Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in Weelde-StatieOpen bebouwig waarvan ik de gevels wens te isoleren in de spouw. Oppervlakte is nooit nagemeten net als de diepte van de spouw. Ik schat 150-180m≤. Woning van 1993.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in KortrijkIk zoek een offerte voor het vervangen van houten ramen naar ramen in pvc of alumnium. Hier zou ook een erker moeten beken worden, twee grote schuiframen , ook zijn er vijf tot zes kiepramen.
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in BerlaarIk zoek een offerte waterverzachter voor tegen de kalk. Op dit moment heb ik leidingswater via het gelijkvloers. Nu staat mijn teller op, 245m≤ over drie jaar. Gebuik moemnteel van enkel leidingswater. Plaatsing voor in 2017.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in BoechoutHalfopen woning in vrije gevelsteen. Ik wens hier de drie gevels te isoleren. Woning van 1983.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in TongerenWe hebebn vooral problemen op de keldervloer. Hier is al enkele jaren problemen. ook in de rest van de straat hebebn de huizen een natte kelder. Dit is een betonvloer.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in KontichDit is een woning dat we vijf jaar geleden hebben gekocht. We merken condensatie op de achtergevel . Vooral op het gelijkvloers.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in Roosdaal-PamelIn de kelder hebben we twee weken geleden vocht in de kelder opgemerkt. De voegen komen uit de muur en er trekt vocht op. Kelder in gewone baksteen. Woning van 72.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in GrimbergenProblemen op de muren op het gelijvkloers. 5 jaar gelden wegwerkt maar ze zijn teruggekomen. Vooral problemen op de onderkant van de muren tot 30cm bven de vloer. Woning van 2006.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in Dilsen-StokkemWe hebben vooral problemen op het gelijkvloers en op eerste verdieping. Vooral op de muren. Dit zijn de gevelmuren. Deze problemen zijn begonnen met opstijgend vocht.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in ArdooieWe hebben witte plekken op de vloer. Ik weet niet of deze van de ondergrond of de muren. Deze zijn er al van verelden jaar.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in DeerlijkWe hebben vooral problemen op het gelijkvloers op de muren. Vooral onderaan de muren. Reeds enkele maanden problemen, deels gevelmuur maar ook en binnenmuur.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in AarschotWe hebben pronblemen op een kelderverdieping. Opstijgend vocht dat al enkele jaren geleden is opgermerkt. Nu staat er een ventilatuestysteem. Woning van de jaren 60.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BerchemDit is woning dat we verhuren. De huurder heeft geklaagd over opstijgend vocht in de zijgevel op de plaats waar de gevel 'open' is. Er is reeds een expert gekomen die dit als opstijgend vocht heeft herkend, we zoeken nu een offerte voor de injectie van de muur.
DakreinigingDakreiniging voor een woning in BegijnendijkGraag een offerte voor het reinigen en ontmossen van een hellend dak. Dit is een leien dak van 29-30 jaar. Dak laast ontmost 8 jaar terug. +- 200m≤.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in ZwalmDeze vochtproblemen zijn enkeel maanden voor het eerst iopgemerkt. Het is mogelijk vanaf een buitenmuur aan de rechterkant. Hier is tussen de woning van mij en mijn buur een nieveuwverschil van 60cm. Grond komt tot boven de vochtwering boven de buitenmuur. Probleem met opstijgend vocht op het gelijkvloers van een woning.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in KasterleeGraag een offerte voor het isoleren van een vrijstaande woning van 1973. Gevelsin volledige vrije gevelsteen. Spouw van +- 5m, oppervlakte van 155m≤.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in HasseltDit is een halfopen woning van de jaren 70. de vorige eigenaar hjeeft gezegd dat de spouw 5-7cm is. oppervlakte van de muren schat ik 110m≤.
Ontmossen van dakenOntmossen van een dak voor een woning in BilzenIk heb groene aanslag op een dakpannen dak, vooral aan de noordkant. Dak nog nooit ontmost. Dak met drie dakkapellen. De woning is van 1982.
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een woning in asseIk zoek een offerte voor een afdak. Voorkeur voor pvc. Oppervlakte van 6x3. Indien de offerte binnen ons budget valt zijn de werken voor eerste helft 2017
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in BilzenIk wens een defecte watererverzachte te vervangen, deze is 25-30 jaar. Dit was een pure waterverzachter voor kalk uit het water te halen. Geen idee van het watererbuik ik schat 50-60m≥ per jaar.
Meer voorbeelden
Zoektermen:

Aanleg zwembad  ,  Beschutting  ,  Binnenzwembad  ,  Buitenzwembad  ,  Carport  ,  Condensatievocht  ,  Filterinstallatie  ,  Hard water  ,  Hydrojets  ,  Installateur waterverzachters  ,  Isolatie spouw  ,  Jacuzzi  ,  Kalkvrij  ,  Kelder waterdicht maken  ,  Kelderafdichting  ,  Kelderdichting  ,  Kostprijs spouwmuurisolatie  ,  Kostprijs zonneboiler  ,  Kuip  ,  Leefveranda  ,  Na-isoleren spouwmuren  ,  Offerte veranda  ,  Offerte zwembad  ,  Offertes dubbelgals  ,  Ontvochtiger  ,  Opstijgend vocht  ,  Orangerie  ,  Osmose  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Premie spouwmuurisolatie  ,  Premie zonneboiler  ,  Premies spouwmuur isolartie  ,  Prijs spouwmuurisolatie  ,  Prijs veranda  ,  Prijs zonneboiler  ,  Prijzen deuren  ,  Prijzen driedubbel glas  ,  Prijzen ramen  ,  Pur  ,  Rendement zonneboiler  ,  Renovatie zwembad  ,  Schimmel  ,  Schimmel in huis  ,  Schimmel verwijderen  ,  Spouw isoleren  ,  Spouwisolatie  ,  Spouwmuur isoleren  ,  Spouwmuurisolatie  ,  Subsidie zonneboiler  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Ventilatiesystemen  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Vocht badkamer  ,  Vocht expert  ,  Vocht huis  ,  Vocht kelder  ,  Vocht kelder  ,  Vocht muren  ,  Vochtbehandeling  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtige kelder  ,  Vochtoplossingen  ,  Vochtprobleem  ,  Vochtproblemen  ,  Vochtvreter  ,  Vochtwering  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Wintertuin  ,  Zonneboiler  ,  Zonneboiler prijs  ,  Zonneboiler prijzen  ,  Zonnecollector  ,  Zonnecollectoren  ,  Zout  ,  Zwembad specialist  ,  Zwembadaanleg  ,  Zwembadoverdekking  ,  Zwemvijver

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden van Bobex daar dit een makkelijke manier is om leveranciers over heel Belg..."

R. Bloemen

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.