Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Poederlee
Voor onze alleenstaande woning zoeken wij een leverancier voor het isoleren van de spouwmuren. De woning is gebouwd in 1962 en het gaat om een totale oppervlakte van 400 m. De spouwdikte is ongeveer 6 centimeter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Machelen
Dit is een probleem op het gelijkvloers met een probleem met opstijgend vocht. Deze problemen zijn reeds enkele maanden vermoeden we. Deze woning is recent aangekocht. Gebouw van de jaren 60.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Nevele
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Tussen de spanten kunnen we rechtstaan. Onderdak is voorzien. De woning is bij benadering 30 jaar . De oppervlakte van de zolder is meer 100m.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Opglabbeek
Offerte voor het ontmossen van een leien dak. Het dak is ongeveer 160 m groot. Bouwjaar van de woning is 1965.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Overijse
We hebben vocht in de muren van vooral de garage op het gelijkvloers. We hebben voornamelijk aan de onderkant van de muren problemen. Deze problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Zomergem
Dit is voor een vrijstaand gebouw van 1973. Spouw is zeker 5 cm diep en zo'n 100m oppervlakte.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Herdersem
Spouwmuur van ongeveer 5cm en een offerte met parels. Dit is voor een woning van 1954. Dit is een rijwoning waarvan ik zowel de voorgevel, achtergevel en stuk van de zijgevel te isoleren. Gevels in originele gevelsteen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Munsterbilzen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, + 10 lopende meter, geen lek. Huis van 200 jaar oud.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Wilsele
Wij hebben een waterverzachter, maar die is nu kapot. Nu moeten wij deze zo snel mogelijk vervangen. Wij werken enkel met leidingwater en het huishouden bestaat uit 2 personen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Devis pour isolation de murs creux 7390 carion
Nous souhaitons faire isoler une maison par injection. 2 faades. Nous vous remercions pour vos devis. L'intervention peut dj avoir lieu dans 15 jours si le devis correspond.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Puurs
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +70m, huis van 1976-78.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie te Berlaar
Wij zijn bezig met het verbouwen van onze schuur tot een woning. Van deze vloer willen wij de vloer isoleren. DE vloer is ongeveer 8 op 16 meter.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Diepenbeek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150-200m.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie te Londerzeel
Wij willen van een bijgebouw onze gelijkvloers laten isoleren. Bij deze gelijkvloers komt er een vloerverwarming. De vloer is ongeveer 15 op 8 meter.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Mechelen
Er is zeker een spouwmuur aanwezig, werken moeten wel in centrum Mechelen gebeuren. Dit is voor een bedrijf waar ik enkel de zijmuur wens te isoleren. Ik ben eigenaar van dit gebouw. De diepte van de spouw is nog nooit opgemeten.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Lier
We hebben vooral een probleem met schimmelvorming op de buitenmuur. We hebben de spouwmuur reeds laten isoleren en met crepi laten bezetten. Problemen zowel op gelijkvloers als de eerste verdieping.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Geebets
Dit is een woning van zo'n 4 jaar oud. 48-50m verbruik per jaar. Ik zoek vooral een oplossing voor de kalk in het water.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
terrasoverkapping voor een woning in Diepenbeek
Ik zoek een offerte voor open terrasoverkapping. Voorkeur voor aluminium. Plaatsing voor begin volgend jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Alken
We zoeken een offerte voor de isolatie van een schuin dak via een zolder en deels ook via de kamer. Woning van 1973 zonder onderdak. Dak bestaat uit leien maar ik weet niet of het kunst of natuurleien zijn. Ik schat zo'n 200m te isoleren oppervlakte.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Antwerpen
vervangen plat dak; nieuwe roofing met isolatie eronder, 3 dakranden met boeiplanken. opp ongeveer 7m by 8m. verder drietal lichstraten plaatsen. 1 met constructie maken (4 by 2) en 2 lichtstraten gewoon leggen en aansluiten (contructie is aanwezig maar moet nieuwe platen op) verder aantal afvoeren maken van de daken en lichtstraat en op een tweede plat dak de randen aanwerken ook nog 4 veluxramen plaatsen in schuin dak
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Sint katlijne waver
