Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te HeusdenVoor de zaak/winkel wensen we een koffiemachine. 50 tassen per dag ongeveer, om te huren, mag oploskoffie zijn. Kan met betaalfunctie.
KoffiemachineKoffiemachine te TieltDe offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
KoffiemachineKoffiemachine te TieltDe offerte is voor 100 medewerkers. Het gaat meerdere machines want het is voor meerdere afdeling. Per afdeling gaat het om 20 personen.
KoffiemachineKoffiemachine te Dilsen-StokkemEen koffiemachine voor een vereniging. Wij repeteren op zaterdag en wij hebben op regelmatige basis concerten, feesten enzovoorts. Hier gaat het meestal om grote getallen personen.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te OverpeltWe zoeken een andere koffiemachine voor het bedrijf. Nu een Miko geloof ik, via waterleiding en vrij gebruik en met koffiebonen.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in RekkemDit is voor extern gebruik naar de klanten toe. Twee zelfbedieningsautomaten met muntinworp . We zijn er eventueel over aan het denken een van de twee automaten buiten te plaatsen. Dit is overigens voor twee verschillende zaken.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in RekkemAutomaat voor voornamelijk extern gebruik. We hebben twee firma's een handelszaak en een containerverhuur. We wensen twee automaten te plaatsen ;een binnen en een buiten. Graag een vergelijk tussen huur en aankoop.
Coca-Cola automaatcola automaat voor een bedrijf in EdegemDit is een cola automaat in verhuur. Dit is voor een sporthal voor de bezoekers. Deze is vooral voor wanneer de cafetaria gesloten is.
FrisdrankautomaatFrisdrankautomaat voor een bedrijf in LokerenWij hebben een bloeiende winkel in Tuinmachines en onmiddellijke service waarop klanten wachten in de toonzaal.afhankelijk van seizoen en weersomstandigheden komen er dagelijks tussen de 20 en 50 klanten over de vloer. Welke frisdrank automaat beveelt u mij aan,
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in Leuze-en-HainautDit is voor voornamelijk extern gebruik en mindere mate intern gebruik. Automaat zou een waterreservoir moeten hebben. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te RoosdaalWij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij nog geen Coca-Cola automaat en hier zouden een 20tal personen gebruik van maken. Wij zouden deze Coca-Cola automaat binnen plaatsen. Graag ontvangen wij hiervoor huur -en aankoopoffertes.
KoffiemachineAanvraag Koffiemachine te HobokenWij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij nog geen Koffiemachine, en wij wensen enkel aankoopoffertes te ontvangen. Hier zouden een 5tal personen gebruik van maken, en wij verkiezen een toestel voor vrij gebruik.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in Schotenwe hebben 4 vestigingen en wensen een soort van koffiecorner te installeren. Gemiddeld is er zo'n 40 mensen per koffiecorner oren plus ook klanten. Vrije gebruik. Ik schat maximaal 80 consumptie per toestel. Huidige leverancier is micr maar hiermee wensen we te vervangen. Automaat zelf moet gericht zijn naar vrij gebruik, geen muntinworp, en aansluiting hebben op de waterleiding.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in TorhoutWe zijn een tankstation. We wensen een coca cola automaat buiten te plaatsen aan de pompen. Er kan elektriciteit worden voorzien maar nu nog niet aangesloten. Graag een offerte voor het vergelijken tussen leasing, huur en aankoop.
FrisdrankautomaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te PuursWe zijn op zoek naar een frisdrankautomaat voor ons magazijn. +5 werknemers, maar ook veel chauffeurs die passeren. Iets met betaalfunctie, kan voor zelf bij te vullen.
FrisdrankautomaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te BruggeWe zoeken een frisdrankautomaat voor een 40 medewerkers (aantal ligt dag tot dag), iets met betaalfunctie. Misschien ook nog toestelofferte voor Kortrijk (8500).
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in RoeselareWe zoeken een kleine industriŽle koffiemachine bedoeld voor 8-10 mensen dagelijks gebruik. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag een offerte voor een automaat met muntinworp. Dit is voor een verhuis in begin april naar een gebouw.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te IeperIk zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in MechelenGraag machines die werken met ongemalen koffiebonen, aan te sluiten op vaste wateraansluiting. Dit is voor twee koffieautomaat. Ik schat dagelijks een verbruik van rond de 50 mensen. Per verdieping een koffiecorner . Automaat voor vrij gebruik.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in HoeilaartAutomaat voor extern gebruik door de klanten. Automaat voor zelfbediening met muntinworp. liefst een aankoopofferte.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Via deze manier van handelen kreeg ik keuze genoeg en kon ik zo een juist beeld krijgen van ver..."

R. Mulders

"Ik kreeg snel verschillende en sterk uiteenlopende aanbiedingen waardoor ik als leek de kans k..."

M. verhoeyen

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.