar
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Zepperen
Dit is een hoekwoning waarvan ik de 2 gevels wens te isoleren. Ik geloof dat bij het vervangen van de ramen is er 5 cm spouw gemeten. Er is op het gelijkvloers een zaak .
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Assenede
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 50mē in oppervlak, en hieronder bevinden zich kamers.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Neerpelt
beste, Het gaat om 2slaapkamers . Op de slaapkamer ven mijn zoontje is het minder erg dan op mijne,, Bij mijn zoontje gaat het om schimmel stippen die oplopen richting het plafond, Bij mij op de kamer is het erger. Echt zwarte plekken die omhoog gaan. Heb het er al met mijn huurbaas over gehad en hij zegt ramen open zetten meer niet. Heb al verschillende producten geprobeerd maar na een paar dagen is dat terug. Nu mijn vraag is of u eens wilt komen kijken wat het is.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Brakel
Ik wens een dak vanaf de buitenkant te isoleren en de dakpannen te vervangen. Woning van 1960. Nu is het dak zonder onderdak geïsoleerd. Kamers zijn reeds afgewerkt met vals plafond.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Glabbeek
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor de kalk uit het water te halen. Momenteel wordt er regenwater gebruik gemaakt voor sanitair en wasmachine. Woning waaraan we begonnen zijn in 2012. We wonen hier nu met twee mensen in.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Diksmuide
Beste, Enkele jaren geleden werd er een nieuwe steen voor de oude gezet. Is het mogelijk om hier de spouw te isoleren. Orginele woning van 1930. De dikte bedraagt meer dan 25cm
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Keerbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, bezetting komt ook los, enkele plaatsen. Geen lek, bouwjaar na 1950.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Hoeilaart
Offerte voor een woning die gebouwd is in 1960-70. Het gaat om een halfopen bebouwing. De muuroppervlakte: is ongeveer 73 mē. Het gaat om een zij- en voorgevel.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Overpelt
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van een nieuwe veranda. De buitenmuren van de keuken en de leefruimte worden weggehaald en vergroot met een leefruimte. Geen idee van martiaal. 1988. Ik wens ongeveer 15-16mē bij te bouwen. Plaatsing voor in de loop van 2017.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Kuringen
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1965, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 108mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Kluisbergen
We zoeken een offerte voor de isolatie van een hellend dak via een gewone zolder. Onderdak is voorzien. Woning van 1926.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Menen
Hoeveel vierkante meter onze gevel is weet ik niet. Dit is een rijhuis van de jaren 40 . Gevels zijn wel geschilderd. Ik zoek een offerte voor gevelbekleding. Ik weet niet of er isolatie.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wingene
Ik heb momenteel een woning waarvan de zolder reeds geïsoleerd met rotswol. Ik zou willen kijken of ik isolatie moet bijplaatsen of niet. Onderdak is voorzien. 10x6m grondoppervlakte.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Destelbergen
Ik heb een Frans dak waarvan ik de zoldervloer wens te isoleren. Dit is een zolder die 8m breeds is en 12 m lang. Isolatie onder bestaande houtplaat. 12cm isolatie
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Heverlee
Dit is een rijwoning waarvan ik de voorgevel wens te isoleren. Deze is reeds geschilderd. Gebouw van 1954. Diepte van de spouw is nooit nagemeten. 30-60mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Burst
Ik zou graag de voorgevel te isoleren van een woning van 58. Spouw nooit nagemeten.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken te Duffel
Van onze dak is ongeveer 3/4 van het houtwerk versleten. Wij zouden dit en een nieuwe onderdak willen plaatsen. Het dak is ongeveer 300 mē groot.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Temse
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte van de veranda is ongeveer +-20 mē. De materiaal maakt niet echt uit zolang het in de kleuren groen en wit kan.(ramen)
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Bree
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1955 en zoek offertes voor spouwmuursiolatie. Ik heb geen idee van een spouwdiepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. +80-90mē, bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Lommel
