Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Waterverzachter / Waterontkalkerwaterverzachter voor een woning in HasseltWe verbruiken momenteel 200m³. We zoeken een offerte voor een waterontkalker. Het gebouw is van de jaren 60.
Dakisolatiezoldervloerisolatie voor een woning in KeerbergenIk zoek een offerte voor de zoldervloer te isoleren van een woning van 200m². Het dak is tussen de ribben geïsoleerd. Nu is de vloer een houten plaat met daarop wat leidingen. Deze zolder is bereikbaar via de garage.
Veranda, pergola of orangerieveranda voor een woning in HeverleeIk wens een volledige nieuwe veranda te plaatsen. Momenteel staat hier een badkamer die we zullen verwijderen. Martiaal bij voorkeur in pvc. Oppervlakte van zo'n 2.5 x3.5m.
DakisolatieZoldervloerisolatie voor een woning in KoerselIsolatie via een volwaardige zolder. Ik wens de zoldervloer te isoleren . Dit is een betonnen zoldervloer van 90m². Deze zolder is voor opslag.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in ternatDak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning in TernatVrijstaande woning die reeds geïsoleerd is. Ik denk wel dat er minsten nog 5-10 cm luchtspouw over blijft. Gevel in vrije gevelsteen.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor de regio BruggeIk wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100m².
DakisolatieDakisolatie te KruibekeWij willen onze dak laten isoleren. Deze dak is hellend en bekleed met dakpannen. Het bouwjaar van de woning is 1960.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BoechoutDit is een vochtprobleem dat sinds de aanvang van de woning is. Deze kelder was in slechte conditie en er zijn stutingswerken in gebeurd. Nu enorm veel problemen met opstijgend grondwater. Kelder van gewone baksteen en nu met een cementlaag.
Waterverzachter / WaterontkalkerWaterverzachter voor de regio Sint-Gillis-WaasIk wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 3 personen, rond de 100m³ per jaar.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in ReetIk heb een woning van 35 jaar oud . Hier heb ik op het onderdak inde tijd 5cm witte isomo geplaatst. Nu wens ik hierop bij te isoleren naar de huidige normen. Zolder met een schuine oppervlakte van 50.7m² . Balken zijn zo'n 16cm dik en de zolder is ongeveer 1.90m hoog en loopt zo schuin af naar de kanten. Garage zal nog apart moeten worden bekeken. Deze staat aan de woning maar heeft een appart dak. Deze is ruwweg 25m².
Verwarmingsketel - CV-installateurscondensatieketel voor een woning in GentInstallatie van een CV ketel, boiler, meenemen oude installatie + eventueel installatie 2 radiatoren. De oude instalatie is zo'n 12 jaar. De huidige is op gas.
VochtbestrijdingVochtebstrijding voor een woning in LebbekeIk heb vooral problemen na een aanbouwing van een halfopen woning. Problemen vooral in de kelder aan de bergingen de kelder. Dit is tegen de gevelmuur aan de achterkant en een beetje aan de scheidingswand. Deze problemen zijn er reeds sinds enkele jaren.
DakwerkenDakwerken voor een woning in Puursgraag hadden wij offerte gehad voor dakbedekking: zadeldak 45°, 144 m2 dakoppervlak, 10.53 meter kroonlijst, halfopen bebouwing, in Eternit Ambiente leikleur en ter vergelijking graag de Plato Van Koramic, Antraciet mat. Dit is een nieuwbouwwoning waarvan de werken starten in januri. alvast bedankt!
Ontmossen van dakenOntmossen van een dak in TorhoutWe zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 2002. Er liggen dakpannen op. Nu wensen we ons dak te reinigen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BoomIk heb een probleem op een binnenmuur tussen badkamer en de slaapkamer. De lekken zijn nagekeken. Dit is een oudere woning van de jaren 70. Probleem reeds enkele maanden aanwezig.
VochtbestrijdingVochtbestrijding te GenkVocht onderaan de muur van de huiskamer. Op een hoogte van 18 centimeter. Onder de living bevindt zich een kruipkelder. De woning is gebouwd in 1985.
Ontmossen van dakenDak ontmossen in de regio WaregemIk wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met betonpannen en één velux, opp. rond de 100m², vrijstaand huis van 1988.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning in BocholtIk ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1973 die ik verhuur. Nu wens ik de spouwen te isoleren. Kan u mij bellen om een afspraak te maken ter plaatsen ? Dank u, Henri
Waterverzachter / WaterontkalkerWaterverzachter voor een woning in MaldegemDit is een nieuwbouwwoning. De wasmachine en sanitair zijn aangesloten op regenwater. Deze nieuwbouw staat in de bouwwerken en de ruwbouw is reeds voorzien. We zoeken een waterverzachter met drukregelaar. Dit is voor een waterverzachter voor het ontkalken en filteren van het water.
Meer voorbeelden
Zoektermen:

