Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Hoeronder een paar voorbeelden van offerteaanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioBeschrijving
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Torhout
We zijn een tankstation. We wensen een coca cola automaat buiten te plaatsen aan de pompen. Er kan elektriciteit worden voorzien maar nu nog niet aangesloten. Graag een offerte voor het vergelijken tussen leasing, huur en aankoop.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Puurs
We zijn op zoek naar een frisdrankautomaat voor ons magazijn. +5 werknemers, maar ook veel chauffeurs die passeren. Iets met betaalfunctie, kan voor zelf bij te vullen.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Brugge
We zoeken een frisdrankautomaat voor een 40 medewerkers (aantal ligt dag tot dag), iets met betaalfunctie. Misschien ook nog toestelofferte voor Kortrijk (8500).
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Roeselare
We zoeken een kleine industriŽle koffiemachine bedoeld voor 8-10 mensen dagelijks gebruik. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag een offerte voor een automaat met muntinworp. Dit is voor een verhuis in begin april naar een gebouw.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Ieper
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag machines die werken met ongemalen koffiebonen, aan te sluiten op vaste wateraansluiting. Dit is voor twee koffieautomaat. Ik schat dagelijks een verbruik van rond de 50 mensen. Per verdieping een koffiecorner . Automaat voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Hoeilaart
Automaat voor extern gebruik door de klanten. Automaat voor zelfbediening met muntinworp. liefst een aankoopofferte.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Merksem
Ik ben op zoek naar een waterkoeler (liefst met flessen) voor het bedrijf. 6 medewerkers gemiddeld aanwezig.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Budingen
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor een 4 tal medewerkers. Waarschijnlijk enkel gekoeld water.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Berchem
Dit is een zelfbediening automaat met muntinworp naar de klanten toen. Waterreservoir is noodzakelijk. 20-50 mensen dagelijks gebruik. Voorkeur voor een aankoopofferte.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Aanvraag Waterkoeler met fles te Sint-Niklaas
Wij zijn op zoek naar offertes (huuroffertes) voor een Waterkoeler met fles. Wij maken nog geen gebruik van een Waterkoeler met fles en hier zouden 4 personen gebruik van maken. Wij wensen zowel warm als koud water.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpne
Dit is voor buiten de frituur te plaatsen voor de klanten. Graag zowel een huur, aankoop als leasingofferte voor deze frisdrankautomaat.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf te Langdorp
We zoeken een koffiemachine voor de zaak. Via waterleiding zou kunnen, +15 gebruikers per dag, kan met betaalfunctie.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca-Cola automaat te Hamme
Offerte voor een Coca-Cola automaat. Dit wordt gebruikt door 10 medewerkers en dagelijks ongeveer 40 klanten.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Mechelen
Graag zowel een huur als een aankoopofferte voor een waterkoelder met fles. Deze is gericht naar het personeel. Ruw geschat 20 - 50 mensen dagelijks gebruik.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor een koffieautomaat. Dit is voor 20-50 mensen vrij uintern gebruik. Automaat op de waterlieidng. Dit is een volledige nieuw prokect. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwevezele
Deze automaat is gericht naar 10-20 tassen per dag. Vooral intern gebruik. Graag een gebruik en onderhoudsvriendelijk automaat met waterreservoir.
Waterkoeler op waterleiding
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Iper
We hebben verschillende locaties. We hebben zes waterkoelers nodig voor zo'n 180 mensen, .30 per koeler. Graag huur en aankoop offerte maar wel met onderhoud. Ook vergelijk met automaat voor enkel koud water en een met warm water.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Ieper
Graag een offerte voor 4 koffieautomaten, 2 enkel individueel gebruik en 2 apparaten voor volledige koffiekan. Geen instantkoffie. Minimaal gemalen koffie of koffiebonnen. Graag zowel huur als aankoopoffertes maar enkel met onderhoud.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca Cola automaat voor een bedrijf in Gent
Ik zoek een offerte voor een automaat binnen te plaatsen in een warme ruimte, Enkel intern gebruik zo'n 25 man. Automaat met muntinworp van 50 cent , 1 en 2 Ä.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Eeklo
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor in de kinderopvang. 16 tal kinderen.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Cola automaat voor een bedrijf in Brugge
Gebruik door 10-20 mensen . Voornamelijk inter gebruik. Deze cola automaat is voor een prijsvergelijking met onze huidige drankenhandel. Graag een automaat met muntinworp en meer uitleg over de verschillende opties van huur, leasing en/of aankoop.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Aanvraag Coca-Cola automaat te Deurne
Wij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij nog geen Coca-Cola automaat. Dit mogen huur of aankoopoffertes zijn. Er zouden een 50tal personen gebruik va maken p dagelijkse basis.
