Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineAanvraag Koffiemachine te KapellenWij zijn op zoek naar offertes voor een Koffiemachine. Wij zijn met een 8tal personen maar leveranciers en onderaannemers zouden hier ook gebruik van maken in de showroom. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes. Dit mag een Koffiemachine zijn voor vrij gebruik.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat te KampenhoutOfferte voor 1 Coca-Cola automaat. Wordt gebruikt door de medewerkers en bezoekers.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in WiltrijkDit is voor intern gebruik. Dit zijn zo'n 25 mensen. Dit is voor een volledige nieuw project. Graag zowel een huur , als aankoop offerte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in LembekeVooral intern gebruik. Bij benadering zijn dit tien mensen. Automaat oor vrij gebruik. Nu hebben we een klein espresso machine maar we wensen een grotere automaat. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in RiemstIk zoek een offerte voor een koffieautomaat. Momenteel werken we met een eigen leverancier maar deze is veel te kostelijk. Momenteel 4 mensen op kantoor maar dit kan stijgen tot 7. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine te OverijseWij zijn een dansvereniging en zijn opzoek naar een warme drankenautomaat. Deze zal gebruikt worden door de leerkrachten en leerlingen. In totaal hebben wij 14 leerkrachten en 300 leerlingen.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in LummenWe zoeken voor de gemeente een offerte voor een coca cola automaat. Graag meer informatie over de prijzen en verschillende mogelijkheden.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in HeverGraag zowel een huur, aankoop als leasing offerte voor een coca-cola automaat. Dit is voor zowel inter als extern gebruik.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in OostendeIk zoek een offerte voor een cola automaat voor intern gebruik. Zo'n 30 mensen op een locatie en 42 mensen op de tweede locatie. We zoeken een full service contract.
Waterkoeler of waterdispenserWaterkoeler voor een bedrijf te LedeIk wens een waterkoeler met flessen, graag ook bruiswater. Voor 4 personen.
Soep op kantoor (soepautomaat)soepautomaat voor een bedrijf in Balenik ben van plan een soep en koffie automaat te zetten in mijn supermarkt. om soep en koffie te verkopen aan klanten
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te SchotenIk wens frisdrankautomaat voor een 20 tal personen. Voor binnen, om laten bij te vullen.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te BrasschaatIk wens een waterkoeler met flessen voor 4-5 personen. Nu hebben we Sipwell.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in OostkampDit is een prijsvergelijking met huidige leverancier. We zijn een kantoor met 9 mensen actief. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te ElewijtIk wens een waterkoeler met flessen voor een 3 personen. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Coca-Cola automaatCoca-Cola Automaat voor een bedrijfGraag ontvang ik huur offertes voor een coca-cola automaat. De automaat zal binnen geplaatst worden en is voor zowel klanten als personeel. Het is voor een voetbal vereniging.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te MolenbeekIk wens een frisdrankautomaat voor een 5-20 personen. Om te laten bijvullen, betalend.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in ZedelgemIk Wens een offerte voor zowel huur, leasing als aankoop. Deze frisdrankautomaat zou binnen worden geplaatst voor zowel het personeel als de bezoekers.
Coca-Cola automaatcoca cola automaat voor een bedrijf in HerentalsIk zoek een offerte voor een coca-cola automaat voor munten en/of jetons. Dit is voor intern gebruik. Graag zowel de mogelijkheden voor huur; aankoop en/of Leasing.
Waterkoeler met flesWaterverzachter voor de regio LeuvenIk zoek een waterkoeler met flessen vor het bedrijf. Nu hebben we Sipwell, enkel gekoeld, voor een 10 personen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Bobex, maar het was een heel goede ervaring. I..."

D. Deleu

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Bobex. Met dank."

S. Binst

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.