Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Herenthout
We hebben een probleem met een lifput van een appartementsgebouw. Deze moet zo snel mogelijk worden leeggemaakt. Problemen mogelijk al meerder maanden aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Herstberge
Dit is een privéwoning dat ik ook als kantoor gebruik. Vrijstaande woning met geschilderde stenen. Ik wens hier de drie gevels te isoleren. Er is aan een kant een bijgebouw geplaatst. Spouw van meer als 5cm.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Eksaarde
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1985. Het is een alleenstaande woning. De oppervlakte is ongeveer 110 m²
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lichtaart
We wensen een hellend dak te isoleren via een volwaardig zolder te bereiken via een trapladder. Grondoppervlakte is 15 x6m. Werken voor de zomer van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Leuven
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een hellend dak via een zolder. Het dak is momenteel geïsoleerd maar niet meer volgens de huidige normen. Ik weet niet of er een onderdak voorzien is.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lille
Ik zoek een offerte voor dakisolatie. Dit dak is bereikbaar via een volwaardige zolder. spanten dak en isolatie van minstens 16mm dik. 430m². De werken zijn normaal gepland voor na de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
We hebben vooral problemen met zwarte plekken op de badkamer. Deze zijn er reeds enkele jaren aanwezig. Ik vermoed dat ze afkomstig zijn vanaf de buitenmuur.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Merelbeke
De woning is gebouwd in 1920-30. Rijwoning. Muuroppervlakte: 40 m² voorgevel en achtergevel 54 m².
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hombeek
Ik wens een dak te isoleren via een volwaardige zolder. Geen onderdak voorzien. De woning uis van 73-74. Geen idee van de oppervlakte maar het dak bestaat uit schaliën. 14x8 grondoppervlakte. Werken voor tweede helft 2017 .
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is een woning die we aan het verbouwen zijn. We hebben nu over zo'n 4 m een vochtprobleem op de muren. We willen nu kijken wat de opties zijn om dit op te lossen. Mogelijk komt het vochtprobleem van een laag liggend terras. Woning ligt op een kruipkelder. Problemen op het gelijkvloers.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Diepenbeek
We zoeken een veranda aangebouwd tussen mij en de buurman. Dit is een veranda met een plat dak. Dit wordt leefruimte. Voorkeur voor pvc. 20-22m² groot. Werken te beginnen voor de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt-Winge
We merken op het gelijkvloers dat de bepleistering loslaat vanaf de muren. Deze problemen zijn reeds maanden aan de gang en zijn vanaf de onderkant begonnen. Woning van de jaren 50. Graag hadden we deze vochtproblemen met iemand ter plaatsen bekeken.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wilsele
Dit is een gebouw dat aangekocht is door mijn dochter. Dit is een roofing dak van een hangar. +- 120m². Werken voro binnen 3-6 maanden.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Beveren
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak achteraan de woning. Ruw geschat is dit een dak van 36m². Dit is voor de woning van mijn zoon. Gebouwd in de jaren 50.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Meeuwen Gruitrode
Ik doe hierbij een prijsaanvraag voor zonnepanelen. Het verbruik is niet gekend. Dak is zuidoost gericht met een oppervlakte van 70m² voor het hele dak. Plaatsing voor de eerste helft van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Zottegem
Ik zou het dak van mijn prive laten isoeren. Hellend dak met pannen en deels onderdak, opp. +50m², huis van rond 1950.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Kapellen
Ik wil onze dak laten isoleren. Het is een dak van 8 meter breed. De woning is gebouwd in 1967.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 125m².
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Grimberegn
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Dit is voor een woning waar we enkele leidingswater gebruiken. We zijn recnet verhuisd. We zijn met drie personen
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Stekene
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht op een buitenmuur, probleem al even (nooit goed aangepakt), huis van 1963.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben voornamelijk problemen op de slaapkamer. op het gelijkvloers. We merken al verschillende keren schimmel op de muur aan de binnenkant. Dit langs de kant van het terras. Dit wordt afgewassen en verwarmt. Problemen zijn aan de hoeken van het plafond begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Torhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de keuken en living, opstijgend vocht van aan de plint, geen lek. Huis van 2004.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Ravels
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1950. De spouw is redelijk breed. De oppervlakte is ongeveer 50-60 m².
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Vorselaar
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1961. Hij heeft een muuroppervlakte van 80 m².