Koude drankautomaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een prijsvergelijking te doen met onze huidige leverancier. Intern gebruik en een betalende automaat. Graag een vergelijk een tussen de verschillende optiesn huren, aankoop, leasing, full option,... .
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf te Riemst
Ik wens een koffiemachine voor in het bedrijf. Vrij gebruik, een 30 tal personen dagelijks(ook bezoekers inclu), ook met warme chocomelk. Kan via waterleiding,
Coca-Cola automaat
Geen regio
Cola automaat voor een bedrijf in Genk
Ik zoek een offerte voor een cola automaat voor extern gebruik. Automaat binnen plaatsen. Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte. Per maand hebben we zo'n 500 verkopen. Nu een automaat pas.
Koffiemachine
Geen regio
Aanvraag Koffiemachine te Zwijnaarde
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine van Nespresso en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal werknemers gebruik van maken, en dit mag een automaat zijn voor vrij gebruik. Wij zoeken huur -en aankoopoffertes, en de kwaliteit van de koffie is voor ons uiterst belangrijk.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Aanvraag Coca-Cola automaat te Zwijnaarde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat, en graag ontvingen wij huur -en aankoopoffertes. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken. Wij wensen deze Coca-Cola automaat binnen te plaatsen.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine te Geel
Wij willen graag een offerte voor een koffiemachine. De koffiemachine zal gebruikt worden door 2 medewerkers en voor de rest gaat het vooral om klanten. Het moet een machine enkel voor koffie of espresso zijn.
Koffiemachine
Geen regio
Aanvraag Koffiemachine te Kapellen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Wij zijn met een 8tal personen maar leveranciers en onderaannemers zouden hier ook gebruik van maken in de showroom. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes. Dit mag een Koffiemachine zijn voor vrij gebruik.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca-Cola automaat te Kampenhout
Offerte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Wiltrijk
Dit is voor intern gebruik. Dit zijn zo'n 25 mensen. Dit is voor een volledige nieuw project. Graag zowel een huur , als aankoop offerte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Lembeke
Vooral intern gebruik. Bij benadering zijn dit tien mensen. Automaat oor vrij gebruik. Nu hebben we een klein espresso machine maar we wensen een grotere automaat. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Riemst
Ik zoek een offerte voor een koffieautomaat. Momenteel werken we met een eigen leverancier maar deze is veel te kostelijk. Momenteel 4 mensen op kantoor maar dit kan stijgen tot 7. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine te Overijse
Wij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Lummen
We zoeken voor de gemeente een offerte voor een coca cola automaat. Graag meer informatie over de prijzen en verschillende mogelijkheden.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Hever
Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte voor een coca-cola automaat. Dit is voor zowel inter als extern gebruik.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Oostende
Ik zoek een offerte voor een cola automaat voor intern gebruik. Zo'n 30 mensen op een locatie en 42 mensen op de tweede locatie. We zoeken een full service contract.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Lede
Ik wens een waterkoeler met flessen, graag ook bruiswater. Voor 4 personen.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Schoten
Ik wens frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Voor binnen, om laten bij te vullen.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Brasschaat
Ik wens een waterkoeler met flessen voor 4-5 personen. Nu hebben we Sipwell.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Oostkamp
Dit is een prijsvergelijking met huidige leverancier. We zijn een kantoor met 9 mensen actief. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Elewijt
Ik wens een waterkoeler met flessen voor een 3 personen. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Coca-Cola Automaat voor een bedrijf
Graag ontvang ik huur offertes voor een coca-cola automaat. De automaat zal binnen geplaatst worden en is voor zowel klanten als personeel. Het is voor een voetbal vereniging.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Molenbeek
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 5-20 personen. Om te laten bijvullen, betalend.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Zedelgem
Ik Wens een offerte voor zowel huur, leasing als aankoop. Deze frisdrankautomaat zou binnen worden geplaatst voor zowel het personeel als de bezoekers.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Herentals
Ik zoek een offerte voor een coca-cola automaat voor munten en/of jetons. Dit is voor intern gebruik. Graag zowel de mogelijkheden voor huur; aankoop en/of Leasing.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterverzachter voor de regio Leuven
Ik zoek een waterkoeler met flessen vor het bedrijf. Nu hebben we Sipwell, enkel gekoeld, voor een 10 personen.