In de kelder begint het vochtprobleem. Buitenkant van de muur is volledig behandeld geweest met producten. We dachten dat het hiermee opgelost zou raken, maar het heeft een aantal dagen geregend. Nu hebben wij weer last van vochtplekken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Vilvoorde
Ik wens een andere waterverzachter voor mijn prive. De huidige werkt niet(die moet weg), leidingwater enkel, 4-5 tal personen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Broechem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een woning gebouwd in het jaar 1975. Het is een alleenstaande woning. Er is aan de woning een nieuw stuk bijgezet. De buitenmuren zijn beschilderd.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +40mē.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Geraardsbergen
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp.+50mē, huis van voor 1960.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in Wezemaal
Dit is een dak met kunstlieen. Woning is zo'n 30-40 jaar oud. Dak is 15 jaar oud en nog nooit ontmost. Wel 16 zonnepanelen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Landegem
Dit is een halfopen woning waarvan ik de voor, zij en achtergevel wens te isoleren. Gebouw van 1965 in originele gevelsteen. Spouw is nooit nagemeten.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive(appartement). Leidingwater enkel, 1-2 personen, veel kalkvorming.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben recent aan nieuwe woning gekocht. Na de bouwkundige keuring merkte we dat er te veel vocht in de kelder was. Deze zou nu moeten worden verlucht moeten worden en een dapwand geplaatst moeten worden; Woning van 2010. Werken tussen 1 februari en 1 maart.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Knokke-Heist
We hebben een rijwoning, belle eatge , waarvan we zowel de voor en achtergevel wensen te isoleren. Momenteel hebben we reeds een offerte voor 46mē en een spouw van gemiddeld van 6.4-6.5cm. Nu heb ike en offerte voor eps korrels en glaswoll.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Blanknebreg
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit dak is 15 jaar geleden vernieuwd. Ongeveer 100mē met wel een twee dakkoepels. 6000 kw-7000 kw per jaar. Ook hebben mijn twee kinderen in dezelfde gemeente een woning. Eventueel kunnen we ter plaatsen ook de opties voor hen bespreken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Andries
Ik wens een halfopen te isoleren in de spouw. Deze woning is bewoond sinds december 1996. Gevels in vrije gevelsteen. De diepte van de spouw is nooit nagemeten, woning is een sleutel op de deur-woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Bilzen
We hebben vochtproblemen in de living. Deze is een zitkuil een halve meter onder de grond zit. Er is waterinsijpeling vanaf de kin. Dit is een verbouwing , nieuwbouw gezet binnen twee bestaande buitenmuren. Originele woning mogelijk meer dan 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wespelaar
In het voorjaar hebben we vocht in de kelder gehad. In de gang was er toen we de woning kochten reeds problemen in de gang. Toen hebben we dit behandeld en afgekapt. Nadat de kelder onder water is gelopen hebben we deze problemen terug. Woning van 1930.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Sinds enkele jaren na de renovatie hebben we problemen met vocht in kelder en gelijkvloers. Vooral door grondwater in de kelder dat voor opstijgend vocht zorgt voor de kelder. Dit gebouw is van de jaren 60.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Kaulille
Ik wens een halfopen woning in vrije gevelsteen te isoleren. Deze woning is van 1978. Spouw is nooit nagemeten. 3 gevels te isoleren. Er is wel een aanbouw op de achtergevel van 2007 die reeds geïsoleerd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwpoort
We hebben recent een woning aangekocht. We merken nu dat er op dat de muren in baksteen enorm vochtig aanvoelen. Dit is een woning van de jaren 60
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een gebouw in Opwijk
Dit is een gebouw van het gemeentebestuur Dit is voor een dak van de gemeente uit natuurleien. Dit gebouw is van begin jaren 60. Mogelijk is dit gebouw van 500mē en nog nooit ontmost geweest.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Ekeren
Ik wens een halfopen woning in de drie gevels te isoleren. Woning van 1976 in de originele gevelsteen. Graag een vergelijk pur of isolatieparels.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
