Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in WezemaalIk zoek een offerte voor een waterverzachter ter vervanging van een defecte waterverzachter. Dezer is 8jaar oud. We zijn met twee mensen en hebben regenwater voor de toiletten .De woning is van 2006 en de waterleiding komt toe in de kelder.
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de muren te AffligemIk heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, ook salpeter, op een tussenmuur. Geen lek, huis van jaren 60.
Veranda, pergola of orangerieKlassieke veranda te KesselBestaand veranda om te veranderen. Dit zou in PVC of aluminium moeten zijn. De grootte van 2.20 op 4 meter.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in Mechelen-aan-de-maasDit is een woning die we nu huren en later dit jaar gaan aankopen. We hebben last van vocht in de slaapkamer door een daklek. Dit is reeds opgelost. Op de slaapkamer zine we nu wel nog altijd zwarte schimmelplekken. Ook de kelder heeft al reeds enkel keren onder water gestaan. De werken moeten dit jaar nog gebeuren.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in BilzenDit is een vrijstaande woning met de 4 gevels te isoleren. Geen idee van de diepte van spouw. Oppervlakte is ook nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in Sint TruidenDit is een vrijstaande woning van 1952. De gevels aan de buitenkant wel geschilderd. Er is een spouw aanwezig maar deze is nooit nagemeten. Werken aan de spouw voor rond de zomer.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in Heist op den bergDe grootste problemen zijn op het gelijkvloers, het is een bungalowwoning. We zijn in een hoek langs de gevels onderaan de muren de eerste problemen met vocht. problemen met opstijgend vocht sinds enkele maanden.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in HeverleeDit is voor een recent aangekochte rijwoning. We wensen hiervan de voorgevel te isoleren. Gebouw van 1970. Geen idee van de spouwdiepte.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in RuddervoordeDit is voor een vrijstaande woning van 1930 maar ik ben zeker dat er een spouw aanwezig is. Diepte en oppervlakte zijn wel nooitn nagemten.
SpouwmuurisolatieAanvraag spouwmuurisolatie te LandenWij wensen offertes te ontvangen voor spouwmuurisolatie. Onze woning werd in 1955 gebouwd, en de buitengevels zijn geschilderd. De diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij wensen +/- 80m≤ te laten isoleren.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in LandenWe hebben waterschade gehad na een zwaar onweer. Deze is reeds gemaakt maar nu merken we in de hoek bij het plafond condensatie. Het dak is reeds nagekeken op lekken. Problemen zijn reeds enkele weken geleden begonnen. Dit is een nieuwbouw van 2012.
Waterverzachter / WaterontkalkerWaterverzachter te HeruneGraag een offerte een waterverzachter. Huishouden bestaat uit 2 personen. We maken enkel gebruik van leidingwater.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en deuren voor de regio HamIk wil nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. 7-10 ramen, en een voordeur, materiaal is nog open. Huis van 1958.
DakwerkenDakwerken te LierNieuwe dak laat plaatsen op een uitbouw. Het gaat om een oppervlakte van 30 m≤ . We willen op het dak EPDM zetten.
Veranda, pergola of orangerieVeranda voor een woning in Heusden zolderIk zoek een offerte voor het uitbreiden van een leefruimte met 30m≤. Dit via een leefveranda. Martiaal moet warmte goed binnen houden maar staat voor de rest nog volledige open.. De originele woning is van 2008. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.
Waterverzachter / WaterontkalkerWaterontharder voor een woning in LeuvenIk zoek een offerte voor een waterverzachter voor een woning van de jaren 60. Het water komt toe in de kelder. Het verbruik ken ik niet precies maar ik ben alleen in de woning en ik gebruik enkel leidingwater. Plaatsing voor de zomer.
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in HasseltDit is een appartement waarvan ik eigenaar. ben. In de berging komt het water toe. Ik zoek nu een offerte voor een waterontkalker voor het ontharden van het water.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in HarelbekeProbleem vooral op het gelijkvloers. Ik vermoed dat de waterkering verstenen is waardoor we nu opstijgend vocht in de gevel. Woning in de keuken opgemerkt. Woning in renovatie van 1961.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie te WaasmunsterPrijs offerte voor spouwmuur isolatie voor vrijstaande woning: 150-200m≤. De woning is reeds in '92 gerenoveerd met nieuwe gevelsteen. De spouw is 5cm diep. Naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg, Olivier
Veranda, pergola of orangerieTerrasoverkapping voor een appartement in MaasmechelenIk zoek een offerte voor het plaatsen van een terrasoverkapping op een gelijkvloers appartement. Dit is een gebouw van 2006. Werken voor de zomer van dit jaar.
Meer voorbeelden
Zoektermen:

Aanleg zwembad  ,  Beschutting  ,  Binnenzwembad  ,  Buitenzwembad  ,  Carport  ,  Condensatievocht  ,  Filterinstallatie  ,  Hard water  ,  Hydrojets  ,  Installateur waterverzachters  ,  Isolatie spouw  ,  Jacuzzi  ,  Kalkvrij  ,  Kelder waterdicht maken  ,  Kelderafdichting  ,  Kelderdichting  ,  Kostprijs spouwmuurisolatie  ,  Kostprijs zonneboiler  ,  Kuip  ,  Leefveranda  ,  Na-isoleren spouwmuren  ,  Offerte veranda  ,  Offerte zwembad  ,  Offertes dubbelgals  ,  Ontvochtiger  ,  Opstijgend vocht  ,  Orangerie  ,  Osmose  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Premie spouwmuurisolatie  ,  Premie zonneboiler  ,  Premies spouwmuur isolartie  ,  Prijs spouwmuurisolatie  ,  Prijs veranda  ,  Prijs zonneboiler  ,  Prijzen deuren  ,  Prijzen driedubbel glas  ,  Prijzen ramen  ,  Pur  ,  Rendement zonneboiler  ,  Renovatie zwembad  ,  Schimmel  ,  Schimmel in huis  ,  Schimmel verwijderen  ,  Spouw isoleren  ,  Spouwisolatie  ,  Spouwmuur isoleren  ,  Spouwmuurisolatie  ,  Subsidie zonneboiler  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Ventilatiesystemen  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Vocht badkamer  ,  Vocht expert  ,  Vocht huis  ,  Vocht kelder  ,  Vocht kelder  ,  Vocht muren  ,  Vochtbehandeling  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtige kelder  ,  Vochtoplossingen  ,  Vochtprobleem  ,  Vochtproblemen  ,  Vochtvreter  ,  Vochtwering  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Wintertuin  ,  Zonneboiler  ,  Zonneboiler prijs  ,  Zonneboiler prijzen  ,  Zonnecollector  ,  Zonnecollectoren  ,  Zout  ,  Zwembad specialist  ,  Zwembadaanleg  ,  Zwembadoverdekking  ,  Zwemvijver

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Top in snelheid van reactie en aanbod van leveranciers."

K. Vandenbosch

"Ik ben zeker tevreden en plan mijn verdere zoektochten naar producten / diensten via Bobex."

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.