Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Assende
Oude veranda vervangen door een nieuwe leefveranda . Martiaal zou pvc of aluminium moeten zijn. Naast de oude veranda is er ook een terras dat we eventueel wensen te over kappen. Werken voor waarschijnlijk tweede helft 2017.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Lennik
Dit is voor een verbouwing van een woning van 1900. In 2002 zijn de gevels volledige vervangen en is er een spouwmuur geplaatst.Ik wens deze nu te isoleren. Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Temse
Halfopen woning van 1968. Vrije gevelsteen maat we wensen deze later met crepi te beplaatseren. Eerst wensen we deze gevels in de spouw te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Kortemark
Woning van de jaren 70. Spouw van 6cm en muuroppervlak van 400-500mē. Vrije faįadesteen. Werken voor zo snel mogelijk uit te voeren.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Olsene
Ik zoek een offerte voor de isolatie in de spouw van een woning met muuroppervlakte van ruw geschat 95mē. De gevels zijn gebouwd in 1991 en nog vrij, niet beplaasterd, geschilderd of bewerkt met crepi. Spouw is nooit nagemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in schilde
We hebben een probleem met buitenmuren . Vooral onderaan de muren. In totaliteit 60-70m muur. Voorkeur voor afspraak volgende week.
Ontmossen van daken
Geen regio
ontmossen van een dak voor een woning in steenokkerzeel
Dakpannen dak van 1995 . Dit is voor zover ik weet nog nooit ontmost geweest.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Tessenderlo
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. +10mē(meer is normaal mogelijk) , ik denk in PVC, wanneer is aan de offerte.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Dessel
Ik wens een offerte voor plaatsen van zonnepanelen op een overzetdak. 170mē totale oppervlakte. Oriëntatie is zuidoostelijk en ander westelijk. Indien de offerte binnen budget valt is de plaatsing voor dit jaar 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Dit is voor een appartement waarvan ik de eigenaar. We hebben vooral problemen op de binnenmuren vlak boven de plinten. Deze problemen zijn hier sinds enkele weken vooral in hal , gang en een van de slaapkamers. Ook merk ik dat het parket in de living los staat. ruimte is niet onderkelderd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Sint Niklaas
Beste, wij wonen in een burgerwoning uit de jaren 30. De gevel is dringend aan renovatie toe. We twijfelen tussen volledige bepleistering of opnieuw laten voegen. Enerzijds zou de gevel wel gebaat zijn met wat extra isolatie, maar anderzijds willen we de karakteristieke gevel ook niet wegsteken achter bepleistering. Graag hadden we geweten wat het verschil in prijs is tussen beiden en wat de mogelijkheden zijn qua extra bescherming van de gevel wanneer er 'enkel' opnieuw gevoegd wordt. Onze gevel is ongeveer 4,20m breed & ik schat zo'n 9m hoog. Vriendelijke groet, Ine De Schepper
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Ternat
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning van 1978. De gevels zijn in vrije gevelsteen. Diepte van de spouw is vermoedelijk 5cm. Ik schat 175mē oppervlakte ramen bijgeteld.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Tremlo
Isolatie via een gewone zolder. Hier komen later kamers. onderdak voorzien. 100-125mē. Woning van de jaren 50. Werken voor na zomer van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Zedelgem
Ik wens het dak van mijn prive laten isoleren. PLat dak met roofing op, opp. +40mē, bouwjaar 1974.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
We zien Overal zwarte schimmel van de vloer naar boven opstijgend op het gelijkvloers. op de andere muren zien we vooral zwarte schimmel. Woning niet Geïsoleerd. Vocht overal wel op gevelmuren. Woning niet gïsoleerd.
