Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor condensatieketelStuur gratis een aanvraag voor condensatieketel
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Condensatieketel:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Wat wenst u?

* 2. Welk type condensatieketel wenst u?

* 3. Wanneer wenst u de installatie van de condensatieketel?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Besparen op brandstofkosten met een efficiënte verwarmingsketel. Met een beperkte investering kunt u al snel een gigantisch rendement verkrijgen. Het grote voordeel van een condensatieketel is zijn hoge rendement.

Het verschil met een gewone stookketel...
Een traditionele verwarmingsketel op aardgas of mazout verwarmt het water. De rookgassen die door de verbranding van deze brandstoffen vrijkomen worden gewoon naar buiten gebracht via de schoorsteen. In deze gassen zit nog veel warmte. Daarom is de afvoerpijp van zo'n verwarmingsketel vaak ook bijzonder warm.

Een condensatieketel werkt een pak efficiënter. De gassen die vrijkomen bij de verbranding van de brandstof worden in een condensatieketel afgekoeld. Met eenzelfde hoeveelheid gas kan een condensatieketel dus veel meer water verwarmen. Dit zorgt voor een enorme besparing op uw aardgasfactuur.

Overal mogelijk...
Over een condensatieketel bestaan vele misvattingen. Vaak wordt gedacht dat condensatieketels enkel mogelijk zijn voor wie vloerverwarming heeft. Dit is echter onjuist, een condensatieketel is ook bij gewone centrale verwarming mogelijk.
Bespaar daarom op uw energiefactuur. Vergelijk offertes voor de plaatsing van Aardgasketels en ontdek hoe u kan besparen op uw aardgasfactuur met een condensatieketel.

Vergelijk toestellen en prijzen...
Vul dit formulier in en vergelijk prijzen en offertes.Ontvang snel meerdere gratis offertes: CondensatieketelRegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Condensatieketel voor de regio Brugge Ik zoek een andere condensatieketel op gas voor bij mij thuis. Nu nog op mazout en willen naar gas gaan, nu een Terak. Huis van 1972, liefst voor volgende winter te doen.
West-Vlaanderen Aanvraag Condensatieketel te Woesten Wij zoeken offertes voor het vervangen van onze Condensatieketel. Momenteel gebruiken wij een ketel op stookolie (onze huidige Condensatieketel is een ketel op stookolie). Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
West-Vlaanderen Condensatieketel voor een woning in Brugge Ik zoel een offerte voor het vervangen van een gasketel van 17 jaar door een condensatieketel. Woning van meer dan 100 jaar maar wel volgend de huidige normen geÔsoleerd.
West-Vlaanderen Condensatieketel voor een woning in Koksijde Ik zoek een offerte voor de vervanging van een verwarmingsketel voor een appartement. Momenteel een gaswandketel. Die wens ik te vervangen door een conditieketel. Huidige installatie is 15 jaar oud.
West-Vlaanderen Aanvraag Condensatieketel te Wakken Wij wensen offertes te ontvangen voor een Condensatieketel. Momenteel hebben wij geen Condensatieketel en wij hebben een voorkeur voor een ketel op stookolie. Wij wensen de Condensatieketel dit jaar nog te plaatsen. Wij zijn tevens eigenaars van dit pand.
Zoektermen:

Centrale verwarming  ,  Condensatie ketel  ,  Cv installateur  ,  Hoogrendement  ,  Offerte verwarming  ,  Prijzen cv  ,  Verwarmingsinstallatie

condensatieketel
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede service. Uiteraard afhankelijk van de ingeschreven/deelnemende ondernemingen. Mijn z..."

"Zeer snelle service, inderdaad na minder dan 2 dagen werd ik al gecontacteerd door een van de l..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.