We hebben sinds enkele maanden op het gelijkvloers een vochtprobleem in de badkamer. De leidingen zijn reeds gecontroleerd. We hebben vooral een probleem aan een zijde van de muur van een binnenmuur. Hier komt de plaatser van de muur. Woning van de jaren 201 maar is volledige gerenoveerd en badkamer is 15 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Zichem
Ik wens nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. In alu is ook mogelijk, 3 buitendeuren en 12-13 ramen. Nu oude alu ramen nog in.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Izegem
Last van vocht in de kelder. De kelder is ongeveer 25 m. Het gaat om een alleenstaande woning gebouwd in 1986.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in oudenaarde
Ik ben momenteel aan het bouwen en zoek voor deze nieuwbouw een veranda die zal dienst doen als verlengde van de keuken. De ruwbouw is net afgewerkt, we zijn nu bezig aan het dak, en zonder vertraging gaan we binnen 8 maanden in de woning, dan wens ik de veranda af te hebben. Martiaal wordt pvc maar de oppervlakte staat nog open. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Er is een gevel van 8 m breed.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Lier
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 15cm hoog, op 2 muren zichtbaar, geen lek dat ik weet. Bouwjaar rond 1972 ergens.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Halle Zoersel
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een afgewerkte kamer. Er is reeds een onderdak voorzien gedeeltelijk, er zijn ook sommige kruipruimtes waar er kasten zijn voorzien, hier is geen onderdak. Dakbekleding zijn dakpannen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Bekkevoort
Vermoeden van opstijgend vocht, volle muren van faadesteen. Dit is een recent gekochte woning die volop in de renovatie zit. Momenteel wordt de woning ontmanteld. Mogelijk is er geen waterscheiding in de muren. De blok die moet gedaan worden is 30 lopende meter. In de woning is er een kleine kelderruimte die redelijk droog is.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen voor een woning in heusden zolder
Dit is een dakpannen zadeldak van 50. Dit dak is zo'n 40 jaar oud. Dak is het laatst ontmost geweest zo'n 10 jaar geleden. Toen is er ook coating op geplaatst. Nu ziet het dak weer groen en is de lak weg.+- 120m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Beringen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, geen lek normaal,opp. 20-30m groot. Huis van 1953.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Aartselaar
Ik wens vooral de voor gevel en de achtergevel te isoleren. In de spouwmuren zijn wel rolluiken rechtspreek in de spouw. Geen idee van de diepte van de spouw.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Keerbergen
Wij wonen nu al 12 jaar in het huis. Sinds kort is het ons opgevallen dat wij last hebben van schimmel op de muren. De schimmel komt van onder, maar er is geen kelder aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Heverlee
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Buitenmuur, opstijgend vocht tot 10cm hoog, +7 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar 1947.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Wommelgem
Dit zijn vochtproblemen reeds jaren aanwezig zijn. De kelder is reeds leeggemaakt. Vooral de keldermuren bij de aansluiting bij de betonnen vloer voelt deze heel nat aan. Grootste probleem was toen 30-40cm water stond.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Staden
Wij hebben een klassieke veranda op dit moment van 30 jaar oud. Deze veranda willen wij graag vervangen. De grootte van de huidige veranda is 4 op 4 meter. De nieuwe veranda zouden we graag in aluminium willen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Merelbeke
Als eigenaar van een vrijstaande woning zoeken wij offertes voor spouwmuurisolatie. Het is een woning van 1948 . Er is wel zeker een spouw nagemeten. Deze is wel nooit nagemeten. De hele woning is bekleed met witte crepi.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Tielen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1985 en we wensen onze spouwen te isoleren. We hebben geen idee van de spouwdiepte. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bij gevolg
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Westmalle
Ik zoek een offerte voor dakisolatie via een afgewerkte kamer. Dit is een oudere woning. Langs de buitenkant zijn er dakpannen en er is reeds 5 cm rostwol. dan houten onderdak en gordingen van 16cm dik.64m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van 40 jaar oud. Dit is een halfopen woning in vrije gevelsteen. Spouw van 5-7cm.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Nazareth
