Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Izegem
Ik had van u graag prijs geweten van gevelreiniging + impegnering , bescherming tegen vocht na het reinigen De gevel is denk ik, ongeveer 25m Misschien kunnen we best eens een afspraak maken om de gevel te gaan bekijken want het is wel al mijn eigendom maar ik ga er pas wonen begin januari. Ik ben telefonisch bereikbaar na 17u45 en op woensdag heel de dag. Per mail heel de dag door bereikbaar
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Vilvoorde
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een zeker 50cm hoog, slaapkamer, op 3 muren, geen lek, bouwjaar rijhuis van voor 1950.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Roeselare
Het gaat over een nieuw opgetrokken achterbouw met drie lichtstraten in bestaande uit beton. Daar zouden we een plat dak (isolatie en epdm) willen. Ten tweede gaathet over een garage waar we ook een plat dak willen. Het bestaat uit osb-platen (epdm, geen isolatie). De werken zouden voor eind maart, begin april 2017. Alvast bedankt!
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Kontich
We zouden de spouwmuren van een halfopen woning van de jaren 60 wensen te isoleren. Gevel in originele gevelsteen . Oppervlakte van de spouw nooit nageleten net als de oppervlakte van de muren. Ik wens graag nog de offerte dit jaar nog te bekijken. Volgend jaar zullen we de ramen vervangen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaan dhuis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Onze Lieve Vrouw
Na de renovatie van de woning hebben sinds enkele maanden problemen met vocht. Vooral op gelijkvloers. Vooral problemen op een gevelmuur. Dit is een oude boerderij van begin de jaren 1900 en gerenoveerd 2012.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Kapellen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, plekken achter de kasten en zetels, opstijgend vocht is er. Geen lekken, halfopen bebouwing van 1952.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Wijnegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. In het midden van een binnenmuur zien wij een vochtvlek. Het betreft een shopping-center (commercieel pand).
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Dessel
Wij hebben last van vocht in de buitenmuur van de badkamer. De badkamer zit op de gelijkvloers dus wij denken dat dit opstijgend vocht is. Er is een kelder onder de woning en die is niet waterdicht.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Beringen
Wij willen een offerte voor het isoleren van een hellend dak. Het dak is ongeveer 12 op 3,6 meter. Het dak is bekleed met dakpannen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te heist-op-den-berg
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning, dat in 1967 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte niet precies, en hebben een spouw van 5-6cm. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. Het betreft een vrijstaande woning.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Geel
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Dit dak meet +/- 120m in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Hasselt
Ik wens het dak van onze prive te laten isoleren. Hellend zadeldak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 100m, bouwjaar 1967 (dak 12 jaar geleden vernieuwd).
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Zonhoven
Woning 5 jaar geleden gerenoveerd maar de woning zelf is van 1972. Gevel in vrije gevelsteen. Spouw is nooit nagemeten maar door de renovatie hebben we gezien dat deze tussen 5-8cm is.3
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 150m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Niel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is ook schimmel zichtbaar. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Ieper
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1964, diepte spouw onbekend, 2 gevels geschilderd, opp. +80m?
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Schoten
vrije gevelsteen.we wensen de gevels na de isolatie wensen we te schilderen. Werken moeten dus zeker in 2017 gebeuren. Spouwoppervlakte en diepte moeten wel nog ter plaatsen worden bekeken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1951, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. +200m.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen te Geel
Graag een offerte voor het plaatsen van panelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidwest. En is bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning
Recent zijn we overgegaan tot de aankoop van een woning in Brasschaat. Deze vrijstaande woning werd gebouwd in 1973 en heeft een EPC van 553. Met andere woorden is er nauwelijks of geen isolatie in het gebouw. Vanaf februari '17 zullen we de renovatiewerken starten waarbij de isolatiewerken als eerste post aan bod zullen komen. Is een vrijstaande woning.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor in de regio Moerbeke
Ik zou de zoldervloer van mijn prive laten isoleren. Zolder via trap, opp. 200m, bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Loppem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en hier zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Zingem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Wij zien dat er water uit de vloer (de vloer is gebarsten) en uit de keldermuren komt (vooral bij hevig regenweer). Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Oudergem
Graag ontvangen wij offertes voor een terrasoverkapping. Momenteel hebben wij nog geen terrasoverkapping, en wij hebben +/- 30m beschikbare oppervlakte. Wij wensen deze ten laatste tijdens de zomer van volgend jaar te laten plaatsen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Liederkerke
Wij zijn op zoek naar offertes voor het plaatsen of vervangen van ramen, deuren en beglazing. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen een 13tal stuks (ramen en deuren) te laten vervangen. Wij hebben een voorkeur voor PVC.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Westerlo
vrijstaan gebouw van 75. Vrije gevelsteen. ik vermoed een spouw van 5cm . Graag had ik een offerte verkrgen om dit te laten isoleren.
