Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor airconditioningStuur gratis een aanvraag voor airconditioning
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Airconditioning:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Wat is de totale oppervlakte van de ruimtes voor de airco installatie?


* 2. Heeft u reeds een airconditioning of klimaatregeling in uw gebouw?
* 3. Tegen wanneer wenst u de installatie van de airconditioning?


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 
In de warme zomermaanden komt een airconditioning systeem goed van pas. Er zijn momenteel heel verschillende types met allerlei toepassingsmogelijkheden die helemaal niet veel verbruiken. Ze voorzien u heel de tijd door van zuivere frisse lucht.

Zowel op kantoor als thuis verhoogt dit uw leefcomfort. Op het werk is het zelfs bevorderlijk voor de productiviteit en prestaties van uw werknemers. In een drukkende warmte presteert immers niemand veel. Dankzij airconditioning hebt u ook in de zomer energierijke creatieve medewerkers.

En dan is er nog een voordeel waar niet veel mensen zich van bewust zijn: zowel thuis als op het werk verhoogt een airconditioning systeem de levensduur van uw elektronische apparaten.

Een goede airconditioning is onmisbaar dus. Interesse om u hier ook mee uit te rusten? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in en ontvang snel offertes van gereputeerde installateurs.

De juiste airconditioninginstallatie kiezen voor een onderneming doe je niet zomaar. Hou rekening met volgende tips voor je een beslissing neemt:

  • Hoe groot is de ruimte die koel moet blijven? Een gewone kantoorruimte koelen is makkelijker dan een grote lobby koelen. Zorg dat de airco-installateur op voorhand een idee heeft van welke ruimtes gekoeld moeten worden.
  • Kies een goede temperatuur, en verhoog de productiviteit. In een aangename omgevingstemperatuur ligt de productiviteit hoger. Leg de temperatuur dus niet te hoog, maar ook niet te laag want dan verbruik je meer energie.
  • Hou rekening met toestellen die ruimtes opwarmen. Computers, ijskasten en andere elektronische toestellen warmen een ruimte op. Hoe meer van die toestellen er dus in de ruimte staan die gekoeld moeten worden, hoe zwaarder de klimaatregelaar zal moeten zijn.
  • Zorg dat je de temperatuur apart kan regelen in de verschillende kantoren. De zuidelijk gerichte kantoren laat je best niet regelen door dezelfde meter als de noordelijk gerichte kantoren. Zorg ervoor dat de installateur weet hoeveel installaties er moeten komen en hoe ze geregeld moeten worden.
  • Vraag naar een goede dienst na verkoop. Als professioneel heb je wel betere dingen te doen dan prutsen aan de airconditioning. Zorg dat je zeker bent dat de installateur ook instaat voor het onderhoud en herstel van de machine. Maak hier in elk geval goede afspraken over met de leverancier.

Vergelijk airco-dealers hier. Vul een offerteaanvraag in en ontvang verschillende offertes van verschillende installateurs.

 offerte airco
+500 Getuigenissen!

"Interessante ervaring waarvan ik nog gebruik zal maken."

R. Smet

"Bobex is een handige tool voor mensen op zoek naar bekwame ondernemingen zonder zelf te moeten ..."

R. Breyssens De Brael


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.