Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Zonneboiler
Geen regio
zonneboiler voor een woning in Ruddervoorde
graag had ik een zonneboiler geplaatst in combinatie met de bestaande mazoutketel zodat er in de zomermaanden geen mazout moet verbruikt worden. het betreft hier een bestaande woning met 45 inwoners. het dak waarop de panelen moet komen is zuidwest gericht en zal vooraf vernieuwd worden.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Ruddervoorde
Dit is voor een vrijstaande woning van 1930 maar ik ben zeker dat er een spouw aanwezig is. Diepte en oppervlakte zijn wel nooitn nagemten.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Heverlee
Dit is voor een recent aangekochte rijwoning. We wensen hiervan de voorgevel te isoleren. Gebouw van 1970. Geen idee van de spouwdiepte.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Grimbergen
Ik zoek een offerte voor een waterontharder. Geen idee van het verbruik. We zijn met twee mensen in de woning en gebruiken regenwater voor wasmachine en sanitair. Plaatsing voor de zomer van dit jaar.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Londerzeel
We hebben een probleem met condensatie. Dit vooral op de bovenverdieping ene vooral bij koud weer. Er is daar momenteel niets aanwezig van ventilatie. Problemen komen jaarlijks terug.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Herent
Beste We zoeken iemand om onze muren te injecteren tegen opstijgend vocht in de muren. De problemen beperken zicht nog tot gelijkvloers. Dit is een renovatiewoning en na verwijderen van behang en pleister zijn de eerste problemen opgemerkt.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Sint Truiden
Dit is een vrijstaande woning van 1952. De gevels aan de buitenkant wel geschilderd. Er is een spouw aanwezig maar deze is nooit nagemeten. Werken aan de spouw voor rond de zomer.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van een dak voor een woning in Maasmechelen
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van kunst leien van 1974. Deze zijn het laatste ontmost zo'n 15 jaar terug. +- 115m. Wel drie dakkapellen voor en drie achter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
Dit is voor een probleem in een kelder waar ook de chauffage. We merken dat er op de vloer enkele jaren natte plekken staan. Vooral na felle regenval. Mogelijk omdat vroeger hier een beek was. Dit is een appartementsgebouw waarvan ikzelf de eigenaar ben.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Geraardsbergen
Het gaat om een 20 jaar oude woning. De woning is alleenstaand. Woning heeft een muuroppervlakte van ongeveer 14 op 16 meter.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
Dit is een halfopen woning van 1930. We hebben op dit moment vooral problemen op het gelijkvloers. Als we binnen komen merken we dat de verf verkleurt en los komt vanaf de muren. Dit is aan de binnenkant van de voorgevel. Deze problemen zijn er sinds enkel maanden , misschien iets langer want we hebben recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Halen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(bijbouw-gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, geen lek dat ik weet, probleem recent erger. Huis van rond 1950 ergens.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Elversele
Ik zoek een offerte voor een nieuwe veranda. Liefst een leefruimte. voorkeur voor aluminium. ik schat zo'n 12m. Woning van 1966. Afhankelijk van de prijs wens ik de veranda voor of na de zomer te plaatsen. De stijlen tussen de ramen zo dun miogelijk.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Boutersem
We hebben een probleem in de kelder. Dit is een oude boerderij met een keldervloer met aangestampte aarde. We hebben hierop een houten vloer geplaatst waarop nu een vochtprobleem komt. Verder merken we op het gelijkvloers vochtvlekken die ooit eens behandeld zijn maar nu zijn teruggekomen. Problemen reeds twee jaar aanwezig. Dit is een oude boerderij van meer dan 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Mechelen
Wij hebben last van vocht in de kelder. De muren voelen vochtig aan en er is precies een zoutoplossing. De voegen op de vloer zien er donkerder uit.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Menen
Dit is een woning die we hebben recent hebben aangekocht. Gebouw van de jaren 30. halfopen. We zien vooral last van water tot enkele cm hoogte. We zullen in juni in de woning te trekken.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Wevelgem
Ik ben op zoek naar een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 3 personen, veel kalkvorming hier.
