Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben een probleem op een slaapkamermuur door een condensatieprobleem. Dit is reeds enkele maanden aanwezig. Gebouw van de jaren 70.
Vloerisolatie
Geen regio
Devis pour isolation du sol ā 5560 Mesnil-Eglise
Nous avons un creux ventilé avec la terre ā nu au niveau de la jonction avec une anex. Le froid rentre par le sol. Nous souhaitons faire isoler ce creux afin d'avoir chaud l'hiver. Nous vous remerciosn pour vos devis.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Neerpelt
We hebben een probleem sinds meerder jaren problemen in de kelder. Woning van 2013. Vooral bij felle regen komt er water door keldermuur naar binnen. Dit is gegoten kelder.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie voor een woning in Vliermaal
Dit is voor een hellend dak van een aangebouwde garage en van de hoofdwoning. Deze zijn 35 jaar oud. Onderdak is voorzien. 9x8m voor de hoofdwoning. Geen idee van de garage.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Lommel
Voor een appartement die wij verhuren zijn wij opzoek naar een leverancier om de spouwmuren te isoleren. Het appartement is gebouwd in 1997. En wij vroegen ons af of het mogelijk is om een enkel één verdieping te isoleren.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Berchem
Dit is een woning van 1955. Roofing dak. Dit dak bekleed wel niet de volledige grondoppervlakte van de woning en op de eerste verdieping is er een tweede lager gelegen dak. Ik zoek nu een offerte om deze beide daken te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Joris-Winge
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, diepte spouw onbekend, opp. +150mē, gevels niet bewerkt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Haaltert
Wij hebben last van vocht in onze veranda. Het gaat om een plekje van ongeveer 1 meter. Het vochtprobleem zit vooral boven in de muren. Wij hebben van alles al geprobeerd zoals siliconen aanbrengen enzovoorts, maar het probleem blijft voortdoen. Dus we zouden graag een afspraak hiervoor willen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Geel
We zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie van een gevel. Er is een spouwmuur op de zijkant. Dit is nu vrij gevelsteen. De diepte is nog nooit nagemeten maar ik schat 5cm.
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Geel
Ik zoek een offerte voor isolatie van het gelijkvloer. Dit is een betonplaat van in totaal 105mē.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Pergola te Steenokkerzeel
Wij zijn bezig met het bouwen van onze woning. Wij willen hier een veranda plaatsen. De veranda moet 8 op 4 meter zijn. Voor materiaal wensen wij aluminium.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Oud heverlee
Dit is een recent aangekochte woning van 1996. Ik wens nu vanaf de buitenkant de oude dakpannen te laten wegnemen, isolatie te plaatsen en nieuwe bekleding. Of dit dakpannen worden, leien of schaliën laat ik momenteel nog even open. Geen idee van de oppervlakte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Korbeek-Lo
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 2 personen, 6 tal aansluitingen.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Liedekerke
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 6 ramen. Deze zijn momenteel in hout maar ik wens deze volledige te vervangen. Woning van 20 -30 jaar. Vooraan zijn er ook twee deuren moeten vervangen worden.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ninove
Woning is 17 jaar oud. Naar aanleiding van defect in waterleiding vocht in muren, tegels, houten deuromlijstingen. In februari maart zijn deze problemen opgevallen na behangen van de living. Deze problemen zijn nu opgelost maar ik zoek een offerte voor de vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Heusden zolder
Ik heb een probleem in de kelder van een gelijkvloers appartement. Deze problemen gaan ook door tot de kelder. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig en reeds een keer behandeld. Toen zijn ze echter terugkomen. Ik vermoed opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schellebelle
We hebben vooral problemen in een volwaardige kelder sinds enkele dagen. De vloer is nat en we merken een sterke schimmelgeur. Stenen kelder waar ooit een witte pleisterlaag is tegen aangebracht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Beerzel
Ik zoek een oplossing voor vocht in een berging op het gelijkvloers. Vooral rond de buitendeur. We vermoeden een probleem met ventilatie. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Elewijt
Ik heb een roofing dak dat ik wens te isoleren. Woning is van 1953. Dit is een aangebouwd bijgebouw. 77mē. Roofing in goede staat en moet enkel geïsoleerd worden. Ook wensen een koepel plaatsen
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Roeselare
We hebben op zowel op de bendedn als de bovenverdieping last van opstijgend vocht op de achtergevel?. Deze problemen zijn maanden aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Merksem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1958, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Ravels
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak van een 33 jaar oude woning. Isolatie mogelijk via een volwaardige zolder met reeds onderdak voorzien.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Gentbrugge
We hebben een probleem in de kelder van de woning. We hebben opstijgend vocht vanaf de keldervloer. Deze problemen zijn reeds jaren merkbaar. Betonnen vloer.
