Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Antwerpen
Voor onze woning zijn wij opzoek naar een leverancier voor het isoleren van onze schuine dak. Het dak is gebouwd in 2 standen dus je hebt een verticale kant en een horizontale. De totale oppervlakte is 100 mē en het dak is bekleed met dakpannen.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Vosselaar
Ik wens het dak van mijn dochter haar prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 300mē, vrijstaand huis van 1988.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Hoboken
Dakisolatie van een hellend dak. De grootte van het dak is 70 mē. De woning is gebouwd in de jaren 50. Dak is bekleed met asfalt.
Dakwerken
Geen regio
Dakwerken te Ranst
Wij hebben een punt dak dat gerenoveerd moet worden. Wij gaan hiernaast een nieuwbouw zetten en daar zou een plat dak moeten gezet worden. Dus we zouden zo snel mogelijk aan de werken willen beginnen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging te 3210
Wij wonen al 30 jaar in een woning. In deze woning is de voorgevel nooit gereinigd geweest. Wij zouden dit graag willen doen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis bouwjaar onbekend, diepte spouw onbekend, (spouw is er wel), opp. 80mē, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Sint-Eloois-Winkel
Graag willen wij onze spouwmuren isoleren. Het huis is gebouwd in de jaren 70. De muuroppervlakte is ongeveer 120 mē. Het is een alleenstaande woning.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Heist-op-den-Berg
De binnenkant van onze dak moet geïsoleerd worden. Het gaat om een dak dat is gerenoveerd in 1989. Het dak is bekleed met dakpannen. We zouden zo snel mogelijk willen beginnen aan de isolatie als dat kan.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Hoboken
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing en steentjes en koepel, opp. +48mē, huis van jaren 60.
Dakisolatie
Geen regio
Offerte voor zadeldak te isoleren
We zijn eigenaar van een allenstaand huis van 1971 in Bonheiden en hebben een zadeldak. Het huis is 20m op 10m. Ik weet niet als we best van binnen of van buiten moeten isoleren, graag advies en offerte door specialist ter plaatse.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Maaseik
Schuine dak isoleren. De grootte van het dak is 72 mē. Dak is bekleed met dakpannen. Gebouwd in de jaren 50.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Melsele
Onlangs heb ik een huis gekocht. In dit huis zouden wij een nieuwe installatie willen plaatsen van een waterverzachter. Er wordt op dit moment enkel gebruik gemaakt van leidingwater. Het huishouden bestaat uit 1 persoon.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Veldwezelt
Vervanging van een waterverzachter, want hebben nog steeds te veel kalk in het water. Het gezin bestaat uit 4 personen. We maken gebruik van leidingwater.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie buitenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Via buiten, hellend dak met dakpannen en plat dak ook, opp. +25mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te St-Job-in-'t-Goor
Wij willen onze spouwmuren isoleren die gebouwd zijn in 1986. Het is een alleenstaande woning. De woning is ongeveer 105 mē.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Mortsel
Ik wil het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met leien zonder onderdak, opp. 70mē, huis van 1970.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning
Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50mē.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Bertem
Offerte voor een waterverzachter voor 2 appartementen onder elkaar. In de appartementen wonen in totaal 5 personen. Er wordt gebruik gemaakt van leidingwater.
Verwarmingsketel - CV-installateurs
Geen regio
Condensatieketel voor de regio Zottegem
De huidige setup is vrij oud en bombastisch, nu heb ik een Buderus(gas). Er is een plafond van 3,5 meter en een achtergevel de beschikbaar is voor de uitlaat. Alle andere leidingen of afvoeren zijn dicht bij de ketel. Huis van 1968.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, op 2 muren, geen lekken. Probleem al jaren, huis van rond 1950.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren te Wange
Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van zowel ramen als deuren. Het gaat in totaal om 15 ramen. Het liefst in PVC of aluminium.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie te Herzele
Onze woning is gebouwd in 1907. Hierdoor zouden we geen nieuwe gevel mogen plaatsen. De gevel willen wij helemaal renoveren en reinigen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Bazel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1972, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 150mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Londerzeel
Wij hebben een bijgebouw die we helemaal gaan renoveren. Van deze bijgebouw willen graag het dak isoleren, maar wij hebben nog niet de keuze gemaakt of we de binnenkant of buitenkant van het dak willen isoleren. Het dak is ongeveer 180 mē. En de woning is gebouwd tussen de jaren 1850-1900.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelwerken in de regio Merchtem
Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Graag gevelreiniging en opvoegen van de voorgevel, rijhuis van 1937. Opp. +30mē, wanneer is te bekijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Knokke-Heist
In onze appartement op de gelijkvloers hebben wij last van vochtplekken en schimmelplekken. Dit appartement is gebouwd in de jaren 70. Er zit een kelder onder de garage.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Merksem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Geen verluchting daar, veel condens daar, huis volledig onderkelderd, geen lek gewoon grondwater. Huis van na 1950.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Houthalen-Helchteren
