Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type bewakingssysteem wenst u?

 
 
 
 

* 2. Voor welk type gebouw wenst u een bewaking?

 
 

* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimte?

 
 
 
 
 

4. Wanneer dient de installatie te gebeuren?

 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: camerabewaking in Oudenaarde

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Camerabewaking voor in de regio Ertvelde Ik wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².
Oost-Vlaanderen Camerabewaking voor in de regio Beveren Ik zoek een camerasysteem voor aan mijn prive, niet met een centrale. 2 tal camera's, voor buiten, geen bekabeling, 80m² opp.
Oost-Vlaanderen Camerabeveiliging voor een woning in Gent Ik heb een L-vormig domein dat ik zowel binnen en buiten wens te beveiligen. Met bedrading of draadloosn beide opties staan nog open Momenteel niets voorzien. Wel huisdieren. Wel momenteel enkel stand alone systemen maar deze gaan waarschijnlijk weg na plaatsing van een degelijk alarmsysteem.
Oost-Vlaanderen Alarmsysteem voor in de regio Geraardsbergen Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Camerabewaking te volgen via internet, een 4 tal camera's (binnen en buiten) opp. ongeveer 50m². Bekabeling is nog niet voorzien.
Oost-Vlaanderen Camerabeveiliging voor een woning in Heldergem Vrijstaande woning. Ik ben momenteel volop bezig in een verbouwing en daarom zou ik graag de prijzen weten en vergelijken voor een alarmsysteem met camera's. Deze zou moeten openstaan voor zowel binnen als buitenbewaking. Momenteel nog niets voorzien voor aansluiting en ik wens eigenlijk de opties voor zowel draadloze systemen als systeemmlet getrokken bedrading bekijken.

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.


Offerteaanvraag voor camerabewaking

Bent u op zoek naar camerabewaking voor uw magazijn, parking, voordeur, foyer,...? Zou u graag uw eigendom beschermen tegen mogelijke inbraken, diefstal of vandalisme? Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste leveranciers in camerabewaking.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met verschillende leveranciers van bewakingscamera's. Geef ons mee wat u zoekt, zo kunnen onze leveranciers u een voorstel op maat maken. U kunt rustig deze voorstellen vergelijken en beslissen met wie u in zee wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.

Bewakingscamera's zijn de meest gekozen bewakingssystemen om diefstallen, inbraken en vandalisme op te sporen. Tijdens uw afwezigheid is dit het enige waar u op kunt terugvallen. Daarom is de kwaliteit en de installatie van camerabewaking erg belangrijk. Zo kunt u gemakkelijk achterhalen wie de dader is en wanneer de ongewenste activiteiten zich voorgedaan hebben. Camerabewaking geeft u een veilig gevoel. Bovendien is een bewakingscamera fiscaal voordelig voor bedrijven.


Lexicon van camerabewaking

  • Camerawet: Volgens de camerawet is een bewakingscamera een vast of mobiel observatiesysteem is met de bedoeling om misdrijven te voorkomen, vast te stellen of op te sporen. Daarnaast ook wanneer de bedoeling er uit bestaat om overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen en om de openbare orde te handhaven. En wanneer deze camera bovendien ook voor deze voorgaande doelen beelden verzamelt, verwerkt of bewaart. Andere camera's, zoals een webcam op een marktplein bijvoorbeeld, moeten de voorschriften van de Privacywet naleven. De voorschriften ven de camerawet moeten nageleefd worden telkens wanneer er een bewakingscamera geplaatst wordt en gebruikt wordt en die een opdracht van bewaking en toezicht uitoefent.


Leveranciers Oudenaarde
+500 Getuigenissen!

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer

"Gemakkelijke manier om offertes te ontvangen. Tevreden over het verloop."

G. Nijssen


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.