Dakreiniging
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Sint Pieters leeuw
Dit is een pannendak. Het dak is 10-12 jaar geleden ontmost zonder coating. 90mē. Werken voor tussen mei -september.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Geraardsbergen
Ik wens van een rijwoning de voor en achtergevel te isoleren. Dit is een woning van de jaren 60. Er is wel een nieuwe gevel voor gezet 20 jaar terug? Dit is in vrije gevelsteen.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Beersel
We zoeken een offerte voor het isoleren van de zoldervloer. Dit is van een zolder die bereikbaar. Deze is op zijn hoogste punt net een 2.00m. De zolder wordt enkele opslag gebruikt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Bocholt
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1955, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Bunsbeek
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. 80mē, bouwjaar rond 1900 wel renovatie in 2006. Liefst PUR.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hamme
Geachte op de kids hun slaapkamer is er op het plafond over gans de kamer vochtdruppels. En op de badkamer begint het ook . De huisbaas heeft gevraagd hiervoor offerte sop te zoeken. Boven de slaapkamers is er een dak, maar dit is al na geken op lekken. Problemen sinds enkele weken opgemerkt. Mogelijk een condensatieprobleem.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Hechtel-Eksel
Hellend dak met dakpannen. Geen idee van de oppervlakte ik schat om en bij de 200mē. Woning van 20 jaar oud en het dak is nog nooit ontmos geweest.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Vorselaar
Ik wens een offerte voor het isoleren van een zijgevel van een stuk open tuin. De diepte van de spouw is zo'n 4-5 cm. jaren 60. Werken voor mei tot de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Aarschot
Recent aangekochte woning van de jaren 70. Hier is in de gevels een probleem met opstijgend grondvocht. Graag hadden we dit zo snel mogelijk opgelost zodat we vervolgens de muren kunnen isoleren. Woning met volle stenen muren.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Staden
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor de kalk uit het water te halen? Geen idee van verbruik van water. We zijn nu met twee volwassene en een kind, later twee kinderen. Sanitair is op regenwater. Woning van 2015.Waterleiding komt toe op het gelijkvloers.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Tienen
Dit is een halfopen woning waarvan ik de drie gevels wens te isoleren. Woning van de jaren 40 maar bij plaatsen van rolluiken is ons de spouw opgevallen. Oppervlakte en diepte van de spouw is nooit opgemeten. Werken voor na de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Hasselt
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, pleister staat bol, +9 lopende meter, geen lek, huis van 1955 ergens (zonder waterkering).
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Wevelgem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak(45°) met dakpannen en onderdak, opp. 136mē, huis van 1939.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Wervik
Ik zoek een offerte voor een halfopen woning in de spouw te isoleren. Dit is een woning van 1992. De oppervlakte van de muren en de diepte van de spouw moeten nog worden nagemeten. Gevels in vrije gevelsteen.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Dentergem
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend pannendak en onderdak, opp. +70mē, halfopen huis van 1952.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Vrijstaande woning waarvan ik de 4 gevels wensen te isoleren. Diepte van de spouw en de oppervlakte zijn nooit nagemeten. Woning van 1962.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ik wens op een volwaardige zolder de schuinen kante te isoleren . Langs de onderzijde zijn er vezelplaten geplaatst als onderdak. 8.40x5.50 m grondoppervlakte. Dak in dakpannen. Woning van 1937.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Haacht
Geen idee van de oppervlakte. Dit is een woning 1963. Dit is een volwaardige zolder die niet zal gebruikt zal worden. Nu een betonnen vloerplaat. Werken voor 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Nieuwkerken-waas