Dakisolatie
Geen regio
zoldervloerisolatie voor een woning in Sint Eloois Vijver
Isolatie vanaf een zoldervloer. Dit is een volwaardige zolder van maximaal 2m hoog. De huidige zoldervloer bestaat uit vals planfond en balken. hier kan op gelopen worden. Gebouw van 1979. +- 160m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Erembodegm
We hebben op het gelijkvloers vooral problemen met zwarte schimmel en afbladerende verf. Vooral onderaan de muren. Deze problemen zijn er enkele maanden.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterontharder voor een woning
Ik wil een waterverzachter voor mijn woning. Ik woon met 5 personen. Ons verbruik is mij niet bekend. Ik heb last van kalk in het water. We hebben enkel leiding water.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Geraardsbergen
Voor een woning die wij verhuren zouden wij een offerte willen ontvangen. Het gaat om vocht in de muren. Wij weten niet waar het probleem vandaan komt en zouden dit graag willen nakijken.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Lommel
Boven verhuren wij een appartement. Wij hebben onlangs gezien dat er aan de zijkant vochtige plekken zijn. Dit zit aan een schuifraam, maar wij treffen nergens een lek.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
We merken vooral op het gelijkvloer merken we aan de onderkant dat er vocht is op de muren is. Onderaan komt het papier van de muren los. Dit is een woning van de jaren 80.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Erpe-Mere
We hebben vooral problemen met opstijgend grondwater. Deze problemen zijn er al verschillende maanden bij veel regen of tijdens de wintermaanden.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag spouwmuurisolatie te Herk-De-Stad
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1979 werd gebouwd en waarvan de buitengevels in oorspronkelijke staat zijn. De diepte van der spouw bedraagt 8 tot 10cm, en er is maximaal 100m dat wij wensen te isoleren. Het betreft een vrijstaande woning.
Zonnepaneel installatie
Geen regio
zonnepanelen voor een Bedrijf in Boortmeerbeek
Ik ben eigenaar van dit bedrijfsgebouwen . Dit is voor een carwash. We zijn van plan een gebouw bij te plaatsen en zowel op het oude als nieuwe gebouw panelen te plaatsen. Beide steeldekdaken. Plaatsen voor de tweede helft van volgend jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping voor in de regio Beringen
Ik ben op zoek naar een terraosverkapping voor aan mijn prive. Nu staat er iets dat volledig weg moet, opp. 15m, in alu of dergelijke, liefst nog voor de zomer.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Opwijk
Offerte voor ontmossen van hellend dak. Woning is gebouwd in 1981. Het is bekleed met dakpannen en heeft een grootte van 20 op 5.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Duffel
Dit halfopen woning met gakleide gevel. Dit kan wel opnieuw worden gedaan; Diepte van de spouw en oppervlakte zijn nooit nagemeten. Werken voor de zomer van dit jaar.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Tielt-Winge
Omdat we nogal voor last hebben van klak in de woning zoeken we een offerte voor een waterontharder. Dit is voor een woning van 12 jaar oud. We zijn met twee volwassene en 1 kind in de woning. We gebruiken momenteel enkel leidingwater. Deze is aangesloten in de garage.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Beveren
De huidige waterverzachter is sterk verouderd. Deze waterverzachter was al aanwezig toen ik deze woning tien jaar geleden kocht. Nu heb ik de badkamer gerenoveerd en wens daarom nu te opteren voor een degelijk waterverzachter om de badkamer en toestellen en langer leven te gunnen. Ik zoek dus een systeem tegen de kalk in het water. We zijn met twee volwassenen en twee kinderen in de woning. We gebruiken enkele leidingenwater. De woning is van 87. De huidige waterverzachter staat in de garage.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterontharder voor een woning
Graag een offerte voor een wasverzachter, voor een huishouden van 4 personen. Er kan gebruik gemaakt worden van leiding- en regenwater.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Oostende
6tal ramen vervangen. 1 klein, 2 middelmaat en 3 groot. Ook 1 achterdeur. Ik wens de volledige ramen te vervangen. Huidige ramen zijn in hout en geplaatst in de jaren 70.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Aanvraag spouwmuurisolatie te Landen
Wij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in 1955 gebouwd, en de buitengevels zijn geschilderd. De diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij wensen +/- 80m te laten isoleren.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Aanvraag Waterontkalker te Berg
Graag ontvangen wij offertes voor een waterontkalker. Wij maken gebruik van leidingwater en regenwater en ons gezin telt 4 personen. Wij tellen 3 aparte aansluitingen (wij hebben ook nog 3 toiletten, maar deze werken op regenwater).