Vochtbestrijding
Geen regio
vochtbestrijding voor een woning in Schriek
We hebben een muur waar er enorm veel problemen zijn met vocht. Dit is een binnenmuur tussen traphal en living. Vooral aan de onderkant problemen. Woning van de jaren 60.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Leopoldsburg
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben +/- 15-20m beschikbare oppervlakte. Momenteel hebben wij nog geen veranda, en wanneer wij deze gaan plaatsen hangt af van de prijs.
Vochtbestrijding
Geen regio
vochtbestrijding voor een woning in Veldeg
We hebben problemen in een kelder en de muren van het gelijkvloers. Dit is een recent aangekochte woning. Woning van 1930. Opstijgend vocht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Laarne
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn (opstijgend vocht). Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem in de kelder. Het water komt hier bij hevig regenweer door de muren en de vloer. Ook hebben wij een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de woning ernaast). Wij zijn eigenaars van beide woningen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Zottegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een appartement dat zich op de 1ste verdieping bevindt. Wij hebben vochtige binnenmuren, en dit vooral onderaan ter hoogte van de plinten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Zichem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht bij hevig regenweer, op de muren vooral, geen lekken. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Alsemberg
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de buitenmuren en binnenmuren (ter hoogte van de plinten). Wij zien dat deze muren vochtig zijn (opstijgend vocht). Wij zijn eigenaars van deze woning (het betreft een zeer oude hoeve).
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Lummen
Wij zijn op zoek naar offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak dat +/- 80m in oppervlak meet. Ons dak is nog nooit ontmosd en onze woning werd gebouwd in 1974.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Sint-Katelijne-Waver
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben vochtige buitenmuren op de gelijkvloerse verdieping. Deze muren zijn onderaan vochtig.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Grimbergen
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor onze prive. Leidingwater enkel, 2 personen , 35m per jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Assenede
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 50m in oppervlak, en hieronder bevinden zich kamers.
Dakisolatie
Geen regio
dakisolatie voor een woning in Antwerpen
Isolatie via een zeer grote zolder. Ik weet niet zeker of er een onderdak voorzien is ; Bekleding van het dak bestaat uit dakpannen; +- 150m . ik doe deze aanvraag voor de woning van mijn ouders maar alle contacten dienen langs mij te gaan omdat ze niet goed Nederlands spreken. Afspraak ter plaatsen is mogelijk maar enkel in het weekend.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Marke
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een halfopen bebouwing en onze buitengevels zijn in oorspronkelijke staat (bakstenen). Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdikte niet precies.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Boom
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning en hebben een muuroppervlakte van 75 tot 100m. De spouwdiepte bedraagt +/- 4cm. De buitengevels bestaan uit bakstenen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de garage/voorgevel, vochtplekken erop, lijkt opstijgend vocht te zijn. Geen lek te zien, probleem sinds straatwerken, huis van rond 1938.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Buggenhout
Wij wensen offertes te ontvangen voor de herstelling van het dak van onze carport, ten gevolge van stormschade. De carport neemt +/- 48m in beslag. Wij zijn eigenaars van de woning en wensen dit zo snel mogelijk te laten uitvoeren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Menen
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een rijwoning waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. Onze woning werd in 1980 gebouwd.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Mol
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op ons dak en onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Wij kennen het dakoppervlak niet precies. gn idee m dp 00 zoldr volw eignr
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Merksem
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak dat +/- 20m in oppervlak meet. Op ons dak bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Malle
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van eind jaren 60, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +110m.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Bornem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een veranda. Momenteel hebben wij nog geen veranda. ij zijn eigenaars van onze woning en hebben 5-6m beschikbaar. Wij wensen deze veranda volgend jaar (tijdens de zomer) te laten plaatsen.
Vochtbestrijding
Geen regio
vochtbestrijding voor een woning in Kinrooi
Dit is een woning dat ik huur. De eigenaar heeft gevraagd na te kijken van waar enkele vochtproblemen op het gelijkvloers afkomstig zijn. Dit bestaat uit een witte schimmel in het midden van de muur op hoogte van de zetels. Deze problemen zijn in februari, maart eerst begonnen en opgemerkt. Vrijstaand gebouw van de jaren 50. Mogelijke een ventilatie probleem.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Aanvraag Waterontkalker te Tienen
Wij zijn op zoen naar offertes voor een waterontkalker. Wij zijn eigenaars van een rijwoning en gebruiken enkel leidingwater. Ons gezin telt 4 leden en wij tellen 2aparte aansluitingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een vochtprobleem op de 2de verdieping. De binnenmuren vertonen vochtvlekken en zwarte schimmel (de hele muur is hiermee bedekt).
