Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welke type voertuig(en) wilt u leasen?

 
 
 

* 2. Welke type leasing wenst u?

 
 
 

* 3. Wanneer wilt u starten met de leasing?

 
 
 
 

* 4. Hoe groot is uw huidig wagenpark?

 
 
 
 
 

5. Hoeveel voertuigen wenst u te leasen?

 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: bedrijfswagen (leasing) in Borgloon

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Houthalen Ik zoek een Peugeot met hoge opstap (2008 misschien) en handgeschakeld om te leasen.
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Sint-Truiden Ik wens een Peugeot 208 (benzine) om te leasen. Opties zijn te bekijken.
Limburg Leasing van een wagen voor een bedrijf in Lommel Ik ben op zoek voor een peugeot wagen als bedrijf. Ik zoek een terreinwagen. Bij voorkeur Financiële leasing.
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Leopoldsburg Ik zoek een wagen om te leasen, graag een Peugeot 308 (SW) diesel, nu heb ik een Peugeot 508 SW
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Bilzen Ik wens een wagen om privaat te leasen, graag een Peugeot 308 SW (benzine en handgeschakeld).
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Overpelt Ik zoek een wagen om privaat te leasen, graag een Peugeot 2008 (diesel en handgeschakeld).
Limburg Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Maasmechelen Wij zoeken offertes voor het leasen van een bestelwagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en wij hebben ook geen andere lopende aanvragen. Wij zijn nog nooit geweigerd geweest en zijn hoofdzakelijk binnen België en Nederland actief. Wij hebben een voorkeur voor een bestelwagen. Onze firma bestaat sinds 2015. Wanneer wij de leasing wensen te starten hangt af van de prijsofferte.
Limburg Ik ben mijn bedrijf aan het opstarten en ben op zoek naar een bestelwagen in leasing. Ik heb geen voorkeur naar het model. De prijs is belangrijk. Kunnen jullie mij hiervoor helpen? Alvast bedankt.
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Beringen Ik zoek een wagen om te leasen, graag een Citroen C4 picasso (diesel en handgeschakeld). Nu lease ik momenteel, gebruik in Europa.
Limburg Leasing Personenwagen voor de regio Hasselt Ik zoek een wagen om te leasen, graag een Peugeot 308 SW (benzine en handgeschakeld), nog nooit leasing gedaan. Nu heb ik een Peugeot 307.
Zoektermen:

Auto leasing  ,  Autolease  ,  Autoleasing  ,  Bedrijfswagen leasen  ,  Car lease  ,  Directlease  ,  Financiele leasing  ,  Lange termijn huur wagen  ,  Leaseplan  ,  Leasing auto  ,  Leasing bedrijfswagen  ,  Operationele leasing  ,  Voertuig leasing  ,  Wagen leasing

Leveranciers Borgloon
+500 Getuigenissen!

"Het is een goed systeem. Op die manier kan ik vergelijken voor ik beslis."

R. Goethals

"We zijn tevreden en hopen nog met jullie diensten in de toekomst samen te werken. Bedankt."

E. Focquaert


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.