Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?

 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen geïsoleerd te worden?

 
 
 
 

* 3. Wanneer wenst u de buitenmuur isolatiewerken te starten?

 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: buitenmuurisolatie in Mortsel

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor een woning in Poederlee Dit is voor een offerte voor de isolatie van de voorgevel. Woning van de jaren 20 in originele gevelsteen. oppervlakte is nooit nagemeten.
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor een woning in Herenthout Halfopen woning. Ik wens deze te isoleren tot de eerste verdieping. Ook is er achterbouw aanwezig.Gevels in originele gevelsteen maar de onderkant van de 4 gevels is in crepi.
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor een woning in Hemiksem Dit is voor ee halfopen gebouw van de jaren 50. Gevels zijn in redelijk slechte staat. Ik wens deze gevel vanaf de binnenkant of de buitenkant te isoleren. Graag een prijs voor de beide opties. Er is wel een vochtprobleem in een gevel en voor zover ik weet is er geen spouw aanwezig. Ik ben ter ^plaatsen voor een afspraak de week van 31 oktober tot 6 november, telkens na 14u.
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor een woning in Bonheide Dit is voor een rijwoning. Omdat de woning mogelijk al 100 jaar oud is zijn er geen spouwmuren aanwezig. Graag had ik daarom de beide gevels vanaf de buitenkant geïsoleerd. Deze gevels zijn nu wel met crepi bewerkt.
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor een woning in Lichtaart Dit is een vrijstaand gebouw. We wensen de buitenmuren te isoleren van het oude gedeelte. De nieuwbouw zou niet moeten gebeuren. De oudere woning is van de jaren 50 en heeft de originele gevelsteen. Mogelijk is er een spouw aanwezig.
Antwerpen buitenmuurisolatie te Mol Wij willen onze buitenmuren laten isoleren. Wij zijn er zeker van om 1 gevel te isoleren, maar twijfelen nog of we de zijgevels ook moeten isoleren. De woning is gebouwd in 1963 en het gaat om een halfopen bebouwing.
Antwerpen Buitenmuurisolatie te Laakdal Wij hebben in maart een nieuwe woning gekocht. Van deze woning zouden wij graag de buitenmuren willen isoleren. Het gaat om 4 gevels. Tegen de muren staat er crepi.
Antwerpen Buitenmuurisolatie voor in de regio Westerlo Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1956, gevels niet bewerkt, opp. +60m².

Leveranciers Mortsel
+500 Getuigenissen!

"Een goede service. Bespaart ons tijd. We moeten niet zelf eindeloos zoeken op het internet. Da..."

R. De Valck

"Bobex maakt het makkelijker om met verschillende leveranciers die je niet kent in contact te ko..."

P. verschuren


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.