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Deinze
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, veel kalkvorming, 4 personen, 5 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Tiegem
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een vrijstaande woning dat in 1976 werd gebouwd. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft een oppervlak van +/- 100-150m en een spouwdiepte van +/- 5cm.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze halfopen woning dat eind jaren 1800 werd gebouwd. Wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bestaan uit bakstenen. Het betreft de zijgevel, voorgeven en achtergevel.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Elversele
Wij wensen offertes te ontvangen voor een veranda. Momenteel hebben wij nog geen veranda, en wij beschikken over +/- 20m. Dit is een project voor volgend jaar. Wij zijn tevens eigenaars van de woonst.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen vervangen voor een woning in Sinaai
Woning van de jaren 80 die we renoveren. Momenteel hebben we houten ramen, 10 tot 15 stuks, met dubbel glas. Volgens de rapporten moeten we voor de ideale isolatie deze laten vervangen door hoogrendementsglas. Momenteel hebben we nog geen keuze gemaakt voor het martiaal van de omkadering.
Dakisolatie
Geen regio
dakisolatie voor een woning in Sinaai
Ik wens een dak te isoleren via een kruipzolder van maximaal 1.50M. Woning van de jaren 80 die we nu renoveren. Dakpannen dak zonder onderdak
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Zonhoven
Woning 5 jaar geleden gerenoveerd maar de woning zelf is van 1972. Gevel in vrije gevelsteen. Spouw is nooit nagemeten maar door de renovatie hebben we gezien dat deze tussen 5-8cm is.3
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Torhout
Ik wens een planken vloer van twee woning naast elkaar. Een is mijn eigen woning en de andere is een woning in mijn bezit die momenteel leeg staat. Beide te isoleren vanaf een volwaardige zolder. De zolder wordt niet gebruikt maar ik wens wel nog over de isolatie te kunnen lopen. Oudere woning die volledige gerenoveerd is.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Galmaarden
Graag een prijsofferte voor spouwmuurisolatie. Dit is een open bebouwing. De bouw is van 1965. De diepte van de spouw is nooit opgemeten , ik vermoed 4-5 cm spouw. Vrije gevoegde gevelsteen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Zwevegem
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater en regenwater(toilet en wasmachine), 3 personen, 5 tal kranen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Denijs Westrem
Gevels van een geschilderd woning isoleren. Dit zijn spouwmuren die niet zijn nagemeten. woning 1960. Dit is een tweede woonst die ik wens te verhuren.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Bassevelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn onderaan vochtig in de hoeken (opstijgend vocht).
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Ardooie
Ik wens en dak te isoleren via een zolder. Graag hiervoor een offerte. Oppervlakte rond de 100m. Onderdak is reeds voorzien.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Loppem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en hier zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Heverlee
Wij wensen offertes te ontvangen voor het ontmossen van daken. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een zadeldak met leien. Ons dak meet meer dan 500m en hierop bevinden zich een 4tal dakkapellen. Het dak is onlangs gereinigd geweest. Het bouwjaar van onze woonst is 1966.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Gavere
Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen, opp. +80m, halfopen bebouwing van 2008, wanneer is te bekijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Boortmeerbeek
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (de woonkamer). Wij zien dat de binnenmuren vochtig zijn onderaan (tot op 1m hoogte).