Warme dranken automaat
Geen regio
Aanvraag Warme dranken automaat te Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Warme dranken automaat. Dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn. Momenteel gebruiken wij nog geen Warme dranken automaat. Hier zouden een 20tal personen gebruik van maken.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Aanvraag Frisdrankautomaat te Mechelen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Frisdrankautomaat. Dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn. Momenteel gebruiken wij nog geen Frisdrankautomaat. Hier zouden een 20tal personen gebruik van maken. Wij wensen deze Frisdrankautomaat binnen te plaatsen.
Koffiemachine
Geen regio
Aanvraag Koffiemachine te Koekelberg
Wij zoeken huuroffertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij nog geen koffiemachine en wij zijn met 4-5personen (+bezoekers). Graag ontvangen wij een huurofferte voor een machine dat met muntstukken werkt (betalend).
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Stabroek
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een skatehal die in aanbouw is. Voor binnen te zetten, betalend, om in het begin zelf bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Borgerhout
We zoeken een frisdrankautomaat voor het bedrijf. Zowel voor bezoekers en personeel, betalend systeem, om zelf bij te vullen, voor binnen te zetten. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Oostende
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 30 personen. Nu hebben we Selecta, voor binnen(refter), ook laten bij te vullen.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in heverlee
Dit is vooral voor intern gebruik en geen muntinworp. Graag zowel een huur, aankoop en leasingofferte.
Koffiemachine
Geen regio
Aanvraag Koffiemachine te Gent
Wij zoeken prijsoffertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen voor een toestel dat ons van koffie en chocolademelk voorziet. Dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Aanvraag Coca-Cola automaat te Gent
Wij zijn op zoek naar huur -en annkoopoffertes voor een Coca-Cola automaat, wij gebruiken momenteel nog geen Coca-Cola automaat , wij zijn met 3personen (+de klanten die hier ook gebruik van zouden maken), graag betalend toestel (met jetons of muntstukken).
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf te Sint-Martens-Latem
Ik zoek een koffiemachine voor in de zaak. Vrij gebruik, moet niet een erg speciaal toestel zijn, huur/kopen mag beide in de offerte. Aantal mensen per dag daar 10-30 ongeveer.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
Zowel intern als extern gebruik. Automaat met muntinworp. Deze kunnen worden binnen geplaats. Graag zowel een huur; leasing als aankoopofferte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Balen
Momenteel hebben we een zelf aangekochte koffieautomaat op kantoor staan. Deze is intussen 10 jaar oud en daarom zoek ik een offerte voor een andere leverancier te bekijken. De huidige automaat is particulier aangekocht. verbruik dagelijks door 5 tot 10 mensen. Graag een automaat zonder muntinworp en er mag een vergelijk worden gemaalt voor een offerte voor huren, leasing en aankopen
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Balen
Ik zoek automaat voor intern te plaatsen voor gebruik door de medewerkers. Graag een vergelijk met huur, aankoop en leasing
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Erembodegem
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons terrein, hoeveel mensen ligt aan inschrijvingen, weer,... Voor binnen te zetten, om zelf bij te vullen.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Geraardsbergen
Gebruik door een 20-50 mensen. Dit is vooral intern gebruik. Ik zoek een automaat voor vrij gebruik. Dit is voor een totaal van 1-3 voertuigen. Nu gebruiken we enkel thermossen. Graag zowel een huur en aankoopofferte
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Scherpenheuvel
Ik zoek een offerte voor een frisdrankautomaat. Dit is voor een parking die we zullen plaatsen. Deze zal opengaan in september. Dit is een automaat om onder een afdak te plaatsen. Daar wordt elektriciteit voorzien. Graag zowel een huur , aankoop als leasing offerte.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf te Eke
Ik wens een waterkoeler met flessen voor een 3-4 werknemers. BTW is rond september beschikbaar.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Aanvraag Waterkoeler met fles te Gent
Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een Waterkoeler met fles. Momenteel gebruiken wij nog geen Waterkoeler met fles, en wij zijn met een 6tal personen (+bezoekers). Wij wensen zowel gekoeld als warm water.