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Maaseik
Problemen in een kelder. We hebben hier een sterke vochtgeur. Woning van 60 jaar oud. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. kelder wordt bijna niet gebruikt omdat de dingen die we er in zetten roesten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Baal
Op de benedenverdieping merken we condensatie en schimmel. Dit op de volledige buitengevel. De woning is drie jaar geleden gekocht en voor zover we weten zijn de problemen altijd aanwezig geweest.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
Problemen zijn vooral gelijkvloers. Ik vermoed opstijgend vocht in binnenmuren die vroeger gevelmuren waren maar er is een bijgebouw is tegen gezet. problemen sinds een maand begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Melsele
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht aan de plinten, op een aantal buitenmuren (+30 lopende meter), geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1960 ergens.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Willebroek
Ik zoek een offerte voor een waterontharder voor de kalk in het water. Momenteel gebruiken we enkele leidingswater. Woning van de jaren 90. Aansluiting op het gelijkvloers. Verbruik van 150m³
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudegem
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1979, diepte spouw 6-7cxm, gevels niet bewerkt, opp. 130m².
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Beste, Wij hadden graag een offerte aangevraagd in verband met opstijgend vocht. Het gaat hier om een binnenmuur dus het probleem komt uit de grond. Het is ongeveer 1,5m breed en het zit al 0,5m hoog. Het is zichtbaar door afgebladderde verf. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Halle
Vrijstaande woning in vrije gevelsteen. Dit is een gebouw van 1999. Oppervlakte en diepte van de spouw zijn nooit nagemeten. Plaatsing voor tweede helft 2017 ten vroegste.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
De huisbaas heeft ons vrij spel gegeven . Appartement op eerste verdieping. We zien donkere plekken op de muren in twee ruimtes. Dit is een keuken en een slaapkamer. Al eerder vocht in de badkamer door slechte verluchting. Dit is een appartement dat we recent gegeurd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Sint-Gillis-Waas
Wij hebben last van vochtproblemen. Het vochtprobleem zit onderaan de muren dichtbij de plinten. De woning is gebouwd in 1982. Onder is er een kelder aanwezig.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Onderdak voorzien. Woning van bijna 100 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Oelegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing gebouwd in de jaren 60. Qua oppervlakte gaat het om een standaardwoning met twee verdiepingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Haacht
Dit is voor een gelijkvloers appartement. Sinds een jaar hebben we last van grondwater. Gebouw is 40 -50 jaar oud. Graag zo snel mogelijk contact want we vertrekken vanaf 11/01 naar het buitenland.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Vleteren
Ik zoek een leefveranda voor mijn prive. Opp. rond de 35m², best in alu, wanneer is nog te bekijken, misschien rond de zomer.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1988, diepte spouw 7-8cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Schriek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +200m².
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Ieper
Dit is voor het ontmossen van een pannendak van 2001. Nog nooit ontmost. De woonoppervlakte is zo'n 200m².
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Ninove
Ik zoek een offerte voor het reinigen van de voorgevel. Dit is voor een woning van begin jaren 50. Woning in originele gevelsteen. Reinigen en eventueel hervoegen. Werken voor in het voorjaar.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een appartement in Waregem
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een klein appartement. Dit is recent gebouwd. ik gebruik enkel leidingswater.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Deze problemen zijn beneden aan de voordeur . We zien hier blazen op de muur. op de eerste verdieping zijn er zwarte schimmelvlekken. Problemen al zeker enkel maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Het vochtprobleem zit op het gelijkvloers. We hebben sinds 4 jaar last van vocht op verschillende plaatsen vlak boven de plinten. Hier komt de verf los. In de woonkamer en de keuken hebben we laminaat tegen de muren gezet en deze is mul geworden. Geen idee van de leeftijd van de woning.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Geraardsbergen
Dit is voor een ouder woning. Achteraan is er een bijkeuken die we gaan weg doen en deze wensen te veranderen door een leefveranda. Ik schat zo'n 1.80x 5m. Woning van 1760. geklasseerde woning maar de achterkant zouden we kunnen aanpassen. Werken voor de zomer van dit jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Klassieke veranda te Oud-Turnhout
Verplaatsen van een bestaande veranda. De grootte van de veranda is 35 m². Wij zouden over de materiaal graag advies willen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Wondelgem
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van 1975. Ik vermoed een oppervlakte van zo'n 250m². Werken voor na de zomer.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Perk
Graag een offerte voor het ontmossen van en dak. De grootte is ongeveer 12 meter op 4 . Woning is gebouwd in 1991. Bekleed met dakpannen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Riemst
Ik wens een andere leefveranda voor aan mijn prive. De huidige doe ik wel weg, opp. 20m², in alu, liefst voor de zomer.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in tourinnes-la-grosse
We hebben een probleem op het toilet en de inkomhal. We hebben geen lekken ontdekt en de waterkering is zichtbaar. De problemen beperken zicht tot 50cm hoog op de muur. Woning van 2008.v
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Begijnendijk
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1973, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 170m².