We zijn van plan om de woning van 1952 in de spouw te isoleren. Spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen vervangen voor een studio in Leuven
Er is een achterbouw met enkel pvc koepels. Deze wens ik te vervangen. Eventueel opties voor alumnium of pvc vergelijken; 4 koepels.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Kerksken
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Lille
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Heusden-zolder
In de berging hebben we vochtproblemen. Deze is op het gelijkvloers. Dit is een recent gekochte woning. Gebouw van 1950. Ik vermoed ventilatie.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Diest
Ik wens een hellend dak te isoleren via een zolder. Dit is een gebouw van 65. Onderdak is reeds voorzien. +- 120mē te isoleren.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Herne
We hebben vooral problemen in de living in de woonkamer. Deze problemen zijn reeds twee jaar aanwezig. Vermoedelijk opstijgend vocht; ook begint de vloer los te komen door de vocht. Mogelijk een probleem bij de aanbouw van de nieuwbouw.Gelieve me enkel op een woensdag te bellen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Wilrijk
Ik wens een rijwoning in de spouw te isoleren. Gebouw van de jaren 70 waarvan ik de voorgevel van twee verdiepingen wens te isoleren. Geen idee van de diepte van de spouw. Vrije gevelsteen in rode baksteen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Ingelmunster
Ik zoek een voor een nieuwe leefveranda die een uitbreiding zal zijn van de keuken. Martiaal in pvc of aluminium. Plaatsing voor de zomer van 2017.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Hoegaarden
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Nieuwbouw woning van 3 maanden. We hebben enkele leidinsgwater.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Genk
We zouden een woning van 1947 wensen te isoleren in de spouw. Ik wens hier een gevel te isoleren met een spouw. Ik weet wel niet hoe wel diep is.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping voor in de regio Sint-Lievens-Houtem
Ik wens een terrasoverkapping voor aan een woning die ik verhuur. Opp. +40mē, pvc of dergelijke, vlug te zetten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-Op-den-berg
We hebben een probleem met condensatie in de hoeken en plafond van eerste verdieping. Dit in de badkamer, slaapkamer en waskamer. Problemen sinds enkele maanden. Woning van 1955.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Oudenaarde
Ik heb een roofing dak. Ik vermoed dat dit deze woning 8 jaar oud is. 40mē
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Koningshooikt
Ik zou de spouw van onze prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Ichtegem
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Nu houten veranda, moet weg, opp. 35mē, alu of PVC en plat dak. Voor volgend jaar.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor de kalk uit het water te halen. Deze woning staat momenteel leeg en is geschikt voor maximaal twee tot drie volwassenen. Hier is enkel leidingswater. Woning van de jaren 60 maar 5 jaar gelden volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben vooral problemen op een tussenverdieping net lager als het gelijkvloers. Hier is een bad en een achterkamer. De meeste problemen zijn in de badkamer, vermoedelijk opstijgend vocht. Lekken zijn reeds nagekeken. Problemen mogelijk als jaren aanwezig, ik ben in augustus verhuisd.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Andries
Ik wens een halfopen te isoleren in de spouw. Deze woning is bewoond sinds december 1996. Gevels in vrije gevelsteen. De diepte van de spouw is nooit nagemeten, woning is een sleutel op de deur-woning.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in eeklo
Ik zoek een offerte voor isoleren van de spouw van een halfopen woning van 2003. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw nog nooit nagemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Goeferdinge
We merken veel vocht aan de keldermuren . Ook is er vocht op twee slaapkamers is er vocht op de muren, op het gelijkvloers. Deze problemen zijn sinds oktober merkbaar , toen heb ik het gelijkvloers appartement gekocht. Geen idee van de leeftijd van de woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Berlaar
Dit is een woning dak ik verhuur. De bewoner heeft sinds twee drie maanden problemen gemeld op de eerste verdieping last van schimmel. Momenteel is de woning bewoond. Gebouw van de jaren 60 .