We hebben onlangs een woning gekocht. We merken nu vooral schimmel op de slaapkamer op eerste en tweede verdieping. Zwarte donkere plekken en water op de muren. Dit is vooral op de gevelmuren.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Hemiksem
Woning jaren 50. Ik wens hier een dak te laten isoleren vanaf de buitenkant alsook de dakpannen te vervangen. +- 50mē. Onderdak is reeds voorzien.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Vilvoorde
Ik wens van mijn woning een hellend dak te isoleren. Woning lin fermette met een kruipzolder, 1-1.2m hoog. Onderdak is niet voorzien. Dakpannen dak van zo'n 20 jaar. Geen idee van de oppervlakte dat moet worden geïsoleerd. Werken voor 201.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Beton ligt er al, opp. 30mē, hout of PVC, wanneer is aan de offerte.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hoboken
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een schuin dak. Dak te bereiken via een trapladder. Onderdak is reeds voorzien.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken te Brugge
Wij willen het dak van onze bijhuisje vernieuwen. Het zou een nieuwe houtenwerk en isolatie moeten zijn. De grootte is ongeveer 10 meter lang en 2 meter breed.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Ravels
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1950. De spouw is redelijk breed. De oppervlakte is ongeveer 50-60 mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Veldwezelt
Ik wens een waterverzachter. Geen idee van verbruik. Enkele leidingwater. De woning is 26 jaar oud. Plaatsing voor de zomer van 2017.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Antwerpen
Momenteel staat er een veranda, maar deze is in slechte staat. We zouden deze willen verplaatsen. Het gaat om een grootte van 15 mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Harelbeke
Offerte voor een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 3 personen. Er wordt gebruikt van regenwater.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben voornamelijk problemen op de slaapkamer. op het gelijkvloers. We merken al verschillende keren schimmel op de muur aan de binnenkant. Dit langs de kant van het terras. Dit wordt afgewassen en verwarmt. Problemen zijn aan de hoeken van het plafond begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Herenthout
We hebben een probleem met een lifput van een appartementsgebouw. Deze moet zo snel mogelijk worden leeggemaakt. Problemen mogelijk al meerder maanden aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Herstberge
Dit is een privéwoning dat ik ook als kantoor gebruik. Vrijstaande woning met geschilderde stenen. Ik wens hier de drie gevels te isoleren. Er is aan een kant een bijgebouw geplaatst. Spouw van meer als 5cm.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Eksaarde
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het isoleren van spouwmuren. De woning is gebouwd in 1985. Het is een alleenstaande woning. De oppervlakte is ongeveer 110 mē
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lichtaart
We wensen een hellend dak te isoleren via een volwaardig zolder te bereiken via een trapladder. Grondoppervlakte is 15 x6m. Werken voor de zomer van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Leuven
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een hellend dak via een zolder. Het dak is momenteel geïsoleerd maar niet meer volgens de huidige normen. Ik weet niet of er een onderdak voorzien is.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lille
Ik zoek een offerte voor dakisolatie. Dit dak is bereikbaar via een volwaardige zolder. spanten dak en isolatie van minstens 16mm dik. 430mē. De werken zijn normaal gepland voor na de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijndrecht
We hebben vooral problemen met zwarte plekken op de badkamer. Deze zijn er reeds enkele jaren aanwezig. Ik vermoed dat ze afkomstig zijn vanaf de buitenmuur.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Merelbeke
De woning is gebouwd in 1920-30. Rijwoning. Muuroppervlakte: 40 mē voorgevel en achtergevel 54 mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Hombeek
Ik wens een dak te isoleren via een volwaardige zolder. Geen onderdak voorzien. De woning uis van 73-74. Geen idee van de oppervlakte maar het dak bestaat uit schaliën. 14x8 grondoppervlakte. Werken voor tweede helft 2017 .
