Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Scherpenheuvel-Zichem

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Betaalterminal voor een bedrijf in Halle We zijn een garage die zowel herstelling als verkoop. doen. We zoeken voor onze nieuwe locatie een offerte voor een betaalterminal die zowel verschillende krediet , bank als visa kaarten kan aanvaarden.
Vlaams Brabant Betaalterminal voor een bedrijf in Lovenjoel We organiseren een congres en wensen hier een mogelijkheden bieden aan deze mensen om on site tye laten betalen. Wifi zal aanwezig. DeIt congres zal drie dagen duren.
Vlaams Brabant Betaalterminal voor een bedrijf te Heverlee Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
Vlaams Brabant Betaalterminal voor een bedrijf te Leuven Ik wens een toonbank en mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa,... wifi is er.
Vlaams Brabant Terminal de paiement pour entreprise à Schepdaal 1703 - Entreprise situé à Schepdaal 1703. - Devis pour un terminal de paiement fixe de comptoir. - Intéret par une location pour commencer. - Contact par téléphone. MERCI.
Vlaams Brabant Terminal de paiement pour entreprise à Tervuren 3080 - Commerce de chocolat et de glaces à Tervuren 3080. - Devis pour le modèle fixe de comptoir. - Achat ou Location? Nous aimerions connaitre les prix pour ces deux options. - Contact par téléphone. MERCI.
Vlaams Brabant Devis pour terminal de paiement Nous souhaitons un terminal de paiment mobile. Merci de nous faire des devis
Vlaams Brabant Betaalterminal voor een bedrijf in Lubbeek Ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal. Dit is voor een pop up store die maximaal vier maanden zal moeten worden gebruik. Later gaan we deze gebruiken op ander locatie. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Gebruik van naast bankkaarten ook visa en kredietkaarten. Er zal geen wifi worden voorzien.
Vlaams Brabant Mobiele terminal voor een bedrijf te Hoegaarden Ik zoek een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Vlaams Brabant betaalterminal voor een bedrijf in Aarschot Ik zoek een offerte voor een betaalterminal te gebruiken voor naar de mensen zelf. Gebruik van enkel bankkaarten.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Scherpenheuvel-Zichem (b-3270)
bs card
worldline


Leveranciers Scherpenheuvel-Zichem
+500 Getuigenissen!

"Als je offertes aanvraagt en ze kunnen je helpen, word je binnen de 24 u tot 48u gecontacteerd ..."

M. Scheymans

"Ben zeer tevreden van Bobex. Als iemand iets zoekt en hij vindt het niet, zal ik zeker jullie n..."

J. Wouters


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.