We hebben in een bungalowwoning met problemen met opstijgend vocht. Het zijn volle stenen muur . Woning van 40 jaar oud. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Koersel
In het begin hadden wij last van vocht in de kelder. Nu staat de kelder droog, maar zijn wij er sinds kort achter gekomen dat het behang los komt. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ham
Vooral problemen op het gelijkvloers vooral op de buitenmuren aan de onderkant. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping gezocht te Zwijndrecht
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneluifel of een vast glas dak met een aluminium overkapping. 6.20x3.25. Plaatsing voor het voorjaar 2017. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek
Ik heb een halfopen woning van 1973. Gevels in vrije gevelsteen. Van deze woning zouden we nu graag een offerte verkrijgen voor de isolatie van de spouw. De oppervlakte en de diepte hiervan zijn wel nooit nagemeten.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Herk-de-Stad
Ik wens een leefveranda voor aan onze prive. Opp. rond de 25m, in alu, wanneer ligt wat aan de offerte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Lot
Ik zoek een offerte vat waterverzachter . Geen idee van het waterverbruik maar ik vermoed dat dit een gewoon verbruik is. De woning heeft een bad, twee lavabo's , een wc, vaatwasmachine en wasmachine. Voorkeur voor mechanische waterverzachter want er is geen elektriciteit in de kelder voorzien.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Hasselt
We verbruiken momenteel 200m. We zoeken een offerte voor een waterontkalker. Het gebouw is van de jaren 60.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Keerbergen
Ik zoek een offerte voor de zoldervloer te isoleren van een woning van 200m. Het dak is tussen de ribben gesoleerd. Nu is de vloer een houten plaat met daarop wat leidingen. Deze zolder is bereikbaar via de garage.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
veranda voor een woning in Heverlee
Ik wens een volledige nieuwe veranda te plaatsen. Momenteel staat hier een badkamer die we zullen verwijderen. Martiaal bij voorkeur in pvc. Oppervlakte van zo'n 2.5 x3.5m.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor een woning in Koersel
Isolatie via een volwaardige zolder. Ik wens de zoldervloer te isoleren . Dit is een betonnen zoldervloer van 90m. Deze zolder is voor opslag.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in ternat
Dak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Ternat
Vrijstaande woning die reeds gesoleerd is. Ik denk wel dat er minsten nog 5-10 cm luchtspouw over blijft. Gevel in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100m.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Kruibeke
Wij willen onze dak laten isoleren. Deze dak is hellend en bekleed met dakpannen. Het bouwjaar van de woning is 1960.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boechout
Dit is een vochtprobleem dat sinds de aanvang van de woning is. Deze kelder was in slechte conditie en er zijn stutingswerken in gebeurd. Nu enorm veel problemen met opstijgend grondwater. Kelder van gewone baksteen en nu met een cementlaag.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Sint-Gillis-Waas
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 3 personen, rond de 100m per jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Reet
Ik heb een woning van 35 jaar oud . Hier heb ik op het onderdak inde tijd 5cm witte isomo geplaatst. Nu wens ik hierop bij te isoleren naar de huidige normen. Zolder met een schuine oppervlakte van 50.7m . Balken zijn zo'n 16cm dik en de zolder is ongeveer 1.90m hoog en loopt zo schuin af naar de kanten. Garage zal nog apart moeten worden bekeken. Deze staat aan de woning maar heeft een appart dak. Deze is ruwweg 25m.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Geen regio
condensatieketel voor een woning in Gent
Installatie van een CV ketel, boiler, meenemen oude installatie + eventueel installatie 2 radiatoren. De oude instalatie is zo'n 12 jaar. De huidige is op gas.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtebstrijding voor een woning in Lebbeke
Ik heb vooral problemen na een aanbouwing van een halfopen woning. Problemen vooral in de kelder aan de bergingen de kelder. Dit is tegen de gevelmuur aan de achterkant en een beetje aan de scheidingswand. Deze problemen zijn er reeds sinds enkele jaren.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken voor een woning in Puurs
graag hadden wij offerte gehad voor dakbedekking: zadeldak 45, 144 m2 dakoppervlak, 10.53 meter kroonlijst, halfopen bebouwing, in Eternit Ambiente leikleur en ter vergelijking graag de Plato Van Koramic, Antraciet mat. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de werken starten in januri. alvast bedankt!