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Waasmunster
Dit is een woning die we aan het verbouwen zijn. We hebben nu over zo'n 4 m een vochtprobleem op de muren. We willen nu kijken wat de opties zijn om dit op te lossen. Mogelijk komt het vochtprobleem van een laag liggend terras. Woning ligt op een kruipkelder. Problemen op het gelijkvloers.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Diepenbeek
We zoeken een veranda aangebouwd tussen mij en de buurman. Dit is een veranda met een plat dak. Dit wordt leefruimte. Voorkeur voor pvc. 20-22mē groot. Werken te beginnen voor de zomer van 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt-Winge
We merken op het gelijkvloers dat de bepleistering loslaat vanaf de muren. Deze problemen zijn reeds maanden aan de gang en zijn vanaf de onderkant begonnen. Woning van de jaren 50. Graag hadden we deze vochtproblemen met iemand ter plaatsen bekeken.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wilsele
Dit is een gebouw dat aangekocht is door mijn dochter. Dit is een roofing dak van een hangar. +- 120mē. Werken voro binnen 3-6 maanden.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Beveren
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een plat dak achteraan de woning. Ruw geschat is dit een dak van 36mē. Dit is voor de woning van mijn zoon. Gebouwd in de jaren 50.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een woning in Meeuwen Gruitrode
Ik doe hierbij een prijsaanvraag voor zonnepanelen. Het verbruik is niet gekend. Dak is zuidoost gericht met een oppervlakte van 70mē voor het hele dak. Plaatsing voor de eerste helft van 2017.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Zottegem
Ik zou het dak van mijn prive laten isoeren. Hellend dak met pannen en deels onderdak, opp. +50mē, huis van rond 1950.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Kapellen
Ik wil onze dak laten isoleren. Het is een dak van 8 meter breed. De woning is gebouwd in 1967.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapelle-op-den-Bos
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 125mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Grimberegn
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. Dit is voor een woning waar we enkele leidingswater gebruiken. We zijn recnet verhuisd. We zijn met drie personen
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Stekene
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht op een buitenmuur, probleem al even (nooit goed aangepakt), huis van 1963.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben voornamelijk problemen op de slaapkamer. op het gelijkvloers. We merken al verschillende keren schimmel op de muur aan de binnenkant. Dit langs de kant van het terras. Dit wordt afgewassen en verwarmt. Problemen zijn aan de hoeken van het plafond begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Torhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de keuken en living, opstijgend vocht van aan de plint, geen lek. Huis van 2004.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Ravels
Spouwmuurisolatie voor een alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1950. De spouw is redelijk breed. De oppervlakte is ongeveer 50-60 mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Vorselaar
Wij willen een offerte voor het isoleren van onze alleenstaande woning. De woning is gebouwd in 1961. Hij heeft een muuroppervlakte van 80 mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Maaseik
Problemen in een kelder. We hebben hier een sterke vochtgeur. Woning van 60 jaar oud. Deze problemen zijn reeds jaren aanwezig. kelder wordt bijna niet gebruikt omdat de dingen die we er in zetten roesten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Baal
Op de benedenverdieping merken we condensatie en schimmel. Dit op de volledige buitengevel. De woning is drie jaar geleden gekocht en voor zover we weten zijn de problemen altijd aanwezig geweest.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
Problemen zijn vooral gelijkvloers. Ik vermoed opstijgend vocht in binnenmuren die vroeger gevelmuren waren maar er is een bijgebouw is tegen gezet. problemen sinds een maand begonnen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Melsele
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht aan de plinten, op een aantal buitenmuren (+30 lopende meter), geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1960 ergens.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Willebroek
Ik zoek een offerte voor een waterontharder voor de kalk in het water. Momenteel gebruiken we enkele leidingswater. Woning van de jaren 90. Aansluiting op het gelijkvloers. Verbruik van 150mģ
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudegem
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1979, diepte spouw 6-7cxm, gevels niet bewerkt, opp. 130mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Beste, Wij hadden graag een offerte aangevraagd in verband met opstijgend vocht. Het gaat hier om een binnenmuur dus het probleem komt uit de grond. Het is ongeveer 1,5m breed en het zit al 0,5m hoog. Het is zichtbaar door afgebladderde verf. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Halle