Waterkoeler op waterleiding
Geen regio
Waterkoeler voor een zaak te Sint-Gillis-Waas
Ik zoek een waterkoeler via waterleiding voor de club, aantal mensen hangt van dag tot dag af, enkel koud water.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Geel
Gebruik vooral intern en ook mindere mate extern gebruik. Ik zoek een systeem met inworp of badge. Eventueel kunnen we zelf jetons voorzien. Graag zowel een huur , leasing en aankoopofferte. Dit is een prijsvergelijking met onze huidige leverancier.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Brugge
Ik wens een frisdrankautomaat voor een bedrijfspand dat we uitbaten. Voor een 20-100 personen, moeilijk in te schatten. Ergens voorjaar 2017.
Koffiemachine
Geen regio
koffiea
Ik zoek een offerte voor 1 warme drankenautomaat voor in de refter van de personeelsleden. Nu gebruiken we een automaat van pelikaan rouge. Omdat we niet tevreden zijn over de huidige leverancier wensen we nu met ander mensen een prijsvergelijking te doen. Automaat rechtstreeks aan te sluiten op de waterleiding en voor vrij gebruik.
Frisdrankautomaat
Geen regio
frisdrankautomaat voor een bedrijf in Ninove
Dit is een sportclub. Dit is voor een automaat binnen te plaatsen, gebruik zowel intern als extern. Gerbuik van muntinworp. Graag een vergelijk tussen aankoop , leasing en huur.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Peer
Dit is een bedrijf in overname. We starten tegen september. Dit zijn twee zaken, een krantenzaak en een horecazaak. We zoeken een koffieautomaat zeker voor de krantenzaak. We zoeken hiervoor een zelfbediening systeem.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een zaak te Hasselt
Ik zoek een waterkoeler via waterleiding voor het bedrijf. Rond de 20 personen dagelijks, gekoeld enkel.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Sint Pieters Leeuw
Dit is voor de showroom , dus zowel graag een huur of leasingofferte. Deze automaat zou zowel dienen voor onze klanten en bezoekers alsook onze eigen personeelsleden. We wensen dus de automaat zowel met munten als met jetons te laten werken, deze laatste zullen we aanbieden aan onze personeelsleden.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een zaak te Gentbrugge
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor 6 tal werknemers. Huur/kopen mag beide in de offerte. Enkel gekoeld.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Werchter
Dit zal voor een carwash te zijn voor bezoekers. 20-50 mensen dagelijks gebruik. Graag een offerte voor zowel een offerte voor huren van ofwel een zuil met fles ofwel een waterkoeler op de waterleiding.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een zaak te Meerdonk
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor een 8 personen. Warm water ook, huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf te Bree
Ik zoek een frsidrankautomaat voor een 10-20 personen dagelijks. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor binnen.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Tienen
We hebben tot een drie tal maanden gebruik gemaakt van sipwel. Gebruik van zo'n 300 mensen. We hadden verschillende locaties en in totaal 14-15 waterkoelers. Liefst een huurofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Hoogstraten
Dit is een volledige nieuw project. We zoeken een offerte voor een waterkoeler op de waterleiding. Graag zowel een huur als aankoop offert maar voorkeur voor aankoop. Geen warm water wel bruiswater.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine in de regio Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een koffiemachine voor vrij gebruik. Het zou voor 6 ŗ 9 verbruikers gaan. Ik heb momenteel geen voorkeur voor huren of leasen Kan u mij hiermee helpen? Alvast bedankt.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Aanvraag Coca-Cola automaat te Diest
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat en wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen. In onze bureaus werken een 12tal personen, en wij wensen deze Coca-Cola automaat buiten te plaatsen.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine te Veurne
Ik ben op zoek naar naar een koffiemachine op huur basis voor de sportvereniging Ik wens een betaalautomaat voor ongeveer 30 gebruikers.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Moeskroen
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons bedrijf. 100 werknemers aanweazig in shiften, huur/kopen mag beide in de offerte, supplier moet bijvullen.
Coca-Cola automaat
Geen regio

Het is voor de universiteit van Gent. Er zijn tussen 50 tot 99 personen die er gebruik van gaan maken. Wij hebben momenteel geen drankleverancier.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf te Lovendegem
Ik zoek een frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Huur/kopen mag beide in de offerte, voor binnen (refter).
