Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Sint-Niklaas

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Gent Wij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Lokeren Toonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
Oost-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Gent Ik wens een mobiele terminal voor op verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Vrij beroep.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Gent Dit is voor een bakkerij. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal maar ze is geen wifi of internet voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren Graag een aankoop offerte voor een betaalterminal voor zowel visa, bankcontact en kredietkaarten. Omdat het huidige apparaat uit dients gaat zoeken we nu een prijsvergelijking met andere leveranciers.
Oost-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Destelbergen Ik wens een mobiele terminal voor in het kapsalon. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Erpe mere We zouden een betaalterminal voor de wisselstukken. Gebruiken van enkel aan de balie. Hier is geen internet voorzien daarom zou ik ook de opties voor mobiele terminal te gebruiken. Eventueel ook krediet en visa kaarten.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Eeklo ik zoek een offerte voor een betaalterminal van enkel in de dansschool. Hier is wifi voorzien. Gebruik van enkele bankkaarten.
Oost-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Eeklo Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Beveren Opzoek naar een mobiele terminal omdat wij vaak op de baan, zitten. In de zaak hebben wij een vaste terminal van Banksys. Graag een offerte voor zowel huren als aankopen.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Sint-Niklaas (b-9100)
bs card
worldline


Leveranciers Sint-Niklaas
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een knappe site, met niet te veel toeters en bellen. Men krijgt wat men vraagt. Een ec..."

"Zeer tevreden over de snelle reacties van de leveranciers."

S. Boonen


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.