Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Ronse

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Oost-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Lovendegem Ik wens een mobiele terminal voor in de zaak/baan. Bancontact en visa, wifi is in de zaak.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Sleidinge Ik zoek een offerte voor een draagbare betaalterminal voor een stockverkoop van twee dagen. Wifi wordt niet voorzien op de plaats wel wifi.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Appelterre Wij zijn pas begonnen met een garage. In deze garage wordt alles betaald via overschrijvingen, maar dit neemt redelijk veel tijd in. Hierdoor zouden we graag een betaalterminal willen nemen.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Lochristi Wij willen een offerte voor een betaalterminal deze betaalterminal zal gebruikt worden tijdens evenementen. Op dit moment hebben wij geen betaalterminal, dus wensen wij zoveel mogelijk informatie.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Appelterre Wij zijn pas begonnen met een garage. In deze garage wordt alles betaald via overschrijvingen, maar dit neemt redelijk veel tijd in. Hierdoor zouden we graag een betaalterminal willen nemen.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Waarschot Ik heb reeds een witte kassa. Ik wens een betaalterminal voor bankkaarten. Ook eventueel de opties voor betalen via de smartphone bekijken. Wifi is voorzien.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal gezocht in Ninove Geachte, Als dieetwinkel zoek ik een betaalterminal. Hier is een vaste lijn en internet aanwezig. Kan u mij benaderen tijdens de kantooruren voor het maken van een mooie offerte in de wetenschap dat Maestro voldoende is. Alvast bedankt.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Gent Wij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
Oost-Vlaanderen Betaalterminal te Lokeren Toonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
Oost-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Gent Ik wens een mobiele terminal voor op verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Vrij beroep.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Ronse (b-9600)
bs card
worldline


Leveranciers Ronse
+500 Getuigenissen!

"Prima, duidelijk en correct. Zoals het hoort bij online toepassingen."

R. Vandersteene

"Over Bobex als tussenpersoon ben ik heel tevreden, omdat zij een brede waaier van mogelijkheden..."

A. Verbeke


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.