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Aanvraag Waterontkalker te Kampenhout
Wij wensen offertes te ontvangen voor een waterontkalker. Wij gebruiken enkel leidingwater en ons gezin telt 3 personen. Wij tellen 3 aparte aansluitingen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Heist op den berg
De grootste problemen zijn op het gelijkvloers, het is een bungalowwoning. We zijn in een hoek langs de gevels onderaan de muren de eerste problemen met vocht. problemen met opstijgend vocht sinds enkele maanden.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
We zien aan het plafond en de muren van de badkamer zwarte plekken op de muren en plafond. Deze zijn er nu reeds een jaar problemen. Ik denk niet dat er ventilatie voorzien.
Vloerisolatie
Geen regio
Vloerisolatie voor een woning in Kwaadmechelen
Isolatie van een gelijkvloers van een vrijstaande woning van 1949. Vloer zal nog moeten worden uitgebroken. Momenteel geen plannen voor plaatsen van vloerisolatie. In optie wens ik ook de mogelijkheden voor spouwmuurisolatie te bekijken. Werken voor na de zomer.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Kwaadmechelen
Dit is een vrijstaande woning met een kleine tussenbouw tussen twee woning. Woning van 1949 maar ik ben vrij zeker dat er een spouw aanwezig. Dit door een holte in de gevel waarlangs de spouw zichtbaar is.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Waterloo
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 70. Oppervlakte van de muren en diepte van de spouw zijn nog nooit opgemeten.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Terrasoverkapping voor een woning in Lummen
Ik zoek een offerte voor +-40m te laten overdekken met een afdek. Geen voorkeur voor martiaal. Dit deel van het gebouw is zo'n 10 jaar oud. Indien de offerte binnen ons budget valt zal het de bedoeling zijn de werken deze zomer uit te voeren. Dit is trouwens een kangoeroewoning.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Boortmeerbeek
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive(nieuwbouw). Leiding en regenwater, 1-5 personen, 32 Franse graden.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Lanaken
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een veranda. Het gaat om een nieuw project. De oppervlakte is ongeveer 27.5 m. Voor materiaal willen we graag advies.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Salpeter is er ook, kelderopp. 12m, vochtige muur vooral, geen lek dat ik zie, huis van 1983.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Geetbets
Wij willen een offerte voor het plaatsen van een veranda. De veranda wordt ongeveer 8 op 4 meter. We wensen deze het liefst in PVC of aluminium.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Massemen
Ik ben eigenaar van een oudere woning (1911). De architect heeft sowieso vastgesteld dat er een spouw is. Kan u mij bellen voor een afspraak en mijn spouwen te isoleren.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Ruiselede
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater enkel, 4 personen, +5 aansluitingen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is een rijwoning met magazijn, atelier en een appartement. Problemen op het gelijkvloers. Ik vermoed opstijgend vocht over zo'n 20m. Problemen reeds enkele jaren aanwezig. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Beerse
Dit is de woning van mijn broer maar ik heb de volmacht deze problemen op te lossen. We merken nu onderaan de muren voornamelijk vochtproblemen. Vooral problemen met opstijgend vocht. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben vooral problemen op het gelijkvloers. Voor zover we weten zijn deze problemen hier al anderhalve maanden. We weten niet of het condensatie is of opstijgend vocht. Problemen vooral boven de plinten in de keuken. Woning origineel van de jaren 30. Probleem wel in een bijbouw van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Ronse
We hebben vooral een probleem met grondwater bij een trap aan de kelder. Problemen begonnen na felle regen van dit weekend. Deze is woning is zo'n 55 jaar.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Ingelmunster
Plat dak in afslat afwerking. bouwjaar 1970 opp: +-15 m termijn: bij voorkeur voor mei '17
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Erpe-Mere
We hebben vooral problemen met opstijgend grondwater. Deze problemen zijn er al verschillende maanden bij veel regen of tijdens de wintermaanden.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelreiniging te Waregm
Wij willen onze gevel laten reinigen. Dit gaat in totaal om 2 buren. De woning is ongeveer 30 jaar oud. Een gevel is ongeveer 65 m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Moorslede
Dit is een halfopen woning van eind jaren 70. De diepete van de spouw is zo'n 6cm met een oppervlakte van 135m. Ik wens de drie gevels in de spouw te isoleren.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter. We zijn met een gezin van 4 personen. We gebruiken regenwater voor de tuin en sanitair. Dit is een gebouw van 2005. Hoofdleiding komt toe in in de garage. Indien de offerte binnen het budget valt is de plaatsing waarschijnlijk voor in de zomer van dit jaar.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Heist-op-den-Berg
Dit is voor een bungalowwoning van 1973. Ik wens alle 4 de gevel te isoleren. Ik vermoed een spouw van 5 cm. Gevel in vrije gevelstee.