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vocht in de muren. Het zit op de 2e verdieping. De woning is gebouwd in de jaren 70. Het is een rijwoning.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Kasterlee
Ik zoek een offerte voor een nieuwe waterverzachter . Momenteel verbruik ik zo'n 80m³ op jaarbasis. Gebruik van enkele leidingwater. De woning zelf is van 1977 De hoofdleiding in de berging op gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Itterbeek
Wij hebben last van een condensprobleem. Wij hebben op elke verdieping last van zwarte vlekken. We willen dit graag na laten kijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Vosselaar
We hebben problemen op het gelijkvloers op ene gevelmuur. Het is een huurwoning. De huisbaas is het probleem zelf als eens komen bekijken. Eerste problemen zijn twee jaar gelden opgemerkt.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Brugge
Ik wens het dak van mijn zaak/prive te laten ontmossen. Hellend dak met platte pannen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1985. Wanneer is aan de kosten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
Dit is een halfopen woning waarvan ik de drie gevels wens te isoleren. Woning van de jaren 60. De diepte van de spouw is wel nooit nagemeten. Buitenkant is deels wel met hout bezet.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Hooglede
Isolatie van een zodevloer isolatie van een volwaardige zolder; De eerste jaren wordt deze niet gebruikt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamont-Achel
We zoeken een offerte voor spouwmuurisolatie . We hebben een vrijstaande woning van de jaren 50 waarvan we de 4 gevels wensen isoleren. Diepte van de spouw en de oppervlakte van de muren zijn nooit nagemeten . Werken voor na de zomer 2017.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Dentergem
Dit is een Halfopen woning van de jaren jaren 50. Aan de achtergevel is een achterbouw, nieuwbouw. Oppervlakte en spouw zijn nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Leopoldsburg
Dit is een halfopen woning van de jaren 60. Gevels in originele gevelsteen. Oppervlakte en spouw zijn nooit opgemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Waregem
Wij hebben onlangs een gerenoveerd woning gekocht. In deze woning hebben wij in bepaalde ruimtes last van vocht. Dit is voornamelijk als de ramen en deuren niet open worden gezet. De vochtplekken vind je op zowel gelijkvloers als eerste verdieping.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Bocholt
Offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Dak gebouwd in 1946. Bekleed met dakpannen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Geetbets
Ik zoek een andere leefveranda voor aan mijn privewoning. Nu een houten (moet weg), in alu of PVC, opp. +12m². Wanneer is aan de beste offerte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Herentals
Ik zoek een offerte voor de kalk uit het water te halen. Geen idee van het verbruik van water. We gebruiken momenteel enkel leidingwater dat toekomt in de kelder.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Meise
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak met betonpannen. Woning van 1975. Dak is enkel door vrienden van mezelf ontmost met hoge drukreiniger. Geen idee van de oppervlakte. Werken voor de zomer van 2017 maar na Maart .
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Schilde
We hebben schimmel op de muur op de slaapkamer. Momenteel weten we niet van waar dit komt. Dit is op het eerste verdieping. problemen enkele weken gelden eerst opgemerkt. Bouw van 2005.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Laneken
De vochtproblemen zijn over de volledige woning zowel gelijkvloers als eerste verdieping. Vocht vanaf de buitenmuur. Deze problemen zijn opgemerkt deze zomer na renovatiewerken aan het gelijkvloers. Na isolatiewerken boven zijn ook daar problemen ontdekt. Er zijn ook planten te zien op de gevel.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Kruishoutem
Ik wens een andere leefveranda voor aan onze privewoning. De huidige moet weg(slecht geplaatst), opp. 30m², alu of PVC, wanneer is nog te bekijken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Bocholt
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. De woning is gebouwd in 1987. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om ong. 110 m².
