Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Hoogstraten

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Betaalterminal te Merksem Voor onze haarstudio zijn wij opzoek naar een offerte voor een betaalterminal. Wij zouden een prijsvergelijking willen ontvangen voor huur en aankoop. In de zaak is er een vaste lijn aanwezig en wij wensen te werken met zowel bankkaarten als visa en kredietkaarten.
Antwerpen Toonbankterminal voor een bedrijf te Beerse Ik zoek een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Antwerpen betaalterminal voor een berijf in Mortsel Dit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
Antwerpen Mobiele terminal voor een bedrijf te Sint-Job-int-Goor Ik zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak opent 16 november, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi komt er.
Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf te Antwerpen Ik wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
Antwerpen Aanvraag Betaalterminal te Kapellen Wij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.
Antwerpen Betaalterminal te Antwerpen Offerte voor een toonbankterminal. Mijn terminal moet vervangen worden, want hij heeft een oude systeem. We zouden willen werken met bankkaart, kredietkaart, visa mastercard.
Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf in Antwerpen Dit is voor het huren voor een popup store. Hier zal internet worden voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel bank ,als krediet en visa kaarten. Duur zal voor zo'n 2 maanden zijn.
Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf in Bornem Ik ben recent met dit bedrijf van start gegaan. Dit is voor verkoop van juwelen via webshop. Ik ben nu van pland deze ook op markten aan te beiden en hiervoor zoek ik een mobiele betaalterminal.
Antwerpen Toonbankterminal te Hulshout Toonbankterminal wordt gebruik in de schoonheidssector. Wij wensen enkel gebruik te maken van bankcontact. In de zaak, is er wifi aanwezig.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Hoogstraten (b-2320)
bs card
worldline


Leveranciers Hoogstraten
+500 Getuigenissen!

"Bobex geeft meteen een goed zicht op een dienst die we niet vooraf kenden. We kunnen dis zeer s..."

J. Paulussen

"Dit is volgens ons nog steeds de kortste weg om een juist antwoord te vinden op de zoektocht na..."

B. Allal


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.