Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een particulier in KalloIk ben op zoek naar een offerte voor de leasing Peugeot monovolume , zeker voor 7 plaatsen. Eventueel een bestelwagen. Hybride mag bekeken worden.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing Personenwagen voor de regio HammeIk zoek een Peugeot 508 SW (diesel) voor een leasingofferte. Graag contact/offerte hiervoor. Nu een Peugeot 408 in gebruik.
TankkaartAanvraag Tankkaart te LierGraag ontvangen wij prijsoffertes voor een tankkaart. Wij hebben een bestelwagen op naam van de firma, en dit voertuig rijdt op diesel. Wij verplaatsen ons enkel in het binnenland en hebben nog geen tankkaarten momenteel.
Voertuiglokalisatievoertuiglokalisatie voor een bedrijf in BruggeIk ben op zoek naar een systeem voor tien bedrijfswagen zodat we deze voertuigen online kunnen volgen en rapportering en ritregistratie kunnen doen bij deze wagens. Alle voertuigen in eigen beheer. Momenteel hebben we een systeem dat ons te veel aanrekend en daarom wens ik een prijsvergelijking te doen met andere leveranciers.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing Personenwagen voor de regio SchelleIk zoek een Peugeot 308 SW (diesel liefst) voor een leasingofferte.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in Heist op den BergIk zoek een offerte voor een tankkaart voor een diesel en benzine personenwagen. De benzine zou eventueel vervangen worden door een diesel. Ik ben Vooral actief in Vlaams Brabant en Antwerpen. Beide wagens 20.000-30.000km per wagen.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in korbeek-LoGraag een offerte voor een tankkaart voor een zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb een diesel personenwagen. Ik ben actief over de hele Benelux. Vroeger waren we bij shell maar door de prijzen zoeken we nu een vervangen.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing Personenwagen voor de regio KuringenIk ben op zoek naar een Peugeot 3008 SUV (benzine) voor een leasingofferte. Contact na 15u aub.
Opel (Fleet 3 Day Test Drive)Leasen van een Opel voor een bedrijfVoor ons bedrijf zijn wij opzoek naar een lichte vracht. De auto met niet langer dan 4.60 meter zijn en ook een verlengde cabine hebben.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een particulier in GenkIk zoek een offerte voor een klein benzine wagen. Graag een offerte voor leasing en afspraak bij een verdeler uit de regio rond Genk.
TankkaartTankkaart voor in de regio WeerdeIk wens één tankkaart voor een dieselwagen. 150l per maand.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een particulier in AalstIk zoek een offerte voor een leasing benzine of hybride wagen voor drie personenwagen. Ik die zo'n 13.000-15.000 km per jaar.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing Personenwagen voor de regio BrechtIk zoek een Peugeot 3008 (best benzine en trekhaak) om te leasen/aankoop.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een particulier in LebbekeIk zoek een offerte voor de particulier leasing van een stadswagen of een compacte wagen . Bij voorkeur benzine maar zeker automatisch.
Peugeot (leasing of aankoop)Leasing van een wagen voor een particulier in TielenIk zoek een ruime wagen , type crosover of suv. Ik heb nu al verschillende jaren een monovolume.
Bedrijfswagen (leasing)Opel testrit/leasing voor de regio PeerIk wens een Opel Astra break (liefst diesel) te leasen, ik ben zelfstandig in bijberoep. Bedoeld als 2e wagen.
Bedrijfswagen (leasing)Leasing Personenwagen voor de regio BeringenIk ben op zoek naar een Peugeot 208 (benzine) of dergelijke stadswagen om te leasen, graag contact en offerte.
TankkaartTankkaart voor in de regio AntwerpenIk zoek één tankkaart voor een dieselwagen (Mercedes Viano). Nu bij Dats 24.
TankkaartTankkaarten voor in de regio KruibekeIk wens 2 tankkaarten voor een diesel en benzine personenwagens.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in AntwerpenDit is voor een diesel tankkaart voor 1 bestelwagen. Voornamelijk in Vlaanderen actief maar uitzonderlijk ook Nederland.
Meer voorbeelden
Zoektermen:

GPS tracking systeem  ,  Auto leasing  ,  Auto leasing  ,  Autolease  ,  Autolease  ,  Autoleasing  ,  Autoleasing  ,  Bedrijfskaart  ,  Bedrijfswagen leaen  ,  Bedrijfswagen leasen  ,  Brandstofkaart  ,  Capscard  ,  Car lease  ,  Car lease  ,  Dieselkaart  ,  Directlease  ,  Esso card  ,  Financiele leasing  ,  Fleet tankkaart  ,  Fleetpass kaart  ,  Geolokalisatie  ,  Geolokalisatie  ,  Geolokalisatie  ,  Goedkoper tanken  ,  Gps tracking  ,  Gps tracking  ,  Gps tracking  ,  Kilometer registratie  ,  Kilometer registratie  ,  Kilometer registratie  ,  Lange termijn huur wagen  ,  Langer termijn huur wagen  ,  Leaseplan  ,  Leasing auto  ,  Leasing bedrijfswagen  ,  Leasing vehicule  ,  Lukoil kaart  ,  Masternaut  ,  Masternaut  ,  Network fuel card  ,  Octa+ card  ,  Operationele leasing  ,  Q8 tankkaart  ,  Ritregistratie  ,  Ritregistratie  ,  Ritten registratie  ,  Ritten registratie  ,  Ritten registratie  ,  Satfinder  ,  Satfinder  ,  Shell kaart  ,  Tankkaart aanvragen  ,  Tanknetwerk  ,  Tankstations  ,  Texaco tankkaart  ,  Total tankkaart  ,  Track en trace  ,  Track en trace  ,  Track en trace  ,  Track trace systeem  ,  Track trace systeem  ,  Track trace systeem  ,  Tracking  ,  Tracking  ,  Tracking gps  ,  Tracking van bestelwagens  ,  Tracking van vrachtwagens  ,  Tracking voertuigen  ,  Tracking voertuigen  ,  Tracking voertuigen  ,  Traxgo  ,  Vlootbeheer  ,  Vlootbeheer  ,  Vlootbeheer  ,  Voertuig leasing  ,  Voertuig leasing  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Voertuiglokalisatie  ,  Wagen leasing  ,  Wagen leasing  ,  Xximo tankkaart

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede hulp om de juiste vakmensen te vinden."

H. Van Doorselaere

"Prima systeem. Professioneel. Mooi ook dat aanvragen 'gescreend' worden voordat ze online gezet..."

M. Kooij

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.