Wij hebben een kruipkelder onder de woning. In deze kruipkelder hebben wij last van grondwater. De kruipkelder is ongeveer 100 mē.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Grobbendonk
Offerte voor het plaatsen van een klassieke veranda. De grootte moet ongeveer 3 op 5 meter zijn. We wensen het materiaal in aluminium. Woning is ongeveer 20 jaar oud.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Ook in de kruipkelder hebben wij een vochtprobleem (opstijgend grondwater). Hierdoor zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning. binnenmrn--glkvrs--ondrknt--eignrs krpkldr ook --grndvcht--
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Jeuk
In totaal 200mē te isoleren. Dit is voor halfhouten vloeren. Zowel gelijkvloers als de verdiepingen. Martiaal voor isolatie staat nog open. Mogelijk komt er nog in de keuken vloerverwarming.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Pepingen
Ik doe deze aanvraag voor de kerkraad. We hebben enorme veel last van opstijgend vocht. Dit is een gebouw van zeker 100 jaar. oud maar is reeds 20-15 jaar geleden gerenoveerd. Sinds een jaar zijn deze problemen begonnen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Wij willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1975. Alleenstaande woning. Spouwdikte: 5-6 centimeter.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Ninove
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. 5 personen, leiding en regenwater(toilet), +5 tal aanslutingen.
Ontmossen van daken
Geen regio
Aanvraag Ontmossen van daken te Blanden
Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat +/- 120mē in oppervlak meet. Het dak werd 3 jaar geleden reeds ontmosd. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van de binnenmuren zijn vochtig. Wij zien ook (in de keuken) bruine vlekken door het papier komen (rondom ons raam). Wij zien bulten in het behangpapier en hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Wij zijn tevens ook eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Stekene
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90mē in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Dakisolatie
Geen regio
Aanvraag dakisolatie te Lommel
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met leien. Wij hebben geen dakvensters/dakkapellen. Ons dakoppervlak meet +/- 80 tot 100mē. Onder ons dak bevindt zich een zolder.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Lommel
Graag ontvangen wij offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning, dat in de jaren '50 werd gebouwd. Onze buitengevels zijn onbewerkt, en het betreft een muuroppervlak van +/- 100-120mē. De diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Roeselare
Wij willen graag onze bestaande veranda verplaatsen. De veranda is ongeveer 3,80 op 1,80 meter. Nu is de veranda in hout, maar we zouden graag aluminium of PVC willen.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Putte
Wij willen onze puntdak isoleren. Deze puntdak heeft geen openingen. De grootte is ongeveer 8 op 8 meter. De woning is gebouwd in 1972, maar het dak is hierna vernieuwd. Het dak is bekleed met dakpannen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht denk ik tot 1m hoog, +30lopende meter, geen lek. Huis van rond 1970, kan iets met waterkering zijn.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Izegem
Ik wens een andere waterverzachter voor mijn prive. Nu Aqua Service (kapot), leidingwater enkel, 4 personen, 4 tal aansluitingen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Erembodegem
Dit is voor de plaatsing van een volledige nieuwe waterververzachter. Momenteel gebruiken we enkel leidingswater. We zijn met twee mensen. Twee toiletten, een bad en douche, wasmachine, boiler, kraan in keuken en buiten en afwasmachine. We zoeken vooral een oplossing voor de kalke n de uitdroging van water.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wuustwezel
Halfopen woning mat de garages tegen elkaar gebouwd. Ik wens de garage volledige te isoleren omdat de woning reeds geïsoleerd is. Er is een spouw aanwezig. De garage is 23 jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Overpelt
Dit is voor een vochtprobleem in een kantoor dat ik verhuur. De problemen zijn vooral tussen de hal en de keuken. Dit probleem is reeds enkele maanden aanwezig. Het was een lek dat reeds opgelost is maar er is nog vocht in de muur.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Retie
Ik wens het dak van onze prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en dampscherm, opp. rond de 100mē, huis van 2010.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Pepingen
Ik doe deze aanvraag voor de kerkraad. We hebben enorme veel last van opstijgend vocht. Dit is een gebouw van zeker 100 jaar. oud maar is reeds 20-15 jaar geleden gerenoveerd. Sinds een jaar zijn deze problemen begonnen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Baasrode
Dit is een gesloten bebouwing. Er is echter wel een gang voorzien en daar wensen we zij isolatie. Spouwdiepte is nooit nagemeten.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
Zonnepanelen voor een woning in Baasrode
Combinatie mogelijk van hellend dak met dakpannen en een plat dak in roofing. Het precieze verbruik is nog niet opgemeten. Vorig jaar in onze vorige woning was dit 5000kw.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Meeuwen
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. +110mē, huis van 1995.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Aarschot
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de gevels van een vrijstaande woning. Deze is 65 jaar oud. er is een spouw aanwezig maar deze is te klein voor te isoleren.
