Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Co-Media

Co-Media

Keizerstraat 3/9
B-2000 Antwerpen, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
Bij ons kan u terecht met al uw administratieve taken. Mailings, uw dagelijkse administratie waar u geen tijd meer voor kan maken, zelfs het structuren en opmaken van uw administratie. Bij ons bent u steeds verzekerd van een perfecte afwerking binnen de vooropgestelde deadline.
Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het organiseren en het assisteren bij al uw recepties, meetings, opendeurdagen en evenementen. Dankzij onze uitgebreide contacten gaan wij steeds op zoek naar de goedkoopste oplossing voor al uw vragen, uiteraard steeds in samenspraak met de klant.
Mogen wij nog even onze grootste troef in de verf zetten? De mensen van Co-media hanteren geen 9 to 5 mentaliteit. Wij proberen steeds ter uwer beschikking te staan op die momenten dat u ons nodig hebt. Handig wanneer dat dringende rapport nog klaar moet zijn voor die belangrijke presentatie morgen.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Ons kantoor bevind zich in het historisch centrum van Antwerpen. Hebt u problemen om uw gegevens tot op ons kantoor te brengen, dan halen wij ze graag bij u op, of u kan ons ter plaatse inzetten.
Offre
Demandez un devis
Profil Bobex
Catégories:
Evénements
Marketing & prospection
RH & bien-être
Régions où sont fournis les services:
Anvers
Autres régions
Brabant Flamand
Brabant Wallon
Bruxelles
Flandre occidentale
Flandre orientale
Grand-Duché de Luxembourg
Hainaut
Limbourg
Liège
Luxembourg (BE)
Namur
Nouvelle recherche