Dakreiniging
Geen regio
Dakreiniging in de regio Kermt
Ik wens het dak van mijn prive te laten reinigen. Hellend dak met dakpannen, opp. 200mē, vrijstaand huis van 1992.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Zonhoven
Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 3 veluxen, opp. +100mē, halfopen bebouwing van 2004.
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Houwaart
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zoldervloer bestaande uit welfels. Deze woning is 30 jaar oud. 120mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een appartement. Ik zoek vooral een oplossing van de verkalking van het water. Geen idee van het verbruik, we zijn met twee personen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Lummen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Plekken op de plafond, verf valt eraf, loodgieter is al geweest maar zegt dat er niets aan de hand van een lek, bouwjaaar 2004. Misschien condens of ventilatieprobleem?
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Wervik
Ik zoek een offerte voor het afbreken van de oude veranda af te breken en plaatsen voor een nieuwe stalen veranda die zal dienst doen al keuken. L vormige veranda van 9x3.8 en 2.5x2 klein stuk. Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Dilbeek
Opstijgend vocht in muren verhuurd appartementsgebouw . Gelijkvloers. 20-25 lopende meter rondom, soms tot ongeveer 50 cm hoog. Gemakkelijk bereikbaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Leefdaal
Er staat in onze tuin een houten veranda. Deze veranda willen wij vervangen in staal of aluminium. De veranda is in twee stukken verdeeld waarvan 1 stuk 3 meter diep is en 4 meter breed en het andere stuk 1.70 meter diep en 3.7 meter breed. Het dak is een pannen dak dat geïsoleerd is en deze zouden wij graag zo willen houden.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kalmthout
De woning is een recent aangekochte woning van, einde 1800. De vochtproblemen zijn vooral op het gelijkvloer . Na weghalen van de behangpapier waren de onderste lagen volledige weg geschimmeld.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Kapellen
Ik zoek een offerte voor een nieuwe leefveranda. Liefst in pvc. Oppervlakte niet nagemeten maar ik schat 9x3. Ook opties voor aluminium te bekijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Lebbeke
Ik zoek een offerte voor een probleem op gelijkvloer. Sinds enkele jaren hebben we problemen op de buitenmuren. . Dit is een woning dat te huur straat.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Kessel Lo
Hellende dak in dakpannen. Dit is geplaatst in 1970. Dak is nog nooit ontmost geweest. Vooral de achterkant heeft veel mos, deze ligt aan de noordkant. Grondoppervlakte van 80mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in bornem
We hebben voornamelijk problemen op de binnenmuren tussen de garage, living en keuken. De leidingen wijn nog niet bekeken. De woning is twee jaar geleden aangekocht en toen zijn de problemen begonnen.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een halfopen woning. Dit is een woning van de jaren 50 met volle stenen muren.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Ekeren
Ik heb vocht in de muren van een appartement(gelijkvloers) dat ik verhuur. Opstijgend vocht tot een 60cm hoog, +15lopende meter, geen lek. Bouwjaar 1978.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant dak in de regio Veurne
Ik wens het dak van mijn prive te latne isoleren. Via buitenkant, hellend dak met dakpannen en 4 veluxen, opp. +70mē, halfopen bebouwing met dak van 30 jaar oud.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Zonhoven
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dakpannen. Woning van 77 dat nooit ontmost is geweest. Geen idee van de oppervlakte maar zeker 100mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Tessenderlo
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een roofing dak van zo'n 40 jaar. Oppervlakte van 13x13. Ook wens ik de opties te bekijken als ik deze isolatie doe samen met mijn buurman. Identiek zelfde dak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Mol-Wezel
We hebben veranderingen laten doen aan de veranda in 2014. Nu hebben we aan de binnenkant onderaan de veranda een vochtprobleem.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Keerbergen
We hebben problemen vooral op het gelijkvloers. We vermoeden opstijgend vocht. Dit probleem is reeds meerdere jaren aanwezig. In minder mate ook wat vocht in de kelder.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwpoort
Vooral problemen op in de badkamer die een binnenmuur. De leidingen zijn reeds nagekeken. Ook in mindere mate aan het toilet. Reeds een jaar problemen. We merken vooral opstijgend vocht. Woning van meer dan 100 jaar oud.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Kortrijk
Ik zoek een offerte van waterverzachter. We zijn met twee mensen in de woning. Woning in renovatie en de waterleiding wordt vernieuwd. Plaatsing voor de tweede helft 2017.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hallaar
Ik zoek een offerte voor de spouwmuurisolatie voor een halfopen woning. Buurwoning gedeeltelijk tegen mij gebouwd. Woning van de jaren 60 in vrije gevelsteen. Spouw van vermoedelijk 4-5cm.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Tessenderloe
De spouwmuur is reeds geïsoleerd. Ik heb echter een achterbouw zonder spouw ik wens deze nu te isoleren vanaf de buitenkant van de gevel. Ik schat zo'n 30mē.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie te Marke
Offerte voor vloerisolatie van een gelijkvloers. Deze gelijkvloers is ongeveer 140 mē. Wij hebben geen vloerverwarming, maar gaan wel proberen de retours van de verwarming zo te zetten zodat ook de vloer verwarmd kan worden.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Houthalen