Dakreiniging
Geen regio
Dakreiniging voor een woning in Opoeteren
Mijn zoon heeft recent aan woning aangekocht, een Villa van tien jaar oud. Dit is een villa met dakpannen. zeker 200mē.Dak dient volledig ontmost en schoongemaakt te worden want dit staat in het midden van een bos.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Beveren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op bepaalde plaatsen ook slagregen, geen lekken. Bouwjaar huis van 1964.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Wij willen graag een offerte ontvangen voor het isoleren van onze spouwmuren. De woning is gebouwd in 1975. Alleenstaande woning. Spouwdikte: 5-6 centimeter.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Adegem
Geen idee van vebruik. We zijn met 4 mensen in de woning. Nu had ik graag een offerte verkregen voor de installatie van een waterverzachter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Oostende
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers . Dit is op een scheidingsmuur van de buurman. Mogelijk zijn deze problemen reeds enkele maanden aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Wervik
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +10lopende meter, geen daklek, bouwjaar zeker 100 jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie te Kalken
Isoleren van de binnenkant van een schuine dak. Het dak is ongeveer 3 jaar oud. Bekleed met dakpannen. Ongeveer 70 mē groot.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Winge
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 60. Zeker 5-8cm spouw.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Poederlee
Dit is voor een offerte voor de isolatie van de voorgevel. Woning van de jaren 20 in originele gevelsteen. oppervlakte is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Gistel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Buggenhout
Ik zoek offerte voor de dakisolatie vanaf een zolder. De spanten zijn onder het dak. Oppervlakte is nog niet op gemeten. Onderdak is reeds aanwezig.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in De haan
Ontmossen van een dak(45°) van 30m2, zodat we terug het regenwater kunnen gebruiken. Dakpannen dak van ongeveer 30 jaar. Voor zover we weten is deze nog nooit ontmost geweest.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Eppegem
Dit is een woning die we recent hebben geërfd. De zoldervloer is reeds geïsoleerd. Met het oog deze te verhuren wens ik nu deze te verhuren. Geen onderdak voorzien en bekleding zijn dakpannen. Woning van 1950 -1955
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Melle
Dit is voor een vrijstaande woning in vrije gevelsteen. De spouw is 8cm.
Dakisolatie
Geen regio
Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen
Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50mē. Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Tienen
Dit is voor een zolderruimte te isoleren onder het dak. onderdak is voorzien. Dit is een zeer oud gebouw. Dit is een zeer hoge zolder met 4 m hoog als hoogste punt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Geebets
Sinds een 10 tal jaar hebben we last van vocht op de bendeverdieping op een gevelmuur op bovenverdieping. Op de benden verdieping hebben we last vocht in de binnenmuren van zowel de keuken als de living. Leidingen zijn reeds na gekeken . Ook op de zolder last van water. Dak is reeds vervangen dus van hier is het onmogelijk afkomstig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kesselt-Lanaken
Dit is een ouder woning. We hebben sinds kort op binnenmuren tussen badkamer en kleedkamer opstijgend vocht in de muur. Sinds enkele weken problemen. Leidingen zijn op deze plaatsen niet aanwezig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Balegem
Dit is een zeer oude woning. We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. We hebben vooral problemen op de gevelmuren zowel op de muren die gedeeld zijn met de buren als de gewone gevelmuren . Ook zijn er problemen in de kelder, deze zijn reeds jaren merkbaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Merksem
Drie jaar geleden hebben wij geconstateerd dat er vocht zat in de kamer. Wij dachten toen dat de vocht binnenkwam via de achtergevel. Deze achtergevel hebben wij helemaal behandeld zodat hij waterdicht is, maar wij hebben nog steeds last van vocht. Dit is op de eerste verdieping en onderaan de muren. Op de tweede verdieping onderaan de muren zijn er ook vochtplekken.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1993, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning Kuringen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1975 en ik zoek spouwmuurisolatie. De voorgevel is niet geïsoleerd. De andere 3 gevels moeten bekeken worden ter plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Brakel
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 200mē, huis van rond 1956.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Tongeren
Ik zoek een leefveranda voor aan de prive. Opp. 30-40mē, PVC of alu, voor een kinderopvang later, wanneer ligt aan het budget.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Desteldaonk
Ik zoek een offerte voor de isoaltie van de spouw voor een vrijstaande woning. Deze is van de jaren 60. Gevels is aan de onderkant is enkele beplaasterd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zwijnaarde