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Wommelgem
Dit is een woning waar we nog gaan inwonen. We wensen hier een leefruimte te plaatsen. Martiaal liefst in aluminium. Plaatsing voor ten laatste tegen eind 2017, dus de veranda moet zeker binnen 12 maanden af zijn.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Katelijne Waver
We hebben een problemen in een kleinere kelder. Hier is de verwarmingsketel. We merken vooral dat de muren nat aan voelen in het midden. Deze problemen zijn er reeds twee maanden. De vorige eigenaar zouden geen problemen hebben. Deze muren zijn bakstenen muren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Erondegem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1968, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Tessenderlo
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Huidige moet volledig weg, opp. 30mē, PVC of alu, wanneer is aan de offerte.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Ramsel
Als eigenaar van een vrijstaande woning zonder kelder zoek ik een vochtexpert. We hebben opstijgend vocht rondom rond de woning. Ons huis is van 1965. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Landen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Vochtige buitenmuren, opstijgend vocht lijkt het, +5 lopende meter. Geen lek, huis van 1936.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1975 ergens, diepte spouw onbekend, enkel achtergevel, opp. rond de 30mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor de kalk uit het water te halen. Deze woning staat momenteel leeg en is geschikt voor maximaal twee tot drie volwassenen. Hier is enkel leidingswater. Woning van de jaren 60 maar 5 jaar gelden volledige gerenoveerd.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Kortermark
Ik zoek een offerte voor de plaatsing van een waterverzachter. Woning van 80 jaar oud en recent gerenoveerd. Geen idee van het verbruik want we wonen hier sinds februari. Gebruik van enkele leidingswater., door twee mensen
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Schoten
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 3 personen, +5 aansluitingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Lummen
Het gaat om een aanvraag voor offerte om buitenmuren (circa 30 m, +- 60 cm dik) te injecteren tegen opstijgend vocht. Deze buitenmuren zijn van 1950. Binnenmuren iets ouders.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Dit is een woning dat we verhuren. Benden heeft de bewoner problemen gemekt. Deze problemen zijn reeds jaren bezig. Deze woning van 1960.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Betekom
Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en zonnepanelen, opp. 100mē, vrijstaand huis van 1974.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Herk-de-Stad
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20cm hoog, +5 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1962.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Heverlee
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 3 personen, +5 aansluitingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben sinds verschillende jaren hebben we problemen met vermoedelijk opstijgend vocht vanaf de kelder. Dit is voor een oudere rijwoning van de jaren 40-50.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Aanvraag Waterontkalker te kapelle-op-den-bos
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een waterontkalker. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen offertes voor een nieuwe waterontkalker. Wij maken enkel gebruik van leidingwater en ons gezin telt 4 personen. Wij tellen 3 aparte aansluitingen in onze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
We hebben verschillende problemen in de woning. Woning van 2000. Boven is er schimmel rond een slaapkamerraam op het behang. Ook is er een veranda aangebouwd 5-6 jaar geleden. Hier hebben we gemeten en gezien dat er koudebruggen rond de vensters zijn.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Berendrecht
Vrijstaande woning die recent volledig geschilderd. De diepte en de oppervlakte van de muren zijn nooit nagemeten. Ik wens zo snel mogelijk een offerte voor nog gebruik te maken van de subsidies.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Huesden zolder
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Dit wordt een leefruimte. Voorkeur voor aan aluminium veranda. Dit is een huurhuis dat we zelf huren. We hebben we toestemming van de eigenaar om deze te plaatsen. Werken bedoeld voor de zomer van 2017.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in Leefdaal
