Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Bedrijfswagen (leasing)Leasing Personenwagen voor de regio LaarneIk wens een Peugeot 2008 (benzine) om te leasen. Nu nog geen leasing momenteel.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing Personenwagen voor de regio OlenIk wens een Peugeot 508 (diesel) om te leasen. Wagen met trekhaak, moet zeker 1400 kg kunnen trekken.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing van een wagen voor een particulier in KortrijkIk zoek een Peugeot 2008 of iets vergelijkbaar. Graag een offerte voor de beide opties van leasing.
Track & TraceTrack & Trace systeem voor een bedrijf in WuustwezelWe zoeken een Track & Trace systeem voor drie bestelwagens en een gewone personenwagen. Dit is vooral ritregistratie voor de administratie en opvolging van het personeel. Alle wagens in eigen beheer.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in WuustwezelWe zijn in de bvba aan het uitgroeien en zoeken nu een tankkaart voor een nieuw voertuig . Dit is een Personenwagen dat zal worden geleased . Verplaatsingen over heel België.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in KruishoutemIn totaal 9 tandkaarten voor een 8-tal vertegenwoordigers op de baan. Bijna uitsluitend dieselwagens, mogelijk één benzinewagen. We zijn actief over heel de Benelux en hebben een verbruik tussen de 35.000 en de 40.000 l per maand.
Tankkaarttankkaarrt voor een bedrijf in LeefdaalGraag een tankkaart voor een beginnende bedrijf. We starten 5 december . Dit is een bvba met 1 diesel personenwagen; vooral in vlaams brabant.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing van een wagen voor een particulier in Aalstpeugeot 3008 of 5008. Ik wens deze wagen in Operationele leasing . Graag een verdeler in de regio te Aalst.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in BrasschaatIk zoek een offerte voor 17 tankkaarten voor bestelwagens. Nu gebruiken we enkel gulf tankkaarten.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing van een wagen voor een particulier in Genkpeugeot 3008. Liefst een offerte voor zowel financiële leasing als operationele leasing.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in PulleIk zoek een offerte voor een tankkaart voor twee Voertuigen +- 3000-500l per jaar, diesel en minder mate benzine voor een Motor . Dit is voor een motor een bestelwagen .
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in WestmalleIk zoek een offerte voor een tankkaart voor 4 voertuigen, elk een tankkaart. 2 personenwagens, een bestelwagen en een tweede bestelwagen die we gaan bijkopen. Gebruik van zowel diesel als benzine. Vooral actief in provincie Antwerpen en deels Limburg.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in MeiseIk zoek een offerte voor een tankkaart voor een voertuig. Dit is een diesel personenwagen actief in Vlaams Brabant.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in IeperIk ben zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb een vrachtwagen, bestelwagen en een personenwagen. Nu heb ik een tankkaart van een lokaal tankstation. Vooral in West-Vlaanderen.
Bedrijfswagen (leasing)leasing van een wagen particulier in GavereIk zoek een iet hoger model van peugeot, de 508 , voor private leasing.
TankkaartAanvraag Tankkaart te HobokenWij zoeken offertes voor tankkaarten. Wij hebben een éénmanszaak met 1 voertuig dat op diesel rijdt. Momenteel gebruiken wij nog geen tankkaarten en wij zijn hoofdzakelijk binnen Benelux actief. Ik ben zelfstandige.
TankkaartAanvraag Tankkaart te HoegaardenWij zoeken offertes voor tankkaarten. Wij hebben 1 voertuig dat op benzine rijdt, en wij zijn hoofdzakelijk binnen België actief. Wij gebruiken nog geen tankkaarten momenteel.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in RamselGraag een offerte voor een multi-merken tankkaart voor 5 personenwagens. Gemengd diesle en benzine verbruik. Actief in heel België. We zoeken nu een multi merk tankkaart omdat onze huidige leverncier niet overal vertegenwoordigd is.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in Boomik ben op zoek naar een multitankkaart in de Benelux, ik tank een 200 liter diesel per maand ongeveer. ook met shop en smeermiddelen graag. Ik zoek één tankkaart voor een bestewagen(lichte vracht-diesel)
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in AartselaarIk ben zelfstandige in hoofdberoep. Ik doe deze aanvraag voor een tankkaart voor een diesel personenwagen. Ik ben actief in heel België. Ik verbruik zo'n 150l gemiddeld per maand met een maximaal tot 250l.
Meer voorbeelden
Zoektermen:

GPS tracking systeem  ,  Auto leasing  ,  Auto leasing  ,  Autolease  ,  Autolease  ,  Autoleasing  ,  Autoleasing  ,  Bedrijfskaart  ,  Bedrijfswagen leaen  ,  Bedrijfswagen leasen  ,  Brandstofkaart  ,  Capscard  ,  Car lease  ,  Car lease  ,  Dieselkaart  ,  Directlease  ,  Esso card  ,  Financiele leasing  ,  Fleet tankkaart  ,  Fleetpass kaart  ,  Geolokalisatie  ,  Geolokalisatie  ,  Geolokalisatie  ,  Goedkoper tanken  ,  Gps tracking  ,  Gps tracking  ,  Gps tracking  ,  Kilometer registratie  ,  Kilometer registratie  ,  Kilometer registratie  ,  Lange termijn huur wagen  ,  Langer termijn huur wagen  ,  Leaseplan  ,  Leasing auto  ,  Leasing bedrijfswagen  ,  Leasing vehicule  ,  Lukoil kaart  ,  Masternaut  ,  Masternaut  ,  Network fuel card  ,  Octa+ card  ,  Operationele leasing  ,  Q8 tankkaart  ,  Ritregistratie  ,  Ritregistratie  ,  Ritten registratie  ,  Ritten registratie  ,  Ritten registratie  ,  Satfinder  ,  Satfinder  ,  Shell kaart  ,  Tankkaart aanvragen  ,  Tanknetwerk  ,  Tankstations  ,  Texaco tankkaart  ,  Total tankkaart  ,  Track en trace  ,  Track en trace  ,  Track en trace  ,  Track trace systeem  ,  Track trace systeem  ,  Track trace systeem  ,  Tracking  ,  Tracking  ,  Tracking gps  ,  Tracking van bestelwagens  ,  Tracking van vrachtwagens  ,  Tracking voertuigen  ,  Tracking voertuigen  ,  Tracking voertuigen  ,  Traxgo  ,  Vlootbeheer  ,  Vlootbeheer  ,  Vlootbeheer  ,  Voertuig leasing  ,  Voertuig leasing  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Wagen leasing  ,  Wagen leasing  ,  Xximo tankkaart

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werkt prima!"

E. Dellaert

"Excellente service! Zowel het online systeem als de helpdesk (met zeer vriendelijk onthaal en ..."

P. Demeulenaere

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.