Aanleg zwembad  ,  Beschutting  ,  Binnenzwembad  ,  Buitenzwembad  ,  Carport  ,  Condensatievocht  ,  Filterinstallatie  ,  Hard water  ,  Hydrojets  ,  Installateur waterverzachters  ,  Isolatie spouw  ,  Jacuzzi  ,  Kalkvrij  ,  Kelder waterdicht maken  ,  Kelderafdichting  ,  Kelderdichting  ,  Kostprijs spouwmuurisolatie  ,  Kostprijs zonneboiler  ,  Kuip  ,  Leefveranda  ,  Na-isoleren spouwmuren  ,  Offerte veranda  ,  Offerte zwembad  ,  Offertes dubbelgals  ,  Ontvochtiger  ,  Opstijgend vocht  ,  Orangerie  ,  Osmose  ,  Overdekt terras  ,  Overkapping terras  ,  Pergola  ,  Pergola aluminium  ,  Pergola bouwen  ,  Premie spouwmuurisolatie  ,  Premie zonneboiler  ,  Premies spouwmuur isolartie  ,  Prijs spouwmuurisolatie  ,  Prijs veranda  ,  Prijs zonneboiler  ,  Prijzen deuren  ,  Prijzen driedubbel glas  ,  Prijzen ramen  ,  Pur  ,  Rendement zonneboiler  ,  Renovatie zwembad  ,  Schimmel  ,  Schimmel in huis  ,  Schimmel verwijderen  ,  Spouw isoleren  ,  Spouwisolatie  ,  Spouwmuur isoleren  ,  Spouwmuurisolatie  ,  Subsidie zonneboiler  ,  Terrasoverkapping  ,  Terrasoverkapping hout  ,  Ventilatiesystemen  ,  Veranda  ,  Veranda aluminium  ,  Veranda hout  ,  Veranda prijzen  ,  Veranda pvc  ,  Veranda smeedijzer  ,  Verandabouw  ,  Vocht badkamer  ,  Vocht expert  ,  Vocht huis  ,  Vocht kelder  ,  Vocht kelder  ,  Vocht muren  ,  Vochtbehandeling  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtbestrijding  ,  Vochtige kelder  ,  Vochtoplossingen  ,  Vochtprobleem  ,  Vochtproblemen  ,  Vochtvreter  ,  Vochtwering  ,  Waterbehandeling  ,  Waterfilter  ,  Waterontkalker  ,  Waterverzachter  ,  Wintertuin  ,  Zonneboiler  ,  Zonneboiler prijs  ,  Zonneboiler prijzen  ,  Zonnecollector  ,  Zonnecollectoren  ,  Zout  ,  Zwembad specialist  ,  Zwembadaanleg  ,  Zwembadoverdekking  ,  Zwemvijver

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed idee, die offertes online, maar sommige sectoren zijn nog niet zo "into internet" blijkbaa..."

V. Gabriels

"De samenwerking met Bobex is zeer vlot verlopen."

C. De Mondt

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.