We hebben vooral problemen met vocht in de keldermuren. Deze problemen zijn reeds enkele maanden aanwezig. Gecementeerde steen.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kapelle-op-den-bos
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een woning van begin jaren 70. Er zijn spouwmuren met 12cm spouw. gevels in vrije gevelsteen en houtskelet bouw. Er is wel reeds glaswol tussen de muren maar ik vermoed dat er nog voldoende luchtspouw over is.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik wens een offerte voor de achtergevel op te voegen. De voorgevel is reeds afgewerkt. Momenteel is deze achtergevel bezet. Deze zal moeten worden verwijederd, opgeveoegd en opnieuw bezet, en schilderen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Koksijde
We hebben problemen in een volwaardige kelder. De vochtleze duidt aan dat er enorm veel water in de kelder. ook vanaf de grond. Woning recent aangekocht.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Meerhout
Isolatie via een zolder. Er is geen onderdak voorzien en er zal dus op een overeztdak moeten worden geïsoleerd. +- 150mē.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Meeuwen
Ik zoek een offerte voor de isolatie van de spouwmuren . Spouw nog nooit opgemeten. Woning van 67.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wachtebeke
In de loop van volgende week heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning. We spreken over een vrijstaande woning van 1971 met facadesteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor spouwmuurisolatie
Dakreiniging
Geen regio
Dakreiniging voor een woning in Kortenberg
Dit is een woonerf van 3 huizen en 4 appartementen. We wensen een Gezamenlijk dak te reinigen. Dit is een dak met kunstleien .Dak moet dringend ontmost worden
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wolvertem
Dit is een vrijstaande bungalowwoning. Ik wens hier die spouwmuren te isoleren. Gevel in vrije gevelsteen. Reeds isolatie in de spouw maar ik schat nog zo'n 5-6 cm beschikbaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Deinze
Problemen met vocht in de keldermuren. Dit is een muur met opstijgend vocht. Dit is een woning die we verhuren. Woning van de jaren 30 maar volledige gerenoveerd 90
Vloerisolatie
Geen regio
vloerisolatie voor een woning in Sint Kruis
Dit is voor de renovatie van een bestaande woning. De gelijkvloers zal worden uitgebroken en ik wens op de betonplaten worden geïsoleerd. +- 90mē. er komen ook nog leidingen op de beton.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Oud-Heverlee
Dit is een volwaardige zolder dat nooit geïsoleerd is geweest. Ik wens hier een kamer in te maken. Geen onderdak voorzien.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Keerbergen
Dit is een vrijstaande woning van 1963. De spouw is niet voldoende diep om te op te spuiten. En daarom zoek ik een offerte voor buitenmuurisolatie. +- 100mē met de ramen meegeteld. Gevels zijn geschilderd.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning
ik heb last van vocht in de muur. Ik denk dat aan opstijgend vocht. De woning komt uit 1900. Verf laat los op deze muur.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1978, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80mē.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Jeuk
Isolatie via een volwaardige zolder. Hier is al een deel geïsoleerd. Geen idee van de oppervlakte. Geen onderdak voorzien.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Eeklo
Ik zoek een offerte via een volwaardige zolder. Dit is voor een woning de jaren 70. Onderdak is niet voorzien. Naast de isolatie van het dak wens ik ook de opties te bekijken voor de zoldervloer. Deze bestaat uit gewelvsels. Momenteel wordt deze zolder niet gebruikt. Oppervlakte zal het beste ter plaatsen worden nagemeten.
Opstijgend vocht behandeling
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Borgloon
vocht onder vensterraam ongeveer 6 meter en 15 cm hoog. Dit is een schuifraam op het gelijkvloers. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig. Nu echt opevallen omdat het papier loskomt.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Tunrhout
Dit is een oud herenhuis waarvan we op de benedenverdieping vochtproblemen hebben. Deze zijn begonnen in het natte voorjaar. Eerst hebben we hier een elektronische antischimmelapparaat gezet maar na een tijd hebben we terug schimmel op de kasten gekregen.De woning wordt momenteel verhuurt maar ik ben de huiseigenaar.
Buitenmuurisolatie
Geen regio
Buitenmuurisolatie voor een woning in Herenthout
Halfopen woning. Ik wens deze te isoleren tot de eerste verdieping. Ook is er achterbouw aanwezig.Gevels in originele gevelsteen maar de onderkant van de 4 gevels is in crepi.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor een woning in Maasmechelen
Dit is een volledige nieuw project. Zeer oude woning die in 2008 volledige is gerenoveerd . We zoeken een waterverzachter voor een verbruik naar 4 personen. Momenteel enorm veel kalk in het water.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Hemiksem
Buitengevel laat vocht door aan de binnengevel. Deze moet worden opgelost. Dit probleem is reeds enkele jaren aanwezig en wordt enkele erger. Afsptraak beste mogelijk in de eerste week van november . (31 oktober tot en met 6 november) vanaf 14u.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.