Vrijstaande woning in vrije gevelsteen. Dit is een gebouw van 1999. Oppervlakte en diepte van de spouw zijn nooit nagemeten. Plaatsing voor tweede helft 2017 ten vroegste.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
De huisbaas heeft ons vrij spel gegeven . Appartement op eerste verdieping. We zien donkere plekken op de muren in twee ruimtes. Dit is een keuken en een slaapkamer. Al eerder vocht in de badkamer door slechte verluchting. Dit is een appartement dat we recent gegeurd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Sint-Gillis-Waas
Wij hebben last van vochtproblemen. Het vochtprobleem zit onderaan de muren dichtbij de plinten. De woning is gebouwd in 1982. Onder is er een kelder aanwezig.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een dak via een zolder. Onderdak voorzien. Woning van bijna 100 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Oelegem
Wij zijn opzoek naar een offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing gebouwd in de jaren 60. Qua oppervlakte gaat het om een standaardwoning met twee verdiepingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Haacht
Dit is voor een gelijkvloers appartement. Sinds een jaar hebben we last van grondwater. Gebouw is 40 -50 jaar oud. Graag zo snel mogelijk contact want we vertrekken vanaf 11/01 naar het buitenland.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Vleteren
Ik zoek een leefveranda voor mijn prive. Opp. rond de 35mē, best in alu, wanneer is nog te bekijken, misschien rond de zomer.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1988, diepte spouw 7-8cm, gevels niet bewerkt, opp. +150mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Schriek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +200mē.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Ieper
Dit is voor het ontmossen van een pannendak van 2001. Nog nooit ontmost. De woonoppervlakte is zo'n 200mē.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging voor een woning in Ninove
Ik zoek een offerte voor het reinigen van de voorgevel. Dit is voor een woning van begin jaren 50. Woning in originele gevelsteen. Reinigen en eventueel hervoegen. Werken voor in het voorjaar.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een appartement in Waregem
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een klein appartement. Dit is recent gebouwd. ik gebruik enkel leidingswater.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Deze problemen zijn beneden aan de voordeur . We zien hier blazen op de muur. op de eerste verdieping zijn er zwarte schimmelvlekken. Problemen al zeker enkel maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Het vochtprobleem zit op het gelijkvloers. We hebben sinds 4 jaar last van vocht op verschillende plaatsen vlak boven de plinten. Hier komt de verf los. In de woonkamer en de keuken hebben we laminaat tegen de muren gezet en deze is mul geworden. Geen idee van de leeftijd van de woning.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Geraardsbergen
Dit is voor een ouder woning. Achteraan is er een bijkeuken die we gaan weg doen en deze wensen te veranderen door een leefveranda. Ik schat zo'n 1.80x 5m. Woning van 1760. geklasseerde woning maar de achterkant zouden we kunnen aanpassen. Werken voor de zomer van dit jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Klassieke veranda te Oud-Turnhout
Verplaatsen van een bestaande veranda. De grootte van de veranda is 35 mē. Wij zouden over de materiaal graag advies willen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Wondelgem
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van 1975. Ik vermoed een oppervlakte van zo'n 250mē. Werken voor na de zomer.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Perk
Graag een offerte voor het ontmossen van en dak. De grootte is ongeveer 12 meter op 4 . Woning is gebouwd in 1991. Bekleed met dakpannen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Riemst
Ik wens een andere leefveranda voor aan mijn prive. De huidige doe ik wel weg, opp. 20mē, in alu, liefst voor de zomer.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in tourinnes-la-grosse
We hebben een probleem op het toilet en de inkomhal. We hebben geen lekken ontdekt en de waterkering is zichtbaar. De problemen beperken zicht tot 50cm hoog op de muur. Woning van 2008.v
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Begijnendijk
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1973, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 170mē.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vocht in de muren. Het zit op de 2e verdieping. De woning is gebouwd in de jaren 70. Het is een rijwoning.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Kasterlee
Ik zoek een offerte voor een nieuwe waterverzachter . Momenteel verbruik ik zo'n 80mģ op jaarbasis. Gebruik van enkele leidingwater. De woning zelf is van 1977 De hoofdleiding in de berging op gelijkvloers.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Itterbeek
Wij hebben last van een condensprobleem. Wij hebben op elke verdieping last van zwarte vlekken. We willen dit graag na laten kijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Vosselaar
We hebben problemen op het gelijkvloers op ene gevelmuur. Het is een huurwoning. De huisbaas is het probleem zelf als eens komen bekijken. Eerste problemen zijn twee jaar gelden opgemerkt.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.