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Beersel
Ik heb vocht in de deels keldermuren van mijn prive/praktijk. Opstijgend vocht lijkt het tot 60cm hoog, geen lek eerder grondwater. Bouwjaar rond 1950 en renovatie in 2000.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Moorsel
Graag ontvangen wij offertes voor een veranda. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen een nieuwe veranda te laten plaatsen. Wij hebben +/- 25m beschikbare oppervlakte. Dit is een project dat wij voorzien voor volgend jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Zingem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Wij zien dat er water uit de vloer (de vloer is gebarsten) en uit de keldermuren komt (vooral bij hevig regenweer). Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Gits
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak (dakpannen) met 4 dakramen. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Turnhout
Ik wens de vloer van een kruipruimte te isoleren. Deze is tot 1.50m hoog. Vloer uit beton of welfsels. Geen idee van de oppervlakte ik schat 30-40m.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Schelle
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +80m, bouwjaar 1954.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
We hebben deze woning in 1986 gekocht en toen heeft de eigenaar gezegd dat er een klein vochtprobleem in de kelder was. Nu zijn deze problemen sinds kort enorm duidelijk geworden. Mogelijk door zware werken aan de buurt. Enkel in het midden van de kelder op de keldervloer staat er sinds enkele weken problemen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
Dit is een vrijstaande woning van 1960. Wel volledige gerenoveerd in 1980. Vrije gevelsteen. Ik denk dat het een spouw van 7cm is.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Geel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, alsook de vloer. Het betreft de woonkamer en de inkomhal.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
We hebben een probleem in een kruipkelder. We hebben vooral problemen op een betonnen keldervloer. Dit is een woning dat we 4 jaar geleden hebben gekocht Voroal met zware regen last van opstijgend grondwater.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Begijnendijk
Isolatie vanaf een volwaardige zolder en tegen de dakpannen. Er zijn twee verschillende zolderruimtes. Woning van 1970
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Aalter
We zoeken een offerte voor de vervanging van een dak, zowel dakpannen als dakisolatie. Woning van 1976. Grondoppervlakte van 11x10m. Onderdak voorzien maar ik heb geen idee of deze nog in goede staat is.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Zoersel
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar de keldermuren en de keldervloer vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Aanvraag Waterontkalker te kapelle-op-den-bos
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een waterontkalker. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen offertes voor een nieuwe waterontkalker. Wij maken enkel gebruik van leidingwater en ons gezin telt 4 personen. Wij tellen 3 aparte aansluitingen in onze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Devis pour traitement d'humidit 2600 antwerpen
Bonjour, Nous souhaitons faire quelque chose contre l'humidit qui est sur nos murs. Nous vous remercvions pour vos devis.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Oostakker
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Houthalen-Helchteren
We hebben een probleem met slagregen op de buitenmuur. Dit wens ik te behandelen met een product. Dan hebben we in een kelder een probleem met vocht dat de kelder binnenkomt via de welfsels en de keldermuur. Dit bij hevige regen. Deze is woning is 9 jaar
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hoeilaart
Woning van meer dan 100 jaar oud. Reeds meer als jaar problemen. Vooral vanaf de keldervloer komt er water binnen. Dit is een tegelvloer en een gewelde kelder.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoboken
Dit is een appartementen waar we een gevel wensen te isoleren en een kleinere zijgevel. Dit is voor de vergadering van de mede eigenaars. Gevels in vrije gevelsteen. De diepte van de spouw is zo'n 8cm diep.
Dakwerken
Geen regio
Aanvraag Dakwerken te Gent
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakwerken. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een hellend dak. Ons dak meet +/- 25m in oppervlak, en wij wensen de dakgoot te laten herstellen (vermoedelijk lek in de dakgoot).
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Opwijk
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat eind jaren '50 werd gebouwd. De buitengevels zijn in oorspronkelijke staat, en het zou gaan om +/- 100-150m. De spouwdiepte kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Lier
We wensen de spouw van onze prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 70m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Waasmunster
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht). Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en dit vocht stijgt naar omhoog. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Olen
Dit is een vrijstaande woning van 1956. Gevels zijn nooit nagemeten. 10cm spouw vermoed ik en dit is nog nooit nagemeten. Woning van 8x10m op met een gelijkvloers en een verdieping.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Wijnegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda. Het betreft een nieuwe veranda, en wij hebben +/- 12m beschikbaar. Dit is een project dat wij voorzien hebben voor volgend jaar (2017). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Herenthout
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Ons dak meet +/- 50m in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Opglabbeek
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies. Op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Onder ons dak bevindt zich een volwaardige zolder. pannen 00 eignrs zoldr 25jr oud
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Bornem
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een gebouw van 75. Gebouw is enkel gevoegd maar de oppervlakte is nog niet nagemeten. Vrijstaande woning. De opgeschrveen oppervlakte is een geraamde oppervlakte zonder aftrok van de vensteroppervlaktes
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Beerse
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat werd gebouwd in 1969. Het betreft spouwmuren, maar wij kennen de te isoleren oppervlakte en de spouwdiepte niet precies. De buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Hasselt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1960, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Tessenderlo
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met leien. Ons dak meet +/- 90m in oppervlak, en hierop bevindt zich een dakkapel. Onder het dak bevindt zich een volwaardige zolder. Er is geen onderdak aanwezig.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.