Ik zoek een offerte voor de coating en ontmossen van het dak. Dit is een verbouwing van een woning van 1985. Dak een keer in het verleden ontmost zeker 15 jaar geleden. Dak bestaat uit eterniet golfplaten, asbestvrij. Ook zes veluxen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Overijse
We hebben een probleem met een badkamer. Voornamelijk een probleem met condensatie en ventilatie. Er zijn zeker geen lekken. Deze badkamer is op de eerste verdieping.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Oostmalle
We hebben een probleem in een kruipkelder vooral in de herfst en winter periode. We veronderstellen grondwater. Ook is er een vochtplek naast de schouw op het gelijkvloers aan de onderkant van de muur.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1958, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 77mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Meeuwen-Gruitrode
Ik zou de spouw van de prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1987, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Waasmont
Ik zoek offerte voor een waterverzachter. Dit is voor een een woning waar we enkele leidingswaters gebruiken. Woning is 20 jaar oud. Plaatsing voor eerste semester 2017.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Turnhout
Halfopen appartement. Ik doe deze aanvraag in samenspraak met de mede-eigenaars. Woning van 1973. Geen idee van de diepte van de spouw of de oppervlakte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Deinze
Offerte voor een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 2 personen. We maken gebruik van putwater van putwater. Geen waterleiding in de straat. Woning van de jaren 70 volledige gerenoveerd. Ik zoek een ionwisselaar en af en toe zit er zand in het water.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
We hebben problemen met vochtplekken in de kelder. Vroeger ook optrekkend vocht maar dit is wegen. Vooral problemen op de vloer naar de muren. Deze problemen zijn reeds enkele jaren sinds de bouw van de woning. Het water mag niet weg gaan voordat de oorzaak is gevonden.
Dakreiniging
Geen regio
Dakreiniging voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor coating van een dak. Vrijstaande woning van 1994. Het dak bestaat uit dakpannen. De woning is begin dit jaar gekocht en ik heb zelf het dak ontmost met een hoge druk reiniger.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in Alken
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak in dakpannen. Woning van 1970 en voor zover ik weet is deze woning nooit ontmost geweest. Geen idee van de oppervlakte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Orsmaal
Wij zijn opzoek naar een installatie van een waterverzachter. Het gaat om een huishouden die 1 persoon. In de woning wordt er gebruik gemaakt van leidingwater.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Blankenberge
We hebben met de mede-eigenaars besloten een roofing dak te vervangen door een leien dak. Nu is er een lek op de zolder. Dit gebouw is van 1916 en de roofing is voor het laatst vervangen 15-20 jaar geleden. +- 130mē zonder de dakgoot.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Blanknebreg
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Dit dak is 15 jaar geleden vernieuwd. Ongeveer 100mē met wel een twee dakkoepels. 6000 kw-7000 kw per jaar. Ook hebben mijn twee kinderen in dezelfde gemeente een woning. Eventueel kunnen we ter plaatsen ook de opties voor hen bespreken.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Geraardsbergen
Stoomreinigen f zacht zandstralen van gevels. Vrijstaand herenhuis waarvan 2 gevels in metselwerk (ą250mē) en gevels in stuccopleisterwerk (ą200mē). Aan stuccopleisterwerk zijn er ook herstellingswerken nodig. Graag een afspraak ter plaatse om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat een correcte prijsofferte kan gemaakt worden.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Balen
Vrijstaande woning van de jaren 50. Gevels zijn in vrije gevelsteen. Spouwdiepte en oppervlakte zijn nooit nagemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Roosdaal
Ik zit met een probleem met salpeter dat door de muur komt. Nu gaan we de pleister van de muren afkappen n waarschijnlijk wens ik daarna de muren wens in te spuiten tegen opstijgend vocht. Woning van 160 jaar oud dus mogelijk reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
We hebben een probleem met condensatie en schimmel op een buitenmuur van de badkamer, hoogstwaarschijnlijk door gebrekkige ventilatie . Deze badkamer is op eerste verdieping. Woning van de jaren 40 maar volledige gerenoveerd.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.