Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type betaalterminal zoekt u?

 
 
 
 
 

* 2. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?

 
 
 
 

3. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: betaalterminal in Blankenberge

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Toonbankterminal voor een bedrijf te Brugge Ik wens een toonbankterminal voor in het kapsalon. Nu heb ik Keyware, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Wifi is er.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Aalbeke Ik zoek een mobiele terminal voor soms op de baan(transportbedrijf). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
West-Vlaanderen betaalterminal voor een berijf in Bredene ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal voor een horecazaak. hier is reeds wifi voorzien.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Ichtegem Ik wens een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel denk ik.
West-Vlaanderen Toonbankterminal voor een bedrijf te Kortrijk Ik wens een toonbankterminal voor in de bakkerij. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
West-Vlaanderen Mobiele terminal te Knokke Wij hebben op dit moment een mobiele terminal bij Worldline, maar wensen een prijsvergelijking. In de zaak is er Wifi aanwezig. Het liefst willen wij gebruiken maken van bankcontact, visa en kredietkaart.
West-Vlaanderen Betaalterminal te Oudenburg Wij hebben op dit moment een terminal bij CVV, maar deze terminal is al redelijk oud en versleten. We zouden hierdoor nieuwe offertes willen ontvangen. De terminal zal actief zijn in de bierhandel.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Aartrijke Ik wens een mobiele terminal voor op de markt(best Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel.
West-Vlaanderen Betaalterminal voor een bedrijf in Beveren-Leie Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor een galabal. Dit is voor een zaal zonder wifi. Gebruik van enkele bankkaarten want het is vooral voor bankkaarten.
West-Vlaanderen Mobiele terminal voor een bedrijf te Dadizele Ik wens een mobiele terminal voor ook op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en maestro.
Zoektermen:

Bancontact mistercash  ,  Betaalkastje  ,  Betaalsoftware  ,  Betaalsysteem  ,  Betaalterminal  ,  Elektronische betaalsystemen‎  ,  Horeca terminal  ,  Kaartbetaling  ,  Kaartlezer  ,  Kassasysteem  ,  Mobiele terminal  ,  Toonbankterminal  ,  Visa kaart betalingen

Voorbeeld leveranciers:
betaalterminal
in Blankenberge (b-8370)
bs card
worldline


Leveranciers Blankenberge
+500 Getuigenissen!

"Goed initiatief. Contact met firma's die ik anders niet zou gekend hebben."

M. Hemeryck

"Het is het eerste maal dat wij gebruik maken van Bobex diensten. En eerlijk gezegd, ik ben aang..."

F. Vanwelkenhuyzen


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.