Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in RoeselareWe zoeken een kleine industriŽle koffiemachine bedoeld voor 8-10 mensen dagelijks gebruik. Graag zowel een huur als aankoopofferte. Graag een offerte voor een automaat met muntinworp. Dit is voor een verhuis in begin april naar een gebouw.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te IeperIk zoek een frisdrankautomaat voor een 65 tal medewerkers. Om laten bij te vullen, betalend ook graag. Liefst offerte via e-mail.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in MechelenGraag machines die werken met ongemalen koffiebonen, aan te sluiten op vaste wateraansluiting. Dit is voor twee koffieautomaat. Ik schat dagelijks een verbruik van rond de 50 mensen. Per verdieping een koffiecorner . Automaat voor vrij gebruik.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in HoeilaartAutomaat voor extern gebruik door de klanten. Automaat voor zelfbediening met muntinworp. liefst een aankoopofferte.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te MerksemIk ben op zoek naar een waterkoeler (liefst met flessen) voor het bedrijf. 6 medewerkers gemiddeld aanwezig.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te BudingenIk zoek een waterkoeler met flessen voor een 4 tal medewerkers. Waarschijnlijk enkel gekoeld water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in BerchemDit is een zelfbediening automaat met muntinworp naar de klanten toen. Waterreservoir is noodzakelijk. 20-50 mensen dagelijks gebruik. Voorkeur voor een aankoopofferte.
Waterkoeler met flesAanvraag Waterkoeler met fles te Sint-NiklaasWij zijn op zoek naar offertes (huuroffertes) voor een Waterkoeler met fles. Wij maken nog geen gebruik van een Waterkoeler met fles en hier zouden 4 personen gebruik van maken. Wij wensen zowel warm als koud water.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in AntwerpneDit is voor buiten de frituur te plaatsen voor de klanten. Graag zowel een huur, aankoop als leasingofferte voor deze frisdrankautomaat.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf te LangdorpWe zoeken een koffiemachine voor de zaak. Via waterleiding zou kunnen, +15 gebruikers per dag, kan met betaalfunctie.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat te HammeOfferte voor een Coca-Cola automaat. Dit wordt gebruikt door 10 medewerkers en dagelijks ongeveer 40 klanten.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf in MechelenGraag zowel een huur als een aankoopofferte voor een waterkoelder met fles. Deze is gericht naar het personeel. Ruw geschat 20 - 50 mensen dagelijks gebruik.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in MechelenGraag een offerte voor een koffieautomaat. Dit is voor 20-50 mensen vrij uintern gebruik. Automaat op de waterlieidng. Dit is een volledige nieuw prokect. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffiemachine voor een bedrijf in ZwevezeleDeze automaat is gericht naar 10-20 tassen per dag. Vooral intern gebruik. Graag een gebruik en onderhoudsvriendelijk automaat met waterreservoir.
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler voor een bedrijf in IperWe hebben verschillende locaties. We hebben zes waterkoelers nodig voor zo'n 180 mensen, .30 per koeler. Graag huur en aankoop offerte maar wel met onderhoud. Ook vergelijk met automaat voor enkel koud water en een met warm water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf in IeperGraag een offerte voor 4 koffieautomaten, 2 enkel individueel gebruik en 2 apparaten voor volledige koffiekan. Geen instantkoffie. Minimaal gemalen koffie of koffiebonnen. Graag zowel huur als aankoopoffertes maar enkel met onderhoud.
Coca-Cola automaatCoca Cola automaat voor een bedrijf in GentIk zoek een offerte voor een automaat binnen te plaatsen in een warme ruimte, Enkel intern gebruik zo'n 25 man. Automaat met muntinworp van 50 cent , 1 en 2 Ä.
Waterkoeler met flesWaterkoeler voor een bedrijf te EekloIk zoek een waterkoeler met flessen voor in de kinderopvang. 16 tal kinderen.
Coca-Cola automaatCola automaat voor een bedrijf in BruggeGebruik door 10-20 mensen . Voornamelijk inter gebruik. Deze cola automaat is voor een prijsvergelijking met onze huidige drankenhandel. Graag een automaat met muntinworp en meer uitleg over de verschillende opties van huur, leasing en/of aankoop.
Coca-Cola automaatAanvraag Coca-Cola automaat te DeurneWij zoeken offertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij nog geen Coca-Cola automaat. Dit mogen huur of aankoopoffertes zijn. Er zouden een 50tal personen gebruik va maken p dagelijkse basis.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Ik zou zeggen: houden zo! Snel en direc..."

M. Sealeti

"Ik heb onmiddellijk een telefonische reactie gekregen van Bobex en heb contact gehad met versch..."

P. Greisch

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.