Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Bdi BVBA

Bdi BVBA

Veldstraat 4
B-8800 Oekene, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
BDI is een mix van verschillende mensen. Elk met een eigen achtergrond en elk thuis in een concrete discipline, van consultancy over productie tot ontwikkelen. Allemaal zot van IT en communicatie en allemaal hard gemotiveerd.

Door goede communicatie en terugkoppeling tussen de verschillende disciplines vullen we elkaar perfect aan. Als team maken we iedere keer opnieuw een goed en doeltreffend product.

Onze Diensten:
1) Business Intelligence - Dashboard reporting BDI is de Belgische affiliate partner voor LogiXML (www.logixml.com), een nieuwe generatie van Business Intelligence software. De unieke architectuur maakt de oplossing zeer krachtig en flexibel, en dus gemakkelijk zowel in gebruik als onderhoud. Ook de prijssetting is innovatief en is gebaseerd op een CPU/Server mode. Voor meer info contateer ons op: logixml@bdint.be

2) .NET ontwikkeling Wij zijn software makers. Op basis van uw specifieke behoeftes ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke en dynamische applicaties in .NET.

3) Sharepoint Wij zijn Sharepoint-experts. We implementeren zowel MOSS als Shared Services en kunnen die op uw maat uitbouwen. Naast uw specifieke noden bieden we handige, zelfontworpen features aan.

4) Dedicated people BDI ondersteunt uw interne IT-afdeling wanneer u extra capaciteit of specifieke kennis nodig hebt. Consultants, project managers of developers maar altijd zeer toegewijde mensen.
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Veldstraat 4, 8800 Roeselare
Offre
Demandez un devis
Profil Bobex
Catégories:
Bureautique & mobilier
Informatique & logiciels
Internet & informatique
Photo & vidéo
Régions où sont fournis les services:
Anvers
Autres régions
Brabant Flamand
Brabant Wallon
Bruxelles
Flandre occidentale
Flandre orientale
Grand-Duché de Luxembourg
Hainaut
Limbourg
Liège
Luxembourg (BE)
Namur
Nouvelle recherche

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.