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak in Torhout
We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 2002. Er liggen dakpannen op. Nu wensen we ons dak te reinigen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
Ik heb een probleem op een binnenmuur tussen badkamer en de slaapkamer. De lekken zijn nagekeken. Dit is een oudere woning van de jaren 70. Probleem reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Genk
Vocht onderaan de muur van de huiskamer. Op een hoogte van 18 centimeter. Onder de living bevindt zich een kruipkelder. De woning is gebouwd in 1985.
Ontmossen van daken
Geen regio
Dak ontmossen in de regio Waregem
Ik wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met betonpannen en n velux, opp. rond de 100m, vrijstaand huis van 1988.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Bocholt
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Maldegem
Dit is een nieuwbouwwoning. De wasmachine en sanitair zijn aangesloten op regenwater. Deze nieuwbouw staat in de bouwwerken en de ruwbouw is reeds voorzien. We zoeken een waterverzachter met drukregelaar. Dit is voor een waterverzachter voor het ontkalken en filteren van het water.
Dakreiniging
Geen regio
Dak reinigen voor een woning in Kester
Dit is een recent gekochte woning. Vanaf twee maanden hebben we de woning in handen. Dakpannen moeten worden ontmost en plaatsing van coating.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in stevoort
We zoeken iemand die onze muren kan isoleren. Er is een spouw aanwezig in onze vrijstaande woning van 1948. De gevels bestaan uit naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Dank u
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Lombardsijde
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1967, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50m.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping te Riemst
Wij wensen een offerte voor een terrasoverkapping. De grootte is 2,20 breed en 3,50 hoog en 8 meter lang. Wij staan open voor suggesties qua materiaal.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in oudenaarde
Ik ben momenteel aan het bouwen en zoek voor deze nieuwbouw een veranda die zal dienst doen als verlengde van de keuken. De ruwbouw is net afgewerkt, we zijn nu bezig aan het dak, en zonder vertraging gaan we binnen 8 maanden in de woning, dan wens ik de veranda af te hebben. Martiaal wordt pvc maar de oppervlakte staat nog open. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken. Er is een gevel van 8 m breed.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Lumen
We wensen een zolder te isoleren. Er is een plastieken onderdak voorzien. Dak in natuurleien. In totaal 49m.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Schepdaal
Ik zoek een offerte voor het isoleren via een volwaardige zolder. Er is een onderdak voorzien maar deze is licht beschadigd. Woning van 79 met 13m lange breedte. ik weet wel niet hoe hoog het dak precies is.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Schepdaal
Ik zoek een offerte voor het vervangen van +- 15 ramen en en twee buitendeuren. Ik zoek een offerte voor het vervangen van de volledige ramen, , ofwel pvc ofwel aluminium.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Oudenburg-Roksem
Halfopen bebouwing gebouwd in 1969. De oppervlakte is ongeveer 125 m.
Dakisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Stekene
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zoldervloer van geschat zo'n 80m. Dit is een houten vloer van een volwaardige zolder. Voorkeur voor pur of purplaten. 12cm dik.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lokeren
Ik zoek een offerte voor de kostprijs voor het isoleren van een woning 1955. De gevel is geschilderd. Ik vermoed een spouw met diepte van 6 cm
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kalken
We hebben nu een nieuwe aangekocht en wensen de muren te isoleren. De woning van 1960 en volledig vrijstaande. De muren zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen offerte na plaatsbezoek
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Hoorbeke
Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning te Hoorebeke
Beste, Als eigenaar van een woning van 1923 hebben we last van opstijgend vocht in 2 muren . Een muur in de living en een muur in de keuken. We zien de verf "broebbelen" op de muur. Kan u mij benaderen voor een plaatsbezoek en mooie oplossing. Alvast bedankt.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Ninove
Ik zoek een offerte voor het ontharden van, het water. Verbruik is nooit opgemeten. Dit is een oud rijhuis van meer dan 100 jaar oud.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Eeklo
Offerte voor waterverzachter. Huishouden bestaat uit 2 personen. Leidingwater.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda gezocht in Waanrode
We zoeken een offerte voor een veranda. We wonen in een vrijstaande woning van 1985. We zouden graag een veranda willen van een 35 a 40m. Kan u ons benaderen voor een afspraak en mooie offerte bijgevolg. Met vriendelijke groeten,
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een bedrijf in Gent
Op een gelijkvloerse verdieping wensen we via een veranda een bureau uit te breiden. Dit zal 3x3m zijn. Martiaal staat volledig open maar de rest van de ramen zijn pvc. Plaatsing zal eerst in een dossier moeten worden voorgesteld maar ik hoop dit in de eerste helft van volgend jaar rond te hebben.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie in Wetteren gezocht.
