Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Mechelen

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Betaalterminal te Deurne Wij hebben al een jaar een bedrijf, maar we moeten altijd heel lang wachten op de facturen. Met een betaalterminal gaat dat sneller. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de tuinaanleg.
Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen Ik zoek een offerte voor een betaalterminal die kan aansluiten op de witte kassa. Dit mag zowel een huur als aankoopofferte.
Antwerpen Betaalterminal te Deurne Wij hebben al een jaar een bedrijf, maar we moeten altijd heel lang wachten op de facturen. Met een betaalterminal gaat dat sneller. Het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de tuinaanleg.
Antwerpen Mobiele terminal voor een bedrijf te Zandhoven Ik wens een vergelijking mobiele terminal voor in het kapsalon. Nu heb ik CCV, gaat via internet, huur/kopen mag beide in de offerte. Bancontact en visa.
Antwerpen Betaalterminal te Merksem Voor onze haarstudio zijn wij opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Wij zouden een prijsvergelijking willen ontvangen voor huur en aankoop. In de zaak is er een vaste lijn aanwezig en wij wensen te werken met zowel bankkaarten als visa en kredietkaarten.
Antwerpen Toonbankterminal voor een bedrijf te Beerse Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Antwerpen betaalterminal voor een berijf in Mortsel Dit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
Antwerpen Mobiele terminal voor een bedrijf te Sint-Job-int-Goor Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak opent 16 november, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi komt er.
Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf te Antwerpen Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Antwerpen Aanvraag Betaalterminal te Kapellen Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Mechelen (b-2800)
bs card
worldline


Leveranciers Mechelen
+500 Getuigenissen!

"kan helpen om met diverse leveranciers in contact te komen"

D. Plovie

"Zeer correcte dienst!"

C. Bartels


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.