Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor beveiligingssysteemStuur gratis een aanvraag voor beveiligingssysteem
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Beveiligingssysteem :

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Welk type beveiligingssysteem wenst u?

* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimtes?4. Wanneer dient de installatie te gebeuren?


5. Wanneer bent u het gemakkelijkst bereikbaar?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.


Offerteaanvraag beveiligingssysteem

Bent u op zoek naar een manier om uw thuis of uw eigendom te beveiligen? Bescherm uw eigendom tegen mogelijke inbraak wanneer u niet aanwezig bent. Wij helpen u zo snel mogelijk offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in beveiligingssystemen.

Vul hierboven een aanvraag in en geef ons mee wat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van alarmsystemen u een voorstel op maat doen. Neem rustig de tijd om deze offertes te vergelijken en kies erna zelf met wie u verder wil gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager.

3 minuten. Deze tijd heeft een inbreker nodig om uw eigendom te betreden. Een inbraak is dus zo gebeurd. Laat met een gerust hart al uw bezittingen achter en installeer een beveiligingssysteem.

Hoe kiest u een leverancier in beveiligingssystemen?

  • Een specialist is nodig om een beveiligingsysteem te plaatsen. Aangezien hij de "zwakke schakels" van uw woning kan analyseren, het risico kan berekenen van inbraak, u meedelen welke middelen er ingeschakeld kunnen worden om de "zwakke schakels" te laten verdwijnen en kan u helpen kiezen uit verschillende systemen.
  • De ruimte die u wilt beveiligen zal bepalen welk type beveiligingsysteem u best kiest. Er bestaan systemen zoals een draadloos alarmsysteem, een beveiligingsysteem met bewegingsdetector, een systeem met infraroodbeveiliging,...
  • Hou er rekening mee dat u zich best informeert over welke verplichtingen u heeft wanneer u een alarmsysteem plaatst. Vraag zeker meer informatie bij uw leverancier van beveiligingssystemen.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

  • Gaat u een beveiligingsysteem kopen of huren? Deze keuze is het belangrijkste element om de prijs te berekenen.
  • Wat is de duur van het huren? U kunt ook voor korte termijn een beveiligingsysteem huren. Dit is handig wanneer u een pand tijdelijk huurt.
  • U geniet van een fiscaal voordeel wanneer u als bedrijf of particulier investeert in een beveiligingsysteem.

Lexicon beveiligingssyteem

  • Leverancier van beveiligingssystemen: Enkel erkende beveiligingssystemen vallen onder deze noemer, dus vergunde ondernemingen.
  • Goederenalarmsysteem: Een klassiek inbraaksysteem dat gebruikt wordt om misdrijven tegen goederen te voorkomen of vast te stellen. Een buitensirene, buitenlicht of meldsysteem is verplicht bij dit systeem.
  • Personenalarmsysteem: Een beveiligingsysteem dat gebruikt wordt om misdrijven tegen personen te voorkomen of vast te stellen. Een voorbeeld hiervan is een hold-up knop. Wanneer u deze knop gebruikt moet deze verplicht worden aangesloten bij een alarmcentrale. Deze centrale doet dan voor de gebruiker van dit alarmsysteem een aangifte.
  • Bewaking: Bewaking omvat alle soorten toezicht, zowel ter bescherming van goederen als van personen.


Ontvang snel meerdere gratis offertes: BeveiligingssysteemRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne We willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
Vlaams Brabant Alarmsysteem voor een woning in Aarschot Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
Zoektermen:

Alarminstallatie  ,  Alarmsysteem  ,  Beveiliging  ,  Diefstalbeveiliging  ,  Diefstalpreventie  ,  Offerte vergelijk alarm  ,  Prijzen alarm systeem

beveiligingssysteem offerte
+500 Getuigenissen!

"De offertes waren goed en overzichtelijk gepresenteerd."

A. Recour

"Ik werd snel geholpen en ben dus zeer tevreden. Bedankt."

Y. Vandergucht


Bobex Premium Partners
Op zoek naar klanten? Ontvang aanvragen van geÔnteresseerde klanten.


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.