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de spouwmuren. Gebouw van 50 jaar oud. Halfopen woning maar ik wens enkel de voor en de zijgevel te isoleren. Gevels zijn beplaasterd. Geen idee van de diepte spouw.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Drongen
Dit is een recent aangekocht woning. We wensen een nieuwe veranda te plaatsen. Martiaal staat openen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Geraardsbergen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter in een nieuwbouwwoning. We gebruiken zowel grondwater als leidingswater. Ik zoek een oplossingen van het ontkalken van het water.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Tongeren
Ik wens een offerte voor reinigen van de voorgevel van een rijwoning. Deze woning is bij benadering 60-70 jaar. Gevel in vrije gevelsteen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Grimbergen
Ik zoek een offerte voor het reinigen en te zandstralen van zowel de voor als de achtergevel van 1932. Dit is een rijwoning.Gevel in vrije gevelsteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Mortsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, opp. 40mē, bouwjaar 1932.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Schulen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970, diepte spouw 6,5cm, gevels niet bewerkt, opp. 130mē.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Hoevenen
Ik wil het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. 100mē, rijhuis van 1981.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Brugge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan onze binnenmuren (tot op een halve meter hoogte). Deze muren zijn vochtig en vertonen lichte schimmelvorming. Wij zien ook dat de muren beginnen af te brokkelen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben een probleem met de muren in een kelder. Deze is net 2m en heeft wel een aarde grond. Vorige jaar is de kelder overstroomt en recent zijn deze vochproblemen opnieuw begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kaggevinne-Diest
We hebben vooral problemen in de grage onder de grond. Vooral op de betonnen garagemuren. Reeds enkele jaren problemen maar na de aanleg van de nieuwe weg zijn de problemen sterk erger geworden.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Heist-op-den-berg
Ik wens de gevel te renoveren. De gevel te reinigen en terug te voegen. Dit is voor de voorgevel en een zijgevel. Woning van 1961 in vrije gevelsteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Overijse
Wij hebben last van vocht in de kelder. Dit komt waarschijnlijk omdat de kelder lager ligt dan de straat. De kelder is ongeveer 12 mē. Het gaat om een alleenstaande woning gebouwd in 1974.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Kapellen
Ik zoek een offerte voor een nieuwe leefveranda. Liefst in pvc. Oppervlakte niet nagemeten maar ik schat 9x3. Ook opties voor aluminium te bekijken.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen vervangen voor een woning in Balen
Ik wens de 4 ramen in de achtergevel te vervangen. Dit zijn draaikip ramen. Volledige ramen te vervangen. Nu pvc.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Maasmechelen
Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 3 veluxen, opp. +70mē, huis van rond 1960.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Kessel Lo
Hellende dak in dakpannen. Dit is geplaatst in 1970. Dak is nog nooit ontmost geweest. Vooral de achterkant heeft veel mos, deze ligt aan de noordkant. Grondoppervlakte van 80mē.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Nieuwrode
Ik heb een Frans dak in dakpannen. Er is een zeer lage hellingsgraad. 30 jaar oud dak dat nooit ontmost is geweest. Grondoppervlakte van 18x10m. 5 dakvensters.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Merksem
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1980, diepte spouw onbekend, gevels met steenstrips vooraan, opp. 60mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Lebbeke
Ik zoek een offerte voor een probleem op gelijkvloer. Sinds enkele jaren hebben we problemen op de buitenmuren. . Dit is een woning dat te huur straat.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Gent
Hellend dak in dakpannen van zo'n 30 jaar oud. Dit dak is zo'n 10-tal jaren geleden het laatst ontmost geweest. Net iets meer dan 100mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Lommel
Water komt waarschijnlijk langs de vloerplaat naar binnen. Mogelijk opstijgend vocht. Dit is een betonnen vloer. Deze problemen zijn al jaren aanwezig maar was na hevige regenval erger.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kasterlee
We merken dat op het gelijkvloers de bepleistering los komt van de gevel. Dit is een woning in renovatie. De oorspronkelijke woning is van 1964. Deze problemen zijn vooral merkbaar aan de gevelmuren.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Berchem
Ik zoek een oplossing voor een vochtprobleem op een bakstenen keldermuur. Woning van + 80 jaar. We dachten dat deze kelderruimte volledig droog was. We hebben de muren recent bezet en daardoor is hier uitbloeien ontstaan en is er vocht uitgekomen. Kelderruimte in volle grond.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Wommelgem
Ik zoek een offerte voor zandstralen en gevelreiniging. Vrijstaande woning van bijna 40 jaar oud. Gevel in rode baksteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Brugge
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +4 lopende meter, geen lek, wel renovatiewerken recent geweest. Rijhuis van 1985.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Wateverzachter te Londerzeel