Dakisolatie
Geen regio
Isolatie binnenkant dak in de regio Deftinge
Ik wil het dak van mijn prive laten isoleren. Hellend leiendak zonder onderdak, opp. +150m, vrijstaand huis van 1982.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Hofstade
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. We hebben last van vocht in de binnenmuur. Er is vocht onderaan de muren. Er is geen kelder aanwezig. De woning is gebouwd in 1997.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
Dit is opstijgend vocht. 10 jaar geleden reeds eens bewerkt. Problemen zo'n 6 maanden begonnen. Woning van 18 jaar oud.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Herentals
Ik wesn de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1935, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +90m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Wichelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 200m.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Blankenberge
We merken vooral op het gelijkvloer merken we aan de onderkant dat er vocht is op de muren is. Onderaan komt het papier van de muren los. Dit is een woning van de jaren 80.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Boechout
Wij willen een offerte voor het plaatsen van een klassieke veranda. Het zou gaan om ongeveer 14 op 5 meter. Het liefst wensen wij deze in een aluminium met veel ramen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor een nieuwe installatie voor een waterverzachter. Dit is een woning in renovatie. Dit is voor water ter verzachte en filteren. Huidige waterleiding komt toe in de kelder.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Turnhout
Bij ons in de woonkamer hebben we een vochtige plek op de binnenmuur. De plek zit onderaan aan de muur. Er is een kelder aanwezig in de woning. De kelder is een beetje vochtig.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Zoersel
We hebben vooral last op de benedenverdieping. We zijn vooral vochtplekken met schimmelvorming. De boorden van de muur komen los. Problemen beperken zich tot de onderkant van de muur. Problemen enkele jaren terug begonnen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Ruislede
Ik zoek een waterverzachter voor de kalk uit het water te halen. We hebben een verbruik van 5 personen, We hebben zowel leidingwater als regenwater voor sanitair. Woning van 7 jaar oud. Ik vermoed een 150M verbruik.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Haacht
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leiding en regenwater(toiletten), 3 personen, eerder laag verbruik.
Dakisolatie
Geen regio
Dakisolatie voor een woning in Wellen
Hellend dak te isoleren via een zolder. Onderdak is voorzien en het dak is vervangen. Oppervlakte wensen we ter plaatsen na te moeten. Woning origineel van de jaren 60.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
waterverzachter voor een woning in Wellen
In de zomer gaan we bijbouwen. omdat we enorm veel kalk hebben zoeken we nu een offerte voor een waterverzachter. Dit komt nu toe in de kelder maar we wensen de waterverzachter eventueel in de bijbouw te plaatsen ondanks het water toekomt in de kelder.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Ik zoek spouwmuurisolatie voor een halfopen bebouwing van 1954. Naakte vrije baksteen aanwezig. De spouw zou +- 5cm diep zijn.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding voor een woning in Kapellen
We hebben vooral een probleem met vocht op de keldervloer . Om de zoveel dagen komt er een plas op de keldervloer die op een paar dagen een beetje groeit. Deze keldervloer is beton. Woning van 1956.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Geen regio
Gevelrenovatie voor een woning in Aarschot
We zoeken een offerte voor het hervoergen van de gevel. Hier en daar zijn er ook beschadigen stenen die vervangen moeten worden. Ook zijn er lichte beschadigingen aan de betonbalken boven de ramen moeten vervangen worden. Werekn zeker voor 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Zillebeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, +15 lopende meter, geen lek. Bouwjaar rond 1970.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Herne
Ik zou de spouw van mijn prive laten isoleren. Vrijstaand huis van 1996, diepte spouw 3 tot 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Hoeilaart
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een waterverzachter. Het gaat om een huishouden van 3 personen. Er wordt gebruik gemaakt van leidingwater.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Dilbeek
Wij zijn opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. Wij hebben last van vocht in de kelder. Het gaat om een woning die gebouwd is in de jaren 50. Het is een halfopen bebouwing.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Zwalm
Ik wens een leefveranda voor aan mijn prive. Opp. rond de 40m, in alu met n gemetste muur, lente/zomer 2017.
