Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Maaseik

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Betaalterminal voor een bedrijf in Diepenbeek Ik zoek een offerte voor betaalterminal in de zak zelf te gebruiken. Enkel bankkaarten en visa. In het verleden hebben we reeds gebruik gemaakt van betaalterminal van fortis.
Limburg Mobiele terminal voor een bedrijf te Lommel Ik wens een mobiele terminal voor op de baan. Bancontact, visa, andere kaarten. Nog geen toestel nu aanwezig, huur/kopen ligt aan de offerte.
Limburg Mobiele terminal voor een bedrijf te Gruitrode Ik wens een mobiele terminal voor op de baan(ruitenwasser). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
Limburg Toonbankterinal Wij wensen een offerte voor een toonbankterminal. De terminal zal actief zijn in de bouwsector. In de zaak is er een vaste lijn en Wifi aanwezig. Op dit moment wensen wij enkel te werken met bankcontact.
Limburg Betaalterminal voor een bedrijf in Halen Ik doe vooral herstellingen van wagens. Nu ben ik op zoek naar een offerte voor een betaalterminal die ik ook onderweg kan meenemen. Gebruik van zowel bank, krediet als visakaarten .
Limburg Toonbankterminal voor een bedrijf te Kortessem Ik wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Verifone, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, maestro, gaat via internet.
Limburg Mobiele terminal voor een bedrijf te Genk IK wens een mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Atos, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, maaltijdcheques, visa, .... via sim kaart.
Limburg Betaalterminal voor een bedrijf in Sint truiden Dit is voor een speelhal. Momenteel heb ik een terminal op zeven plaatsen heb ik nu een toestel . Omdat we nu verhuizen op ruimte en we wensen . 100-300 verrichtingen per maand. Enkel bankkaarten.
Limburg Betaalterminal voor een bedrijf in Lumen Nu gebruiken we een betaalterminal van ccv. omdat deze te duur was hebben we deze opgezet. Ik zoek nu een offerte voor een mobiele terminal voor bankkaarten.
Limburg Betaalterminal voor een bedrijf in Genk We zoeken een toonbank terminal. Momenteel gebruiken we ccv. Ter prijsvergelijking wensen we een aankoop offerte voor een toonbankterminal voor zowel visa, bank als kredietkaarten.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Maaseik (b-3680)
bs card
worldline


Leveranciers Maaseik
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Bobex biedt een goede service!"

F. Rega

"Ik vond de opzet en de snelheid waarbij leveranciers mij gecontacteerd hebben heel goed. Had ik..."

P. Vandeputte


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.