Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Diksmuide

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Ichtegem Ik wens een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel denk ik.
West-Vlaanderen Toonbankterminal voor een bedrijf te Kortrijk Ik wens een toonbankterminal voor in de bakkerij. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
West-Vlaanderen Mobiele terminal te Knokke Wij hebben op dit moment een mobiele terminal bij Worldline, maar wensen een prijsvergelijking. In de zaak is er Wifi aanwezig. Het liefst willen wij gebruiken maken van bankcontact, visa en kredietkaart.
West-Vlaanderen Betaalterminal te Oudenburg Wij hebben op dit moment een terminal bij CVV, maar deze terminal is al redelijk oud en versleten. We zouden hierdoor nieuwe offertes willen ontvangen. De terminal zal actief zijn in de bierhandel.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Aartrijke Ik wens een mobiele terminal voor op de markt(best Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren-Leie Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een galabal. Dit is voor een zaal zonder wifi. Gebruik van enkele bankkaarten want het is vooral voor bankkaarten.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Dadizele Ik wens een mobiele terminal voor ook op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en maestro.
West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Ieper We zijn van start gegaan met een nieuw restaurant. Ik zoek een offerte voor een mobiele terminal die gebruik kan maken van bank, krediet en visa alsook elektronische maaltijdcheques. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Staden Ik zoek een offerte voor een betaalteminal zowel huur al aankoop. Toonbankterminal op wifi. Enkel bankkaarten
West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Brugge We zoeken een offerte voor een betaalterminal die we bij de klanten zelf kunnen gebruiken. Ik ga gebruik maken van enkel bankkaarten. Graag de verschillende prijzen voor zowel huur als aankoop.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Diksmuide (b-8600)
bs card
worldline


Leveranciers Diksmuide
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede manier om met firma's in contact te komen."

A. Goderis

"Zeer tevreden over de service en snelle reactie van Bobex. Alvast dank hiervoor."

D. Van Den Bril


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.