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Merelbeke
Dit zal een 50-tal mensen dagelijks gebruik. Dit is voor zowel intern als extern gebruik. Er is mogelijkheid deze aan te sluiten op de waterleiding. Graag een huur en onderhoud offerte. Automaat voor vrij gebruik.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een school in Genk
Dit is voor de leerkrachten. Een automaat met muntinworp. Aansluiting op de waterleiding is mogelijk. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Momenteel hebben we een aangekochte koffieautomaat waarmee we enorm veel problemen hebben. Daarom dat we nu uitkijken naar andere leveranciers.
Waterkoeler met fles
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in de regio Tielt-Winge
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor een 10 personen per dag ongeveer. Huur/kopen mag beide in de offerte, ook warm water. Voor rond augustus/september.
Coca-Cola automaat
Geen regio
coca cola automaat voor een bedrijf in Wemmel
Vooral intern gebruik. Betalende automaat binnen te plaatsen. Liefst een blikjesautomaat. Graag een vergelijking tussen huur en leasingofferte. Ook wensen we de automaat door het bedrijf zelf automatisch aan te laten aanvullen.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Diepenbeek
Toonzaal , dit is voor personeel en bezoekers. Dit zullen ruwweg zo'n 60-70 mensen zijn voor in het weekend, soms meer dan 100. Vrije gebruik, mogelijkheid aan te sluiten op de waterleiding. Graag zowel huur als aankoopofferte.
Waterkoeler op waterleiding
Geen regio
Waterkoelers voor een bedrijf in de regio Deurne
We zoeken een 4 waterkoelers met flessen voor ons bedrijf. Voor een 35 tal werknemers. 2 koelers voor de werknemers en 2 voor in het opleidingscentra(20tal mensen). Om te huren, nu werken we met Aqua Vital, maar niet tevreden van. Gekoeld en warm water.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Ham
zou terug moeten ingesteld worden. Dit is voor een prijsvergelijking met de huidige leverancier. Momenteel hebben we 1 frisdrankautomaat met ook snoep voor intern gebruik. Graag zowel huur , leasing en aankoop offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Kemzeke
Mogelijkheid voor warm water is niet vereist. Liefst een waterkoeler die zowel in plat als in bruiswater voorziet.v Er zijn 6-7 medewerkers. Graag een huur als aankoopofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regio
Waterkoeler voor een bedrijf in Kemzeke
Mogelijkheid voor warm water is niet vereist. Liefst een waterkoeler die zowel in plat als in bruiswater voorziet.v Er zijn 6-7 medewerkers. Graag een huur als aankoopofferte.
Frisdrankautomaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf in Wevelgem
We zoeken een offerte voor een frisdrankautomaat voor de brandweer. Momenteel werken we met een kleine bar. Deze automaat zou hier echter volledige van los staan en bedoeld zijn voor wanneer de bar gesloten is. Automaat binnen te plaatsen en te werken met gewone muntinworp. Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte.
Koffiemachine
Geen regio
Koffieautomaat voor een bedrijf in Leuven
Koffieautomaat bedoeld voor intern en mindere mate extern gebruik. Vooral bij vergadering. Dagdagelijks ongeveer 20 mensen. Koffieautomaat met zeker de mogelijkheid voor warm water en espresso. Graag zowel een huur als aankoop.
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een overheidsinstelling in Halle
Dit is voor eigen personeelsleden. +- 300 man maar wel op verschillende locaties. In totaal zoeken we een 11-tal automaat. Dit is een volledige nieuwe project. We zoeken huuroffertes. Wel enkel koffieautomaten, dus koffie en warm water.
Coca-Cola automaat
Geen regio
Frisdrankautomaat voor een bedrijf te Diest
Ik zoek een frisdrankautomaat voor ons bedrijf. Voor ongeveer een 30 tal medewerkers. Voor binnen. Voor te huren
Koffiemachine
Geen regio
Koffiemachine voor een bedrijf in Buggehout
We zoeken een offerte voor een koffiemachine. 9-tal mensen dagelijks gebruik. Soms ook klanten maar vooral personeelsleden. Eventueel ook mogelijkheid voor thermossen te kunnen vullen. We wensen graag zowel een huur en aankoopofferte.

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.