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter. Wij maken gebruik van regenwater en leidingwater, maar regenwater wordt voornamelijk gebruikt voor de buitenkranen. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Dakwerken
Geen regio
dakwerken voor een woning in schoten
Dit is voor een plat dak aan mijn keuken. Hier is een lek en het is er ook redelijk koud. Hiervoor zou ik graag met iemand afspreken voor de oplossing voor het lek te bekijken alsook de opties voor isolatie. Roofing dak van ruwweg 20mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Bornem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, in de living en slaapkamer, geen lek. +5 lopende meter, bouwjaar 1976.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in bornem
We hebben voornamelijk problemen op de binnenmuren tussen de garage, living en keuken. De leidingen wijn nog niet bekeken. De woning is twee jaar geleden aangekocht en toen zijn de problemen begonnen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Turnhout
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, diepte spouw onbekend, gevels geschilderd, opp. +100mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
coca cola automaat voor een woning in deerlijk
We hebben sinds enkele jaren problemen op de buitenmuren. Het pleisterwerk komt onderaan los. Graag hadden we ter plaatsen met iemand bekeken wat hieraan gedaan kon worden.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Muurisolatie voor een woning in Tongeren
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een halfopen woning. Dit is een woning van de jaren 50 met volle stenen muren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Recente aangekochte vrijstaande woning van de jaren 60. Ik heb reeds bij de verbouwing een gat in een muur gemaakt. Ik schat een spouw van 6cm die er goed uitziet op eerste zicht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht tot een 1m hoog, op 4 muren, geen lekken. Huis van jaren 1950(geen spouw).
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kampenhout
Ik zoek een oplossing voor een probleem met opstijgend vocht Mogelijk reeds jaren problemen; Muren zijn ooit wel behandeld gewest . Oude woning met een stuk aangebouwd. De huidige binnenuren waren de vroeger buitenmuren.
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een tegelvloer die zak moet worden uitgebroken. Er moeten geen leidingen meer op de vloer komen. Ron,d de 30mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Dit is een hoekwoning van de jaren 60. Gevels in originele gevelsteen. De diepte van de spouw is ooit nagemeten en zou perfect zijn om op te vullen. Daarom wens ik nu verschillende prijsoffertes naast elkaar te vergelijken.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Wintertuin voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor een wintertuin aangebouwd aan de woning. Eventueel ook de optie voor los van de woning te bekijken. Voorkeur voor aluminium.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Merksem
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een roofing dak. Rond de 90-95mē. Deze woning is van 1969. Momenteel merk ik in de roofing geen problemen met het dak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Hasselt
Ik zou de spouw van een woning dat ik verhuur te willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw 6cm, opp. 120mē, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Kortenberg
Isoleren van spouwmuren die zijn gebouwd in 1975. Het is een alleenstaande woning met de muuroppervlakte van ongeveer 50 mē. Wij zijn de eigenaars.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping voor in de regio Kuurne
Ik zoek een terrasoverkapping voor aan mijn prive. Opp. 45mē, in alu, wanneer is te bekijken.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Ruiselede
Ik wens een leefveranda voor aan mijn privewoning. Opp. +40mē, PVC of alu, voor volgende zomer moet het af zijn.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Wateverzachter te Londerzeel
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een waterverzachter. Wij maken gebruik van regenwater en leidingwater, maar regenwater wordt voornamelijk gebruikt voor de buitenkranen. Het huishouden bestaat uit 5 personen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Overijse
Wij hebben last van vocht in de kelder. Dit komt waarschijnlijk omdat de kelder lager ligt dan de straat. De kelder is ongeveer 12 mē. Het gaat om een alleenstaande woning gebouwd in 1974.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping te Sint-Michiels
Aan onze woning zouden wij een terrasoverkapping willen plaatsen. Deze terrasoverkapping zou ongeveer 4.5 op 9 meter moeten zijn. Wij hebben nog geen idee van het materiaal en wensen daarom advies.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van onze vereniging. Geen lekken, lijkt opstijgend grondwater, huis van jaren 50. Er staat een dompelpomp in, probleem al even.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Waanrode
Ik zou het dak van onze prive/zaak laten ontmossen. Hellend dak met leien, opp. rond de 100mē, halfopen bebouwing van 1963. Liefst nog dit jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lochristi
Ik zoek isolatie een offerte voor dakisolatie vanaf een zolder. Er is geen onderdak voorzien. Woning van begin de jaren 80 en dak bestaat uit kunstlieen. 120-130mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Dendermonde
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Rijwoning van 1957, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 50mē.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.