Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in ZwevezeleDeze automaat is gericht naar 10-20 tassen per dag. Vooral intern gebruik. Graag een gebruik en onderhoudsvriendelijk automaat met waterreservoir.
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler voor een bedrijf in IperWe hebben verschillende locaties. We hebben zes waterkoelers nodig voor zo'n 180 mensen, .30 per koeler. Graag huur en aankoop offerte maar wel met onderhoud. Ook vergelijk met automaat voor enkel koud water en een met warm water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in IeperGraag een offerte voor 4 koffieautomaten, 2 enkel individueel gebruik en 2 apparaten voor volledige koffiekan. Geen instantkoffie. Minimaal gemalen koffie of koffiebonnen. Graag zowel huur als aankoopoffertes maar enkel met onderhoud.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in GentIk zoek een offerte voor een automaat binnen te plaatsen in een warme ruimte, Enkel intern gebruik zo'n 25 man. Automaat met muntinworp van 50 cent , 1 en 2 Ä.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te EekloIk zoek een waterkoeler met flessen voor in de kinderopvang. 16 tal kinderen.
Coca-Cola automaatCola automaat voor een bedrijf in BruggeGebruik door 10-20 mensen . Voornamelijk inter gebruik. Deze cola automaat is voor een prijsvergelijking met onze huidige drankenhandel. Graag een automaat met muntinworp en meer uitleg over de verschillende opties van huur, leasing en/of aankoop.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te DeurneWij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij nog geen Coca-Cola automaat. Dit mogen huur of aankoopoffertes zijn. Er zouden een 50tal personen gebruik va maken p dagelijkse basis.
Koude drankautomaatFrisdrankautomaat voor een bedrijf in AntwerpenIk wens een prijsvergelijking te doen met onze huidige leverancier. Intern gebruik en een betalende automaat. Graag een vergelijk een tussen de verschillende optiesn huren, aankoop, leasing, full option,... .
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te RiemstIk wens een koffiemachine voor in het bedrijf. Vrij gebruik, een 30 tal personen dagelijks(ook bezoekers inclu), ook met warme chocomelk. Kan via waterleiding,
Coca-Cola automaatCola automaat voor een bedrijf in GenkIk zoek een offerte voor een cola automaat voor extern gebruik. Automaat binnen plaatsen. Graag zowel een huur, aankoop als leasing offerte. Per maand hebben we zo'n 500 verkopen. Nu een automaat pas.
KoffiemachineAanvraag Koffiemachine te ZwijnaardeWij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine van Nespresso en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal werknemers gebruik van maken, en dit mag een automaat zijn voor vrij gebruik. Wij zoeken huur -en aankoopoffertes, en de kwaliteit van de koffie is voor ons uiterst belangrijk.
Soep op kantoor (soepautomaat)Aanvraag soepautomaat te Zwijnaarde.Wij wensen offertes te ontvangen voor een soepautomaat. Momenteel gebruiken wij geen soepautomaat, en graag ontvingen wij huur -en aankoopoffertes. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken. Wij wensen offertes voor een soepautomaat alsook andere warme dranken.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te ZwijnaardeWij wensen offertes te ontvangen voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat, en graag ontvingen wij huur -en aankoopoffertes. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken. Wij wensen deze Coca-Cola automaat binnen te plaatsen.
KoffiemachineKoffiemachine te GeelWij willen graag een offerte voor een koffiemachine. De koffiemachine zal gebruikt worden door 2 medewerkers en voor de rest gaat het vooral om klanten. Het moet een machine enkel voor koffie of espresso zijn.
KoffiemachineAanvraag Koffiemachine te KapellenWij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Wij zijn met een 8tal personen maar leveranciers en onderaannemers zouden hier ook gebruik van maken in de showroom. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes. Dit mag een Koffiemachine zijn voor vrij gebruik.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat te KampenhoutOfferte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in WiltrijkDit is voor intern gebruik. Dit zijn zo'n 25 mensen. Dit is voor een volledige nieuw project. Graag zowel een huur , als aankoop offerte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in LembekeVooral intern gebruik. Bij benadering zijn dit tien mensen. Automaat oor vrij gebruik. Nu hebben we een klein espresso machine maar we wensen een grotere automaat. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in RiemstIk zoek een offerte voor een koffieautomaat. Momenteel werken we met een eigen leverancier maar deze is veel te kostelijk. Momenteel 4 mensen op kantoor maar dit kan stijgen tot 7. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine te OverijseWij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zullen samenwerken met B+S Card Service, maar wachten tot onze webshop klaar is. Ik ben zeke..."

E. Vandamme

"Ik ben tevreden over de geleverde service."

B. Olefs

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.