Ontmossen van daken
Geen regio
Ontmossen van dak te Bilzen
Wij willen onze dak laten ontmossen. Het gaat om een hellend dak. De woning is gebouwd 31 jaar geleden. De woning is bekleed met dakpannen.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Plaatsen van een veranda voor ene Particulier
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van een nieuwe veranda. Het gaat om een oppervlakte van 5,20 op 2 meter. Als materiaal wensen wij het liefst aluminium.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Lier
Wij hebben last van vocht in de muren. De plekken zitten onderaan de muren. Het is een rijwoning. De woning is gebouwd in de jaren 50.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Sijsele
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leiding en regenwater(toilet en wasmachine), 2 personen, 80m per jaar.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Leefveranda voor in de regio Tongeren
Ik zoek een leefveranda voor aan mijn privewoning(bouwjaar 2010). Opp. 24 of 36m, in alu en zonnewering op het dak, nog voor de winter 2017.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Schelderode
Alleenstaande woning. in de kelder. Bouwjaar: 28 jaar geleden.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Lijkt een tekort aan ventilatie in de kelder, geen lekken, daardoor vochtige muren. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1964.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie te Geel
Wij willen onze zoldervloer laten isoleren. Het gaat om een vloer van 14 bij 10. Woning is 15 jaar geleden gebouwd.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda te Genk
Wij hebben een bestaande veranda. We zouden deze veranda willen aanpassen. Het gaat om een grootte van 4 op 2.5 meter. Het zal gaan om de deur, het dak enzovoorts.
Dakisolatie
Geen regio
Zoldervloerisolatie voor in de regio Maaseik
Ik zou de zoldervloer van mijn prive laten isoleren. Opp. 75m ongeveer, huis van 1951, werken snel te doen.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding in de muren te Putte
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, op een aantal muren, geen lek dat ik weer. Bouwjaar 1958.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Maasmechelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoelren. Halfopen bebouwing van 1988, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Waterverzachter / Waterontkalker
Geen regio
Waterverzachter te Opglabbeek
Graag een offerte voor een waterverzachter. Het gaat om een huishouden van 4 personen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van leidingwater.
Vochtbestrijding
Geen regio
Vochtbestrijding te Kortenaken
Er is een vochtprobleem in 2 aan mekaar palende woningen, die door worden verhuurd. Tot op een hoogte van ongeveer 1 meter is er salpetervorming. Hier is er deels een kelder en aanwezig en deels geen. De woning is gebouwd in 1997.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
Spouwmuurisolatie voor de regio Kruibeke
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1978, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Gruitrode
Spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van 1952. Woning 10 jaar geleden gezandstraald en enkel geschilderd in de veranda. Diepte van de spouw is minstens 5 cm, gemiddeld 6cm.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Zemst
Dit is voor de plaatsing van een leefruimte in pvc. 20-25m. Woning van 1960. Werken voor de zomder van 2017.
Veranda, pergola of orangerie
Geen regio
Veranda voor een woning in Beernem
Ik zoek een offerte voor een nieuwe veranda. Oppervlakte moeten nog worden opgemeten. Voorkeur voor alumnium.
Spouwmuurisolatie
Geen regio
spouwmuurisolatie voor een woning in Messelbroek
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een vrijstaande woning van 1958. Vrije gevelsteen. Oppervlakte en, diepte zijn vorige jaar nagemeten maar ik heb geen idee meer van deze precies.
Ramen, deuren en beglazing
Geen regio
Ramen en deuren vervangen voor een woning in Lint
1 groot raam, een klein raam en een voor en achterdeur. Eventueel wensen we het vaste grote raam te vervangen door een schuifraam. Werken voor de zomer 2017.
Bouw & renovatie (recente leads) 1 | Bouw & renovatie (recente leads) 2 | Bouw & renovatie (recente leads) 3 | Bouw & renovatie (recente leads) 4 | Bouw & renovatie (recente leads) 5 | Bouw & renovatie (recente leads) 6 | Bouw & renovatie (recente leads) 7 | Bouw & renovatie (recente leads) 8 | Bouw & renovatie (recente leads) 9 | Bouw & renovatie (recente leads) 10 |

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.