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Lint
Ik heb een vrijstaande woning met een dakoppervlak van 150m² ongeveer. Dit is een hellend dak van 30° . Want nu moet gebeuren is dat het onderdak , panlatten en tengels vervangen worden, alsook de dakbekleding. De huidige pannen zijn vlakke cement of betonpannen. Dit wens ik zo te houden, maar bij voorkeur wel gebakken pannen te plaatsen. Werken bedoeld voor de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Kinrooi
Ik heb vocht in de muren van een woning dat ik verhuur (gelijkvloers). Lijkt vocht in de hoeken, +4 lopende meter, geen lek dat ik weet, huis van 1970. Woning volledig onderkelderd.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Antwerpen
Offerte voor het plaatsen van een waterverzachter. Huishouden bestaat uit 5 personen. Er zit veel kalk in het water.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Keerbergen
Dit is een woning in dakpannen van 2004. Ik wens het dak zo snel mogelijk te ontmossen. +- 250m². Werken voor zeker dit jaar.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamme
Dit is voor een rijwoning. Het bouwjaar is van rond 1950. Gevels in originele gevelsteen. Graag een offerte voor zowel de voor en achtergevel.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Oostrozebeke
Wij hebben last van opstijgend vocht onder aan de muren. Dit is op een gelijkvloers. De woning is gebouwd eind jaren 30. Het is een halfopen bebouwing.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Merelbeke
Hellend dak met dakpannen. Oppervlakte is nooit opgemeten ik schat een 350m². Woning van 1978. Dak is nog nooit ontmost geweest.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Zwijndrecht
Ik zoek een offerte voor een waterontharder voor de kalk uit het water te nemen. Geen idee van verbruik. We gebruiken enkele leidingswater. Waterleiding komt toe in de garge.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Westerlo
Dit is een nieuwe woning waar we vanaf 16 februari zullen intrekken. In de tuin hebben we een bijgebouw met kelder waar er langs de vloer vocht binnenkomt. Dit Zouden we graag door iemand laten nakijken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in bontheide
We zijn met 4 mensen in de woning. Op advies van de verwarmingsinstallateur zouden we graag een waterverzachter wensen te plaatsen in de garage waar het leidingswater toekomt. Woning van +- 22 jaar oud. Geen idee van het verbruik.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Elsene
Dit is voor een appartementen op het gelijkvloers en een slaapkamer op een verdieping onder de grond. Hier is vooral opstijgend vocht. De vloer is momenteel in plaché. Deze problemen zijn reeds enkel jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wingene
Grootste problemen zijn vooral aan de onderkant van de gevelmuren. Dit zijn niet geïsoleerde spouwmuren. Woning van de jaren 60. Problemen reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Grobbendonk
We zien in de hoeken voor schimmel en witte zouten die door de muur komen. Het is vooral de binnenkant van de gevelmuren. Deze problemen zijn zo'n 2 maanden aanwezig.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Herselt
Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen, opp. +100m², vrijstaand huis van 1990. Wanneer is aan de offerte.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Dentergem
Dit is een Halfopen woning van de jaren jaren 50. Aan de achtergevel is een achterbouw, nieuwbouw. Oppervlakte en spouw zijn nooit nagemeten.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in kapellen
Ik zoek een offerte voor waterontharder voor het ontkalken van het water. We gebruiken enkele leidingwater. Woning oorspronkelijke van 1906. Werken voor in 2017. Water komt toe in de kelder.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Hooglede
Isolatie van een zodevloer isolatie van een volwaardige zolder; De eerste jaren wordt deze niet gebruikt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Ik zoek iemand vochtbestrijding voor een appartement op de eerste verdieping. Last van schimmel op de slaapkamer sind szeker 6 maanden. Dit gebouw is vermoed ik van 73.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Hasselt
Diepte van de spouw en oppervlakte van de muren zijn nog niet nagemeten. Woning in de vrije gevelsteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Leuven
We zien vooral zwarte vochtplekken rond de vensters op de eerste verdieping. reeds enkele maanden aanwezig. Pleisterwerk al weggekapt. Er is een duidelijk koudebrug zichtbaar. Akoestisch dubbel glas. Veel condensatie tegen de venster. Dak is vorige jaar reeds hersteld.
Vochtbestrijding
Geen regio
Devis pour traitement d'humidité à 2850 boom
Bonjour, j'ai pas mal de problèmes dh'umidité dans ma cave et sur mes murs. Merci de me faire un devis pour régler ces problème au plus vite.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Denderleeuw
Dit is een bungalow woning met een betonnen dakrand. Langs de onderkant heeft de schilder opgemerkt dat na het verwijderen van de oude verflaag salpeter duidelijk gekomen. Dak is reeds nageken en er is geen lek aanwezig. Woning van de jaren 70.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
Dit is een halfopen woning waarvan ik de drie gevels wens te isoleren. Woning van de jaren 60. De diepte van de spouw is wel nooit nagemeten. Buitenkant is deels wel met hout bezet.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Lier
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op 2 plaatsen: 1. Op de 1ste evrdieping, op de binnenmuren net onder de ramen. Wij zien dat de muren hier vochtig zijn. 2. Op de gelijkvloerse verdieping zien wij op 1 binnenmuur een vlek (wij weten niet of dit door het vocht komt of door de verf zelf - dat afbladdert). Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een appartement op de 3de verdieping, waar wij in de badkamer vochtige muren hebben (binnenmuren). De muren zijn in de hoeken en in het midden vochtig.
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien. Hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Het dak meet max. 100m² en is nog nooit ontmosd geweest. Wij zijn eigenaars van deze woonst dat in 1983 werd gebouwd.
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Koekelare
Wij zoeken offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met kunstleien. Het dak meet max. 100m² en hierop hebben wij 1 velux. Het dak werd nog nooit ontmosd. Wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1980 werd gebouwd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Herenthout
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (20cm van de vloer), wij zien veel vocht onderaan (betreft de binnenmuren in de slaapkamer). herenthout!!
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Roeselare
Wij zoeken offertes voor het ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leistenen dat +/-200m² in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen en verbruiken elektriciteit met 4 personen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.