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met 7m gevel zoeken wij een offerte voor dakisolatie. Het dak is zeker 3m hoog. Ik denk dat we spreken van +-50m. Er is 1 schouw aanwezig maar geen ramen. Kan u mij benaderen voor een afspraak en mooie offerte. Alvast bedankt,
Opstijgend vocht behandeling
Geen regio
Opstijgend vocht te Wuustwezel
Na verhuis van de huurder hebben we veel loshangende bezetting ontdekt en schimmel op de buitenmuren. Wij zouden dit zo snel mogelijk willen nakijken.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie voor een woning te Geel
Beste, We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1966. We wensen onze kruipkelder van 100m te isoleren. Deze is zeker een 60 a 70 cm hoog. Via een luik is deze te betreden. Kan u mij contacteren voor het maken van een offerte. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, probleem sinds werken aan de straat, geen lek, eerder grondwater. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1983.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Opwijk
Offerte voor het isoleren van de binnenkant van een schuin dak. Dak is bekleed met dakpannen en is ongeveer 10 op 14 meter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Hemiksem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +9 lopende meter, geen lek dat ik weet, huis van voor 1950.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Zwalm
Nieuwe installatie van een waterverzachter. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We maken enkel gebruik van leidingwater.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Diepenbeek.
Beste, Als eigenaar van een woning van 2000 zoeken wij een offerte voor muurisolatie. Geen idee wat de spouwdiepte is. We wensen een specialist over de vloer die ons advies kan geven om ons huis beter te isoleren. Mvg
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Zoersel
Onze woning is 55 jaar geleden gebouwd geweest. Het gaat om een alleenstaande woning. Waar wij de spouwmuren van willen isoleren. Voor de oppervlakte en meer informatie wensen wij een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Bekkevoort
Voor onze alleenstaande woning zijn wij opzoek naar leverancier voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1982. De muuroppervlakte is ongeveer 100 m.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Lievens-Houtem
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. rond de 100m, huis van 1964-68.
Ontmossen van daken
Geen regio
onmossen van een dak voor een woning in Heusden zolder
Dit is voor het ontmossen van een dak. Dit is voor het achterste dak dat 12 jaar oud is. Sindsdien nog nooit ontmost. +- 100m;
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Duras.
Ik wens de gevel te laten zandtralen. Dit is een glazuurde zandsteen. Dit is voor 2 van de 4 gevels. woning van 69.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Maaseik
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak bereikbaar via een uitschuif trap. Dit is een dak met betonbalken en onderdak voorzien. Geen idee van de juiste oppervlakte. Woning van 94.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelwerken in de regio Oostende
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van 1929, wij wensen steenstrips voor de voorgevel, opp. 50m ongeveer, voor wanneer is te bekijken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Deinze
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100-150m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Lierde
Dit is een vrijstaande woning. Enkele muren zijn reeds gesoleerd. Een ouder deel van de woning is niet gerenoveerd en daarom zoek ik nu een offerte voor spouwmuurisolatie. Deze muur is niet geschilderd. Orginele woning van 1855 maar de gevel dat ik wens te isoleren is van eind jaren 80. Er zou voldoende spouw aanwezig zijn voor pur.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.